Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου προτείνω να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι σου αρέσουν παιχνίδια δράσης τρίτου προσώπου. Αν βαρέθηκες το platforming της αρχής μπορώ να σου πω ότι συνολικά το παιχνίδι δεν έχει πάρα πολύ και λειτουργεί περισσότερο σαν ξεκούραση μεταξύ firefights.

Θα το ξαναπαίξω αλλά προς το παρόν έχω κολλήσει με το metal gear solid.Όταν τελειώσω με αυτό θα το ξαναδοκιμάσω.:)

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνω και εγω για το Uncharted....

Super παιχνιδι που πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις περι τινος προκειται!

Βασικα εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο Tomb raider...Βασικα στο tomb raider μου φαινοταν οτι παιζω το uncharted σε αλλα μερη και με μεγαλυτερο στηθος!:D

Επισης αλλο φοβερο παιχνιδι ειναι το Bourne!πολυ ξυλο!!

Να ρωτησω αν μπορω να βαλω καποιο USB hub στο Ps3 για να εχω ετσι μονιμα καποιο usb stick-χειριστηρια-κτλ κτλ?

Θα εχω καποιο προβλημα (με ρευματα κτλ)??

Το εχει κανει κανενας?

Επισης πολλες φορες οταν παω να κανω signing in σε καποιο on line παιχνιδι ή sto store μου βγαζει ενα error οτι δεν μπορω να συνδεθω....Απ'οτι καταλαβα αυτο διορθωνεται μονο με επαννεκινηση του μοτεμ μου....:confused:

Αν και στο pc που περνει ταυτοχρονα απο το ιδιο μοντεμ δεν εχω προβλημα...!

Με καλωδιο ethernet και τα 2 συνδεδεμενα!

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?!

Ευχαριστω και χρονια πολλα!!

JIMNYCLUB.GR

Σήμερα πήρα και εγώ το playstation 3 με δίσκο 160gb 399 ευρώ από το Media Markt.Ήμουν γύρω στα 20 λέπτα εκεί μέχρι να αποφασίσω ποιο να πάρω.Μέσα είχε ένα κωδικό για να κατεβάσω τέσσερα παιχνίδια από το playstation store.Τώρα τα κατεβάζω και μετά θα σας πώ εντυπώσεις.Ανυπομονώ να δώ και καμία blu ray ταινία.Πώς κατεβάζουμε demo από το playstation store;Σαν χώρα στο προφίλ έβαλα την Ελλάδα

Συμφωνω και εγω για το Uncharted....

Super παιχνιδι που πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις περι τινος προκειται!

Βασικα εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο Tomb raider...Βασικα στο tomb raider μου φαινοταν οτι παιζω το uncharted σε αλλα μερη και με μεγαλυτερο στηθος!:D

Επισης αλλο φοβερο παιχνιδι ειναι το Bourne!πολυ ξυλο!!

Να ρωτησω αν μπορω να βαλω καποιο USB hub στο Ps3 για να εχω ετσι μονιμα καποιο usb stick-χειριστηρια-κτλ κτλ?

Θα εχω καποιο προβλημα (με ρευματα κτλ)??

Το εχει κανει κανενας?

Επισης πολλες φορες οταν παω να κανω signing in σε καποιο on line παιχνιδι ή sto store μου βγαζει ενα error οτι δεν μπορω να συνδεθω....Απ'οτι καταλαβα αυτο διορθωνεται μονο με επαννεκινηση του μοτεμ μου....:confused:

Αν και στο pc που περνει ταυτοχρονα απο το ιδιο μοντεμ δεν εχω προβλημα...!

Με καλωδιο ethernet και τα 2 συνδεδεμενα!

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?!

Ευχαριστω και χρονια πολλα!!

Δεν έχω δοκιμάσει usb hub (ποτέ μου δεν χρειάστηκα περισσότερες από 4 θύρες) αλλά νομίζω ότι δουλεύει κανονικά.

Το error που σου βγάζει θα το λύσεις αν βάλεις ip στο ps3 σου :)

Αλλη μια ερωτηση...

Υπαρχει δυνατοτητα να παρεις τα save ενος παιχνιδιου και να τα περασεις σε αλλη κονσολα?!?

Και βέβαια μπορείς να τα πάρεις. Με ένα usb stick, απλά και ωραία.

Χρόνια πολλά :)

Σήμερα πήρα και εγώ το playstation 3 με δίσκο 160gb 399 ευρώ από το Media Markt.Ήμουν γύρω στα 20 λέπτα εκεί μέχρι να αποφασίσω ποιο να πάρω.Μέσα είχε ένα κωδικό για να κατεβάσω τέσσερα παιχνίδια από το playstation store.Τώρα τα κατεβάζω και μετά θα σας πώ εντυπώσεις.Ανυπομονώ να δώ και καμία blu ray ταινία.Πώς κατεβάζουμε demo από το playstation store;Σαν χώρα στο προφίλ έβαλα την Ελλάδα

Καλορίζικο. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Demo κατεβάζεις εφόσον μπεις στο Playstation Store (κάτω από το account manager). Ψάχνεις, επιλέγεις αυτό που θέλεις να κατεβάσεις, πατάς download και κατεβαίνει :)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Καλορίζικο. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Demo κατεβάζεις εφόσον μπεις στο Playstation Store (κάτω από το account manager). Ψάχνεις, επιλέγεις αυτό που θέλεις να κατεβάσεις, πατάς download και κατεβαίνει :)

Ευχαριστώ.Βρήκα πως κατεβάζεις demo γιατί κατέβασα μπόλικα να δώ πως είναι.Καλά η κονσόλα είναι τέλεια.Νοίκιασα και μία blu ray ταινία και εχει φανταστικά χρώματα

Ξερει κανεις αν το MOTORSTORM PACIFIC RIFT ειναι καλο??

Εμένα σαν παιχνίδι δεν μου αρέσει.Είναι αγώνες με αυτοκίνητα και μηχανές αλλά σε πιο άγρια πράγματα.Μπές στο youtube πληκτρολόγησε το και δες βιντεάκια.

Ξερει κανεις αν το MOTORSTORM PACIFIC RIFT ειναι καλο??

Έχω παίξει το πρώτο, όχι το Pacific Rift αλλά κατά βαση είναι το ίδιο παιχνίδι σε άλλο σκηνικό. Ωραίο είναι αν σου αρέσουν τα παιχνίδια ταχυτητας, έχει πολλές εναλλακτικές οδούς σε κάθε διαδρομή και αρκετούς τυπους οχημάτων (από μηχανές, γουρούνες μέχρι monster trucks και φορτηγά) αλλά όσο προχωράς σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Καλό online multi, πολύ ωραία γραφικά.

Εναλλακτικά δες το Burnout Paradise που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλύτερο. Πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό βέβαια, αλλά μια και μιλάμε για arcade racers είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και με διαφορά.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Για να βγούμε από ένα παιχνίδι πατάμε το πλήκτρο ps που είναι στη μέση και μετά quit;Το the last guy παρόλο που δεν είναι κάτι αξιόλογο σαν παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό.

βρε παιδια ενταξει ωραιο το home αλλα περαν του να περιφερεσαι απο εδο κ απο εκει εχει καποιον αλλο σκοπο?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Έχω και άλλες δύο απορίες.Έχω βάλει τo ps3 media center στον υπολογιστή μου και τις ταινίες τις βλέπει κανονικά το ps3.Στο αρχείο λέει οτι οι υπότιτλοι βρέθηκαν αλλά δεν μου τους βγάζει.Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;Και κάτι άλλα το χειριστήριο κάθε πότε πρέπει να το φορτίζω;

To χειριστηριο την ρωτη φορα ειναι καθολου φορτισμενο?θα μπορω να παιξω κατευθειαν η θα πρεπει πρωτα να το φορτισω??(κ ποση ωρα)
:w00t:

Mεχρι να παει 12 ας ρωτησω...μονο με wifi συνεεται στο ιντενρετ??

Βρες δίκτυο να κλέψεις από κανά γείτονα:D

χρονια πολλα και καλη χρονια...με υγεια

ειχα μια συζητηση πριν λιγο μ ενα φιλο+ μου εθεσε μια απορια...ξερεται αν μπορει να παιξει το ps3 παιχνιδια του ps2?Αν ναι πως γινεται?στο δικο μου βγαζει οτι δεν μπορει να διαβασει!

μόνο αν έχει το μοντέλο 60GB που έδιναν στην ΑΡΧΗ!

Κανά emulator ή τπτ άλλο παίζει?Πρέπει οπωσδήποτε να παίξω 3 παιχνίδια για το ps2 αλλά δεν το έχω και δεν θέλω να το πάρω:(

Καλημερα και καλη χρονια. Πολυ καλη τιμη. Πριν 15 μερες το πηρα 450.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Κανά emulator ή τπτ άλλο παίζει?Πρέπει οπωσδήποτε να παίξω 3 παιχνίδια για το ps2 αλλά δεν το έχω και δεν θέλω να το πάρω:(

nop.. αλλά κάπου διάβασα ότι το σκέφτονται

nop.. αλλά κάπου διάβασα ότι το σκέφτονται

Όχι δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια του ps2 στο 3, ούτε καν μέσω simulator (αυτό πέρα από γνώσεις προγραμματισμού απαιτεί και διαφορετική αρχιτεκτονική από αυτή που έχει το ps3).

Έχουν ακουστεί διάφορα όμως, μπορεί στο μέλλον η sony να διαθέτει σημαντικούς τίτλους μέσω του Store (για αγορά φυσικά), όπως κάνει η Microsoft με τους τίτλους του Xbox.

H πρωτη εκδοση του PS3 επαιζε και του 2,αυτα που πουλιουνται τωρα ειναι ελειπεις εκδοσεις απο τις οποιες αφαιρουν οτιδηποτε ωστε να μειωθει η τιμη τους.
[sIGPIC][/sIGPIC]