Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nop.. γιατί είναι ανώφελο. ρώτησα και δεν μπορώ να αγοράσω. δεν μπορεί να αλλάξει η χώρα στο billing address της VISA από Ελλάδα σε Κύπρο..

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nop.. γιατί είναι ανώφελο. ρώτησα και δεν μπορώ να αγοράσω. δεν μπορεί να αλλάξει η χώρα στο billing address της VISA από Ελλάδα σε Κύπρο..

Ναι, αυτό είναι πρόβλημα. Πάντως ξαναλέω ότι αν έχεις κάποια χρεωστική (π.χ. Maestro, Visa Electron) υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Ξέρω κάποιους που αγοράζουν από Αμερική με τέτοιες κάρτες ελληνικών τραπεζών.

Έχω αρχίσει αν ψιλοκολλάω με το LittleBigPlanet. Δεν είναι το παιχνίδι που θα κάτσεις να το παίζεις με τις ώρες αλλά ένα μισάωρο να γυρίσεις τα cool levels είναι πολύ διασκεδαστικό. Προχθές βρήκα ένα γιαπωνέζικο (distress in the ocean λεγόταν ή κάπως έτσι) το οποίο ήταν άνετα στο ίδιο επίπεδο με τα story levels του παιχνιδιού.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

...δηλαδή από ό,τι καταλαβαίνω πρόβλημα θα υπάρχει ΜΟΝΟ σε blueray ταινίες (και αυτό θα υφίσταται σε κάποιες από αυτές). Και μια επεξήγηση που θέλω να κάνω για το region δεν εννοώ να το κάνω region free αλλά όπως συνέβαινε στα DVD players που είχες την δυνατότητα να ορίσεις την περιοχή που ήθελες (μπορούσες να το κάνεις μέχρι δύο ή τρεις φορές αν θυμάμαι καλά και μετά κλείδωνε), αυτό γίνεται?

...δηλαδή από ό,τι καταλαβαίνω πρόβλημα θα υπάρχει ΜΟΝΟ σε blueray ταινίες (και αυτό θα υφίσταται σε κάποιες από αυτές). Και μια επεξήγηση που θέλω να κάνω για το region δεν εννοώ να το κάνω region free αλλά όπως συνέβαινε στα DVD players που είχες την δυνατότητα να ορίσεις την περιοχή που ήθελες (μπορούσες να το κάνεις μέχρι δύο ή τρεις φορές αν θυμάμαι καλά και μετά κλείδωνε), αυτό γίνεται?

όχι απλά ΔΕΝ παίζει το δισκάκι :happy:

ρε παιδια στα βιντεο κλαμπ σεβεν μπορω να ανταλλαξω παιχνιδια του πσ3 με αλλα μεταχειρισμενα?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Λοιπον παιδια καταρχην Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα.....αποφασισα να το παρω κ γω το ps3..το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα οποιος μπορει να μου πει αν ειναι καλο γενικα κ ποιο ειναι το καλυτερο για να παρω??δηλαδαη ποια χωριτικοτητα,αν εχει τσιπακι για αντεγραμενα κ τετοια....
:w00t:

Λοιπον παιδια καταρχην Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα.....αποφασισα να το παρω κ γω το ps3..το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα οποιος μπορει να μου πει αν ειναι καλο γενικα κ ποιο ειναι το καλυτερο για να παρω??δηλαδαη ποια χωριτικοτητα,αν εχει τσιπακι για αντεγραμενα κ τετοια....

Προς το παρόν τα αντεγραμμένα ξέχνα τα..:(

Σε γενικές γραμμές επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.Αν πχ θες να γεμίσεις το ps3 με ταινίες κλπ θα πάρεις ένα με μεγαλύτερο σκληρό δίσκο.Γενικά πιστεύω το 80αρι είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα για τσιπάκι.Ακούστηκε ότι μια ομάδα ατόμων κατάφερε να χώσει μερικά παιχνίδια στο σκληρό δίσκο.Αλλά τπτ δεν έγινε γνωστό.Είδωμεν..

Δηλαδη δεν μπορω να παιζω τα παιχνιδια που εχω κατεβασει πχ??ολες οι κονσολες ολων το χωριτικοτητων εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα??

Δηλαδη δεν μπορω να παιζω τα παιχνιδια που εχω κατεβασει πχ??ολες οι κονσολες ολων το χωριτικοτητων εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα??

Αν εννοείς torrents κλπ. όχι, δεν παίζει τίποτα.

Όλες τα μοντέλα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά πλην της χωρητικότητας. Τα 80GB είναι υπεραρκετά.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Αν πάρω το playstation 3 από το εξωτερικό(Αγγλία) από το amazon η εγγύηση θα ισχύει εδώ;Αξίζει να το πάρω απο έξω ή από Ελλάδα;

Γειά σε όλους και εύχομαι μια καλύτερη Χρονιά σε όλα τα μέλη. Ο βασικός λόγος που πήρα Playstation3 είναι για να βλέπω ταινίες Blue Ray και να κάνω αναβάθμιση λογισμικού ασύρματα.. είχα εδώ και μήνες μια καλή Sony Bravia HD ready τηλεόραση και είπα να εκμεταλευτώ τις δυνατότητές της. Το αποτέλεσμα και σε ήχο και σε εικόνα είναι πέραν κάθε προσδοκίας μου μιας και δεν έχω ακόμα Home Cinema. Θα ήθελα όμως να παίζω και παιχνίδια, έτσι θα ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αποθηκεύσω ένα παιχνίδι στον σκληρό που έχει η κονσόλα. ΄Εχω την έκδοση με τα 80 GB
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σε όλους και εύχομαι μια καλύτερη Χρονιά σε όλα τα μέλη. Ο βασικός λόγος που πήρα Playstation3 είναι για να βλέπω ταινίες Blue Ray και να κάνω αναβάθμιση λογισμικού ασύρματα.. είχα εδώ και μήνες μια καλή Sony Bravia HD ready τηλεόραση και είπα να εκμεταλευτώ τις δυνατότητές της. Το αποτέλεσμα και σε ήχο και σε εικόνα είναι πέραν κάθε προσδοκίας μου μιας και δεν έχω ακόμα Home Cinema. Θα ήθελα όμως να παίζω και παιχνίδια, έτσι θα ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αποθηκεύσω ένα παιχνίδι στον σκληρό που έχει η κονσόλα. ΄Εχω την έκδοση με τα 80 GB

Μόνο αν είναι διαθέσιμο στο Playstation Store και το αγοράσεις από εκεί.

-Candygram.

Γεια σας παιδια ευχομαι σε ολους τα καλυτερα για τη νεα χρονια.

Εκανα update στο ps3 και μετα δεν αναγνωριζει το cd μου βγαζει λαθος 80010029

τι ειναι αυτο ?

Minix Neo X8-H

Γεια σας παιδια ευχομαι σε ολους τα καλυτερα για τη νεα χρονια.

Εκανα update στο ps3 και μετα δεν αναγνωριζει το cd μου βγαζει λαθος 80010029

τι ειναι αυτο ?

Απο ένα προχειρο search στο google φαινεται οτι το λαθος εχει να κανει με το PES 2009 - εσυ δεν αναφερεις βεβαια λεπτομεριες. Η λυση που προτεινουν οι περισσοτεροι ειναι να σβησεις το update (και να το ξανακατεβασεις). Αν δεν πιασει σβησε save files και την εγκατασταση του παιχνιδου (αν εχεις κανει) και ξαναδοκιμασε.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Ρε παιδια μηπως εχετε πετυχει καμια προσφορα μαζι με με gta iv κ 2ο χειριστηριο??κ κατι αλλο..επειδη δεν εχω ιδεα απο ps3...μπορω τα παιχνιδια να τα κατεβαζω απο καπου η πρεπει να τα αγοραζω αυθεντικα???

Ρε παιδια μηπως εχετε πετυχει καμια προσφορα μαζι με με gta iv κ 2ο χειριστηριο??κ κατι αλλο..επειδη δεν εχω ιδεα απο ps3...μπορω τα παιχνιδια να τα κατεβαζω απο καπου η πρεπει να τα αγοραζω αυθεντικα???

Μπορείς να κατεβάζεις παιχνίδια από το playstation store αλλά βασικά θα τα αγοράσεις.Οπότε προς το παρόν αυθεντικά παιχνίδια.Για την προσφορά που αναφέρεις δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.Όποια προσφορά υπάρχει θα την βρεις στα περισσότερα καταστήματα.Καλύτερα πάρε το ps3 σκέτο και αγόρασε ξεχωριστά το gta παρά να πάρεις κάποιο πακέτο που να σου δίνει παιχνίδια που πιθανώς να μην σου αρέσουν(πχ το uncharted σε μένα).

Εγώ αυτές τις μέρες παίζω το metel gear solid 4 που είναι γ@μ@το.Χτες έκλεισα 5ωρο:O

Τρελό παιχνίδι και αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του.

Καλύτερα πάρε το ps3 σκέτο και αγόρασε ξεχωριστά το gta παρά να πάρεις κάποιο πακέτο που να σου δίνει παιχνίδια που πιθανώς να μην σου αρέσουν(πχ το uncharted σε μένα).

Δε νομίζω ότι συμφέρει ιδιαίτερα, ούτε και είναι εύκολο να βρεις το PS3 σκέτο αυτή τη στιγμή. Όλα τα εορταστικά πακέτα ήταν με κάποιο παιχνίδι.

Αν δεν είμαι αδιάκριτος μέχρι ποιο σημείο έφτασες στο Uncharted? Γιατί εγώ το θεωρώ ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω παίξει στο PS3 ως τώρα + το ότι τα γραφικά του παραμένουν αξεπέραστα ένα χρόνο τώρα.

-Candygram.

Tι ειδους παιχνιδι ειναι το Uncharted??

Shooter προοπτικής τρίτου προσώπου (Resident Evil 4, Gears of War κλπ.) με ολίγη από platforming τύπου Tomb Raider/Prince of Persia.

-Candygram.

Δε νομίζω ότι συμφέρει ιδιαίτερα, ούτε και είναι εύκολο να βρεις το PS3 σκέτο αυτή τη στιγμή. Όλα τα εορταστικά πακέτα ήταν με κάποιο παιχνίδι.

Αν δεν είμαι αδιάκριτος μέχρι ποιο σημείο έφτασες στο Uncharted? Γιατί εγώ το θεωρώ ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω παίξει στο PS3 ως τώρα + το ότι τα γραφικά του παραμένουν αξεπέραστα ένα χρόνο τώρα.

Δεν θα σου πω ψέματα.Μια φορά το έπαιξα μόνο αλλά δεν μου πολυάρεσε.Δεν είχα και την ευκαιρία να ενασχοληθώ πολύ μαζί του γιατί κόλλησα με το motorstorm,μετά με το gta και τώρα με το metal gear solid.

το gta καλο??

Αν εξαιρέσεις κάποιες αλλαγές-βελτιώσεις(πχ όταν πυροβολάς μέσα από το αμάξι) ακολουθεί πιστά τη κλασική συνταγή.;)

Δλδ πολύ καλό αλλά δεν σε εντυπωσιάζει κιόλας.

Μαλιστα...οταν το παιξω στο ps3 θα πω κ γω την αποψη μου..στο pc παντως καλο φαινεται..

Δεν θα σου πω ψέματα.Μια φορά το έπαιξα μόνο αλλά δεν μου πολυάρεσε.Δεν είχα και την ευκαιρία να ενασχοληθώ πολύ μαζί του γιατί κόλλησα με το motorstorm,μετά με το gta και τώρα με το metal gear solid.

Σου προτείνω να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι σου αρέσουν παιχνίδια δράσης τρίτου προσώπου. Αν βαρέθηκες το platforming της αρχής μπορώ να σου πω ότι συνολικά το παιχνίδι δεν έχει πάρα πολύ και λειτουργεί περισσότερο σαν ξεκούραση μεταξύ firefights.

-Candygram.