elkons Δημ. Σάββατο στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:30 πμ Μουφα κακοκαιρία 😂 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:51 πμ 1 hour ago, elkons said: Μουφα κακοκαιρία 😂 Στο Βόλο το τερμάτισαν. Πιστεύαμε ότι θα έρθει ο 2ος daniel. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:50 μμ Και τελικά τι έγινε; Στην Αθήνα εκεί που ήταν ο @Gv2008 έριξε μπόλικη βροχή και μετά πήγε 112 εδώ ήρθε 112 απλά για να μας πάνε από καρδιά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:11 μμ 1 hour ago, elkons said: Και τελικά τι έγινε; Στην Αθήνα εκεί που ήταν ο @Gv2008 έριξε μπόλικη βροχή και μετά πήγε 112 εδώ ήρθε 112 απλά για να μας πάνε από καρδιά. Ακριβώς. Πρώτα πλημμυρίσαμε και μετά μας ειδοποίησαν. Κράτος μπ@ρδελο. Με συγχωρείτε για τη λέξη, αλλά τα μαγαζιά καταστράφηκαν εδώ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:23 μμ (edited) On 13/11/2024 at 4:38 ΜΜ, memoriesradio said: Off topic αλλά δεν κρατιόμουν. Λογότυπο μετρό Θεσσαλονίκης. Λογότυπο μιας εταιρείας του εξωτερικού: Φανταστείτε τι γλέντι έχει να γίνει με τα υπόλοιπα (κινητή, κτλ)... Θα γελάσει κάθε πικραμένος... μΤορρεντ;; 😂😂😂. Το ξεφτίλισαν 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Ακριβώς. Πρώτα πλημμυρίσαμε και μετά μας ειδοποίησαν. Κράτος μπ@ρδελο. Με συγχωρείτε για τη λέξη, αλλά τα μαγαζιά καταστράφηκαν εδώ Μάπα δήμαρχοι και περιφερειαρχες ανανδροι που σου κουνάνε το δάκτυλο, αλλά δεν ξέρουν να προβλέψουν να φτιάξουν απορροες ομβρίων υδάτων. Παίρνουν τα λεφτά σου και τα κάνουν πχ απευθείας αναθέσεις για να φτιάξουν σήματα μετρό τύπου κινούμενα σχέδια ή λογότυπο κάποιου τοπικού καφέ... 6 ώρες πριν, marios239 said: Στο Βόλο το τερμάτισαν. Πιστεύαμε ότι θα έρθει ο 2ος daniel. Παντού σωτήρες που τους νοιάζει η τσεπαρα τους και μόνο. Αυτή είναι η χώρα μας. Διασπορά φόβου και μην πειραχτεί κανένας μεγάλος. Ακόμα να φτιάξουν τις γραμμές του τρένου εκεί στη Θεσσαλία της γραμμής για Θεσσαλονίκη, στη Βαλένθια ήδη ξεκίνησε η αποκατασταση σκέψου. Edited Σάββατο στις 04:26 μμ by johnny_htc 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:32 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: μΤορρεντ;; 😂😂😂. Το ξεφτίλισαν 33.000€ παρακαλώ. Το ΑΙ πολύ καλύτερο φτιάχνει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:37 μμ (edited) 9 minutes ago, elkons said: 33.000€ παρακαλώ. Το ΑΙ πολύ καλύτερο φτιάχνει Ναι, βέβαια πώς έμπλεξε σλαβικό με λατινικό αλφάβητο, είναι κάπως 😂. Το AI έχει μια απλή λογική, να συνδυάσει ένα τρένο με το όνομα της πόλης. Δεν ταιριάζει φυσικά κάτι τέτοιο, θες κάτι πιο μαζεμένο και μινιμαλιστικο υποτίθεται για λογότυπο. Τέλοσπάντων, μην το αναλύσουμε παραπάνω, βλέπω να το αλλάζουν κάποια στιγμή το νέο λογότυπο του φαραωνικού μετρό της Θεσσαλονίκης.. Edited Σάββατο στις 04:42 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ Ε καλύτερο από το ξερό το μ . Μ(ξέρετε )κες. Αντε να ξανά δώσουν άλλα 30.000€ Ας τα φάνε και αυτά.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:05 μμ 22 minutes ago, elkons said: Ε καλύτερο από το ξερό το μ . Μ(ξέρετε )κες. Αντε να ξανά δώσουν άλλα 30.000€ Ας τα φάνε και αυτά.. Σε όλες τις χώρες παραλλαγή του Μ έχουν για το μετρό. Απλά περιμέναμε κάτι πιο πρωτότυπο λόγω των 33.000 ευρώ που δόθηκαν. Επίσης στην ΕΡΤ το λογότυπο που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι ίδιο με της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας RAI και δόθηκαν 50.000 ευρώ. Τουλάχιστον όμως βελτιώθηκε το περιεχόμενο της κρατικής μας τηλεόραση ΥΓ:Στην Κύπρο το ΡΙΚ(κρατική τηλεόραση)αναγκάστηκε να αλλάξει το λογότυπο του γιατί έμοιαζε με το αντίστοιχο της νορβηγικής κρατικής τηλεόρασης NPK ΥΓ2:Για να μην θυμηθώ που τον Ιούνιο του 2008 δόθηκαν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα λογότυπα της ΕΡΤ επειδή και καλά η εταιρεία που τα έφτιαξε ήταν η ίδια που φτιάχνει και του BBC. Εντωμεταξύ αυτά που δημιούργησε η ίδια η ΕΡΤ το 2015 με την επαναλειτουργία της ήταν πολύ καλύτερα κατά την γνώμη μου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:36 μμ Πάντα άσχημα λογότυπα είχε η ΕΡΤ. Κατά τη γνώμη μου. Απλώς έφαγαν λεφτά με αντιγραφές πχ από την Rai. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:44 πμ 1 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:45 πμ Just now, VIPdriver said: Α τελικά δεν είμαστε οι μοναδικοί εδώ Έχει γίνει και εδώ κάτι τέτοιο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 11:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:38 μμ (edited) Ελλάδα 2.0 και τα @ρχίδι@ μου κουνιούνται... Απολαύστε νέο φιάσκο. Μπείτε εδώ και αναζητήστε διεύθυνση και αν βρείτε αποτελέσματα και προσφορά για 1Gbit, ξέρετε... Edited Δευτέρα στις 11:40 μμ by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 03:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:50 πμ #νόβαόνλι 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Ελλάδα 2.0 και τα @ρχίδι@ μου κουνιούνται... Απολαύστε νέο φιάσκο. Μπείτε εδώ και αναζητήστε διεύθυνση και αν βρείτε αποτελέσματα και προσφορά για 1Gbit, ξέρετε... 1gbit τπκλαιγανε 4 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:30 πμ 9 ώρες πριν, memoriesradio said: Ελλάδα 2.0 και τα @ρχίδι@ μου κουνιούνται... Απολαύστε νέο φιάσκο. Μπείτε εδώ και αναζητήστε διεύθυνση και αν βρείτε αποτελέσματα και προσφορά για 1Gbit, ξέρετε... Δεν το δικαιούμαι 😂😂 💀💀 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ 11 ώρες πριν, memoriesradio said: Ελλάδα 2.0 και τα @ρχίδι@ μου κουνιούνται... Απολαύστε νέο φιάσκο. Μπείτε εδώ και αναζητήστε διεύθυνση και αν βρείτε αποτελέσματα και προσφορά για 1Gbit, ξέρετε... Τώρα θυμήθηκα που το 14 θα είχαμε παντού free WiFi στο μεταξύ και εννοείται στις αποβάθρες του μετρό φουλαριστο ίντερνετ.. 🤣🤣🤣😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:34 μμ 12 ώρες πριν, memoriesradio said: Ελλάδα 2.0 και τα @ρχίδι@ μου κουνιούνται... Απολαύστε νέο φιάσκο. Μπείτε εδώ και αναζητήστε διεύθυνση και αν βρείτε αποτελέσματα και προσφορά για 1Gbit, ξέρετε... Είναι τελείως τραγική η ιστοσελίδα… 2 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:48 μμ (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Δεν το δικαιούμαι 😂😂 💀💀 Ποιος το δικαιούται;;;🤣🥳✌️🤣 Υγ:νοβαονλυ Edited Τρίτη στις 12:49 μμ by Nickchris36 2 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:51 μμ Το μισό κέντρο της πόλης 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 12:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:53 μμ 1 minute ago, elkons said: Το μισό κέντρο της πόλης 😂 Νόβα ονλυ παραταυτα 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 01:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:29 μμ 32 minutes ago, Nickchris36 said: Νόβα ονλυ παραταυτα 34 minutes ago, elkons said: Το μισό κέντρο της πόλης 😂 51 minutes ago, Gv2008 said: Είναι τελείως τραγική η ιστοσελίδα… Μάγκες, εμένα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά κάποια πατάτα έχει κάνει ο ΟΤΕ και σε μερικούς ακόμα γύρω μου, δεν μου δίνει τη δυνατότητα για σύνδεση με FTTH. Έχουν τη δυνατότητα βλέπω στο μνημείο των Άγγλων πεσόντων στο νεκροταφείο κάτω στον Άλιμο να κάνει σύνδεση ο καντηλαναφτης φαίνεται, αλλά εδώ στην πολυκατοικία είναι μ@λ@κια προφανώς κάτι τέτοιο 😂😂😂. Ίσως γι αυτό τους είχα ζητήσει προσφορά από πριν το καλοκαίρι για FTTH και τελικά δεν μου απάντησαν ποτέ.. 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ 13 minutes ago, johnny_htc said: Μάγκες, εμένα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά κάποια πατάτα έχει κάνει ο ΟΤΕ και σε μερικούς ακόμα γύρω μου, δεν μου δίνει τη δυνατότητα για σύνδεση με FTTH. Έχουν τη δυνατότητα βλέπω στο μνημείο των Άγγλων πεσόντων στο νεκροταφείο κάτω στον Άλιμο να κάνει σύνδεση ο καντηλαναφτης φαίνεται, αλλά εδώ στην πολυκατοικία είναι μ@λ@κια προφανώς κάτι τέτοιο 😂😂😂. Ίσως γι αυτό τους είχα ζητήσει προσφορά από πριν το καλοκαίρι για FTTH και τελικά δεν μου απάντησαν ποτέ.. 🤣 Πάνε νοντ να γίνεις άνθρωπος 🥳🤣😜 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ 15 minutes ago, Nickchris36 said: Πάνε νοντ να γίνεις άνθρωπος 🥳🤣😜 Θα περάσω δικές μου οπτικές μέχρι τα κεντρικά της νοντ να τελειώνει, νισάφι πχια 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ 30 minutes ago, johnny_htc said: Μάγκες, εμένα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά κάποια πατάτα έχει κάνει ο ΟΤΕ και σε μερικούς ακόμα γύρω μου, δεν μου δίνει τη δυνατότητα για σύνδεση με FTTH. Έχουν τη δυνατότητα βλέπω στο μνημείο των Άγγλων πεσόντων στο νεκροταφείο κάτω στον Άλιμο να κάνει σύνδεση ο καντηλαναφτης φαίνεται, αλλά εδώ στην πολυκατοικία είναι μ@λ@κια προφανώς κάτι τέτοιο 😂😂😂. Ίσως γι αυτό τους είχα ζητήσει προσφορά από πριν το καλοκαίρι για FTTH και τελικά δεν μου απάντησαν ποτέ.. 🤣 Υποτίθεται πως αντλεί τα δεδομένα μέσω https://www.broadband-assist.gov.gr/public/ και αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αφήνει να προχωρήσεις. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ 9 minutes ago, Arinos said: Υποτίθεται πως αντλεί τα δεδομένα μέσω https://www.broadband-assist.gov.gr/public/ και αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αφήνει να προχωρήσεις. Εντωμεταξυ δεν έχει σχεδόν πουθενά εκτός πολεων διαθεσιμότητα..επαρχία κλασσικά..μια ζωή μηδέν σε όλα τα επίπεδα.ειναι τραγικοι. 11 minutes ago, johnny_htc said: Θα περάσω δικές μου οπτικές μέχρι τα κεντρικά της νοντ να τελειώνει, νισάφι πχια 😂😂😂 Έτσι να είσαι ένας κυριος!!!😜🥳 1 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts