VIPdriver Δημ. Χθες στς 10:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:39 πμ (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Ακόμα το ίδιο λέμε για την Τελεστέτ, μέχρι και σήμερα... 🥲😂😂😂 Δε νομίζω, με 0,5% το πολύ συνδρομητική βάση και αν, δε θα έχουμε θέματα. Εάν το διαφημίσουν σωστά (οχι όπως την Cyta) πιστεύω θα τραβήξει κόσμο. Απλά αμφιβάλλω οτι η βόνταφον θα είναι δίκαιη στην ποιοτητα και ποσοτητα (στη Cyta δεν έδινε 4G). Edited Χθες στς 10:39 πμ by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Just now, VIPdriver said: Εάν το διαφημίσουν σωστά (οχι όπως την Cyta) πιστεύω θα τραβήξει κόσμο. Απλά αμφιβάλλω οτι η βόνταφον θα είναι δίκαιη προς ποιοτητα και ποσοτητα (στη Cyta δεν έδινε 4G). Δεν είναι θέμα δικαιοσύνης πιστεύω. Θέμα συμφωνιών είναι μάλλον. Και έχει αλλάξει άλλωστε η αγορά από τότε, πλέον το 4g/5g πάει πακέτο, άρα λογικά θα δίνει 5g. Σε άλλα πράγματα ίσως έχει περιορισμό, που θα οφείλεται στην ίδια την Volton ώστε να καταστεί βιώσιμη η κινητή της και να μην μένει μόνο στο να πληρώνει την βοντα το ενοίκιο.. Επίσης η μία ήταν πάροχος κινητής στη Κύπρο, άρα είχε τεχνογνωσία, εδώ έχουμε μάλλον και λίγο ερασοτεχνισμο, θα δείξει. Η εταιρεία προφανώς αποσκοπεί στο να κάνεις συμβόλαια ρεύματος και κινητής και όλα αυτά στο πακέτο να έρχονται πιο οικονομικά προς τα εσένα. Βέβαια σιγά το πελατολόγιο που έχει η Volton.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 10:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:57 πμ Καλά Χριστούγεννα με υγεία σέ εσάς και τις οικογένειές σας! Χρόνια πολλά!🎄🥳🎉🎈 2 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:00 πμ 17 minutes ago, johnny_htc said: Δεν είναι θέμα δικαιοσύνης πιστεύω. Θέμα συμφωνιών είναι μάλλον. Και έχει αλλάξει άλλωστε η αγορά από τότε, πλέον το 4g/5g πάει πακέτο, άρα λογικά θα δίνει 5g. Σε άλλα πράγματα ίσως έχει περιορισμό, που θα οφείλεται στην ίδια την Volton ώστε να καταστεί βιώσιμη η κινητή της και να μην μένει μόνο στο να πληρώνει την βοντα το ενοίκιο.. Επίσης η μία ήταν πάροχος κινητής στη Κύπρο, άρα είχε τεχνογνωσία, εδώ έχουμε μάλλον και λίγο ερασοτεχνισμο, θα δείξει. Η εταιρεία προφανώς αποσκοπεί στο να κάνεις συμβόλαια ρεύματος και κινητής και όλα αυτά στο πακέτο να έρχονται πιο οικονομικά προς τα εσένα. Βέβαια σιγά το πελατολόγιο που έχει η Volton.. τι να πω έχεις δίκιο. Εγώ πάντως στο ρεύμα είμαι πελάτης Volton, οπότε ίσως και να πάρω κάποια καλή προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:25 πμ 24 minutes ago, Gv2008 said: τι να πω έχεις δίκιο. Εγώ πάντως στο ρεύμα είμαι πελάτης Volton, οπότε ίσως και να πάρω κάποια καλή προσφορά Ε όταν η ΔΕΗ έχει το 70 % +του πελατολογίου, σκέψου που παίζουν οι άλλοι, με αυτό το σκεπτικό το λέω. Κατ άλλα, όλοι ίδιοι είναι 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:43 πμ (edited) Μη ξεχνιομαστε... Κοσμοτε ονλι εγγυησις 🎄🥳 Edited Χθες στς 11:45 πμ by Nickchris36 3 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:46 πμ 2 minutes ago, Nickchris36 said: Μη ξεχνιομαστε... Κοσμοτε ονλι εγγυησις🎄🥳http://Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10592608840 Και εννοείται αν κάνεις στο μπαλκόνι μια χαρά θα είναι😄 Κοσμοτεονλι δε μπαλκόνι νετγουορκς 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 11:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:47 πμ Just now, elkons said: Και εννοείται αν κάνεις στο μπαλκόνι μια χαρά θα είναι😄 Κοσμοτεονλι δε μπαλκόνι νετγουορκς Δε μπαλκόνι νετγουορκς εκλαψαα🤣🤣😛🥳 2 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:52 πμ 4 minutes ago, Nickchris36 said: Δε μπαλκόνι νετγουορκς εκλαψαα🤣🤣😛🥳 Μπαλκονάτο που λένε δηλαδή; 😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:56 πμ 2 minutes ago, johnny_htc said: Μπαλκονάτο που λένε δηλαδή; 😂😂😂 Ε τώρα στα όρια θα είμαι ή τα όρια της Cosmote είναι πιο κάτω και από αυτά που λένε Μπαλκόνι μπροστά έχω δει χτες τα μεσάνυχτα 700mbps και ώρες αιχμής 500,600 ενώ ένα βήμα πίσω δλδ μέσα να πέφτει το σήμα πάρα πολύ και να παίζει 150-200 Ψησταριά Μουριά Στενή Δίρφυος 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:57 πμ Just now, elkons said: Ε τώρα στα όρια θα είμαι ή τα όρια της Cosmote είναι πιο κάτω και από αυτά που λένε Μπαλκόνι μπροστά έχω δει χτες τα μεσάνυχτα 700mbps και ώρες αιχμής 500,600 ενώ ένα βήμα πίσω δλδ μέσα να πέφτει το σήμα πάρα πολύ και να παίζει 150-200 Ψησταριά Μουριά Στενή Δίρφυος Πωπω φίλε. Ψησταριά, ωραίος. Τώρα κλείνεις κινητά, τα αμπαρωνεις και αρχίζεις την μαστούρα για αρχή από την τσίκνα αχαχαχ😎😂. Και καινούργια περασια στο nm, βλέπω δεν είναι στη βάση δεδομένων. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Χθες στς 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:59 πμ 13 minutes ago, Nickchris36 said: Μη ξεχνιομαστε... Κοσμοτε ονλι εγγυησις 🎄🥳 Δηλαδή 53,2 δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Καλή η πλάκα που κάνετε με τα νοντ, μοντ και ροντ, αν και με έχει κουράσει και για αυτό δεν πολυμπαίνω να διαβάσω, αλλά νομίζω πως μερικοί το έχετε τερματίσει. 1 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 12:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:01 μμ Just now, Serafeim1981 said: Δηλαδή 53,2 δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Καλή η πλάκα που κάνετε με τα νοντ, μοντ και ροντ, αν και με έχει κουράσει και για αυτό δεν πολυμπαίνω να διαβάσω, αλλά νομίζω πως μερικοί το έχετε τερματίσει. Είναι περίεργα μέσα στο σπίτι του, γι αυτό το λέει. Αλλού μπορεί να πιάνει και 8 mbps και τραγικιλα. @Nickchris36, Είναι λίγο ανεβασμένα τα νούμερα τελευταία, αυτά τα σκαμπανεβασματα τέλοσπάντων, ή μου φαίνεται εμένα; 🤔 8 minutes ago, elkons said: Ε τώρα στα όρια θα είμαι ή τα όρια της Cosmote είναι πιο κάτω και από αυτά που λένε Μπαλκόνι μπροστά έχω δει χτες τα μεσάνυχτα 700mbps και ώρες αιχμής 500,600 ενώ ένα βήμα πίσω δλδ μέσα να πέφτει το σήμα πάρα πολύ και να παίζει 150-200 Ψησταριά Μουριά Στενή Δίρφυος @elkons, αφού κάνεις εκεί πέρα τα κουμάντα σου και πάρεις δυνάμεις με τα ψητά, χτύπα μια σπιντεστιλα από περιέργεια, να δούμε τι κάνει. Τραγικό σήμα η B20, αλλά η N1 βλέπω είναι καλή.. 🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ 7 minutes ago, Serafeim1981 said: Δηλαδή 53,2 δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Καλή η πλάκα που κάνετε με τα νοντ, μοντ και ροντ, αν και με έχει κουράσει και για αυτό δεν πολυμπαίνω να διαβάσω, αλλά νομίζω πως μερικοί το έχετε τερματίσει. Όχι δεν είναι γιατί είναι μη λειτουργικό και σουρνεται..σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι..Εδώ δεν είναι.. 6 minutes ago, johnny_htc said: Είναι περίεργα μέσα στο σπίτι του, γι αυτό το λέει. Αλλού μπορεί να πιάνει και 8 mbps και τραγικιλα. @Nickchris36, Είναι λίγο ανεβασμένα τα νούμερα τελευταία, αυτά τα σκαμπανεβασματα τέλοσπάντων, ή μου φαίνεται εμένα; 🤔 Παλιότερα είχα και τριψήφια και πάνω από τριακόσια σε κάποια σημεία και μέσα σπίτι είχα πιάσει και 200 αλλά μετά παραεγινε το κακο μάλλον την εγκατέλειψαν στη μοίρα της τη κεραια..Δεν έχει σταθερότητα ..η θ έχει σε ένα σημείο πολύ η λίγα πράγματα. Και η απόκριση είναι γενικά δυσάρεστη. Τουλάχιστον οι άλλες δύο.εχουν κεραία κοντά και σώθηκα.. 20 minutes ago, johnny_htc said: Μπαλκονάτο που λένε δηλαδή; 😂😂😂 Κάργα 🤣 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:14 μμ 5 minutes ago, Nickchris36 said: Όχι δεν είναι γιατί είναι μη λειτουργικό και σουρνεται..σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι..Εδώ δεν είναι.. Παλιότερα είχα και τριψήφια και πάνω από τριακόσια σε κάποια σημεία και μέσα σπίτι είχα πιάσει και 200 αλλά μετά παραεγινε το κακο μάλλον την εγκατέλειψαν στη μοίρα της τη κεραια..Δεν έχει σταθερότητα ..η θ έχει σε ένα σημείο πολύ η λίγα πράγματα. Και η απόκριση είναι γενικά δυσάρεστη. Τουλάχιστον οι άλλες δύο.εχουν κεραία κοντά και σώθηκα.. Περίεργο, λολ. Γέμισε συνδρομητές το χωριό Cosmote, επειδή οι άλλες ήταν τζουφιες τόσο καιρό. Καλύπτει και Αγία Τριάδα βλέπω, λίγο πιο νότια από εσάς. Αυτό βλέπω σαν εξήγηση. Θέλει N78, οπωσδήποτε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:21 μμ 24 minutes ago, elkons said: Ε τώρα στα όρια θα είμαι ή τα όρια της Cosmote είναι πιο κάτω και από αυτά που λένε Μπαλκόνι μπροστά έχω δει χτες τα μεσάνυχτα 700mbps και ώρες αιχμής 500,600 ενώ ένα βήμα πίσω δλδ μέσα να πέφτει το σήμα πάρα πολύ και να παίζει 150-200 Ψησταριά Μουριά Στενή Δίρφυος Speedtest ξέχασα https://www.speedtest.net/my-result/a/10592637476 Μια χαρά είναι πιστεύω. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:22 μμ Just now, elkons said: Speedtest ξέχασα https://www.speedtest.net/my-result/a/10592637476 Μια χαρά είναι πιστεύω. Ναι, για τέτοιο σήμα, είναι οκ. Έχει κόσμο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:22 μμ (edited) Έχει Έχει Και μπόλικη βροχή κ κρύο. Ο κουμπάρος με Vodafone θα δω τι ψάρια πιάνει και αυτή, μετά γιατί έχει αφοσιωθεί ο άνθρωπος στα ψητά 😄😄 Μια χαρά είναι με παρόμοιο σήμα στη κουζίνα του σπιτιού έχω kbps download η Error,αδιαφορώ επειδή εχω wifi σε ολο το σπιτι. 24 minutes ago, Nickchris36 said: Παλιότερα είχα και τριψήφια και πάνω από τριακόσια σε κάποια σημεία και μέσα σπίτι είχα πιάσει και 200 αλλά μετά παραεγινε το κακο μάλλον την εγκατέλειψαν στη μοίρα της τη κεραια..Δεν έχει σταθερότητα ..η θ έχει σε ένα σημείο πολύ η λίγα πράγματα. Και η απόκριση είναι γενικά δυσάρεστη. Μήπως υπάρχει βλάβη στη κεραία; μου κάνει εντύπωση το ping και από 300mbps σε αυτό είναι τεράστια διαφορά. Στείλε μου dm με ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος. Edited Χθες στς 12:32 μμ by elkons 3 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:07 μμ Αντι να πειτε "ευχαριστώ" στη κοσμοτε που σας αναγκάζει να παίρνετε καθαρό αέρα (με τη δροσά), την κατακρίνετε! 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:01 μμ (edited) Μετρήσεις από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Καλά νερά Νοτίου Πηλίου. Vdf: κυρίως edge με κάποιες αναλαμπές σε 4g. Αν βρει 4g το κρατάει πολύ όμως. Novs: παρά την παραπάνω ισχύ (κατά 4-5 db) στην b20 είναι πιο σπάνιο το 4g. Edge κυρίως. Για τη μέτρηση έπρεπε να κλειδώσω nr/lte. Cosmote: μετρήσεις απ' το redmi note 10 5g του πατέρα μου. Με καλύτερη συσκευή πιάνει και 200. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Edited Χθες στς 02:02 μμ by marios239 5 1 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:04 μμ 2 minutes ago, marios239 said: Μετρήσεις από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Καλά νερά Νοτίου Πηλίου. Vdf: κυρίως edge με κάποιες αναλαμπές σε 4g. Αν βρει 4g το κρατάει πολύ όμως. Novs: παρά την παραπάνω ισχύ (κατά 4-5 db) στην b20 είναι πιο σπάνιο το 4g. Edge κυρίως. Για τη μέτρηση έπρεπε να κλειδώσω nr/lte. Cosmote: μετρήσεις απ' το redmi note 10 5g του πατέρα μου. Με καλύτερη συσκευή πιάνει και 200. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια Πολλά και σε σένα φίλε μου! Ν78 η Cosmote, από που πιάνει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:11 μμ 6 minutes ago, johnny_htc said: Χρόνια Πολλά και σε σένα φίλε μου! Ν78 η Cosmote, από που πιάνει; N1 είναι! N78 νομίζω δεν έχει καθόλου στο Πήλιο. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά και πάνω από όλα νοντα ονλυ δε ετζ σα νετγουορκ με 8μβπσ πάουερ 😂🤣😂🤣😂🤣 Νοντα χρόνια σε όλους 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν η κινητη της Volton θα παίρνει σήμα από κεραίες βόνταφον (που χρησιμοποιεί με Νοβα), η Νοβα τι θα παιρνει; Τι σχέση έχει η Nova? Η Volton MVNO της Vodafone είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 32 minutes ago, TakeOverNet said: Τι σχέση έχει η Nova? Η Volton MVNO της Vodafone είναι. Βοντα κ Νοβα μοιράζονται κεραίες. Θα ερθει και η Volton Mobile και οι κεραίες θα πάθουν τακαμούρι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts