Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα χαθηκα... τι ειναι αυτο το "Upscaler"?

Αναβαθμίζει αυτόματα σε ποιότητα την απλή ταινία dvd σε (High Definision) 720p/1080i/1080p αντίστοιχα.

(Πιστεύω να το διατύπωσα σωστά)

Ρε παιδιά, χθες το βράδυ ανακάλυψα ότι το Play3 έχει υποστήριξη "Upscaler" (:blink: :blink: :blink:)!!!!

Μπας και ενεργοποιήθηκε με κανένα update ή υπήρχε εξαρχής και εγώ απλά δεν το είχα δει ???

Προστέθηκε με το update 1.80 γύρω στον Ιούνιο του 2007. Ο λόγος που το θυμάμαι ήταν επειδή ήταν το καλύτερο update μέχρι το 2.40: είχε προσθέσει upscaling για DVD & παιχνίδια PS2, υποστήριξη 1080p24 για τα Blu-ray και τη δυνατότητα να λειτουργήσει το PS3 ως streaming client.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Φιλοι μου εγω ψηνομαι για αγορα του κοντα στις γιορτες,

Παντου ομως βλεπω ετοιμα πακετα+παιχνιδια και τετοια.

Μπορει καποιος να προτεινει που να ψαξω για το 80αρι

σκετο που υπο8ετω ειναι και οικονομικοτερο?

Ευχαριστω

κανεις ; :(:(:(:(:(

απαρατηρητος περασα?

iPhone 5s

κανεις ; :(

απαρατηρητος περασα?

Ορίστε μια καλή προσφορά ΜΕ παιχνίδια εδώ.

Συνεχώς υπάρχουν διάφορες προσφορές σε πολλά site. Απλώς πρέπει να τα ψάχνεις και να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία-τιμή για να το "χτυπήσεις" :)

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν νομίζω να υπάρχει ως τα Χριστούγεννα :)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μην το δένετε κόμπο αλλά έχω την εντύπωση ότι για το άμεσο μέλλον (μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον) το PS3 δεν θα κυκλοφορεί χωρίς παιχνίδι. Η κύρια έκδοση θα είναι το 80GB + LittleBigPlanet στα 399 ευρώ. Κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που :O

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

ερωτισι: παλιοτερα που χα το πσ1, πιγαινα στο βιντει κλαμπ κ αντεγραφα παιχνιδια κ τα επαιζα.

στο πσ3 γινεται??

για τον φιλο το πιο φτινο με 80 γιγα ειναι 360 ευρωπουλα....

χτυπα το, μαμαει το μιχανιμα!!!!

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

ερωτισι: παλιοτερα που χα το πσ1, πιγαινα στο βιντει κλαμπ κ αντεγραφα παιχνιδια κ τα επαιζα.

στο πσ3 γινεται??

Όχι (προς το παρών τουλάχιστον ;))

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μην το δένετε κόμπο αλλά έχω την εντύπωση ότι για το άμεσο μέλλον (μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον) το PS3 δεν θα κυκλοφορεί χωρίς παιχνίδι. Η κύρια έκδοση θα είναι το 80GB + LittleBigPlanet στα 399 ευρώ. Κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που :O

Εδώ (Βέλγιο) κυκλοφόρησε χθες το 160αρι με 399 ευρω. Δε δίνει παιχνίδι σε δισκάκι αλλά κωδικό για το PSN για να κατεβάσεις από κει. Δείχνει 4 παιχνίδια πάνω το κουτί αλλά φαντάζομαι ότι ο κωδικός θα είναι για ένα ή άντε για δυο. Αν ξαναπεράσω από το μαγαζί θα ρωτήσω τι εννοούν.

Οι άλλες δυο εκδόσεις εδώ είναι αυτή που λέει ο marvin και άλλη μια με pacific rift το οποίο νομίζω είχε 399 αλλά πήγε στα 449 τώρα.

στο πσ3 γινεται??

θανκς φιλος :D

iPhone 5s

The Playstation 3 Gift Guide.

Προτάσεις αγοράς, χωρισμένες σε 4 βολικές κατηγορίες.

-Candygram.

Έχω μια ερώτηση για το Assassin's Creed. Έχει νόημα να μαζεφτούν όλες οι σημαίες; Προσφέρει κάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού; Έχω βρει ένα guide με τις τοποθεσίες από όλες τις σημαίες αλλά παίρνει πολύ χρόνο να τις μαζέψεις. Προσφέρει τίποτα όλο αυτό το κυνήγι (όπλα, δώρα, κλπ) ή τσάμπα χάνω χρόνο;

Θέλω να αφαιρέσω τον 40αρι σκληρό και να περάσω έναν 200αρι που έχω, αλλά είναι SATA.. θα κάνει?

Ο δίσκος του play3 τι είναι sata ή ide; Είναι δύσκολο να το κάνω μόνος μου?

Ειναι SATA,στις 5400 και ειναι τραγικα ευκολο .

Μην ξεχασεις να κανεις μπακ απ πρωτα,επισης θα χρειαστεις να εχεις το τελευταιο απ ντεητ σε στικακι για να φορμαριστει ο δισκος που θα βαλεις.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

χμμ.. αυτός που έχω είναι SATA 7200 στροφές, λες να έχω πρόβλημα?

Οπως με πληροφορησε ο Marvin,δεν αξιζει να βαλεις 7200 γιατι δεν θα δεις διαφορα,αλλα αν δεν εχεις αλλον,βαλε τον.

Νομιζω θα ζεστενεται λιγο παραπανω ο 7200.

Ξερεις οτι ο δισκος του PS3 ειναι δυομισαρης και οχι 3,5,ε?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ξερεις οτι ο δισκος του PS3 ειναι δυομισαρης και οχι 3,5,ε?

εε!! 2,5αρι έχει :confused::blink:!! Την έβαψα δεν κάνει, ήταν 3,5αρις :(!!

Σ' ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια/ενημέρωση :)

έρχεται αύριο νέο update... 2.53

Άντε να το δούμε και αυτό :happy:!! Ξέρουμε τι διορθώνει;

Νομίζω πως προσθέτει νεότερο flash player για τον browser. Τίποτα ουσιώδες.

Εκτός και αν δώσουν κανένα home, που απ΄όσο ακούγετε μάλλον θα δοθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενώ μέχρι την παρασκευή θα γίνουν κάποια invite's ακόμη για την beta του home.

!

Δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, καθ΄ότι κάποιος που ασχολείται με ps3 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει το Home. Έχει 2 χρόνια που ανακοινώθηκε (ίσως και παραπάνω) και ακόμη είναι σε beta.

!

Δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, καθ΄ότι κάποιος που ασχολείται με ps3 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει το Home. Έχει 2 χρόνια που ανακοινώθηκε (ίσως και παραπάνω) και ακόμη είναι σε beta.

Και γω κάπου διάβασα ότι πάει για πριν την πρωτοχρονιά. Εξάλλου αν πρόκειται για το HOME το update δε θα ήταν 2.53 αλλά μάλλον κάτι σε 3.0 φαντάζομαι.