Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Eagle Eye εχει input lag παρε το FragFX αλλα μονο αυτο που σου δειχνει ο DeJaVu οχι τα αλλα τα ασυρματα.

Το χειρηστηριο του PS3 ειναι πραγματικα τραγικο οσον αφορα τα δυο αναλογκα στικ που εχει.

Ειδικα αν εχει παιξει FPS σε XBOX μετα νιωθεις σαν να σε κοροιδευει η SONY.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι μονο για το ιντερνετ , δεν ειναι για να παιζεις παιχνιδια.

Εκανε λαθος ο φιλος πιο πανω.

Μόνο ένα παιχνίδη υποστηρίζετε Το Unreal Tournament 3.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

• 3 weeks later...

μαγκες μια ερωτηση!!αγορασα ενα gioteck bluetooth headset και θελω να καταλαβω πως δουλευει μεσα στα παιχνιδια..

Το εψαξε και το βρηκε.συνδεθηκε κανονικα.το αναγνωρισε και ολα καλα.πηγα σε ενα παιχνιδι να το δοκιμασω (dead nation) αλλα δεν τα καταφερα..εβαλα και enable στις επιλογες του παιχνιδιου αλλα παλι τιποτα..μηπως φταιειβτο παιχνιδι;χρειαζεται να κανω κατι αλλο;;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαγκες μια ερωτηση!!αγορασα ενα gioteck bluetooth headset και θελω να καταλαβω πως δουλευει μεσα στα παιχνιδια..

Το εψαξε και το βρηκε.συνδεθηκε κανονικα.το αναγνωρισε και ολα καλα.πηγα σε ενα παιχνιδι να το δοκιμασω (dead nation) αλλα δεν τα καταφερα..εβαλα και enable στις επιλογες του παιχνιδιου αλλα παλι τιποτα..μηπως φταιειβτο παιχνιδι;χρειαζεται να κανω κατι αλλο;;

Έπαιξες στο internet multiplayer και δεν σε άκουγαν; Γιατί αν έπαιζες offline είναι λογικό να μην ακούς τίποτα και να μη γίνεται τίποτα.

Επίσης, νομίζω πως δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια voice chat.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Έπαιξες στο internet multiplayer και δεν σε άκουγαν; Γιατί αν έπαιζες offline είναι λογικό να μην ακούς τίποτα και να μη γίνεται τίποτα.

Επίσης, νομίζω πως δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια voice chat.

Χαχαχα ε ναι λογικο στο οφφλαιν να μην μακουει κανεις...

Ενα παιχνιδι δοκιμασα λιγο αλλα τιποτα..co-op. σαυτο το παιχνιδι παντως λεει οτι υποστηριζει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά διαβάζω πως το Dead Nation όταν κυκλοφόρησε ήταν χωρίς Voice Chat το οποίο προστέθηκε αργότερα (δες μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποιο update).

Επίσης, δοκίμασε να πας στο Settings > Accessory Settings > Voice Changer και να τεστάρεις μόνος σου το mic. Αν σε ακούς τότε είναι θέμα παιχνιδιού, αν όχι τότε μάλλον κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση πήγαινε στο Settings > Accessory Settings > Audio Device Settings και 1ον αύξησε το Microphone Level και 2ον έλεγξε το Input Device αν είναι η σωστή συσκευή προεπιλεγμένη.

Τέλος, αν δεν κάνω λάθος, ορισμένα παιχνίδια σου επιτρέπουν να συνομιλήσεις πατώντας κάποιο κουμπί πρώτα (ναι, σαν τα c-b που λέγαμε κάποτε :p)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Βασικά διαβάζω πως το Dead Nation όταν κυκλοφόρησε ήταν χωρίς Voice Chat το οποίο προστέθηκε αργότερα (δες μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποιο update).

Επίσης, δοκίμασε να πας στο Settings > Accessory Settings > Voice Changer και να τεστάρεις μόνος σου το mic. Αν σε ακούς τότε είναι θέμα παιχνιδιού, αν όχι τότε μάλλον κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση πήγαινε στο Settings > Accessory Settings > Audio Device Settings και 1ον αύξησε το Microphone Level και 2ον έλεγξε το Input Device αν είναι η σωστή συσκευή προεπιλεγμένη.

Τέλος, αν δεν κάνω λάθος, ορισμένα παιχνίδια σου επιτρέπουν να συνομιλήσεις πατώντας κάποιο κουμπί πρώτα (ναι, σαν τα c-b που λέγαμε κάποτε :p)

ελα φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ!ξαναδοκιμασα οσα ειπες και διυλευουν μια χαρα..με ακουγα καμπανα..

Μαλλον φταιει το παιχνιδι..το δοκιμασα σε ενα αλλο και εδειχνε τη φουσκαλιτσα διπλα απο το ονομα μου καθε φορα που μιλαγα..η βλακεια ειναι οτι δεν εχω κανεναν να δοκιμασω αν ακουγομαι καλα..

Βεβαι φανταζομαι οτι εχει να κανει και με τους σερβερς του εκαστοτε παιχνιδιου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

μόλις αγόρασα το playstasion 3

και μια 3D tv έχω πάρει & καλώδιο HDMI

αλλα δεν με αφήνει να δω την ταινία που βάζω (3D ταινία ) ..

μου λέει κάτι για ενημέρωση ..

τι ακριβώς πρέπει να κάνω ?

ευχάριστο πολύ :)

Μηπως θελει απλα να κάνεις αναβάθμιση το firmware?

Πανε στο settings και πατα το check for updates.

Oneplus 6 8/128

μου βγάζει αυτό ακόμα και μετά την ενημέρωση---->

http://img196.imageshack.us/img196/9074/20110802201147.jpg

*βρήκα αυτό τον οδηγό και το έφτιαξα :D

http://www.insomnia.gr/topic/391029-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-3d-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

Edited by ns11

μου βγάζει αυτό ακόμα και μετά την ενημέρωση---->

1) Από το PS3 σου πήγαινε στο Settings > System Settings > System Information και έλεγξε αν το firmware που έχει είναι το 3.50 ή και μεγαλύτερο.

2) Πήγαινε στο Settings > Display Settings > Video Output Settings, επέλεξε το HDMI και στην συνέχεια τσέκαρε όλες τις αναλύσεις (1080p / 1080i / 720p / 576p). Αν σου ζητήσει ή δεις οποιαδήποτε επιλογή για 3D τσέκαρε την και αυτή.

3) Ίσως να φταίει το καλώδιο σου. Είχε βγει η φήμη πως για να δεις 3D χρειάζεσαι HDMI 1.4 και όχι το 1.3.

4) Τέλος, πάμε στο καλύτερο. Το PS3 (τουλάχιστον στην αρχή της 3D υποστήριξης του) έπαιζε μόνο σε SONY Bravia. Φίλος που έχει Samsung δεν μπορούσε να παίξει 3D. Οπότε ίσως να είναι και εκεί το θέμα σου. (φαντάζομαι πως είναι 3D η τηλεόρασή σου :)).

Αυτά μπορώ να σκεφτώ εγώ, τουλάχιστον προς το παρόν.

EDIT: Άργησα 1-2 λεπτάκια αλλά ΟΚ :p καλό λιώσιμο :D

Παίδες έχω το play station 3 συνδεδεμένο στο ίντερνετ δουλεύει κανονικά αλά όταν θέλω να βάλω στο ραδιόφωνο τον αγαπημένο σταθμό δεν τον παίζει μπορώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα να τον ανοίξει και πως θα το βάλω να ακούσω μουσική

Μια ερωτηση παιδια.Γινεται να cracaristei το ps3; δεν εχω ασχοληθει με το θεμα και δεν εχω καμια ιδεα. Επισης καπου διαβασα οτι ειναι ενα hardware αξιας 100 ευρω για να πετυχει το *****arisma. Κατι φθηνοτερο υπαρχει;

Αν το ps3 που παρω εχει το τελευταιο firmware θα μπορω παλι χρησιμοποιω copies στο ps3 μου;

Mε softmod, πρέπει να έχεις την 3.55 έκδοση λογισμικού και μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου από τον εξωτερικό ή τον εσωτερικό σκληρό δίσκο ... Για hardmod δεν γνωρίζω να σου πω ακριβώς ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Προσπαθούν να μοντάρουν και τα επόμενα FW, αλλά προς το παρόν μέχρι 3.55 μπορεί να τρέξει Homebrew εφαμρογές, όπως οι Managers των παιχνιδιών..

Οπότε υπομονή..

--- Sony Xperia 5 II ---

Νεο price drop για το PS3, 250e πλεον, καλη κινηση απο τη sony http://arstechnica.com/gaming/news/2011/08/sony-announces-ps3-price-cut-in-all-territories-on-both-ps3-models.ars
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Επειδή δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις, υποστηρίζει πλέον το PS3 υπότιτλους .SRT ή πρέπει ακόμα να είναι ενσωματωμένοι?

Επειδή δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις, υποστηρίζει πλέον το PS3 υπότιτλους .SRT ή πρέπει ακόμα να είναι ενσωματωμένοι?

Όχι, δεν υποστηρίζει, αλλά μπορείς να δεις ταινία χωρίς να ενσωματώσεις υπότιτλους, ακόμη και HD. Μέσω του PMS (PS3 Media Server).

• 2 weeks later...
Μεγάλος διαγωνισμός Resistance 3 από το PS3World.GR! Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Driver ...
....

Έπαιξα το demo του στο ps3 απλά παιχνιδάρα.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ναι, που έπρεπε να κάνεις 10 stunts ... Το αγόρασα από το PSN για το PSP, πρέπει να παίζει και στο PS3 !!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !