georgebad Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 On 12/12/2024 at 10:39 ΜΜ, memoriesradio said: 1. Πύλες 1-12; Γιατί έχουμε και παραπάνω; 2. Αν τύχει και βρεθούμε κάποια στιγμή, θα ήθελα να βάλουμε την Cosmote στη συσκευή μου, να δούμε τι μπορεί να δώσει σε καλά σημεία. 3. Idea! Αν το μετρό της καρδιάς μας φτάσει κάποτε έως την Μίκρα (Καλαμαριά), μπορούν να βάλουν ανταπόκριση με βάρκα μέχρι το αεροδρόμιο SKG! Με το ίδιο κοινό εισιτήριο πάντα, αλλά και με δυνατότητα έκδοσης απευθείας στον βαρκάρη με κέρματα... Πέρα από την πλάκα το skg είναι μακράν το καλυτερο αεροδρόμιο που ταξιδεύω εντός Ευρώπης τους τελευταίους χρόνους . Μπορει να την κράζαμε αλλά η fraport έχει κάνει δουλίτσα καλή . Μόνο οι φυσούνες λοιπόν από το αρχικό σχέδιο , αν και νμζ ότι δεν τις έχουμε ανάγκη. Επίσης ας κάνουν κάτι για την κωλο σύνδεση με τα μέσα στο αεροδρόμιο. Οι Γερμανοί πιέζουν πολύ για την σύνδεση με το μετρό όπως μου είχε πει ένας μηχανικός της ατικο μετρό , αλλά στα σκαριά δεν υπάρχει τπτ και δεν θα υπάρχει για χρόνια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα γατάκια έλληνες τρένα χωρίς φανάρια 🚦 και gsm r Επίσημα στοιχεία της εταιρίας τα είχα δώσει σε άλλο πόστ Το διάβασα το αλλο πόστ. Εχεις καταλάβει οτι τα στοιχεία που παρέθετες ως "vodafone gr" , αφορουν τα στοιεία για όλο τον όμιλο, και οχι για την Ελλάδα? Μα ειναι δυνατόν να γράφεις οτι είχε έσοδα 11 δις η Vodafone greece ? ( μην πας να αλλάξεις τώρα το άλλο πόστ, έγινε save...) . Και καλά, άσε το άρθο που παρεμήνευσες πλήρως (μην καταλαβαίνοντας οτι αναφέρεται στον ΟΜΙΛΟ και οχι τοπικά Ελλάδα). Ασε που τα νούμερα που έλεγες , ουτε ο ΟΤΕ δεν τα βγάζει ( δεν εχεις λοιπόν αισθηση για τα μεγέθη της αγοράς). Εδω σου έδωσα σε link, τις επίσημες οικονομικές κατατάσεις, απο την σελίδα vodafone.gr , που δίνουν έσοδα 900 εκ. , τα οποία αγνοείς και επιμένεις. Είναι τόσο δυσκολο να πεις, "εκανα λάθος" ? ... Για όλους τους υπόλοιπους, για να μήν ψάχνετε το "αλλο" ποστ του, εδώ ειναι το άρθρο του insider που παρέθετε ως επίσημα στοιχεια για VF GR 😄 ... τα 11 δις κέρδη ,και τα 2,6 δις ελευθερες ταμειακες ροές ( έχει μπλεχτεί η βούρτα με κάτι άλλο εδω...) https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia Edited December 15, 2024 by H2SO4 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 9 minutes ago, H2SO4 said: Το διάβασα το αλλο πόστ. Εχεις καταλάβει οτι τα στοιχεία που παρέθετες ως "vodafone gr" , αφορουν τα στοιεία για όλο τον όμιλο, και οχι για την Ελλάδα? Μα ειναι δυνατόν να γράφεις οτι είχε έσοδα 11 δις η Vodafone greece ? ( μην πας να αλλάξεις τώρα το άλλο πόστ, έγινε save...) . Και καλά, άσε το άρθο που παρεμήνευσες πλήρως (μην καταλαβαίνοντας οτι αναφέρεται στον ΟΜΙΛΟ και οχι τοπικά Ελλάδα). Ασε που τα νούμερα που έλεγες , ουτε ο ΟΤΕ δεν τα βγάζει ( δεν εχεις λοιπόν αισθηση για τα μεγέθη της αγοράς). Εδω σου έδωσα σε link, τις επίσημες οικονομικές κατατάσεις, απο την σελίδα vodafone.gr , που δίνουν έσοδα 900 εκ. , τα οποία αγνοείς και επιμένεις. Είναι τόσο δυσκολο να πεις, "εκανα λάθος" ? ... Για όλους τους υπόλοιπους, για να μήν ψάχνετε το "αλλο" ποστ του, εδώ ειναι το άρθρο του insider που παρέθετε ως επίσημα στοιχεια για VF GR 😄 ... τα 11 δις κέρδη ,και τα 2,6 δις ελευθερες ταμειακες ροές ( έχει μπλεχτεί η βούρτα με κάτι άλλο εδω...) https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia Κάποια στιγμή θα την πω εγώ την αντίστοιχη λέξη της βούρτσας, γιατί κυριαρχεί πολύ η αμάθεια και η ημιμάθεια εδώ μέσα... 42 minutes ago, georgebad said: Πέρα από την πλάκα το skg είναι μακράν το καλυτερο αεροδρόμιο που ταξιδεύω εντός Ευρώπης τους τελευταίους χρόνους . Μπορει να την κράζαμε αλλά η fraport έχει κάνει δουλίτσα καλή . Μόνο οι φυσούνες λοιπόν από το αρχικό σχέδιο , αν και νμζ ότι δεν τις έχουμε ανάγκη. Επίσης ας κάνουν κάτι για την κωλο σύνδεση με τα μέσα στο αεροδρόμιο. Οι Γερμανοί πιέζουν πολύ για την σύνδεση με το μετρό όπως μου είχε πει ένας μηχανικός της ατικο μετρό , αλλά στα σκαριά δεν υπάρχει τπτ και δεν θα υπάρχει για χρόνια. 1. Ανήμερα... 2. Είχα προτείνει την διασύνδεση με βάρκα από Κρήνη μέχρι το αεροδρόμιο, όταν φυσικά επεκταθεί προς τα εκεί. 3. Βαρέθηκα τόσα χρόνια και είναι πάρα πολλά, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη να ακούω για τον μαραθώνιο της επιστροφής, και για την κίνηση στον "Κ12" στο περιφερειακό (Μόνον αυτόν τον κόμβο έχουμε στην Θεσσαλονίκη - οι άλλοι 11 που στο π....ο είναι δε ξέρω...). Παρακαλείτε η Αττικόν Μετρό να φτιάξει άμεσα σταθμό και στον Κ12 για το καλό της πόλης! 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 18 minutes ago, H2SO4 said: Το διάβασα το αλλο πόστ. Εχεις καταλάβει οτι τα στοιχεία που παρέθετες ως "vodafone gr" , αφορουν τα στοιεία για όλο τον όμιλο, και οχι για την Ελλάδα? Μα ειναι δυνατόν να γράφεις οτι είχε έσοδα 11 δις η Vodafone greece ? ( μην πας να αλλάξεις τώρα το άλλο πόστ, έγινε save...) . Και καλά, άσε το άρθο που παρεμήνευσες πλήρως (μην καταλαβαίνοντας οτι αναφέρεται στον ΟΜΙΛΟ και οχι τοπικά Ελλάδα). Ασε που τα νούμερα που έλεγες , ουτε ο ΟΤΕ δεν τα βγάζει ( δεν εχεις λοιπόν αισθηση για τα μεγέθη της αγοράς). Εδω σου έδωσα σε link, τις επίσημες οικονομικές κατατάσεις, απο την σελίδα vodafone.gr , που δίνουν έσοδα 900 εκ. , τα οποία αγνοείς και επιμένεις. Είναι τόσο δυσκολο να πεις, "εκανα λάθος" ? ... Για όλους τους υπόλοιπους, για να μήν ψάχνετε το "αλλο" ποστ του, εδώ ειναι το άρθρο του insider που παρέθετε ως επίσημα στοιχεια για VF GR 😄 ... τα 11 δις κέρδη ,και τα 2,6 δις ελευθερες ταμειακες ροές ( έχει μπλεχτεί η βούρτα με κάτι άλλο εδω...) https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia Κέρδος ομίλου Vodafone χωρίς Italy and Spain 2 minutes ago, Harry636 said: Κέρδος ομίλου Vodafone χωρίς Italy and Spain Vodafone Global Enterprise 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 15 minutes ago, Harry636 said: Κέρδος ομίλου Vodafone χωρίς Italy and Spain Vodafone Global Enterprise Η βλακεία ειναι ανίκητη τελικά. Η απλά βρήκα άλλο ένα τρολλ. P.S. Revenue δεν είναι κέδος, ουτε αυτό δεν πέτυχες. Welcome to my ignore list & good bye ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Τελικά η ελληνική βονταφον είχε αυξημένα ή μειωμένα κέρδη; Εγώ, βλέποντας τη συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες, το μεταφράζω ως μειωμένα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 2 minutes ago, H2SO4 said: Η βλακεία ειναι ανίκητη τελικά. Η απλά βρήκα άλλο ένα τρολλ. P.S. Revenue δεν είναι κέδος, ουτε αυτό δεν πέτυχες. Welcome to my ignore list & good bye ! Revenue είναι το κέρδος turnover είναι πόσα λεφτά έβαλες στο ταμείο τρίτο είναι 3 η εταιρίες που έχουν την Vodafone Vodafone uk Vadafofe de Vodafone global entrepreneur και μην ξεχνάς ότι η μεγάλες εταιρίες Κάνουν μεταξύ τους δάνεια για να βγάζουν τα κέρδη έξω 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 3 minutes ago, VIPdriver said: Τελικά η ελληνική βονταφον είχε αυξημένα ή μειωμένα κέρδη; Εγώ, βλέποντας τη συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες, το μεταφράζω ως μειωμένα... Γενικά year on year, μην περιμένεις μεγάλες διαφορές , απο κανέναν. Πάνω κάτω, τα ίδια ~ επίπεδα εσόδων. Τώρα για κέρδη, επιδή ούτως η άλλως αν δεις τις προηγούμενες χρήσεις, μετά φόρων κλη, είχε ζημία , θα δουμε στην επόμενη κατάτασαση που θα δημοσιευτεί, αν κατάφερε να έχει κάποια κέρδη μετά φόρων η όχι. λεπτομέρειες στο πιο πρόσφατο PDF εδώ : https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/enimerosi-metochon/dimosieusi-oikonomikon-katastaseon 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Λογικά όσο ανεβαίνεις προς την έξοδο της καταπακτής κάτι θα πιάνει από σήμα. https://www.voria.gr/article/thessaloniki-diakopi-sto-metro-meta-toynel-oi-epibates-toy-syrmoy-bgikan-apo-mia-katapakti 2 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Γιατί το άνοιξαν; αφού δεν είναι έτοιμοι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 14 minutes ago, H2SO4 said: Γενικά year on year, μην περιμένεις μεγάλες διαφορές , απο κανέναν. Πάνω κάτω, τα ίδια ~ επίπεδα εσόδων. Τώρα για κέρδη, επιδή ούτως η άλλως αν δεις τις προηγούμενες χρήσεις, μετά φόρων κλη, είχε ζημία , θα δουμε στην επόμενη κατάτασαση που θα δημοσιευτεί, αν κατάφερε να έχει κάποια κέρδη μετά φόρων η όχι. λεπτομέρειες στο πιο πρόσφατο PDF εδώ : https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/enimerosi-metochon/dimosieusi-oikonomikon-katastaseon Όπως λένε και οι οικονομολόγοι ποτέ δεν ξέρεις τα κέρδη άμα δεν ξέρεις τι έχει βγάλει ο όμιλος και όταν δεν ξέρεις πόσα δάνεια έχουν κάνει μεταξύ τους για αποφύγει των φόρων 24 minutes ago, VIPdriver said: Τελικά η ελληνική βονταφον είχε αυξημένα ή μειωμένα κέρδη; Εγώ, βλέποντας τη συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες, το μεταφράζω ως μειωμένα... παραπάνω 7 minutes ago, p_k said: Λογικά όσο ανεβαίνεις προς την έξοδο της καταπακτής κάτι θα πιάνει από σήμα. https://www.voria.gr/article/thessaloniki-diakopi-sto-metro-meta-toynel-oi-epibates-toy-syrmoy-bgikan-apo-mia-katapakti Και θα έρθω εκεί και να δω το μετρο. με την τύχη την δικιά μου βλέπω να πέφτουν οι σύριγγες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 9 minutes ago, Harry636 said: Όπως λένε και οι οικονομολόγοι ποτέ δεν ξέρεις τα κέρδη άμα δεν ξέρεις τι έχει βγάλει ο όμιλος και όταν δεν ξέρεις πόσα δάνεια έχουν κάνει μεταξύ τους για αποφύγει των φόρων παραπάνω Και θα έρθω εκεί και να δω το μετρο. με την τύχη την δικιά μου βλέπω να πέφτουν οι σύριγγες Σήραγγες *😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Τούνελ ονλυ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 12 minutes ago, johnny_htc said: Σήραγγες *😛 Έτσι είναι το κινητό ενός γιατρού 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Όταν λέμε στην χώρα μας από μπροστά πάμε πίσω το λέμε κυριολεκτικά 🥴 https://www.flash.gr/me-kerma-i-tilekarta-o-tilefonikos-thalamos-xanazei-mia-glykia-anamnisi-epanerchetai-973654 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 12 minutes ago, elkons said: Όταν λέμε στην χώρα μας από μπροστά πάμε πίσω το λέμε κυριολεκτικά 🥴 https://www.flash.gr/me-kerma-i-tilekarta-o-tilefonikos-thalamos-xanazei-mia-glykia-anamnisi-epanerchetai-973654 Τα σπάει. Φοβερή vintagιλα από την Cosmote για κάποιο λόγο. Ήμουν και συλλέκτης καρτών παλιότερα, άλλες εποχές βασικά, φοβερές κατ εμέ. Μάλλον αυτό το μπαούλο από κάτω, πρέπει να είναι τίγκα στα κέρματα. Δε νομίζω το συγκεκριμένο να δουλεύει με τηλεκάρτα, αλλά με κερματοδεκτη. Άλλωστε τοποθετήθηκε σε ιδιαίτερο σημείο για συγκεκριμένους πελάτες.. 😛😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Και εγω έχω πολλές τηλεκάρτες...αν τις βρω θα ανεβάσω φωτ 😛 Έχω και της Turk Telekom τηλεκάρτα από ταξίδι πριν χρόνια Αλήθεια γιατί τόσα χρόνια ο ΟΤΕ δε τα βγάζει τα ερήπια καρτοτηλέφωνα; αφού κατεστημένα είναι μέσα στη βρώμα. Ας τα αντικαταστήσουν με αυτά με το κέρμα αν και σε αυτή τη χώρα σε κάτι μήνες θα το έχουν καταστρέψει όλο. Τουλάχιστον ας τα εκμεταλλευτούν βάζοντας πχ καμία καμπίνα ή κάποια μικρή κεραία. Κ σε κτήρια ΟΤΕ έχει καρτοτηλέφωνα...έχω βρει ένα εδώ που λειτουργεί μια χαρά αλλά είναι σίχαμα έτσι πως τα έκαναν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 41 minutes ago, elkons said: Και εγω έχω πολλές τηλεκάρτες...αν τις βρω θα ανεβάσω φωτ 😛 Έχω και της Turk Telekom τηλεκάρτα από ταξίδι πριν χρόνια Αλήθεια γιατί τόσα χρόνια ο ΟΤΕ δε τα βγάζει τα ερήπια καρτοτηλέφωνα; αφού κατεστημένα είναι μέσα στη βρώμα. Ας τα αντικαταστήσουν με αυτά με το κέρμα αν και σε αυτή τη χώρα σε κάτι μήνες θα το έχουν καταστρέψει όλο. Τουλάχιστον ας τα εκμεταλλευτούν βάζοντας πχ καμία καμπίνα ή κάποια μικρή κεραία. Κ σε κτήρια ΟΤΕ έχει καρτοτηλέφωνα...έχω βρει ένα εδώ που λειτουργεί μια χαρά αλλά είναι σίχαμα έτσι πως τα έκαναν. Εννοείται ότι δεν θες όχι απλά να τα ακουμπήσεις έτσι όπως τα έχουν κάνει.. Ούτε να τα βλέπεις δεν θες. Απολιτιστοι τελείως. Πριν κάποια χρόνια που ήταν σε χρήση όλα αυτά, τα εκτιμούσαμε και δεν τα καταστρέφαμε. Δεν ξέρω τι πάει λάθος πλέον.. Όλα αυτά λειτουργούν με χαλκό. Καμπίνα ή κεραία δύσκολα λοιπόν. Θα μπορούσαν όμως άμα είναι καλό σημείο, να τραβήξουν από το καφαο που παίρνουν σήμα οπτική. Και τέλοσπάντων μπορούν να βρουν σημεία για κεραίες επιτέλους και τα καρτοτηλεφωνα να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν θέλουν γτ δεν τους τραβάει κανένας το αυτί. Γτ μπορεί να είμαστε απολιτιστοι, αλλά και αυτοί το εκμεταλλευονται αυτό και κάνουν την πάπια όταν πρέπει να δράσουν 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 5 ώρες πριν, Harry636 said: Revenue είναι το κέρδος turnover είναι πόσα λεφτά έβαλες στο ταμείο τρίτο είναι 3 η εταιρίες που έχουν την Vodafone Vodafone uk Vadafofe de Vodafone global entrepreneur και μην ξεχνάς ότι η μεγάλες εταιρίες Κάνουν μεταξύ τους δάνεια για να βγάζουν τα κέρδη έξω Revenue «από αρχαιοτάτων χρόνων» ονομάζονται τα έσοδα. Πχ, το revenue της Nova είναι κοντά στα 810 αλλά έχει ζημιές 45,4 εκ (μειωμένη από την περσινή ζημιά 120). Τα μικτά κέρδη είναι gross profit, τα λειτουργικά operating profit και τα καθαρά net profit. Τώρα τι εννοείς για τα 2 Vodafone δίκτυα και τι είναι το Vodafone global entrepreneur , ένας θεός ξέρει. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 1 hour ago, TakeOverNet said: Revenue «από αρχαιοτάτων χρόνων» ονομάζονται τα έσοδα. Πχ, το revenue της Nova είναι κοντά στα 810 αλλά έχει ζημιές 45,4 εκ (μειωμένη από την περσινή ζημιά 120). Τα μικτά κέρδη είναι gross profit, τα λειτουργικά operating profit και τα καθαρά net profit. Τώρα τι εννοείς για τα 2 Vodafone δίκτυα και τι είναι το Vodafone global entrepreneur , ένας θεός ξέρει. Κοιτα, εσυ εχεις την υπομονη και απαντας ακομα. Εγω μετα απο 2 αποπειρες, σηκωνω τα χερια ψηλά --> ignore list. Ετοιμάσου για επικη nonsense απάντηση. Εδω του δείχνεις την επίσημη οικονομικη κατασταση , απο τη ιδια τη vodafone, αλλα όχι, αυτος ξέρει καλυτερα ! Πεταξε 2-3 ακυρα google results κ καθαρισε. Απειρο κομπλεξ ο ανθρωπος που στρουθοκαμηλίζει παρα να παραδεχτει οτι έκανε ενα λαθος.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Μία και μιλάμε για ignore list θέλω να κάνω μία γενικότερη ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει... Γίνεται κάποιου που έχει μπει σε ignore list να μην εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις του στις παραθέσεις; Είναι πολύ ενοχλητικό. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Revenue «από αρχαιοτάτων χρόνων» ονομάζονται τα έσοδα. Πχ, το revenue της Nova είναι κοντά στα 810 αλλά έχει ζημιές 45,4 εκ (μειωμένη από την περσινή ζημιά 120). Τα μικτά κέρδη είναι gross profit, τα λειτουργικά operating profit και τα καθαρά net profit. Τώρα τι εννοείς για τα 2 Vodafone δίκτυα και τι είναι το Vodafone global entrepreneur , ένας θεός ξέρει. https://www.naftemporiki.gr/english/1583850/vodafone-increase-in-revenue-from-services-and-ict-projects/ 4 minutes ago, Harry636 said: https://www.naftemporiki.gr/english/1583850/vodafone-increase-in-revenue-from-services-and-ict-projects/ 13,3 δις free flow cash 3,3 δις Vodafone Greece στοιχεία για τα πόσα βγάζει η enterprise δεν έχω βρει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Εε τώρα και εσύ δεν είπες Enterprise, είπες enterprenur,που να ξέρουμε σε ποια γλώσσα μας το λες 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 1 hour ago, p_k said: Μία και μιλάμε για ignore list θέλω να κάνω μία γενικότερη ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει... Γίνεται κάποιου που έχει μπει σε ignore list να μην εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις του στις παραθέσεις; Είναι πολύ ενοχλητικό. Όχι δεν γίνεται δεν θα γλυτώσεις 😂 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 (edited) Στα του θέματος έχω μια απορία καιρό τώρα Το 2G πότε κλείνει στην Ελλάδα; έχει ανακοινώσει κάποια εταιρεία υπεύθυνα ή με τις υποθέσεις θα μένουμε; Επίσης έχει ήδη την καλύτερη γεωγραφική κάλυψη παντού σχεδόν έχει λογικά το 98% θα το χει γεωγραφικά και το 2% εκτός δικτύου. Εάν καταργηθεί στη θέση του εξοπλισμού του δε θα αντικατασταθεί με νέο νέας γενιάς και καλύτερη κάλυψη 4g/5g; ή απλά θα κλείσει και μένουμε με αυτό που μένει; δηλ φάσμα περισσότερο 4G/5G δε θα χει; Edited December 15, 2024 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts