kaluas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μακράν από τις χειρότερες γενιές από την άποψη reliability. Το είχε πάθει και το δικό μου το 4K και μου έδωσε η Sony refurbished με 6μηνη εγγύηση. Εντάξει εδώ και 3 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είχαν θέμα. Αφού προτίμησαν να φτιάξουν μία ήσυχη κονσόλα, αντί για μία με αποτελεσματική ψύξη. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ένα slim 320gb που έχω από το 2010 δουλεύει ακόμα σαν καινούργιο. Τα fat έβγαζαν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ναι, για τα fat λέμε King. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μακράν από τις χειρότερες γενιές από την άποψη reliability. Το είχε πάθει και το δικό μου το 4K και μου έδωσε η Sony refurbished με 6μηνη εγγύηση. Εντάξει εδώ και 3 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είχαν θέμα. Αφού προτίμησαν να φτιάξουν μία ήσυχη κονσόλα, αντί για μία με αποτελεσματική ψύξη.Καλά, μόνο ήσυχο δεν ήταν το καλοκαίρι το phat Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ναι, για τα fat λέμε King. Γενικά fat 60αρια 80αρια και τα 360 με το death ring γινόταν χαμός τότε. Τα ps4 από την αρχή βγήκαν πολύ κομπλέ εκτός το Pro που ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία και στροφαρει τρελά σαν να απογειώνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Όταν ανοίγω το fat Elite 360 μου, σκάει μήνυμα από τον κυβερνήτη του σκάφους με πληροφορίες για την πτήση και ευχές για ένα ευχάριστο ταξίδι με την Χ360 airlines. Ειδικά αν δεν εγκαταστήσω το παιχνίδι. Τζάμπο τζετ κανονικό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Ναι, για τα fat λέμε King. Εγώ προσωπικά μίλησα για το 4K μου, ποιο Phat ?.. Όλα τα PS3 έχουν προβλήματα με το σύστημα ψύξης τους. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Και fat και phat και φαααπ Γενικα αγαπώ PS3. Κι ας ειναι αναξιόπιστα. Το PS4 ακόμα να το "χωνέψω". Anyway.. άρχισα το Rage προχθές. Μεχρι τώρα δεν μου αρεσει. Αλλα είμαι πολύ αρχή και δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Και fat και phat και φαααπ Γενικα αγαπώ PS3. Κι ας ειναι αναξιόπιστα. Το PS4 ακόμα να το "χωνέψω". Αυτή την λογική σου, η την έλλειψη αυτής, δεν την κατανοώ. Σε ενοχλεί η αρχιτεκτονική λες και σε επηρεάζει αρνητικά. Που θετικά σε επηρεάζει, γιατί είναι πιο εύκολη για τους devs. Το μοναδικό που με ενοχλεί είναι ότι υπήρχε πριν το PS4 ένα know how και την τερμάτισαν σε επιδόσεις πολύ γρήγορα,σε αντίθεση με το Ps3 που πέρασε καμία 8ετια για να δούμε τι μπορούσε να κάνει ο CELL. Αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα δική μου ανωμαλία. What gives? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Δεν με ενοχλεί τίποτα σου λέω. Αγαπώ PS3. edit: ώπα τώρα κατάλαβα πως λες για το PS4. Ναι, οι νέες κονσόλες θυμίζουν πολύ PC σε αρκετά πράγματα. PC δεν χώνεψα ποτε. Επίσης, άσχημα δείγματα είχαμε και από την προηγούμενη γενιά (εδικά στο PS3). Εκεί πρωτοξεκίνησαν τα mandatory installs σε ορισμένα (έστω τότε) games, τα τεράστια patches και τα (κάποια έστω) always online games. Τώρα απλά έχει παραγίνει plug n play δεν υφίσταται. Έχουμε και τα mid gen h/w upgrades... εμετός. *Σε όλα αυτά βάλε και τα μαμημένα άπειρα remasters... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νιώστε ρε σεις και θυμηθείτε την εποχή που από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, ακόμα και τα ports είχαν μεγάλες διαφορές εμφανησιακά. Άλλη παλέτα χρωμάτων είχε το MK στο Genesis, και άλλη στο SNES. Διαφορετικά framerates, διαφορετικά εφέ. Άλλου είχαν πιο πολλά layers στο background, αλλού πιο μουντό χρώμα. Διαφορετικά τσιπακια ήχου. Αλλιως ακουγόταν το ίδιο παιχνδί στο ένα μηχάνημα και αλλιώς στο άλλο. Τα ίδια μετά σε PSX, SAT, N64. Αλλιώς φαινόταν και έπαιζε το Tomb 1 στο SAT και αλλιώς στο PSX. Διαφορετικό ήταν το ΜΚ Τrilogy στο Ν64 και διαφορετικό στα άλλα μηχανήματα. Ή το Duke 3D. Θυμηθείτε αίσθηση και "χαρακτήρα" στο, ανώτερο, Saturn port. Quake II σε PSX & N64 ήταν άλλο παιχνίδι σχεδόν. Χωρίς υπερβολή. Το ίδιο και το Forsaken πάλι στα δύο συγκεκριμένα συστήματα. Διαφορετικό παιχνίδι. Άλλη εμπειρία. Ο "Κρόνος" είχε καθολική υπεροχή στα 2D games. Έβλεπες screenshot και πολλές φορές καταλάβαινες σε ποιο μηχάνημα είναι. Αν ήταν πιο μουντό και "rough" με quads και όχι triangles, έκανε μπαμ πως ήταν Saturn. Έβλεπες τα ντεμέκ εφέ διαφάνειας σε τζάμια, χώμα και νερό και ήξερες πως είναι Saturn. Ή η κλασσική θολούρα στο Ν64 με τα συνήθως χαμηλά framerates, το bilinear filtering και τα mip maps. Aλλά και ο all-around παίκτης με καλά framerates και έντονη χρωματική παλέτα, όμως τίγκα στα pixels και στο texture warping. Ναι για το PS1 λέω. Συν το plug n play, συν τα άπειρα νεα franchises στις 4th, 5th & 6th generations. Ναι ακόμα και στην έκτη γενιά το Dreamcast είχε ΠΟΛΥ διαφορετική μηχανή γραφικών από τους υπόλοιπους. Λέγε με Naomi πλακέτα. Όλα αυτά από την έβδομη γενιά άλλαξαν. Είναι όλα ίδια. Across all platforms. Παλιά επέλεγες κονσόλα και μαζί επέλεγες ύφος απεικόνισης. Edited August 24, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Δεν με ενοχλεί τίποτα σου λέω. Αγαπώ PS3. edit: ώπα τώρα κατάλαβα πως λες για το PS4. Ναι, οι νέες κονσόλες θυμίζουν πολύ PC σε αρκετά πράγματα. PC δεν χώνεψα ποτε. Επίσης, άσχημα δείγματα είχαμε και από την προηγούμενη γενιά (εδικά στο PS3). Εκεί πρωτοξεκίνησαν τα mandatory installs σε ορισμένα (έστω τότε) games, τα τεράστια patches και τα (κάποια έστω) always online games. Τώρα απλά έχει παραγίνει plug n play δεν υφίσταται. Έχουμε και τα mid gen h/w upgrades... εμετός. *Σε όλα αυτά βάλε και τα μαμημένα άπειρα remasters... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νιώστε ρε σεις και θυμηθείτε την εποχή που από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, ακόμα και τα ports είχαν μεγάλες διαφορές εμφανησιακά. Άλλη παλέτα χρωμάτων είχε το MK στο Genesis, και άλλη στο SNES. Διαφορετικά framerates, διαφορετικά εφέ. Άλλου είχαν πιο πολλά layers στο background, αλλού πιο μουντό χρώμα. Διαφορετικά τσιπακια ήχου. Αλλιως ακουγόταν το ίδιο παιχνδί στο ένα μηχάνημα και αλλιώς στο άλλο. Τα ίδια μετά σε PSX, SAT, N64. Αλλιώς φαινόταν και έπαιζε το Tomb 1 στο SAT και αλλιώς στο PSX. Διαφορετικό ήταν το ΜΚ Τrilogy στο Ν64 και διαφορετικό στα άλλα μηχανήματα. Ή το Duke 3D. Θυμηθείτε αίσθηση και "χαρακτήρα" στο, ανώτερο, Saturn port. Quake II σε PSX & N64 ήταν άλλο παιχνίδι σχεδόν. Χωρίς υπερβολή. Το ίδιο και το Forsaken πάλι στα δύο συγκεκριμένα συστήματα. Διαφορετικό παιχνίδι. Άλλη εμπειρία. Ο "Κρόνος" είχε καθολική υπεροχή στα 2D games. Έβλεπες screenshot και πολλές φορές καταλάβαινες σε ποιο μηχάνημα είναι. Αν ήταν πιο μουντό και "rough" με quads και όχι triangles, έκανε μπαμ πως ήταν Saturn. Έβλεπες τα ντεμέκ εφέ διαφάνειας σε τζάμια, χώμα και νερό και ήξερες πως είναι Saturn. Ή η κλασσική θολούρα στο Ν64 με τα συνήθως χαμηλά framerates, το bilinear filtering και τα mip maps. Aλλά και ο all-around παίκτης με καλά framerates και έντονη χρωματική παλέτα, όμως τίγκα στα pixels και στο texture warping. Ναι για το PS1 λέω. Συν το plug n play, συν τα άπειρα νεα franchises στις 4th, 5th & 6th generations. Ναι ακόμα και στην έκτη γενιά το Dreamcast είχε ΠΟΛΥ διαφορετική μηχανή γραφικών από τους υπόλοιπους. Λέγε με Naomi πλακέτα. Όλα αυτά από την έβδομη γενιά άλλαξαν. Είναι όλα ίδια. Across all platforms. Παλιά επέλεγες κονσόλα και μαζί επέλεγες ύφος απεικόνισης. Καλά, προσυπογράφω και δεν είναι και της νοσταλγίας. Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ε και τι α καν'ς, να κατς να μαλώει'ς ? Να κόψεις το gaming επειδή τότε οι κονσόλες είχαν περισσότερο χαρακτήρα και τώρα όχι ? Η Nokia μόνο έβγαζε 450 διαφορετικά μοντέλα στο τρίμηνο, σε άλλα σχήματα χρώματα γεύσεις. Ένα χωρίς κουμπιά, ένα σαν κραγιόν, ένα σαν παπιγιόν, ένα σαν σβούρα, ένα με ροδάκια. Ας πούμε έχεις κόψει το να αγοράζεις κινητά επειδή τότε τα κινητά είχαν περισσότερο χαρακτήρα και τώρα όχι ? Ή θα πρέπει να ζούμε σαν σε ινσέπσιον μέσα στην νοσταλγία μας? Τι πάει να πει "θυμίζει PC" ? Είναι πανάκριβο ? Βγαίνει σε τιμές για κάθε πιστωτική ? Θέλει συντήρηση να καθαρίζεις σκληρούς, defragment, σου κολλάει το ".exe" ? Χύνεις δάκρυα πάνω από τις συσκευασίες παιχνιδιών στα καταστήματα επειδή δεν έχεις την προαπαιτούμενη RAM ή δεν έχεις 300 ευρώ να πάρεις GPU ?? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θα διαβάζει κάνα παιδάκι που δε ξέρει τις βλακείες στο τέλος και θα νομίζει τα απίστευτα, ήμαρτον ρε, σε διαβάζει και κόσμος! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θα διαβάζει κάνα παιδάκι που δε ξέρει τις βλακείες στο τέλος και θα νομίζει τα απίστευτα, ήμαρτον ρε, σε διαβάζει και κόσμος! Ποιες "βλακείες"; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά, προσυπογράφω και δεν είναι και της νοσταλγίας. Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ε και τι α καν'ς, να κατς να μαλώει'ς ? Να κόψεις το gaming επειδή τότε οι κονσόλες είχαν περισσότερο χαρακτήρα και τώρα όχι ? Η Nokia μόνο έβγαζε 450 διαφορετικά μοντέλα στο τρίμηνο, σε άλλα σχήματα χρώματα γεύσεις. Ένα χωρίς κουμπιά, ένα σαν κραγιόν, ένα σαν παπιγιόν, ένα σαν σβούρα, ένα με ροδάκια. Ας πούμε έχεις κόψει το να αγοράζεις κινητά επειδή τότε τα κινητά είχαν περισσότερο χαρακτήρα και τώρα όχι ? Ή θα πρέπει να ζούμε σαν σε ινσέπσιον μέσα στην νοσταλγία μας? Τι πάει να πει "θυμίζει PC" ? Είναι πανάκριβο ? Βγαίνει σε τιμές για κάθε πιστωτική ? Θέλει συντήρηση να καθαρίζεις σκληρούς, defragment, σου κολλάει το ".exe" ? Χύνεις δάκρυα πάνω από τις συσκευασίες παιχνιδιών στα καταστήματα επειδή δεν έχεις την προαπαιτούμενη RAM ή δεν έχεις 300 ευρώ να πάρεις GPU ?? Ναι, φυσικα και δεν θα κοψω το gaming. Την ζαχαρη πρεπει να κοψω, αλλα αδυνατον. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Έχω βαρεθεί την ίδια συζήτηση με τα ίδια άτομα για 83η φορά. Ούτε πανακριβο είναι ούτε κλαις πάνω από κουτάκια γιατί δε σου φτάνει η ραμ (ειδικά η ραμ, λολ), ούτε θες 300€ για να πάρεις κάρτα της προκοπής (και ούτε χρειάζεται να αλλάζεις συχνότερα από τις γενιές κονσολων αν δε κάνεις ηλίθια αγορά εξαρχής) Και ειδικά να κολλάει ο δίσκος και να θες defrag. Λες και είμαστε στο 2003 με Windows XP. Ούτε καν χρειάζεται να κάνεις μόνος σου πλέον, ενώ με SSD δε κάνεις, γενικά. Ποτέ. Θα του κάνεις και ζημιά... Σε Linux δε κάνεις ούτε σε σκληρό. (Δε πάνε στον Γιάννη αυτά, το αρχικό μήνυμα μου ήταν ξεκάθαρα σαρκαστικο, και δε νομίζω να του κόλλησε το .exe του Smite όσο έπαιξε, αλλά μη με ρωτάς ποιές "βλακείες"... Δε με νοιάζει που παίζει ο καθένας αλλά ανακρίβειες και συκοφαντιες για την πλατφόρμα που παίζω δε δέχομαι :Ρ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Ας παρει ο καθενας οτι αγαπαει παιδια. Πουθενα δεν βγαζει αυτη η συζητηση. Και με κονσολες ασχολουμαι καποια στιγμη θα παρω το ps4 pro για god of war/horizon/last of us/uncharted/infamous/killzone/rachet and clank και με υπολογιστη θα παιζω αρκετα exclusives και multiplatform. Ανασυγκροτηση εχω να κανω νομιζω απο το 2004 στα windows xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Α οκ. Στον Γιάννη πήγαινε δλδ. Πλακα εκανε κι αυτος ρε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νόμιζα πως εννοούσες "βλακειες" αυτα που έγραψα για τα διαφορετικά γραφικά απο συστημα σε σύστημα παλιότερα. Πράγμα που καραίσχυε αφού οι κονσολες είχαν εντελως διαφορετικο h/w η μια με την άλλη. Στα πάντα. Γαμω τις εποχές. Τωρα εχουν τα ιδια πράγματα μεσα. Παπαρια μεντολες δλδ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Σε Linux δε κάνεις ούτε σε σκληρό. Σε Linux δεν κάνεις και άλλα πράγματα, όπως gaming. Έχει το store Warzone 2100. Το έπαιξα, μου θύμισε το PS1 μου. edit: BTW, μόλις τώρα έκλεισα το Smite, όντως ε.. Είχα να παίξω από το Πάσχα. Ανατριχιαστικός ο Πέτρος, το λιγότερο. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 (edited) Είχες να το ανοίξεις από 3 μέρες πριν, είχες 3.2 ώρες τις τελευταίες 2 βδομάδες xD Επίσης, μια χαρά gaming κάνεις (το ξέρω, γιατί κάνω σε Fedora) Και μιας και λεμε για Linux: https://www.ghacks.net/2018/08/22/steam-improves-windows-game-support-for-linux/ Καιρος να τσιμπησω το Tekken 7 Edited August 25, 2018 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Είχες να το ανοίξεις από 3 μέρες πριν, είχες 3.2 ώρες τις τελευταίες 2 βδομάδες xD Το είχα περάσει στο Steam. Τι τέλειο, άνοιγα το steam για να ανοίξω το launcher για να ανοίξω το παιχνίδι. Οι ώρες που σου βγάζει είναι του launcher, το είχα αφήσει να κατεβαίνει μαζί με το texture dlc. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Δε φακ, γιατί έτσι; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ας παρει ο καθενας οτι αγαπαει παιδια. Πουθενα δεν βγαζει αυτη η συζητηση. Και με κονσολες ασχολουμαι καποια στιγμη θα παρω το ps4 pro για god of war/horizon/last of us/uncharted/infamous/killzone/rachet and clank και με υπολογιστη θα παιζω αρκετα exclusives και multiplatform. Ανασυγκροτηση εχω να κανω νομιζω απο το 2004 στα windows xp. Επειδή υποθέτω είσαι κοντά στην ηλικία μου (λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30), τo θυμάσαι αυτό που αναφέρω; Δεν έχει να κάνει με console wars ή pc vs consoles. Δες λίγο τι γράφω. Θυμάσαι πως το ίδιο παιχνίδι σε PC/SAT/N64/PSX ήταν διαφορετικό; Tώρα οι κονσόλες είναι compcat PCs. Τα γραφικά είναι πανομοιότυπα και απλώς αλλάζουν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο και η ανάλυση. Αναλόγως την ιπποδύναμη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Επειδή υποθέτω είσαι κοντά στην ηλικία μου (λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30), τo θυμάσαι αυτό που αναφέρω; Δεν έχει να κάνει με console wars ή pc vs consoles. Δες λίγο τι γράφω. Θυμάσαι πως το ίδιο παιχνίδι σε PC/SAT/N64/PSX ήταν διαφορετικό; Tώρα οι κονσόλες είναι compcat PCs. Τα γραφικά είναι πανομοιότυπα και απλώς αλλάζουν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο και η ανάλυση. Αναλόγως την ιπποδύναμη. Φυσικα και το θυμάμαι αναλογα τη δύναμη του κάθε συστηματος έβγαιναν και ανάλογα γραφικά. Είχα snes με robocop και smurfs και n64 με Mario 64 και pokemon stadium και σε ξάδερφο παίζαμε sonic στο Sega και FF στο ps1. Και τώρα υπάρχουν διαφορές μην νομίζεις. Όχι τόσο όσο παλιά αλλά υπάρχουν. Σίγουρα στα παραπάνω fps και στη μεγαλύτερη ανάλυση υπάρχουν περισσότερες διαφορές από παλιά. Στον υπολογιστή βάζεις reshade που για μένα είναι μεγάλο συν σίγουρα καλύτερα textures συν το mouse keyboard το UW τα 60fps η παραπάνω. Διαφορές πάντα θα υπάρχουν. Οι κονσολες μεταξύ τους είναι πάνω κάτω ίδιες. Το xbox one με τα 1.3tflops και το ps4 με τα 1.8 είναι ίδια. Το Pro με τα 4tflops έχει καλύτερη εικόνα απο όσα comparison έχω δει. Στον υπολογιστή έχω 10tflops gpu υπάρχουν διαφορές με ps4 Pro μεγάλες. Ακόμα και στο crash bandicoot δες comparison ps4 Pro υπολογιστή στην λεπτομέρεια συν τα 60fps. Πάντως και στο ps3 απολάμβανα τα παιχνίδια και στον υπολογιστή το gameplay παραμένει το ίδιο σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Φυσικα και το θυμάμαι αναλογα τη δύναμη του κάθε συστηματος έβγαιναν και ανάλογα γραφικά. Δεν ήταν η δύναμη το θέμα αλλά το hardware. Αυτό θέλει να σου πει, δεν ήταν όλα πάνω σε μία κλίμακα βαθμονομημένη, το καθένα είχε τα δικά του υπέρ και κατά. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Δεν ήταν η δύναμη το θέμα αλλά το hardware. Αυτό θέλει να σου πει, δεν ήταν όλα πάνω σε μία κλίμακα βαθμονομημένη, το καθένα είχε τα δικά του υπέρ και κατά. Ναι σπάνια όμως το πιο αδύναμο Hardware έβγαζε καλύτερη εικόνα. Μία εικόνα που δείχνει πόση δύναμη είχε η κάθε κονσόλα Νομίζω ο prodigy ήθελε να πει ότι τότε στο ίδιο παιχνίδι υπήρχαν μεγαλύτερες διαφορές οπτικά ανάμεσα στις κονσόλες ενώ σήμερα οι διαφορές είναι στα fps και στην ανάλυση κάτι που δεν ισχύει πάντα. Σε κάποια port παιχνιδιών ισχύει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι σπάνια όμως το πιο αδύναμο Hardware έβγαζε καλύτερη εικόνα. Αυτό που θέλει να πει ο Βασίλης είναι ότι την πλειοψηφία των φορών δεν υπήρχε κάτι καλύτερο ή χειρότερο, κάτι κατώτερο ή ανώτερο. Ήταν διαφορετικά. Δεν ήταν θέμα ανάλυσης ή fps. Ήταν θέμα πχ sprites vs pre rendered backgrounds. Ήταν θέμα ότι το κάθε παιχνίδι ακουγόταν διαφορετικό στα ports του. Ήταν θέμα της ελάχιστης δύναμης, ανεξαιρέτως κονσόλας, σε μία μεταβατική εποχή από 2D σε 3D όπου οι devs προσπαθούσαν μέσω διαφόρων κόλπων να βγάλουν το 100% της κονσόλας, και έτσι οι διαφορετικοί τρόποι οδηγούσαν σε διαφορετική χρήση των επιμέρους κομματιών μιας κονσόλας. Εσύ κοιτάς μία εικόνα που λέει ότι το PS2 είχε 6,2GFLOPS και 64MB RAM και λες "άχου το μω'έ", ο Βασίλης και εγώ κοιτάμε ότι μέσα από εκεί παίξαμε Black, Gran Turismo 3&4, Ace Combat 5&6, τα γραφικά των οποίων, και η χρήση της μνήμης ταυτόχρονα, στέκονται ακόμα και σήμερα καλύτερα από τα κινητά φερ ειπείν που έχουν 10πλάσια δύναμη και RAM. Ή για παράδειγμα το Skyrim, που ήθελε 4GB RAM minimum requirement σε PC, παρόλα αυτά έτρεχε σε ένα ταπεινό PS3 με 256MB RAM. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts