Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε νέο "πακέτο" του PS3 40GB + Heavenly Sword + Dark Kingdom στα 510€.

Μια χαρά μου φαίνεται! :)

Dark Kingdom? Ποιό είναι;

Το Heavenly Sword εμένα δε μου άρεσε καθόλου. Το ίδιο και το demo του Devil May Cry 4, νομίζω ότι έχω αρχίσει να βαριέμαι εντελώς το είδος αυτό... Ίσως το God of War 3 να με τραβήξει αλλά δε νομίζω.

Πότε θα φέρουν το bundle με τα Uncharted, Resistance: FOM, Ratchet & Clank κλπ.; Με 2 από αυτά "αξίζουν" τα 510 €! Αν και η τιμή του R:FOM πρέπει να πέσει κάποια στιγμή, έχει περάσει ένας χρόνος πια.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://en.wikipedia.org/wiki/Untold_Legends:_Dark_Kingdom

Καλούτσικο. Δε με τρελαίνει όμως αυτό το είδος (δηλ. τύπου Jade Empire κτλ). Έχω συνηθίσει σε RPGs πολύ πιο free-roaming όπως Gothic και Morrowind και αυτά μου φαίνονται απλά πολύ...καταπιεστικά και κλειστοφοβικά.

Αλλά θεωρείται από τους καλούς τίτλους.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

http://en.wikipedia.org/wiki/Untold_Legends:_Dark_Kingdom

Καλούτσικο. Δε με τρελαίνει όμως αυτό το είδος (δηλ. τύπου Jade Empire κτλ). Έχω συνηθίσει σε RPGs πολύ πιο free-roaming όπως Gothic και Morrowind και αυτά μου φαίνονται απλά πολύ...καταπιεστικά και κλειστοφοβικά.

Αλλά θεωρείται από τους καλούς τίτλους.

Thanks.

Με 58% στο Metacritic δεν πρέπει να είναι και τίποτα εξαιρετικό.

Πάντως στο Πλαίσιο έχουν το PS3 με το Heavenly Sword & το Genji: Days of the Blade στα 510€

Άκυρο bundle για να διώξουν software που δεν θέλει κανείς ΙΜΗΟ. Αν είχε 480 ίσως και να άξιζε...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Είναι κάτι μεταξύ πλήρους παιχνιδιού και demo. Έχει λίγες επιλογές, μόνο 40 αυτοκίνητα και 5 πίστες αν δεν κάνω λάθος, καθώς και online multiplayer αλλά δεν έχει χρονικούς ή άλλου τύπου περιορισμούς.

Φοβάμαι ότι τον εξαπάτησαν...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Mark Rein της Epic για το επερχόμενο Unreal Tournament 3, τα mods της έκδοσης για PS3 και το μέλλον του PC gaming.

2007 - Sony PS3 sells 8.83 million, XBOX 360 sells 7.3 million

Μετοχές στη Sony δεν έχω, αλλά μετά από όσα έχουμε ακούσει το παραπάνω μου φαίνεται τρομερά αστείο.

@maiden: πρέπει να έχει είτε HDMI είτε optical.

hdmi exoyne ta perisotera poy endiaferomai na paro etsi kialios me hdmi tha paro homecinema...to thema einai an den exei optical me to hdmi pos tha to sindeso me to ps3???afoy to hdmi kalodio feygei apo to ps3 kai paei stin lcd othoni!!! sto homecinema pos tha paei :confused: an exei eksodo optical sindeo to ps3 me to home kai kanw tis rithmisis apo to ps3 ston hxo kai bazo oti exo optical kai aytomata metaferete sto homecinema o hxos se 5.1??thimamai palia sto homecina me to ps2 gia na exo hxo apo to home evgaza apo to scart ta bismata toy hxoy kai ta ebaza sto homecinema me scart kai to bisma ton grafikon emena stin tileorasi (asxeto) apla epidei den exo psaxti me thn psifiaki metadosi hxoy as me boithisete !! sigkekrimena endiaferomai na agoraso ayto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=943681

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνδεεις το ps3 με τον ενισχυτη με hdmi, και ο ενισχυτης εχει 2η hdmi που παει στην τηλεοραση.

Ακριβώς.

Maiden πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο ενισχυτής έχει και είσοδο αλλά και έξοδο HDMI και αυτός που παρέθεσες δεν έχει είσοδο.

Επίσης δεν έχει ούτε optical οπότε πρέπει να τον αποφύγεις.

Αναγκαστικά θα πας σε κάτι ακριβότερο, είτε πάλι σετάκι είτε ξεχωριστό ενισχυτή και πακέτο ηχείων.

-Candygram.

aaa pesto etsi toso aplo einai dld tha xriasto 2o kalodio hdmi ?? kai tha prepei na ksero an o enisxitis exei 2 eksodous hdmi...?? h kai mia eksodo ama exei yparxei sthn agora hdmi adaptoras na bgazei 2 e3odoys h oxi?? gia na min agorazo kialo kalodio 50 eyro einai ayta!! :( ti lete?? to sigekromeno pados homecinema poy ediksa enisxitis exei mia eksodo h kanw lathos?.

na rotiso kai kati alo se mia lcd sony bravia poy phra kainoyria 26ara exei apoti eida kai mia ypodoxi gia karta sto plai...ti karta einai toyti???ti mpenei san mnimi tpt??tha to psakso kai sto manual na dw epidei biazomoyna kai den to kitaksa, opios kseri kalo einai as to anaferei :)

marvin tin eisodo pos tha thn katalabo pia h diafora apo thn eksodo giati mperdeytika..to kalodio hdmi ena einai exei kai diaforetiko gia input?? tora ligo mperdeytika epidei eimai kai ligo asxetos gia eksiga mia..ara ayto to apoklio to homecinema exeis na moy potineis tpt???me basi ayto poy zitao?

aaa pesto etsi toso aplo einai dld tha xriasto 2o kalodio hdmi ?? kai tha prepei na ksero an o enisxitis exei 2 eksodous hdmi...?? h kai mia eksodo ama exei yparxei sthn agora hdmi adaptoras na bgazei 2 e3odoys h oxi?? gia na min agorazo kialo kalodio 50 eyro einai ayta!! :( ti lete?? to sigekromeno pados homecinema poy ediksa enisxitis exei mia eksodo h kanw lathos?.

marvin tin eisodo pos tha thn katalabo pia h diafora apo thn eksodo giati mperdeytika..to kalodio hdmi ena einai exei kai diaforetiko gia input?? tora ligo mperdeytika epidei eimai kai ligo asxetos gia eksiga mia..ara ayto to apoklio to homecinema exeis na moy potineis tpt???me basi ayto poy zitao?

Γράφε ελληνικά σε παρακαλώ. Έχω όλη τη διάθεση να βοηθήσω αλλά μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω το ποστ σου...

Λοιπόν, το καλώδιο HDMI σε κάθε περίπτωση ίδιο είναι. Αυτό που αλλάζει είναι η λειτουργία της θύρας, αν χρησιμοποιείται για να δώσει εικόνα στον ενισχυτή ο οποίος μετά θα την προωθήσει αλλού (HDMI-in) ή αν βγάζει εικόνα από τον ενισχυτή (HDMI-out) προς την τηλεόραση.

Αυτο το home cinema set που προτείνεις έχει μία έξοδο (HDMI-out). Τα home cinema sets αποτελούνται από μια κεντρική μονάδα που περιλαμβάνει DVD player και ενισχυτή και ένα πακέτο ηχείων 5.1

Η λογική τους είναι ότι ως πηγή θα χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο DVD player γι' αυτό και δεν έχουν πολλές ή και καθόλου εισόδους εικόνας και ήχου. Οπότε συνδέεις αυτή την κεντρική μονάδα μέσω HDMI στην TV, συνδέεις τα ηχεία του πακέτου πάνω στην κεντρική μονάδα, βάζεις το DVD σου και βλέπεις. Απλούστατο αλλά πολύ περιοριστικό αν θες να πάρεις ηχο surround και από άλλες συσκευές.

Αν θέλεις να πάρεις τέτοιο πακέτο αναγκαστικά θα πας σε κάτι ακριβότερο που να έχει τουλάχιστον μία είσοδο optical, όπως αυτό.

Οπότε έχεις το PS3 απευθείας στην τηλεόραση μέσω HDMI και το συνδέεις με το optical στην κεντρική μονάδα του home cinema.

H εναλλακτική και πολύ πιο ευέλικτη λύση είναι να πάρεις ξεχωριστά ενισχυτή και πακέτο ηχείων. Αυτός εδώ ας πούμε εχει του κόσμου τις εισόδους και μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο αλλά δε νομίζω ότι θα υστερεί απ' αυτούς που δίνουν στα set των 500 ευρώ. Θα χρειαστείς επίσης ένα πακέτο ηχείων. Επειδή δε γνωρίζω παρά ελάχιστα πράγματα για ηχεία καλό είναι να ρωτήσεις αλλού τί ηχεία να πάρεις. Από κάτι παλιά Hitech που είχα διαβάσει θυμάμαι ότι τα Yamaha δίνουν εξαιρετικό value for money αλλά χωρίς να ξέρω δεν μπορώ να προτείνω τίποτα.

-Candygram.

sorry φιλε γιa τα greeklish...και σε ευχαριστω για την βοηθεια!! μαλλον κατεληξα για αυτο εδω το οποιο εχει και εκπτωση http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1025740 αυτο εχει μια εισοδο optical οποτε ειμαι κιριλε και η 2η σκεψη μου ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1043846 το οποιο εχει και 2 X optical και 3Xhdmi και blu ray!! τωρα απο το να δινω 700 ευρω δινω 200 ευρω παραπανω και παιρνω κατι καλο!!!

sorry φιλε γιa τα greeklish...και σε ευχαριστω για την βοηθεια!! μαλλον κατεληξα για αυτο εδω το οποιο εχει και εκπτωση http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1025740 αυτο εχει μια εισοδο optical οποτε ειμαι κιριλε και η 2η σκεψη μου ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=1043846 το οποιο εχει και 2 X optical και 3Xhdmi και blu ray!! τωρα απο το να δινω 700 ευρω δινω 200 ευρω παραπανω και παιρνω κατι καλο!!!

Μια χαρά είναι και τα δύο. Αλλά ως προς το δεύτερο, δεν είναι λίγο περιττό να πάρεις κι άλλο BD player όταν έχεις ήδη το PS3;

Έπαιξα λίγο Burnout Paradise το Σαββατοκύριακο... Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό! Μου πήρε καμιά ώρα να συνηθίσω το concept του free running και να χωνέψω ότι δεν υπάρχει retry ή shortcut για το γκαράζ κλπ. αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι αποζημιώνει και με το παραπάνω. Είναι πολύ πιο φιλόδοξο στην εφαρμογή του ανοιχτού κόσμου από τα Need for Speed Most Wanted & Carbon, η πόλη είναι υποδειγματικά σχεδιασμένη και σε τραβάει να την εξερευνήσεις εν μέσω των πάρα πολλών events που βρίσκεις σε κάθε διασταύρωση και το gameplay είναι κλασσικό Burnout στη βάση του με τα απίστευτα takedowns, τα άλματα κλπ.

Το πρώτο δείγμα είναι πάρα πολύ θετικό αλλά θέλω να δω πόσο θα με κρατήσει γιατί είμαι λίγο επιφυλλακτικός με τα open world παιχνίδια.

-Candygram.

marvin ποιο παιχνίδι προτίνεις στο style του Ratchet and Clank?

Λες να αγοράσω τα PS2 games ? :lol:

marvin ποιο παιχνίδι προτίνεις στο style του Ratchet and Clank?

Λες να αγοράσω τα PS2 games ? :lol:

To Super Mario Galaxy στο Wii! :lol:

Δεν ξέρω κάποιο άλλο παρόμοιο. Ίσως το Lego Star Wars να είναι καλό αλλά δεν το έχω παίξει και δεν μπορώ να το προτείνω στα τυφλά.

Τα άλλα γνωστά platformers της Sony (Jak & Daxter, Sly Cooper) δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο PS3. Πλάκα πλάκα, αν τα παίζει το PS3 τα παλιά R&C με εξαίρεση τα γραφικά μια χαρά είναι... Ειδικά το 2o (Going Commando) είναι πραγματικό classic.

-Candygram.

Μια χαρά είναι και τα δύο. Αλλά ως προς το δεύτερο, δεν είναι λίγο περιττό να πάρεις κι άλλο BD player όταν έχεις ήδη το PS3;

Παρηγγηλα τελικα αυτο με το blu-ray !! πιστευω να τα σπαει και να εκανε σωστη επιλογη !!! σκεφτηκα μια κ ο πολεμος απεδειξε τελικα οτι επικρατει το blu-ray επι ευκεριας ας εχω και ενα 2o bd player και να μη τα φορτονω ολα στο ps3 !!!:D ηθελα να σε ρωτισο μαρβιν ποιο κανει καλυτερη δουλεια σχετικα με την μεταδωση του ηχου? ποιο καλωδιο optical η HDMI ?? και τα 2 το ιδιο ειναι? για να ξερω τι να αγορασω:cool:

To Super Mario Galaxy στο Wii! :lol:

Δεν ξέρω κάποιο άλλο παρόμοιο. Ίσως το Lego Star Wars να είναι καλό αλλά δεν το έχω παίξει και δεν μπορώ να το προτείνω στα τυφλά.

Τα άλλα γνωστά platformers της Sony (Jak & Daxter, Sly Cooper) δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο PS3. Πλάκα πλάκα, αν τα παίζει το PS3 τα παλιά R&C με εξαίρεση τα γραφικά μια χαρά είναι... Ειδικά το 2o (Going Commando) είναι πραγματικό classic.

μμμ οκ δεν.. :lol: θα πάω για το Going Commando.. φυσικά θα απογοητευτώ από τα γραφικά αλλά ΟΚ.. Θυμήθηκα σε ένα στάδιο που πάει να μιλήσει ο Rachet με κάποιον και του λέει ο άλλος "Oh Ratchet is that you? ..almost didn't recognise you in HD" :lol: :lol:

Παρηγγηλα τελικα αυτο με το blu-ray !! πιστευω να τα σπαει και να εκανε σωστη επιλογη !!! σκεφτηκα μια κ ο πολεμος απεδειξε τελικα οτι επικρατει το blu-ray επι ευκεριας ας εχω και ενα 2o bd player και να μη τα φορτονω ολα στο ps3 !!!:D ηθελα να σε ρωτισο μαρβιν ποιο κανει καλυτερη δουλεια σχετικα με την μεταδωση του ηχου? ποιο καλωδιο optical η HDMI ?? και τα 2 το ιδιο ειναι? για να ξερω τι να αγορασω:cool:

Το HDMI. Μεγαλύτερο bandwidth, πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

μμμ οκ δεν.. :lol: θα πάω για το Going Commando.. φυσικά θα απογοητευτώ από τα γραφικά αλλά ΟΚ.. Θυμήθηκα σε ένα στάδιο που πάει να μιλήσει ο Rachet με κάποιον και του λέει ο άλλος "Oh Ratchet is that you? ..almost didn't recognise you in HD" :lol: :lol:

Είχε πολλές ωραίες ατάκες το παιχνίδι. Το χιούμορ ήταν αυτό μου με κράτησε για να το πάω ως το τέλος, μαζί και τα απίστευτα όπλα με τα upgrades τους.

Το ίδιο απίστευτα ήταν τα όπλα και στο Resistance της ίδιας εταιρείας. Αφού σκεφτόμουν καθώς έπαιζα πως θα ήταν να έβαζαν το Groovitron στο Resistance και να χορεύουν οι Chimeres (sic) κάτω από ντισκο-μπάλα :lol:

Μάλλον δεν έχω καλά νέα για τα παλιά R & C. Σύμφωνα με το επίσημο site παίζουν μόνο δύο από τα τέσσερα (το πρώτο και το τέταρτο) και αυτά με αρκετά προβλήματα.

-Candygram.

Ακριβώς.

Maiden πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο ενισχυτής έχει και είσοδο αλλά και έξοδο HDMI και αυτός που παρέθεσες δεν έχει είσοδο.

Επίσης δεν έχει ούτε optical οπότε πρέπει να τον αποφύγεις.

Αναγκαστικά θα πας σε κάτι ακριβότερο, είτε πάλι σετάκι είτε ξεχωριστό ενισχυτή και πακέτο ηχείων.

o sygekrimenos DEN EXEI HDMI IN... auton exo... genikotera autos den exei kamia eisodo... einai home cinema pou paizei kai dvd... den einai enusxhths pou exei eisodous kai exodous... einai ena dvd player me 5.1 hxo...

auto exo parei...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Marvin, για το Lego Star Wars που προανέφερες, να σου πω πως έχει απίστευτο γέλιο.

Βέβαια, εγώ έχω παίξει μόνο το 2ο της σειράς, αλλά αν παραμένει το ίδιο το χιούμορ δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα έχει τρελό γέλιο.

Άσε που βγάζει και 1080p :ninja: :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

o sygekrimenos DEN EXEI HDMI IN... auton exo... genikotera autos den exei kamia eisodo... einai home cinema pou paizei kai dvd... den einai enusxhths pou exei eisodous kai exodous... einai ena dvd player me 5.1 hxo...

auto exo parei...

ναι οκ το καταλαβα και ευχαριστω παιδια για την βοηθεια κατεληξα τελικα και πιστευω πως πηρα εναν καλο ενισχυτη με bd player !!!!:)

οποτε μαρβιν παω για αγορα Hdmi !! :happy:

SOS oson afora th diktywsh tou ps3.xthes allakse h adsl grammh mou apo conn x se forthnet.exw to klassiko modem/router ths siemens pou stelenei h forthnet pleon an kai apo oti dokimasa paizei kai me to speedtouch pou eixa ap to connx.to provlima einai oti exw kollhsei oson afora th diktywsh.th mia mou vgazei error sthn ip.vazw ip mou vgazei error dns.ti ginetai m ola afta me to connx den eixa kanena provlima.me th forthnet exw static ip mhpws/?/ti ginetai??helpppp

ποια ειναι η καλυτερη τιμη που εχει ανιχνευθει για PS3 60GB ??

Πρέπει να ανιχνεύσουνε πρώτα για να βρούν 60ρι και μετά...

Στα μαγαζια... να τα λεμε ολα! Οχι ποσες εχουν φτασει στα σπιτια των καταναλωτων!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Στα μαγαζια... να τα λεμε ολα! Οχι ποσες εχουν φτασει στα σπιτια των καταναλωτων!;)

Εντάξει, όλοι έτσι μετράνε. Τα μαγαζιά δεν τα παίρνουν για να γεμίζουν τις αποθήκες τους, με εξαίρεση υπολογισμούς της αρχής που μπορεί να πέσουν έξω παραγγέλνουν όσα πιστεύουν ότι θα πουλήσουν άμεσα.

-Candygram.

Εντάξει, όλοι έτσι μετράνε. Τα μαγαζιά δεν τα παίρνουν για να γεμίζουν τις αποθήκες τους, με εξαίρεση υπολογισμούς της αρχής που μπορεί να πέσουν έξω παραγγέλνουν όσα πιστεύουν ότι θα πουλήσουν άμεσα.

Συμφωνω, απλως το επισημανα για να μην ονειροπωλουν καποιοι οτι τοσα εχει πουλησει σε χρηστες...;):)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/