DeJaVu Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. στο ps3 160gb που εχω εχω το 3.70 firmware.Ξερεται αν μπορω να το cracaρω; Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κοντά στο κατοστάρικο, ψάξε για το Ε3 flasher. Νομίζω πως μπορεί να κάνει την δουλειά σου. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κοντά στο κατοστάρικο, ψάξε για το Ε3 flasher. Νομίζω πως μπορεί να κάνει την δουλειά σου. εχει βγει δηλαδη; θα παιζει και bluray και αντιγραφες μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εχει βγει δηλαδη; θα παιζει και bluray και αντιγραφες μετα; Εδώ και κάνα μήνα ακούγεται το θέμα dual boot/NOR flasher κλπ. Στην ουσία αυτό σου επιτρέπει να κάνεις downgrade μέχρι και την 3.72 αν δεν κάνω λάθος, πίσω στην 3.55. Για blu-ray θα σε γελάσω. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες μιας και το έχω παρατήσει το άθλημα λόγο έλλειψης χρόνου. Ψάξου λίγο πάντως στα σωστά site (psx-scene, ps3hax κλπ). Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτηκα να κάνω το χομπυ μου επάγγελμα και έτσι τις τελευταίες μέρες ψάχνω το θέμα "video game tester" . Είναι κάποιος που το έχει ψάξει;; Αν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται ίσως να είχε και δικό του θέμα στο forum.:) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτηκα να κάνω το χομπυ μου επάγγελμα και έτσι τις τελευταίες μέρες ψάχνω το θέμα "video game tester" . Είναι κάποιος που το έχει ψάξει;; Αν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται ίσως να είχε και δικό του θέμα στο forum.:) Ωραία φάση με μισθό δηλαδή? άμα βρεις πες μου και εμένα τρέλα με κορδέλα :music: Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Έχετε να προτείνετε καλά space games για ps3, εννοώ με διαστημόπλοια με φρεγάτες με κανόνια, όχι α' προσώπου fps ή γ' προσώπου με τον ήρωα. Δηλαδή να είσαι το διαστημόπλοιο και να περνάς πίστες στο έτσι στυλ. Παίζει τίποτα ή έχουνε πάψει να φτιάχνουνε τέτοια παιχνίδια οι εταιρείες? :( Τι γίνανε εκείνα τα παλιά τα παιχνίδια R-type, StarFox κτλπ γιατί δεν βγάζουνε παιχνίδια τέτοια? Μεγαλώνουνε τα παιδιά τα σημερινά και δεν θα έχουνε ποτέ τη χαρά να ζήσουνε παίζοντας και διασχίζοντας γαλαξίες κατατροπώνοντας αντίπαλες φρεγάτες κτλπ. Γιατί ρε Sony δεν βγάζεις πια τέτοια παιχνίδια? Πιστεύω με την ισχυρή τεχνολογία που έχει το ps3 θα μπορούσε να ανταπεξέλθει άνετα πάνω σε αυτό. Τι έγινε είδος υπό εξαφάνιση? Κάτι τέτοιο λέω Κάτι τελευταίο εκείνο το παιχνίδι στο benchmark 3dmark Vantage με κάτι διαστημόπλοια ποιό είναι ρε παιδιά? Το ψάχνω καιρό και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το νέο exclusive της Sony από τη ND [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qLGxubfC1Ik]The Last of Us VGA 2011 Trailer - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Naughty Dog... Εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτηκα να κάνω το χομπυ μου επάγγελμα και έτσι τις τελευταίες μέρες ψάχνω το θέμα "video game tester" . Είναι κάποιος που το έχει ψάξει;; Αν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται ίσως να είχε και δικό του θέμα στο forum.:) οποιος μαθει κατι ας το πει !:D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το νέο exclusive της Sony από τη ND [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qLGxubfC1Ik]The Last of Us VGA 2011 Trailer - YouTube[/ame] Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Settings -> System Settings -> System Information Πρέπει το System Version να είναι 3,55, αν είναι μικρότερο κανένα πρόβλημα, μπορείς να κάνεις Update σε 3,55 ... Αν είναι μεγαλύτερο, απλά περιμένεις και να χεις στο μυαλό σου πως δεν πρέπει να αναβαθμίσεις ποτέ ... Όπου να ναι θα βγει hack για την έκδοση 3,7x ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Συμφωνώ με τον από πάνω, αλλά για πόσο ακόμα να περιμένεις για καινούργιο hack όταν βγαίνουν καινούργια παιχνίδια; Το Xbox360 υπερτερεί από αυτή την άποψη, εκτός αν κάποιος προτιμήσει την ακριβή και πιο εξεζητημένη λύση του dual-boot στο PS3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 καλησπερα παιδια!μπορω να ακουσω μεσω πσ3 ραδιοφονικο σταθμο?πρεπει να εγκαταστισω καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλημερα και καλη χρονια! γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να χειριζομαι το ps3 απο το netbook? ειναι και τα δυο στο ιδιο wifi δικτυο. θελω να μπορω μεσω του netboook να διαχειριζομαι τα τραγουδια ή τα βιντεο που παιζουν στο ps3 και να μπορω να αλλαζω επιτοπου την σειρα αναπαραγωγης κλπ κλπ κπλ... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλημερα και καλη χρονια! γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να χειριζομαι το ps3 απο το netbook? ειναι και τα δυο στο ιδιο wifi δικτυο. θελω να μπορω μεσω του netboook να διαχειριζομαι τα τραγουδια ή τα βιντεο που παιζουν στο ps3 και να μπορω να αλλαζω επιτοπου την σειρα αναπαραγωγης κλπ κλπ κπλ... Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα. Για κάνε το λίγο πιο λιανά, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Υπάρχει ένα πρόγραμμα για ps3 που κάνει ακριβώς το αντίθετο, διαχειρίζεσαι τα αρχεία του υπολογιστή σου από το ps3 σαν να τα έχεις μεταφέρει στον σκληρό του ps3. Λέγεται ps3 media server - φοβερό προγραμματάκι και έχει πολύ καλή ποιότητα σε ταινίες. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θελω για παραδειγμα , να μπορω να επεμβω στην λιστα αναπαραγωγης, να μπορω να αλλαζω τραγουδια απο το λαπιτοπ και να αλλαζει ταυτοχρονα και στο ps3. να μπορω να χειριζομαι το media player του ps3 απο το λαπτοπο ή το πισι... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν είχες εγκατεστημένα τα linux στο ps3 και τα είχες σαν δίκτυο υποθέτω, δεν γίνεται κάπως αλλιώς, αυτό που ψάχνεις είναι λίγο εξεζητημένο ;) Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θελω για παραδειγμα , να μπορω να επεμβω στην λιστα αναπαραγωγης, να μπορω να αλλαζω τραγουδια απο το λαπιτοπ και να αλλαζει ταυτοχρονα και στο ps3. να μπορω να χειριζομαι το media player του ps3 απο το λαπτοπο ή το πισι... Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται αυτό που θέλεις. Μπορείς όμως πάντα να αλλάζεις τραγούδια με το χειριστήριο ή με ένα remote control. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 οκ παιδια! ευχαριστω για τον χρονο σας! καλημερα Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλη χρονια σε ολους μια ερωτηση απο εντελως προταρη στο ps3 τα usb controler που υπαρχουν στην αγορα για τα pc μπορουμε να τα δουλεψουμε σε ενα ps3 ? σορυ για την εντελως προταρικη ερωτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τα περισσοτερα θα παιζουν οπως και τα πληκτρολογια ποντικια ;) για FPS αλλα ισως καποια εχουν προβληματα με μερικα παιχνιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλησπέρα Υποθέτω πως αν αγοράσουμε παιχνίδια (PAL) από άλλες χώρες (amazon, ebay) δεν υπάρχει πρόβλημα.. Το ίδιο και τα αξεσουάρ (π.χ. dualshock, move) έτσι? Μην πάρω κανά gran turismo και είναι μόνο δεξιοτίμονο! :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Και NTSC παιχνίδια να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Μερικά αξιόπιστα online μαγαζιά είναι τα zavvi.com, thehut.com, play.com, game.co.uk, blahdvd.com, shopto.net Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μια φοβερή σελίδα για Ps3 Reviews. http://www.ps3world.gr/forum/forums/43-Game-Reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 πολύ καλά reviews όντως...τα παρακολουθώ και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts