marvin Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 συγνωμη αλλα ξεχασα να πω ειναι υπολογιστη αυτη η οθονη! και εχει μονο βυσμα μονο αυτο που πηγαινει στην καρτα γραφικων τι μπορω να κανω? Δεν το πρόσεξα ότι είπες οθόνη. Δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις σήμα σε είσοδο VGA, με κάποιο αντάπτορα ίσως. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtoy Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 μηπωσ ξερει κανεισ πωσ μπορω να γραψω ενα εργο απο την TV μου στο σκληρο του ps3. ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 μηπωσ ξερει κανεισ πωσ μπορω να γραψω ενα εργο απο την TV μου στο σκληρο του ps3. ευχαριστο. Με αυτό μπορείς να δείς-γράψεις ΜΟΝΟ τα ψηφιακά της ΕΡΤ και από το 2012 (ή όταν μπουν) και τα υπόλοιπα κανάλια. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος :) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 http://greek-video.net/tv-series/2008/0000/ Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Παιδιά ταινίες με υπότιτλους πως βλέπετε? Πρέπει να τους ενσωματώσουμε πρώτα στο .avi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakomoiris Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 καλησπερα.εχω το motostorm και προσπαθω να συνδεθω στο internet μου λεει να κανω update το παιχνιδι και πριν το τελος κολανε τα παντα.Στ αλλα παιχνιδια που εχω δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Συγνώμη αλλά μπορούμε να κάνουμε αγορές/πωλήσεις πσ3 παιχνιδιών μέσα από αύτο το τόπικ ?! Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Όχι. Για αγγελίες αγοράς/ζήτησης υπάρχει το Buy&Sell για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος θελω να ρωτησω: εχω βρει το playstation 3 με 60gb μεταχειρισμενο + 3 παιχνιδια με 250ευρω..Ειναι καλη τιμη για να το αγορασω? Ποιες οι διαφορες απο το 80αρι (gb)? Εχουν αναφερθει προβλήματα για το συγκεκριμενο μοντελο? Υ.Γ.: το παιδι που το πουλαει ειναι γνωστος και λεει οτι δεν εχει παιξει σχεδον καθολου και εχει και ενα χρονο εγγυηση μπορει και παραπανω! Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος θελω να ρωτησω: εχω βρει το playstation 3 με 60gb μεταχειρισμενο + 3 παιχνιδια με 250ευρω..Ειναι καλη τιμη για να το αγορασω? Ποιες οι διαφορες απο το 80αρι (gb)? Εχουν αναφερθει προβλήματα για το συγκεκριμενο μοντελο? Υ.Γ.: το παιδι που το πουλαει ειναι γνωστος και λεει οτι δεν εχει παιξει σχεδον καθολου και εχει και ενα χρονο εγγυηση μπορει και παραπανω! Χτύπα το! Υπάρχουν άτομα που θα το αγόραζαν και με 400€ (!!!) Είναι πολύ καλή τιμή. Τα 60GB έχουν card reader, 4 θύρες usb και παίζουν παιχνίδια του ps2 Τα 80GB ΔΕΝ έχουνε card reader, 2 θύρες usb και ΔΕΝ παίζουν παιχνίδια του ps2. :) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 @Dejavu Σε ευχαριστω πολύ..και κατι αλλο εχει αναφερθει καποιο προβλημα με την συνδεση στο Internet ή τιποτ'αλλου ειδους προβληματα? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 καλησπερα σας, θα ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω κατι σχετικα με την κονσολα, θελω να αγορασω το ps3 αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος οσον αναφορα τις διαφορες εκδοσεις σκληρων δισκων, ποιο ειναι το τελευταιο που βγηκε? τα 80αρια ή τα 40αρια? η διαφορες τους ειναι μονο στην χωρητικοτητα των σκληρων δισκων? στα διαφορα καταστηματα παιζουν πολυ τα 40αρια κ ελαχιστα 80αρια κ η τιμη τους ειναι λιγο πολυ η ιδια, ποιο θα με συμβουλευατε να παρω? εχω βρει το 40αρι με δωρο τα euro2008+grand theft auto IV στα 399ευρω κ εχω βρει κ το 80αρι με δωρο τα UNCHARTED+MOTORSTORM στα 449ευρω, εχω βρει παρα πολλα αλλα πακετα με διαφορα παιχνιδια αλλα η απορια μου ειναι για την κονσολα, ποια μου προτεινετε. σας ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 καλησπερα σας, θα ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω κατι σχετικα με την κονσολα, 1)θελω να αγορασω το ps3 αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος οσον αναφορα τις διαφορες εκδοσεις σκληρων δισκων, ποιο ειναι το τελευταιο που βγηκε? τα 80αρια ή τα 40αρια? 2)η διαφορες τους ειναι μονο στην χωρητικοτητα των σκληρων δισκων? στα διαφορα καταστηματα παιζουν πολυ τα 40αρια κ ελαχιστα 80αρια κ η τιμη τους ειναι λιγο πολυ η ιδια, ποιο θα με συμβουλευατε να παρω? 1) Η πιο τελευταία έκδοση είναι με τα 80GB. 2) Καμία άλλη διαφορά, πέρα από το χειριστήριο που στο 80άρι έχει δόνηση ενώ στο 40άρι όχι. Αν η τιμή τους είναι ίδια πάρε το 80άρι (προφανώς) αλλά πολλά μαγαζιά που έχουν ακόμα στοκ σε 40ρια κάνουν καλές προσφορές οπότε έχε και αυτό υπόψη σου. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 παιδια καλησπερα,πηρα σημερα δωρο στον γιο μου ενα playstation 3,εχουμε φαει 2 ωρες να βρουμε τον τροπο που ανοιγει το καπακι για τις καρτες:pαυτο εκει ακινητο ομως και φοβαμε μην το σπασω και με σκισει μετα:Dτα φωτα σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 εμένα ανοίγει χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 αν δεν ειναι η εκδοση με τον 60αρι τον σκληρο δεν εχει εισοδους καρτων το καπακι δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2004 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Αν δεν κάνω λάθος η καινούρια έκδοση του PS3 δεν έχει υποδοχές για κάρτες μνήμης. Νομίζω μόνο το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 card reader είχε μόνο η έκδοση των 60Gb. Οπότε πλέον είναι αδύνατον να βρείς PS3 καινούργιο με card reader :p (όσοι προλάβαμε δηλαδή) Για τα 80GB, απλώς ήρθε για να αντικαταστήσει την έκδοση των 40GB. H διαφορά τους είναι αυτή και μόνο. Δείτε εδώ. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλημερα σας, μια ενημερωση για τους υποψηφιους αγοραστες αυτων των ημερων του PS3, εχω μια αξιοπιστη πληροφορια οτι το αργοτερο Δευτερα-Τριτη η SONY θα βγαλει τους νεους τιμοκαταλογους κ η τιμουλα της κονσολας πεφτει!!! οποτε για αυτους που θα το αγοραζαν σημερα, αυριο κτλ ας κανουμε λιγακι υπομονη 1-2 μερες ακομα!!! ελπιζω η πηγη μου να ειναι εγκυρη :p Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 δηλαδη παιδια η εκδοση με τα 40g δεν παιρνει καρτες μνημης σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 δηλαδη παιδια η εκδοση με τα 40g δεν παιρνει καρτες μνημης σωστα; ακριβως, ουτε η 40αρα αλλα ουτε κ η 80αρα, καμμια κονσολα δε παιρνει καρτες μνημης εκτος απο τις πρωτες που ειχαν ερθει! Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 thanks,οποτε τα σημεια στα παιχνιδια τα σωνεις στην μνημη του δισκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 thanks,οποτε τα σημεια στα παιχνιδια τα σωνεις στην μνημη του δισκου Ναι, όλα στο σκληρό δίσκο πάνε, ο card reader ήταν μόνο για να δεις φωτογραφίες κλπ. 1,5 χρόνο που έχω το PS3 δε νομίζω ότι τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Να ρωτησω κατι? χτες επαιζα το NFS pro street και σε καποια σημεια ενω παιζω μια πιστα κανει ενα κολλημα μισου δευτερολεπτου και συνεχιζει μετα...μπορει να το ξανακανει και πιο μετα,ειναι φυσιολογικο? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση σχετικα με τα 2 playstation3 που υπαρχουν στην αγορα, αυτου με τα 40gb κ με τα 80gb! δε με ενδιαφερει να αποθηκευσω τιποτα ταινιες ή φωτογραφιες ή οτιδηποτε αλλο στο σκληρο του δισκο, το θελω αποκλειστικα κ μονο παιχνιδομηχανη κ blueray player! να παρω το 40αρι? ο μεγαλυτερος δισκος προσφερει κατι παραπανω εκτος απο την μεγαλυτερη χωρητικοτητα? θελω να πω στην λειτουργια του blueray ή των παιχνιδιων? ευχαριστω πολυ Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts