DeJaVu Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πως μπορει να συνδεθει το ps με το pc? Μόνο μέσω δικτύου. Δηλαδή, να κάνεις stream με το TVersity ή το PMS ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Τα μόνα που μπορείς να δεις από το PC στο PS3 είναι αρχεία εικόνας, ήχου ή video. ΔΕΝ μπορείς να δεις τα αρχεία του Playstation στο PC. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μόνο μέσω δικτύου. Δηλαδή, να κάνεις stream με το TVersity ή το PMS ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Τα μόνα που μπορείς να δεις από το PC στο PS3 είναι αρχεία εικόνας, ήχου ή video. ΔΕΝ μπορείς να δεις τα αρχεία του Playstation στο PC. Bλακεια ειναι αυτο...κανονικα θα επρπε να το εβρισκε κ ως σκληρο δισκο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Τους εξωτερικούς δίσκους 2,5 που συνδέεονται σε 2 USB θύρες, τους βλέπει κανονικά το PS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Τους εξωτερικούς δίσκους 2,5 που συνδέεονται σε 2 USB θύρες, τους βλέπει κανονικά το PS? Το 2ο usb είναι προαιρετικό. Μπορεί να δουλέψει και με μόνο το 1 usb. Πάντως, δουλεύει είτε τον συνδέσεις με το 1 είτε και με τα 2 βύσματα, ΑΡΚΕΙ να είναι φορμαριζμένος σε fat32. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakomoiris Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εκανα αλλαγη σκληρων δισκων και πετυχε...αλλα δυστηχως το μηχανημα που παιζει και Ps2 παιχνιδια ειναι αμερικανικο και δεν τα παιζει υπαρχει κομπινα ωστε να το κανω ευρωπαϊκο??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια σορυ αλλα βιαζομαι. θα δινατε 350€ για μεταχειρισμενο και εκτος εγγυησησ playstation 3 που εχει 60giga hdd και παιζει τα παιχνιδια του 2? το ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που κυκλοφορησε αλλα τα 600€ μου καθονταν καπως... ακουω τα συν πλην και οτι αλλο θελετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Να σου κάνω μια ερώτηση; Είναι τόσο σημαντικό για σένα, πλέον, να παίζεις παιχνίδια του PS2? Εννοώ, έχουν βγει τόσα για PS3, ναι μεν είναι ακριβά αλλά από την άλλη αν δε σκοπεύεις να παίζεις με τα παιχνίδια του 3 πάρε ένα PS2 τσίπαρέ το και άλλαξέ του τα φώτα. Τι νόημα έχει να πάρει κανείς κονσόλα νέας γενιάς για να παίζει παιχνίδια προηγούμενης; Αν είναι κάποια που πρέπει οπωσδήποτε να παίζεις όλη την ώρα, κράτα το PS2 σου λίγο καιρό ακόμα και αργότερα βλέπεις. Όσο για τα 359 για μηχάνημα εκτός εγγύησης, εγω προσωπικά ούτε τα μισά δε θα έδινα. Ιδιαίτερα με τα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει οι αρχικές παρτίδες των 60GB. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εχω ηδη το 2 με καμια 10αρια παιχνιδια + καρτα + 2ο μοχλο + τηλεχειριστηριο. σκεφτοαμι να το δωσω κανα 50αρι σε ενα φιλο και τα μισα παιχνιδια αλλα τοσα. οποτε μου πεφτει στα 250.οποτε θα εχω και blue ray για να βλεπω ταινιες.... τι τεστ να κανω για να μη τη πατησω?διοτι δεν ηξερα οτι ειχαν βγει ελαττωματικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Να σου κάνω μια ερώτηση; Είναι τόσο σημαντικό για σένα, πλέον, να παίζεις παιχνίδια του PS2? Εννοώ, έχουν βγει τόσα για PS3, ναι μεν είναι ακριβά αλλά από την άλλη αν δε σκοπεύεις να παίζεις με τα παιχνίδια του 3 πάρε ένα PS2 τσίπαρέ το και άλλαξέ του τα φώτα. +1. Επίσης για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει οι τιμές από e-shops του εξωτερικού είναι πολύ καλύτερες, ειδικά από τα βρετανικά λόγω της ισοτιμίας αυτή την εποχή. Π.χ. τo Killzone 2 αυτή τη στιγμή στο amazon.co.uk έχει 34 ευρώ (29.99 λίρες) + 3-4 ακόμη τα μεταφορικά. Άλλα επίσης κορυφαία πρόσφατα παιχνίδια σαν το LittleBigPlanet, το Battlefield Bad Company, το Dead Space, το Prince of Persia κλπ. βγαίνουν κατά καιρούς σε προσφορές στα 20-25 ευρώ. Θέλει να τσεκάρεις σχετικά συχνά για να τις πετύχεις αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε καλές τιμές και δεν μιλάω για τις Platinum κυκλοφορίες. Όσο για τα 359 για μηχάνημα εκτός εγγύησης, εγω προσωπικά ούτε τα μισά δε θα έδινα. Ιδιαίτερα με τα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει οι αρχικές παρτίδες των 60GB. Δεν αξίζει, αν χαλάσει το drive ας πούμε σου ζητάνε ένα 150άρι απ' όσο ξέρω. Πάντως δε νομίζω ότι οι αρχικές παρτίδες είχαν τόσα πολλά προβλήματα, το δικό μου (φτου-φτου :p) μια χαρά είναι ακόμα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια σορυ αλλα βιαζομαι. θα δινατε 350€ για μεταχειρισμενο και εκτος εγγυησησ playstation 3 που εχει 60giga hdd και παιζει τα παιχνιδια του 2? το ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που κυκλοφορησε αλλα τα 600€ μου καθονταν καπως... ακουω τα συν πλην και οτι αλλο θελετε Με τιποτα δεν θα εδινα 350 Ε...γιατι δεν δινεις 400 που εχει κ παιχνιδια...τοσες προσφορες υαπρχουν.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 +1. Επίσης για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει οι τιμές από e-shops του εξωτερικού είναι πολύ καλύτερες, ειδικά από τα βρετανικά λόγω της ισοτιμίας αυτή την εποχή. Π.χ. τo Killzone 2 αυτή τη στιγμή στο amazon.co.uk έχει 34 ευρώ (29.99 λίρες) + 3-4 ακόμη τα μεταφορικά. Άλλα επίσης κορυφαία πρόσφατα παιχνίδια σαν το LittleBigPlanet, το Battlefield Bad Company, το Dead Space, το Prince of Persia κλπ. βγαίνουν κατά καιρούς σε προσφορές στα 20-25 ευρώ. Θέλει να τσεκάρεις σχετικά συχνά για να τις πετύχεις αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε καλές τιμές και δεν μιλάω για τις Platinum κυκλοφορίες. Και που να δεις κάτι τιμές σε άλλα online Αγγλικά καταστήματα :) Εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Και που να δεις κάτι τιμές σε άλλα online Αγγλικά καταστήματα :) Εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το play. Αργούν, επιμένουν να στέλνουν τα items ένα ένα (πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική) και μου έχουν χάσει 2 παραγγελίες. Επίσης κάνοντας οι ίδιοι conversion σε ευρώ οι τιμές τους είναι κατά κανόνα χειρότερες από του amazon. Το shopto έχει ένα steelbook του KZ2 αλλά κρατήθηκα και δεν το πήρα. Έχω ακούσει καλά λόγια και για το dvd.co.uk αλλά δεν έχω πάρει τίποτα απ' αυτούς. Πάντως η ουσία είναι ότι από την Ελλάδα πλέον αγοράζω μόνο από παρόρμηση, όταν θέλω να παίξω κάτι την ίδια ώρα. 70 ευρώ... :mad: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Το blah είναι πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Είναι το 1ο που έβγαλε την limited ου KZ2 (το εχω προπαραγγείλει). Όντως το play είναι λίγο... "κλέφτες" όσων αφορά την ισοτιμία. Μόνο κάποιες πολύ δυνατές προσφορές αξίζουν από εκεί. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να... ξεφύγεις από τα 70αρια (!!!). Πάντως αν βιάζεσαι τόσο πολύ να παίξεις ένα παιχνίδι, καλύτερα να το νοικιάζεις 1-2 μέρες. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό fps για το ps3?Σκεφτόμουνα για το F.E.A.R. ή το Rainbow Six Las Vegas.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Ποιο καλό fps θα προτείνατε γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakomoiris Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 βγαινει το kill zone! Eπειδη εκανα φορματ υπαρχει καποιος που να εχει save για τα εξης motostorm 1 motostorm pasific rift juiced 2 dragonball υπαρχει τροπος να ανακτησω τα save μετα το format που εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δεν αξίζει, αν χαλάσει το drive ας πούμε σου ζητάνε ένα 150άρι απ' όσο ξέρω. Πάντως δε νομίζω ότι οι αρχικές παρτίδες είχαν τόσα πολλά προβλήματα, το δικό μου (φτου-φτου :p) μια χαρά είναι ακόμα. Καλά δεν ήταν γενικευμένη η κατάσταση όπως π.χ. στο Xbox360 με το RroD. Αλλά είναι λογικό πως σε όλες τις "σοβαρές" παιχνιδομηχανές με τρελούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών (βλ. PS3, XBOX360) οι πρώτες παρτίδες είναι πολύ πιθανό να έχουν προβλήματα (βλ. υπερθέρμανση - το γνωστό PS3-grill έχει γράψει ιστορία). Δε λέω πως είχαν απίστευτα προβλήματα οι πρώτες παρτίδες, απλά είναι απόλυτα λογικά οι πρώτες να είναι και οι πιο προβληματικές. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σε μια ολοκαίνουργια κονσόλα, οι πραγματικοί beta testers είμαστε εμείς :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 βγαινει το kill zone! Eπειδη εκανα φορματ υπαρχει καποιος που να εχει save για τα εξης motostorm 1 motostorm pasific rift juiced 2 dragonball υπαρχει τροπος να ανακτησω τα save μετα το format που εκανα? Όχι δεν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσεις. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Και που να δεις κάτι τιμές σε άλλα online Αγγλικά καταστήματα :) Εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Αυτά φέρνουν παραγγελίες στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ναι φέρνουν κανονικά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πιστωτική (δεν ξέρω αν γίνεται με χρεωστική). Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό fps για το ps3?Σκεφτόμουνα για το F.E.A.R. ή το Rainbow Six Las Vegas.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Ποιο καλό fps θα προτείνατε γενικά? Το FEAR θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Είναι launch title του PS3 και έχει αρκετά τεχνικά θέματα. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρκετά κακό port και στο XBox 360 ώστε μόνο στο PC άξιζε να το παίξεις. Το Rainbow Six Vegas είναι καλό στο γνωστό tactical στυλ των Rainbow Six εφόσον σου αρέσει. Έχει βγει και Vegas 2 παρεμπιπτόντως, αλλά πιο πολύ για expansion πρόκειται παρά για νέο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα το αγαπημένο μου FPS στο PS3 είναι με διαφορά το Call of Duty 4: Modern Warfare, και πολύ κοντά του είναι το πρόσφατο Call of Duty World at War που ουσιαστικά είναι περίπου το ίδιο παιχνίδι με skin Β' Παγκοσμίου. Το Resistance 2 μόλις το ξεκίνησα και είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχόλιο αλλά μέχρι τώρα φαίνεται σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο Resistance: Fall of Man (που δεν πολυαξίζει να το πάρει κανείς μεν αλλά είναι με διαφορά καλύτερο από το FEAR, το Call of Duty 3 και όλα τα άλλα FPS που είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή.) Ακόμη υπάρχει το Bioshock που σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που εστιάζουν κυρίως στο multi-player, έχει μια πραγματικά μεγάλη και εξαιρετική single player campaign με αρκετά στοιχεία τρόμου. Και στο τέλος του μήνα βέβαια βγαίνει το Killzone 2 που απ' ό,τι φαίνεται άξιζε η αναμονή για την κυκλοφορία του. ΥΓ. HD .mkv με υπότιτλους χωρίς transcoding στο PS3. Η διαδικασία δείχνει γρήγορη και δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας αλλά χρειάζεται 2 προγράμματα. Που θα πάει, πλησιάζουμε... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Το FEAR θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Είναι launch title του PS3 και έχει αρκετά τεχνικά θέματα. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρκετά κακό port και στο XBox 360 ώστε μόνο στο PC άξιζε να το παίξεις. Το Rainbow Six Vegas είναι καλό στο γνωστό tactical στυλ των Rainbow Six εφόσον σου αρέσει. Έχει βγει και Vegas 2 παρεμπιπτόντως, αλλά πιο πολύ για expansion πρόκειται παρά για νέο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα το αγαπημένο μου FPS στο PS3 είναι με διαφορά το Call of Duty 4: Modern Warfare, και πολύ κοντά του είναι το πρόσφατο Call of Duty World at War που ουσιαστικά είναι περίπου το ίδιο παιχνίδι με skin Β' Παγκοσμίου. Το Resistance 2 μόλις το ξεκίνησα και είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχόλιο αλλά μέχρι τώρα φαίνεται σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο Resistance: Fall of Man (που δεν πολυαξίζει να το πάρει κανείς μεν αλλά είναι με διαφορά καλύτερο από το FEAR, το Call of Duty 3 και όλα τα άλλα FPS που είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή.) Ακόμη υπάρχει το Bioshock που σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που εστιάζουν κυρίως στο multi-player, έχει μια πραγματικά μεγάλη και εξαιρετική single player campaign με αρκετά στοιχεία τρόμου. Και στο τέλος του μήνα βέβαια βγαίνει το Killzone 2 που απ' ό,τι φαίνεται άξιζε η αναμονή για την κυκλοφορία του. Σε ευχαριστώ Marvin.Μάλλον θα πάρω πρώτα το Rainbow Six Vegas μιας και μου αρέσουν πολύ οι τίτλοι της συγκεκριμένης σειράς και αργότερα θα δω για το Call of Duty 4: Modern Warfare ή το Killzone.Το πρώτο reistance το είχα δοκιμάσει πριν αγοράσω τη κονσόλα και δεν μου πολυάρεσε.Γενικά fps που περιλαμβάνουν εξωγήινους,τέρατα κλπ δεν μ'αρέσουν.Ξέρεις κανείς αν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο SWAT για το ps3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ΥΓ. HD .mkv με υπότιτλους χωρίς transcoding στο PS3. Η διαδικασία δείχνει γρήγορη και δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας αλλά χρειάζεται 2 προγράμματα. Που θα πάει, πλησιάζουμε... Φίλε marvin, υπάρχει το PMS που παίζει .mkv χωρίς μετατροπές και ενσωματώνει και τους υπότιτλους. Λίγο με τα settings να ψαχτείς και λειτουργεί άψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 αλήθεια είναι. είδα εχτές το πρώτο DEMONS με ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Φίλε marvin, υπάρχει το PMS που παίζει .mkv χωρίς μετατροπές και ενσωματώνει και τους υπότιτλους. Λίγο με τα settings να ψαχτείς και λειτουργεί άψογα.. Το ξέρω, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Το έγραψα για όσους θέλουν να αποφύγουν το streaming. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 έχει παιξει κανεις το Silent Hill: Homecoming ή Alone In The Dark: Inferno να μου πει εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι να προβω σε αμεση αγορα?:confused: Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts