alfa Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τωρα χαθηκα... τι ειναι αυτο το "Upscaler"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τωρα χαθηκα... τι ειναι αυτο το "Upscaler"? Αναβαθμίζει αυτόματα σε ποιότητα την απλή ταινία dvd σε (High Definision) 720p/1080i/1080p αντίστοιχα. (Πιστεύω να το διατύπωσα σωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ρε παιδιά, χθες το βράδυ ανακάλυψα ότι το Play3 έχει υποστήριξη "Upscaler" (:blink: :blink: :blink:)!!!! Μπας και ενεργοποιήθηκε με κανένα update ή υπήρχε εξαρχής και εγώ απλά δεν το είχα δει ??? Προστέθηκε με το update 1.80 γύρω στον Ιούνιο του 2007. Ο λόγος που το θυμάμαι ήταν επειδή ήταν το καλύτερο update μέχρι το 2.40: είχε προσθέσει upscaling για DVD & παιχνίδια PS2, υποστήριξη 1080p24 για τα Blu-ray και τη δυνατότητα να λειτουργήσει το PS3 ως streaming client. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Φιλοι μου εγω ψηνομαι για αγορα του κοντα στις γιορτες, Παντου ομως βλεπω ετοιμα πακετα+παιχνιδια και τετοια. Μπορει καποιος να προτεινει που να ψαξω για το 80αρι σκετο που υπο8ετω ειναι και οικονομικοτερο? Ευχαριστω κανεις ; :(:(:(:(:( απαρατηρητος περασα? Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 κανεις ; :( απαρατηρητος περασα? Ορίστε μια καλή προσφορά ΜΕ παιχνίδια εδώ. Συνεχώς υπάρχουν διάφορες προσφορές σε πολλά site. Απλώς πρέπει να τα ψάχνεις και να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία-τιμή για να το "χτυπήσεις" :) Υ.Γ. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν νομίζω να υπάρχει ως τα Χριστούγεννα :) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μην το δένετε κόμπο αλλά έχω την εντύπωση ότι για το άμεσο μέλλον (μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον) το PS3 δεν θα κυκλοφορεί χωρίς παιχνίδι. Η κύρια έκδοση θα είναι το 80GB + LittleBigPlanet στα 399 ευρώ. Κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που :O Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ερωτισι: παλιοτερα που χα το πσ1, πιγαινα στο βιντει κλαμπ κ αντεγραφα παιχνιδια κ τα επαιζα. στο πσ3 γινεται?? για τον φιλο το πιο φτινο με 80 γιγα ειναι 360 ευρωπουλα.... χτυπα το, μαμαει το μιχανιμα!!!! Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ερωτισι: παλιοτερα που χα το πσ1, πιγαινα στο βιντει κλαμπ κ αντεγραφα παιχνιδια κ τα επαιζα. στο πσ3 γινεται?? για τον φιλο το πιο φτινο με 80 γιγα ειναι 360 ευρωπουλα.... χτυπα το, μαμαει το μιχανιμα!!!! Όχι (προς το παρών τουλάχιστον ;)) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μην το δένετε κόμπο αλλά έχω την εντύπωση ότι για το άμεσο μέλλον (μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον) το PS3 δεν θα κυκλοφορεί χωρίς παιχνίδι. Η κύρια έκδοση θα είναι το 80GB + LittleBigPlanet στα 399 ευρώ. Κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που :O Εδώ (Βέλγιο) κυκλοφόρησε χθες το 160αρι με 399 ευρω. Δε δίνει παιχνίδι σε δισκάκι αλλά κωδικό για το PSN για να κατεβάσεις από κει. Δείχνει 4 παιχνίδια πάνω το κουτί αλλά φαντάζομαι ότι ο κωδικός θα είναι για ένα ή άντε για δυο. Αν ξαναπεράσω από το μαγαζί θα ρωτήσω τι εννοούν. Οι άλλες δυο εκδόσεις εδώ είναι αυτή που λέει ο marvin και άλλη μια με pacific rift το οποίο νομίζω είχε 399 αλλά πήγε στα 449 τώρα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Όχι (προς το παρών τουλάχιστον ;)) ok, thanx ρε τεραστιε....:ninja: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 ερωτισι: παλιοτερα που χα το πσ1, πιγαινα στο βιντει κλαμπ κ αντεγραφα παιχνιδια κ τα επαιζα. στο πσ3 γινεται?? για τον φιλο το πιο φτινο με 80 γιγα ειναι 360 ευρωπουλα.... χτυπα το, μαμαει το μιχανιμα!!!! θανκς φιλος :D Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 The Playstation 3 Gift Guide. Προτάσεις αγοράς, χωρισμένες σε 4 βολικές κατηγορίες. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Έχω μια ερώτηση για το Assassin's Creed. Έχει νόημα να μαζεφτούν όλες οι σημαίες; Προσφέρει κάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού; Έχω βρει ένα guide με τις τοποθεσίες από όλες τις σημαίες αλλά παίρνει πολύ χρόνο να τις μαζέψεις. Προσφέρει τίποτα όλο αυτό το κυνήγι (όπλα, δώρα, κλπ) ή τσάμπα χάνω χρόνο; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Τσάμπα χάνεις χρόνο,δεν προσφέρει τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Θέλω να αφαιρέσω τον 40αρι σκληρό και να περάσω έναν 200αρι που έχω, αλλά είναι SATA.. θα κάνει? Ο δίσκος του play3 τι είναι sata ή ide; Είναι δύσκολο να το κάνω μόνος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ειναι SATA,στις 5400 και ειναι τραγικα ευκολο . Μην ξεχασεις να κανεις μπακ απ πρωτα,επισης θα χρειαστεις να εχεις το τελευταιο απ ντεητ σε στικακι για να φορμαριστει ο δισκος που θα βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 χμμ.. αυτός που έχω είναι SATA 7200 στροφές, λες να έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Οπως με πληροφορησε ο Marvin,δεν αξιζει να βαλεις 7200 γιατι δεν θα δεις διαφορα,αλλα αν δεν εχεις αλλον,βαλε τον. Νομιζω θα ζεστενεται λιγο παραπανω ο 7200. Ξερεις οτι ο δισκος του PS3 ειναι δυομισαρης και οχι 3,5,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ξερεις οτι ο δισκος του PS3 ειναι δυομισαρης και οχι 3,5,ε? εε!! 2,5αρι έχει :confused::blink:!! Την έβαψα δεν κάνει, ήταν 3,5αρις :(!! Σ' ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια/ενημέρωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 έρχεται αύριο νέο update... 2.53 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 έρχεται αύριο νέο update... 2.53 Άντε να το δούμε και αυτό :happy:!! Ξέρουμε τι διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Νομίζω πως προσθέτει νεότερο flash player για τον browser. Τίποτα ουσιώδες. Εκτός και αν δώσουν κανένα home, που απ΄όσο ακούγετε μάλλον θα δοθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενώ μέχρι την παρασκευή θα γίνουν κάποια invite's ακόμη για την beta του home. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλα αυτος ο broswer ειναι για τα μπαζα...Τι εννοεις home>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ! Δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, καθ΄ότι κάποιος που ασχολείται με ps3 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει το Home. Έχει 2 χρόνια που ανακοινώθηκε (ίσως και παραπάνω) και ακόμη είναι σε beta. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ! Δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, καθ΄ότι κάποιος που ασχολείται με ps3 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει το Home. Έχει 2 χρόνια που ανακοινώθηκε (ίσως και παραπάνω) και ακόμη είναι σε beta. Και γω κάπου διάβασα ότι πάει για πριν την πρωτοχρονιά. Εξάλλου αν πρόκειται για το HOME το update δε θα ήταν 2.53 αλλά μάλλον κάτι σε 3.0 φαντάζομαι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts