Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Ξέρετε γιατι ο browser του ps3 σε ορισμένα ελλινικά site μου βγάζει τα ελληνικά κινέζικα??

2.Επίσης προσπάθησα να ανοίξω το hotmail μου απο το ps3 και δεν μπορούσα γιατι....μάλλον λόγω cookies.Διορθώνετε κάπως αυτό?

3.Εχω σε δύκτιο το ps3 και τον υπολογιστή μου.Ping κάνει ο υπολογιστης στο ps3.Μπορώ να δω από τον υπολογιστή μου τον σκληρό του ps3 και αντίστροφα?

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3.Εχω σε δύκτιο το ps3 και τον υπολογιστή μου.Ping κάνει ο υπολογιστης στο ps3.Μπορώ να δω από τον υπολογιστή μου τον σκληρό του ps3 και αντίστροφα?

μόνο αν στήσεις media server πάνω στο PC, θα δει το PS3 το PC σου...

http://www.google.com/search?q=media+server+ps3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

θα σου συνηστούσα το TVersity :happy:

ήθελες να γράψεις "Μπορείτε να το κατεβάσετε ?", έτσι ? Γιατί εμένα ούτε που να το σκεφτείς... αρχίζει... προσπαθεί... 1%.........2%.... μπαμ και κάτω..:mad:

Εμένα μου το κατέβασε χθες βράδυ σχετικά γρήγορα αλλά 2-3 φορές που προσπάθησα να μπω μου έβγαλε error και βαρέθηκα. Οπότε μάλλον δε χάνεις τίποτα μέχρι να καταλαγιάσει λίγο ο πανικός της αρχής.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Κατεβασα το home πριν καμια ωριτσα, και με τη 2-3η προσπαθεια συνδεθηκε. Προς το παρον φτωχα τα πραγματα, μερικα μινι-games, και καποια χιλιoπεγμενα trailers. Το shopping mall ειναι σχεδον αδειο εκτος απο μερικα ρουχα που τα χρεωνουν γυρω στο 1 euro. Το Βowling ειναι συνεχεια γεματο και δεν μπορεις να παιξεις, τα arcades ειναι διασκεδαστικα. Σκακι, νταμα και μπιλιαρδα δεν δοκιμασα. Στην αιθουσα του σινεμα που επαιζε τα trailers ακουγονταν τα μικροφωνα των αλλων (αλλος τραγουδαγε, αλλος μιλαγε, οτι να 'ναι) - κανονικη καφριλα οπως τα κανονικα σινεμα

:lol:

Ελπίζω συντομα να "ανοιξουν" και αλλοι χωροι και να μπει περιεχομενο.

PS- Mην κανετε το λαθος οι αρρενες να μπειτε με θηλυκο avatar (ιδιως αν εχετε ταλεντο στη "ζωγραφικη") γιατι θα σας γεμισουν friend requests.

Φτιαχτε και κανενα club να μπαινουμε οποιος εχει ορεξη και χρονο!

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Όποιος καταφέρει να μπει στο Home μπορεί να ψάξει για το Club "Greeks"

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T

Teaser-trailer , screenshots & λίγο artwork από το Uncharted 2: Among Thieves.

http://i34.tinypic.com/huhhjq.jpg

:respect:

Φθινόπωρο 2009 :D

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Όποιος καταφέρει να μπει στο Home μπορεί να ψάξει για το Club "Greeks"

μου βγάζει error στο signing in..

αφού μετά από άπειρες προσπάθειες να κατεβεί.. τώρα δεν μπαίνει μέσα.. :lol:

μου βγάζει error στο signing in..

αφού μετά από άπειρες προσπάθειες να κατεβεί.. τώρα δεν μπαίνει μέσα.. :lol:

Δυστυχώς για να μπεις στο ευρωπαϊκό home πρέπει ή να είσαι ....φαρδος ή να κάτσεις κανένα 15λεπτο και να προσπαθείς συνέχεια.

Πάντως υπάρχουν φορές που μπαίνω με την μία ;)

btw το club που δημιούργησα έχει γεμίσει από την 1η κιόλας μέρας και συνεχίζουν να μου έρχονται αιτήσεις. Δυστυχώς χωράνε μόνο 31 (+1 admin) members :(

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T

pedia pos mpeneis sto home?? to katebazeis ap to ps3 h ap to pc kai to pernas mesa

Από το PS3 φυσικά.

εβγαλε μια καλη προσφορα το seven spot video club

ps3 80gb+ετησια συνδρομη freez1=299+100=399ευρω

η συνδρομη freez σημαινει οτι νοικιαζεις δωρεαν μια ταινια dvd η ενα παιχνιδι κονσολας για οσο θες

Με λιγα λογια νοικιαζεις πχ ενα παιχνιδι ps3 και το κρατας οσο θες 1μερα 1 μηνα 3 μηνες οσο θες.Μολις το πας πισω νοικιαζεις κατι αλλο για οσο θες παλι

Πιστευω οτι αξιζει και μαλλον θα το χτυπησω

^ Το freez είναι εξαιρετική περίπτωση, έχω γραφτεί κι εγώ στο freez2.

Ανακοινώθηκε το MGS level pack για το Little Big Planet που απλά τα σπάει! Paintguns :D

Τρίτη 23/12, γύρω στα 5 €.

-Candygram.

Εγω χθες πηρα την προσφορα του Γερμανου,με το conn-x,3 παιχνιδια και 2 χειριστηρια.

Εχω ομως μια απορια οσον αφορα το χειριστηριο.Ποσο χρονο θελει για να φορτιστει???Το φορτιζουμε οποτε θελουμε η πρεπει να αδειασει τελειως???Μπορει εκει που φορτιζει να σταματησω τη φορτιση η πρεπει να γεμισει τελειως????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω χθες πηρα την προσφορα του Γερμανου,με το conn-x,3 παιχνιδια και 2 χειριστηρια.

Εχω ομως μια απορια οσον αφορα το χειριστηριο.Ποσο χρονο θελει για να φορτιστει???Το φορτιζουμε οποτε θελουμε η πρεπει να αδειασει τελειως???Μπορει εκει που φορτιζει να σταματησω τη φορτιση η πρεπει να γεμισει τελειως????

Θελει πάνω από μια ώρα για να φορτίσει. Από εκεί και πέρα πρόκειται για μια κοινή μπαταρία λιθίου, δεν χρειάζεται να την προσέχεις πάρα πολύ δηλαδή αλλά καλό είναι να την αφήνεις να αδειάσει πλήρως μια φορά στο τόσο.

Το πιο βολικό είναι να πάρεις ένα σχετικά μακρύ καλώδιο USB to mini-USB ώστε να το συνδέεις όταν σου αδειάσει η μπαταρία και να μπορείς να παίξεις μέχρι να ξαναφορτίσει πλήρως (σταματάει να αναβοσβήνει το κόκκινο φως της σύνδεσης).

Όπως θα διαπίστωσες το καλώδιο που δίνουν μαζί είναι σχετικά κοντό και δεν πολυβολεύει γιατί σε αναγκάζει να κάτσεις κοντά.

Αυτά και μεγειά.

-Candygram.

^ Το freez είναι εξαιρετική περίπτωση, έχω γραφτεί κι εγώ στο freez2.

Ανακοινώθηκε το MGS level pack για το Little Big Planet που απλά τα σπάει! Paintguns :D

Τρίτη 23/12, γύρω στα 5 €.

και πώς σκοπεύεις να το αγοράσεις ??

και πώς σκοπεύεις να το αγοράσεις ??

Με την πιστωτική μου κάρτα. Γιατί; :confused:

-Candygram.

τί account έχεις? αγγλικό ή αμερικάνικο ?

Ελληνικό. Και ένα αμερικάνικο για να κατεβάζω μερικά demos & trailers.

Μου είχαν πει ότι με χρεωστικές μπορείς να αγοράσεις από ΗΠΑ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Παλιά μπορούσες και με Mastercard για κάποιο λόγο αλλά αυτή η τρύπα έχει κλείσει.

-Candygram.

δημιούργισα ελληνικό account και μου είπε πως δεν υπάρχει PSN Store για την Ελλάδα...

δημιούργισα ελληνικό account και μου είπε πως δεν υπάρχει PSN Store για την Ελλάδα...

Πότε το έκανες αυτό; Το ελληνικό κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη του 2007.

-Candygram.

Για όσους έχουν βαρεθεί να παιδεύονται με το TVersity...

http://ps3mediaserver.blogspot.com/

Παρόλο που δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί τρέχω σαν τον @#%^&* (Βέγγο εννοώ), έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια.

Πότε το έκανες αυτό; Το ελληνικό κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη του 2007.

πριν κανα μήνα.. θα ξαναδοκιμάσω απόψε πάλι

Παιδιά καλημέρα,

Θέλω να αγοράσω το ps3 και από search στο internet κατάλαβα πως υπάρχει σημαντική απόκλιση τιμών στα καταστήματα στην Ελλάδα με αυτές στα καταστήματα στην Αμερική. Μάλλον θα οφείλεται στην διαφορά Ευρώ - Δολλαρίου. Τελικά συμφέρει να το αγαράσει κανείς απο Αμερική αφού και η αποστολή δεν είναι ακριβή. Απλά το ερώτημα μου έχει να κάνει με την κονσόλα την ίδια και εξηγούμαι:

- οι κονσόλες απο Αμέρικα είναι διαφορετικές από ότι στην Ελλάδα?

- τα δισκάκια blue ray έχουν και αυτά περιοχές όπως τα DVD? Αν ναι μπορώ να αλλάξω την περιοχή όπως γινόταν στα DVD players?

- τα παιχνίδια από Ελλάδα θα παίζουν?

- αν το πάρω από Αμερική θα συνδέεται στην TV (SONY BRAVIA LCD) μου, μέσω HDMI θύρα, με τον κλασσικό τρόπο ή έχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... (αν έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση συγχορέστε με... :O )

Για όσους έχουν βαρεθεί να παιδεύονται με το TVersity...

http://ps3mediaserver.blogspot.com/

Παρόλο που δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί τρέχω σαν τον @#%^&* (Βέγγο εννοώ), έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια.

το έβαλα και είναι πολύ καλό! καθόλου διαδικασία στην εγκατάσταση. σε 2 λεπτά έβλεπα ταινία από το pc σε πολύ καλή ποιότητα.

μόνο το transcoding των mkv ήταν προβληματικό. συνεχές διακεκομμένο playback :wacko:

- οι κονσόλες απο Αμέρικα είναι διαφορετικές από ότι στην Ελλάδα? ναι - άλλο region

- τα δισκάκια blue ray έχουν και αυτά περιοχές όπως τα DVD? Αν ναι μπορώ να αλλάξω την περιοχή όπως γινόταν στα DVD players? κάποια bluray (ταινίες) έχουν region κάποια όχι. δεν υπάρχει τρόπος μέχρι σήμερα 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS3 να το κάνεις region-free.

- τα παιχνίδια από Ελλάδα θα παίζουν? ναι, τα παιχνίδια είναι region-free από παντού

- αν το πάρω από Αμερική θα συνδέεται στην TV (SONY BRAVIA LCD) μου, μέσω HDMI θύρα, με τον κλασσικό τρόπο ή έχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? απότι ξέρω καμία διαφορά στην σύνδεση. με HDMI.

πριν κανα μήνα.. θα ξαναδοκιμάσω απόψε πάλι

Έκανες ελληνικό account τελικά Demi_cy?

-Candygram.