marvin Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μπορειτε να αναβαθμίσετε online απο την κονσολας το Firmware.Σήμερα το πρωί έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 3.0.Με μια πρώτη ματια ειναι πολυ ωραίο αλλά παρατήρησα οτι δεν μπορεις να ακούς mp3 και ταυτόχρονα να σερφαρεις ,να βλεπεις φωτο.Στην προηγουμενη έκδοση εβαζες να παιζουν τα Mp3 πατούσες το PS Button και έκανες οτι ήθελες ακούγοντας μουσική...σε αυτή την έκδοση σε προτρέπει να εγκαταλείψεις την αναπαραγωγή Βάλε την συχνότητα αναπαραγωγής μουσικής στα 48 KHz (Settings ->Music Settings -> Output Frequency -> 48 KHz) και αυτό θα πρέπει να διορθωθεί. Δεν το έχω δοκιμάσει, το διάβασα αλλού και το μεταφέρω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εχεις δικιο φιλε.Μολις το δοκιμασα.Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παρατήρησα πως το PS3 που δείχνει όταν κάνει boot είναι ίδια με αυτήν που έχει επάνω το PS3 Slim. Tί λέτε; Sony PlayStation 3 Slim Eικόνα:All About Technology Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παρατήρησα πως το PS3 που δείχνει όταν κάνει boot είναι ίδια με αυτήν που έχει επάνω το PS3 Slim. Tί λέτε; Sony PlayStation 3 Slim Eικόνα:All About Technology Ναι,εχεις δικιο! Παιδια μονο εμενα μου φαινεται πιο φτηνιαρικο το σλιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ναι,εχεις δικιο! Παιδια μονο εμενα μου φαινεται πιο φτηνιαρικο το σλιμ? Πάντα έχω:p:D(τουλάχιστον δεν είμαι ψώνιο:)) Και εμένα. Για αυτό λέω το παλιό πιο πολυτελές. Το νέο δεν έχει ούτε πλήκτρα αφής!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παρατήρησα πως το PS3 που δείχνει όταν κάνει boot είναι ίδια με αυτήν που έχει επάνω το PS3 Slim. Tί λέτε; Sony PlayStation 3 Slim Eικόνα:All About Technology για ποιο πράγμα μιλάμε..? το PS3 είναι ίδια με ποιάν ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παρατήρησα πως το PS3 που δείχνει όταν κάνει boot είναι ίδια με αυτήν που έχει επάνω το PS3 Slim. Tί λέτε; Sony PlayStation 3 Slim Eικόνα:All About Technology για ποιο πράγμα μιλάμε..? το PS3 είναι ίδια με ποιάν ? Για την εικόνα, στα δεξιά, όταν ανοίγει. edit:Στο ποστ μου πάτα εκεί που λέει "Sony PlayStation 3 Slim" για να δείς το PS σήμα επάνω στο νέο PS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 για ποιο πράγμα μιλάμε..? το PS3 είναι ίδια με ποιάν ? Το σημα του PS3 ειναι ιδιο με το νεο σημα που εχει το σλιμ κατα το boot. Αυτο αλλαξε με την 3.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Ναι.. ήταν obvious από την αρχή για μένα γιαυτό μου φάνηκε παράξενο. Νόμιζα ήταν κάτι άλλο. Μιλάμε για το νέο Logo του PS3. by the way, η Αμαζον με άφησε και παράγγειλα αυτό : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000XAHPOG/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21 πωλείται από την ΙΔΙΑ την Άμαζον... για 8 λίρες αγγλικές και κάτι ψιλά... που σημαίνει πλέον η Άμαζον αφήνει την παραγγελία ηλεκτρονικών εκτός Αγγλίας.. :D http://img443.imageshack.us/img443/865/41f0qghzv2lsl500aa28052.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 καλησπερα παιδες εμενα παντως το slim με προβληματιζει με την εμφανισει,αλλα και μηπως εχουν βαλει χειροτερης διαλογης υλικα και hardware για να πεσει το κοστος το b/r γενικα το h/w ειναι ιδια?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 το νέο slim ps3 έχει ανοικτεί/inspected από όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες που ασχολούνται. αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα βούιζε ο τόπος. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 θέλω να πάρω ps3 πιο να πάρω το παλιό η το καινούργιο και γιατί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 θέλω να πάρω ps3 πιο να πάρω το παλιό η το καινούργιο και γιατί ? Δε βλέπω το λόγο γιατί να μην πάρεις το καινούριο, εκτός αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ πια για την υποστήριξη linux. Κατά τα άλλα το slim είναι μικρότερο, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, έχει μεγαλύτερο και ταχύτερο σκληρό δίσκο, θερμαίνεται λιγότερο και κάνει λιγότερο θόρυβο (αν και ούτε το παλιό κάνει πολύ θόρυβο). Μπορείς να διαβάσεις ένα αναλυτικό συγκριτικό μεταξύ των δύο εδώ. Κάποιοι σπεύδουν να αλλάξουν τα παλιά τους PS3 με slim πράγμα που το θεωρώ τεράστια υπερβολή αλλά και εγώ αν αγόραζα τώρα για πρώτη φορά το slim θα έπαιρνα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παίδες κατεβάστε το demo του FIFA 10. Απλά καμία σχέση με τα προηγούμενα! Επίσης, δωρεάν dynamic theme του Wipeout HD! Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ps3 και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Αυτό το καιρό παίζω το tomb raider underworld ,πραγματικά πολύ καλό.Κάθε φορά που το ανοίγω για να παίξω μου λέει ότι υπάρχει update για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Οσες φορές και αν δοκίμασα να κατεβασω αυτό το update πάντα σε κάποιο σημείο του download μου έβγαζε "an error occured" μαζί με έναν αριθμό από κάτω. Έχω σύνδεση connx κανονικά λειτουργεί αλλά καθώς το κατεβαζω πάντα σε ένα σημείο του ποσοστού σταματάει και βγάζει το μήνυμα.Πάντα σε διαφορετικό σημείο.Χτες έφτασε στο 53-54% κάπου εκεί τελοσπαντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Μαλλον με το connectivity εχεις προβλημα και οχι με το PS3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 [imgalign]http://www.windows-performance.com/wp-content/uploads/2009/08/windows7.jpg[/imgalign]1) Ενεργοποιούμε απο το PS3, στην καρτέλα "network setting" την επιλογή "Media Server" 2) Στον υπολογιστή τώρα, πηγαίνουμε control panel - HomeGroup http://img171.imageshack.us/img171/1671/workgroups.th.jpg 3) Επιλέγουμε τα Libraries που θέλουμε πχ music και video και το "Share my pictures, music to all devices on my home network" 4) Πηγαίνουμε "Choose media streaming options for computer and devices" http://img151.imageshack.us/img151/6462/captureql.th.jpg 5) Show devices - All Networks 6) Στο Unknown Device πατάμε customize και επιλέγουμε στο επόμενο παράθυρο το "Μake all of the media library available" (δίπλα απο το customize πρέπει να το έχουμε γυρισμένο στο "Allow" http://img4.imageshack.us/img4/8226/devicen.th.jpg 7) Αποθηκεύουμε τις αλλαγές κάνουμε ένα restart και είμαστε έτοιμοι. Tip: Όταν προσθέσετε νέα αρχεία στο library του WMP ή στην αντίστοιχη βιβλιοθήκη της στον explorer σας πρέπει να κάνετε search for media servers απο το ps3 για να τα αναγνωρίσει. ps: Έβαλα χθές τα win 7 και έψαχνα να βρώ πληροφορίες για την δημιουργία media server με το ps3, αλλά μάταια. ENJOY!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αυτί γινόταν και στα XP νομίζω.. Αλλά αφού δεν υποστηρίζει mkv τα βλέπω στο HiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ακριβώς! Απλά στα xp πάταγες πάνω στο library και έκανες τις ρυθμίσεις πιο εύκολα. Το guide το έγραψα γιατί με παίδεψε λίγο στο να βρώ που είναι οι επιλογές στα Windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 σημερα πηρα ps3 120gb απο ebw. πηρα και 2 χειρηστηρια ενα dualshock που ειχε μεσα και ενα sisaxis me παιχνιδι pro2009.το sisaxis ενω στο ps3 λειτουργουσε κανονικα οπως και στις ρυθμισεις του παιχνιδιου μεσα στο παιχνιδι τα 4 πληκτρα νεκρωσαν ουτε πασα ουτε τιποτα δεχια αριστερα ο παικτης κανονικα αλλα τα 4 πληκτρα νεκρα. επισης στη ρυθμιση των χειρηστηριων στα νουμερα to sisaxis δε αναβε η επιλογη 1 2 3 πανω στο χειρηστηριο αλλα μονο οταν εβαζες 4 5 6 7.ομως ουτε τοτε ανταποκρινοταν μεσα στο παιχνιδι. ακουω τι γνωμες σας;;επισης το συνδεσα το πσ3 με ιντερνετ και βρηκε update για το πσ3 οπου γινεται αυτη τη στιγμη που σας γραφω. δε θα πρεπε να χει το τελαυταιο update εφοσον ειναι το καινουριο πσ3;;επισης παρατηρησα οτι στο παιχνιδι pro 2009 δ εχει στη ενοτητα ch leauge τις ομαδες παο liverpool και σκεφτηκα οτι θελει update ποια ειναι η διαδικασια γ να κανω update sto παιχνιδι;;;αναμενω την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 αν κατεβαζεις την εκδοση 3.0 προφανως δεν την ειχε μεσα το νεο ps3. αυτην βρισκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 ολα καλα τη εκδοση 3 εχω μετα το update που εκανα.δ ειχα κοιταξει πριν ποια ειχε. εκανα update και στο pro2009 ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 οπως διαβασα σε αλλο ποστ εχουν το ιδιο hardware, υπαρχει καποιος που να εχει καποιο προβλημα με το νεο? ενδιαφερομαι για αγορα της κονσολας κ ψαχνομαι! ευχαριστω εκ των πρωτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 PS3 Firmware 3.01 fix now available Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 γίνεται να κάνεις update σε παιχνίδια μέσω usb stick? και αν ναι απο που τα κατεβάζω? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts