Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορούμε να αγοράσουμε εμείς από Ελλάδα με χρεωστική;Ενδιαφερόμαι να αγοράσω κάποια παιχνίδια από το store

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει ελληνικό store και μπορείς να αγοράσεις. Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες που αγοράζουν από το αμερικάνικο store γιατί με την ισοτιμία βγαίνουν πιο φθηνά.
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Υπάρχει ελληνικό store και μπορείς να αγοράσεις. Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες που αγοράζουν από το αμερικάνικο store γιατί με την ισοτιμία βγαίνουν πιο φθηνά.

πώς γίνεται να αγοραζουν Έλληνες από το αμερικάνικο PSN από την στιγμή που για να βάλεις την κάρτα μέσα στο wallet του PS3 ζητάει αμερικάνικη billing address για την κάρτα?

Παιδιά τα φώτα σας πήγα προχθές σε ένα φίλο να του συνδέσω ασύρματα το playstation 3 μέσω wifi, ολά καλα μεχρι εκέι, μετά του έκανα και update στην τελευταία έκδοση, μέχρι εδώ ολα καλα, σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει οτι δεν μπορεί να παίξει το pro evolution γιατι την ώρα που κάναμε το update είχαμε το cd μέσα και δεν έπρεπε. Αισθάνομαι χάλια για το λόγο οτι έγω του σύστησα να κάνει update, τώρα τι πρέπει να κάνουμε? πήρε τηλέφωνο στη sony και του τα μασούσανε.

πώς γίνεται να αγοραζουν Έλληνες από το αμερικάνικο PSN από την στιγμή που για να βάλεις την κάρτα μέσα στο wallet του PS3 ζητάει αμερικάνικη billing address για την κάρτα?

Πολύ απλό. Βάζεις μια πραγματική (υπαρκτή δηλαδή) διεύθυνση της Αμερικής. Όπως ακριβώς όταν κάνεις και αμερικάνικο PSN ID.

Παιδιά τα φώτα σας πήγα προχθές σε ένα φίλο να του συνδέσω ασύρματα το playstation 3 μέσω wifi, ολά καλα μεχρι εκέι, μετά του έκανα και update στην τελευταία έκδοση, μέχρι εδώ ολα καλα, σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει οτι δεν μπορεί να παίξει το pro evolution γιατι την ώρα που κάναμε το update είχαμε το cd μέσα και δεν έπρεπε. Αισθάνομαι χάλια για το λόγο οτι έγω του σύστησα να κάνει update, τώρα τι πρέπει να κάνουμε? πήρε τηλέφωνο στη sony και του τα μασούσανε.

Δεν παίζει γενικά κανένα δισκάκι; Αν είναι μέσα στην εγγύηση τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί. Να υποθέσω ότι έχει το 40άρι, σωστά;

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Πολύ απλό. Βάζεις μια πραγματική (υπαρκτή δηλαδή) διεύθυνση της Αμερικής. Όπως ακριβώς όταν κάνεις και αμερικάνικο PSN ID.

αφού κάνει έλεγχο με το κέντρο κάρτας...

oute kan kalodio hdmi den ehis?fusika k tha deis diafora etsi k allios....ALLA PROSEKSE..an i tileorasi sou einai hd ready k ohi full HD tote den tha deis pote pragmatiki analusi high definition...diladi tha vlepis analusi 1368x1024 stin kaluteri eno i full hd tileoraseis einai 1900x1200...

Σήμερα τελικά αγόρασα το καλώδιο HDMI και είδα ήδη διαφορά και στο παιχνίδι αλλά και στην ποιότητα εικόνας σε δισκάκι BluRay..η οθόνη έγινε πιο καθαρή και πιο φωτεινή..βέβαια το ξέρω δεν θα έχω το επίπεδο εικόνας μιας full HD..αλλά κάτι είναι και αυτό...μόλις έκανα την σύνδεση του καλωδίου η τηλεόραση έκανε απο μόνη της τις ρυθμίσεις εικόνας και τώρα μου λέει ότι παίζει τα δισκάκια BluRay στα 1080i..ενω το παιχνιδι που έχω στα 720p...τι είναι τα νούμερα αυτά η ανάλυση οθόνης; και επίσης ποια άλλη συσκευή θα μπορούσα να συνδέσω με την δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασής μου? DVD Players / Satellite Decoders που έχουν και αυτοί υποδοχές HDMI;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά έκανε μια αναβάθμιση στο ποδοσφαιράκι και στο τέλος έβγαλε an error has occurred (80010029), τι κάνουμε σ αυτην την περίπτωση? Τα άλλα τα cd τα παίζει κανονικά.

Τελικά έκανε μια αναβάθμιση στο ποδοσφαιράκι και στο τέλος έβγαλε an error has occurred (80010029), τι κάνουμε σ αυτην την περίπτωση? Τα άλλα τα cd τα παίζει κανονικά.

Πες του να σβήσει από το Game data Utility το PS3.

Σήμερα τελικά αγόρασα το καλώδιο HDMI και είδα ήδη διαφορά και στο παιχνίδι αλλά και στην ποιότητα εικόνας σε δισκάκι BluRay..η οθόνη έγινε πιο καθαρή και πιο φωτεινή..βέβαια το ξέρω δεν θα έχω το επίπεδο εικόνας μιας full HD..αλλά κάτι είναι και αυτό...μόλις έκανα την σύνδεση του καλωδίου η τηλεόραση έκανε απο μόνη της τις ρυθμίσεις εικόνας και τώρα μου λέει ότι παίζει τα δισκάκια BluRay στα 1080i..ενω το παιχνιδι που έχω στα 720p...τι είναι τα νούμερα αυτά η ανάλυση οθόνης; και επίσης ποια άλλη συσκευή θα μπορούσα να συνδέσω με την δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασής μου? DVD Players / Satellite Decoders που έχουν και αυτοί υποδοχές HDMI;

Μη περιμένεις μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε 720p και 1080p. Δεν νομίζω να της διαπιστώσεις καν ;)

αφού κάνει έλεγχο με το κέντρο κάρτας...

Τι να σου πω. Γιατί δεν ρωτάς αυτούς που το κάνουν να σου πούνε τον τρόπο; :)

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=883

Πες του να σβήσει από το Game data Utility το PS3.

Μη περιμένεις μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε 720p και 1080p. Δεν νομίζω να της διαπιστώσεις καν ;)

Τι να σου πω. Γιατί δεν ρωτάς αυτούς που το κάνουν να σου πούνε τον τρόπο; :)

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=883

α γεια σου! το αμερικάνικο δεν ελένχει διεύθυνση με κέντρο κάρτας

α γεια σου! το αμερικάνικο δεν ελένχει διεύθυνση με κέντρο κάρτας

Πρόσεχε μόνο το add-on content γιατί σε κάποιες περιπτώσεις είναι region-locked στην έκδοση του παιχνιδιού που έχεις. Δηλαδή αν έχεις ας πούμε το PAL LittleBigPlanet δεν μπορείς να πάρεις τα αμερικάνικα add-on packs κλπ. Αντίθετα αν έχεις το Αμερικάνικο LBP που παίζει στις δικές μας κονσόλες κανονικά τα add-ons από το US Store συνεργάζονται. Και αυτήν την κατάσταση στο χωριό μου τη λένε cluster-****. :mad:

Χαχα, λογοκρίθηκα από την πλατφόρμα. Τέλος πάντων, με τα πλήρη παιχνίδια δεν υπάρχει πρόβλημα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παίδες μπερδεύτηκα.Δηλαδή από Ελλάδα μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω του Ελληνικού store;Έχει τα ίδια πράγματα με το αγγλικό;Αν όχι στο αγγλικό πώς μπαίνουμε με άλλο λογαριασμό;

Παίδες μπερδεύτηκα.Δηλαδή από Ελλάδα μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω του Ελληνικού store;

Ναι.

Έχει τα ίδια πράγματα με το αγγλικό;Αν όχι στο αγγλικό πώς μπαίνουμε με άλλο λογαριασμό;

Ακριβώς τα ίδια.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Οπότε ποιός ο λόγος να αγοράσουμε από το εξωτερικό;

Ο Demis_cy που ενδιαφέρεται για το θέμα είναι στην Κύπρο.

-Candygram.

Παίδες μπερδεύτηκα.Δηλαδή από Ελλάδα μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω του Ελληνικού store;Έχει τα ίδια πράγματα με το αγγλικό;Αν όχι στο αγγλικό πώς μπαίνουμε με άλλο λογαριασμό;

Δεν έχει τα ίδια!!!

Πρόσφατα το ανακάλυψα και εγώ. Έψαχνα τα add-on του Naruto και αναγκάστηκα να φτιάξω account στο UK store γιατί στο Ελληνικό δε τα είχε. Δε ξέρω τώρα τι άλλες διαφορές έχει πάντως υπάρχουν..

Οκ.Ευχαριστώ λοιπόν.Λέω να αγοράσω τα crash bandicoot που έχει στο store για να θυμηθώ τα παλιά

Το έχω ήδη αγοράσει!!! Εντάξει αν το είχαν επεξεργαστεί και είχαν φτιάξει τα γραφικά θα ήταν καλύτερο αλλά και πάλι 5Ε δεν είναι τπτ.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;

Δε νομίζω.

ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο.

Ποιός στο είπε;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εκανε ενας φιλος μ ενα update το 40gb του ξαδερφου μου που δεν επαιζε και τωρα παιζει και ρωταω αμα ξερεται εσεις τιποτα και για το 80gb που εχω και εχω μεινει απ εξω!!!!:O

Αν δεν ξέρουμε το τι πρόβλημα υπάρχει, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε :)

Δεν μπορείς. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. ΜΟΝΟ η κονσόλα με τα 60GB έπαιζε παιχνίδια PS2.