DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Το τσίμπησα τελικά εχθές. Και μαζί φυσικά το GTAIV. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχω προλάβει καν να παίξω το GTA!! @ Marvin: Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που ανέφερες για την ενσωμάτωση των υποτίτλων. Δουλεύει εξαιρετικά! Για να μην ψάχνω όμως με τους πιθανούς συνδυασμούς, ποιες γραμματοσειρές χρησιμοποιείς για αγγλικα/ελληνικα; Γιατί εγώ έβαλα Arial και ήταν χάλια! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 για όσους ψάχνουν φτηνό καινούριο Ratchet & Clank: http://cgi.ebay.co.uk/Ratchet-and-Clank-Tools-of-Destruction-PS3-UK-Brand-NEW_W0QQitemZ160236198100QQihZ006QQcategoryZ117562QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Το τσίμπησα τελικά εχθές. Και μαζί φυσικά το GTAIV. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχω προλάβει καν να παίξω το GTA!! @ Marvin: Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που ανέφερες για την ενσωμάτωση των υποτίτλων. Δουλεύει εξαιρετικά! Για να μην ψάχνω όμως με τους πιθανούς συνδυασμούς, ποιες γραμματοσειρές χρησιμοποιείς για αγγλικα/ελληνικα; Γιατί εγώ έβαλα Arial και ήταν χάλια! Με γειά! Σήμερα το πρωί πήρα κι εγώ το GTA και περιμένω να γυρίσω σπίτι να παίξω. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις γραμματοσειρές, το αφήνω πάντα στο default που απ' ότι είδα είναι Verdana (μέγεθος 20) και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό νομίζω, τουλάχιστον δε με αποσπά καθόλου. Ελληνικά - αγγλικά όλα τα ίδια, δεν ασχολούμαι καν να αλλάξω το encoding όταν γράφω αγγλικούς (τεμπέλης... :lol:) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Thanks marvin! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Ανοιξη 2009 :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Μπορει το Ps3 να παιξει τετοια μικρα dvd?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977575&product=923532 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Δεν το νομίζω γιατί είναι slot-in η υποδοχή.. δεν το δοκίμασα ποτέ μου όμως για να ξέρω σίγουρα Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Χθές αγόρασα το PS3 και θέλω να σας ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να παίξω online.Ευχαριστώ Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 εμμ..να έχεις παιχνίδια που να υποστηρίζουν το online (επειδή θα πρέπει να πατήσεις το PLAY ONLINE μέσα από το παιχνίδι) και φυσικά να έχεις ενωσει το PS3 με το ίντερνετ! κάτι άλλο που μπορεί να ενδιαφέρει: σήμερα ή αύριο θα κυκλοφορήσει patch για το GTA για όσους έχουν προβλήματα και κολλήματα :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 εμμ..να έχεις παιχνίδια που να υποστηρίζουν το online (επειδή θα πρέπει να πατήσεις το PLAY ONLINE μέσα από το παιχνίδι) και φυσικά να έχεις ενωσει το PS3 με το ίντερνετ! Και να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο Playstation Network. Είναι πανεύκολο, απλά ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης - και αν σε ενοχλεί το on-screen keyboard μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε USB πληκτρολόγιο πράγμα που κάνει τη διαδικασία πολύ γρήγορη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Κυκλοφόρησε και το DualShock 3. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Μπορει το Ps3 να παιξει τετοια μικρα dvd?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977575&product=923532 οποιος ξερει ας μου απαντησει στα σιγουρα...plz...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω Blu-Ray Recorder (αυτό), για να αντιγράφω κανένα παιχνιδάκι (PS3) :D.. Και η ερώτηση μου είναι η εξής: 1. Θα μπορέσει το PS3 να διαβάσει/αναγνωρίση το αντιγραμμένο παιχνίδι (εννοείται σε δίσκο Blu-Ray)??? 2. Έχει δοκιμάσει κανένας αντιγραφεί από το συγκεκριμένο recorder?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις στο ερώτημα μου :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Απ'ότι ξέρω, και νομίζω πως είμαι σχεδόν σίγουρος γι'αυτό,όχι. Τα αντιγραμμένα παιχνίδια δεν θα τα παίζει, όπως ούτε το Xbox360 μπορεί να παίξει αντιγραμμένο DVD ούτε το Wii αν δεν είναι τσιπαρισμένα. Ωστόσο ακόμα τσιπάκι για το PS3 δεν υπάρχει (ή τέλος πάντως κάποιου είδους firmware patch) για να μπορείς να παίζεις backups. Ωστόσο, λογικά θα μπορείς να αντιγράφεις ταινίες Blu-Ray. Aν και ακόμα και αυτές είναι καλά κλειδωμένες και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει για κανένα πρόγραμμα που να τις σπάει (αλλά λογικά κάτι θα υπάρχει). Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Άρα είναι νωρίς ακόμα για αγορά Blu-Ray Recorder :rolleyes:.. οπότε θα την αφήσω για αργότερα :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 To AnyDVDHD πρεπει να τις σπαει τις ταινιες αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Η ταινίες είναι φτηνές και διαχρονικές (αξίζει η αγορά τους) :rolleyes:.. σε αντίθεση τα παιχνίδια είναι πανάκριβα (60+ ευρώ :mad:), και δεν κρατάνε στων χρόνο.. Για αυτό αξίζει το recorder.. γλιτώνεις περιττά ευρώ ;). (προσωπική άποψη φυσικά :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Μα απο λιγο ειπαμε οτι δεν μπορεις να αντιγραψεις παιχνιδια. Αρα το recorder ειναι αχρηστο αφου λες (και συμφωνω) οτι δεν αξιζει να το παρεις για τις ταινιες. Τα παιχνιδια κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου ακριβα. Το GTA4 κοστισε 100.000.000 δολλαρια. Εκατο εκατομμυρια!!! 1000 ατομα δουλεψαν για αυτο. Στο gt4 καθε αυτοκινητο τους παιρνει ενα 6μηνο να το σχεδιασουν. Και παει λεγοντας. Τα αξιζουν τα λεφτα τους οι developers. Τα παιχνιδια ηταν ακριβα την εποχη του ps1 και του ps2 οπου καποιες εταιριες με 0 budget εκαναν απαραδεκτα παιχνιδια και εβγαζαν και κερδος. Επισης ειναι ακριβα τα παιχνιδια του στυλ EA (βγαζω καθε χρονο το ιδιο πραγμα και το χρεωνω παλι 60 ευρω). Αυτα τα παιρνεις μια φορα και τελειωσες (προσωπικα πηρα το Fifa99 και το NBA97 και απο τοτε κανενα αλλο,εξαλλου ιδια εχουν μεινει εκτος απο τα γραφικα απ'οτι εχω δει, και τα NFS τα παιζω πειρατικα στο pc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Τα παιχνιδια κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου ακριβα. Το GTA4 κοστισε 100.000.000 δολλαρια. Εκατο εκατομμυρια!!! 1000 ατομα δουλεψαν για αυτο. Στο gt4 καθε αυτοκινητο τους παιρνει ενα 6μηνο να το σχεδιασουν. Και παει λεγοντας. Τα αξιζουν τα λεφτα τους οι developers. Αξίζουν τα λεφτά τους οι καλοί developers IMHO, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι η εξαίρεση. Με το GTA και το Gran Turismo μπορείς να περάσεις κυριολεκτικά ατελείωτες ώρες και να μη σταματήσεις στιγμή να θαυμάζεις το πόσο καλοδουλεμένα και προσεγμένα είναι αλλά πόσο δίκαιο είναι να έχουν αυτά την ίδια τιμή με ένα απλό παιχνίδι που διαρκεί 10 ώρες ή και λιγότερο; Ή τα δεκάδες generic shooters που παίρνουν ετοιματζηδικες (sic) μηχανές γραφικών και αντιγράφουν ξεδιάντροπα το Halo... Η τιμή όλων αυτών είναι παράλογα υψηλή. Για τα δε ετήσια roster updates της ΕΑ sports δεν χρειάζεται να πώ τίποτα παραπάνω απ' αυτά που είπες. Πάντως τα περιθώρια κέρδους των παιχνιδιών είναι ασύγκριτα υψηλότερα σε σχέση με π.χ. τις ταινίες. Ένα παιχνίδι σαν το GTA που πουλάει άνετα 10-15 εκατομμύρια κομμάτια επί 60-70 δολλάρια το καθένα καταλαβαίνει κανείς τί κέρδος έχει, όσο και αν κόστισε η παραγωγή και η προώθησή του. Όσο για τα αντιγραμμένα, είναι πιο πολύ θέμα νοοτροπίας κατά τη γνώμη μου. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτοί που κατεβάζουν 30 και 40 παιχνίδια το χρόνο προλαβαίνουν να τα παίξουν όλα, έστω και από λίγο, εκτός κι αν κάθονται όλη μέρα που δε φαντάζομαι. Τα κατεβάζουν απλά επειδή μπορούν και συνήθισαν -το ίδιο κάνω κι εγώ με κάποια divx και ξέρω. :O Για τους υπόλοιπους ευτυχώς υπάρχουν τα demos για να μας προστατεύουν από χαζές αγορές, υπάρχει το e-bay και δεκάδες παρόμοιες σελίδες για να πουλάμε τα παιχνίδια που δεν παίζουμε πλέον και υπάρχουν τα video-clubs που νοικιάζουν παιχνίδια. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ρε παιδια μια γνώμη. έχω μια 23" philips hdready, τι ανάλυση να επιλέξω για καλύτερα γραφικά. 1080i ή 720p?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 εξαρτάται τί ανάλυση "τραβάει" η τηλεόρασή σου. αν πάει μέχρι τα 720p η tv και 1080 να βάλεις το PS3 πάλι 720 θα στο δείξει.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 ρε παιδια μια γνώμη. έχω μια 23" philips hdready, τι ανάλυση να επιλέξω για καλύτερα γραφικά. 1080i ή 720p?? Θα επιλέξεις όλες όσες υποστηρίζει η τηλεόρασή σου, δηλαδή όλες εκτός από 1080p. Υπάρχουν παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο 720p, υπάρχουν παιχνίδια που κάνουν upscale σε 1080i και μερικά (λίγα) native 1080i/p. Ο μόνος τρόπος να βλέπεις τα πάντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα είναι να τις τσεκάρεις όλες και να αφήσεις το PS3 να επιλέγει κάθε φορά αυτό που πρέπει. Αν τσεκάρεις μόνο 720p ή 1080i θα γίνεται downconversion στα 480p στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ανάλυση. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 εξαρτάται τί ανάλυση "τραβάει" η τηλεόρασή σου. αν πάει μέχρι τα 720p η tv και 1080 να βάλεις το PS3 πάλι 720 θα στο δείξει.. αυτό λέω, η τελεόραση που έχω σηκώνει μέχρι και 1080ι, για παραδειγμα στον υπολογιστή άμα βάλω ανάληση 1080ι η εικόνα είναι άθλια σε αντίθεση με την ανάληση στο 720p που είναι σαφώς πιο ευδιάκριτηκαι πιο ποιοτική, γι'αυτό ρωτάω Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ρε παιδια μια γνώμη. έχω μια 23" philips hdready, τι ανάλυση να επιλέξω για καλύτερα γραφικά. 1080i ή 720p?? ε τότε επανέρχομαι στην αρχική σου ερώτηση και απαντώ: την ανάλυση που σε βολεύει εσένα και σου φαίνεται καλύτερα! on another note: μου ήρθε και το δωρεάν δισκάκι του GTA4.. :D:D http://img155.imageshack.us/img155/7641/hpim1289cl4.th.jpg http://img411.imageshack.us/img411/619/hpim1288fx6.th.jpghttp://img155.imageshack.us/img155/1131/hpim1290je0.th.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ε τότε επανέρχομαι στην αρχική σου ερώτηση και απαντώ: την ανάλυση που σε βολεύει εσένα και σου φαίνεται καλύτερα! Εγώ ξαναλέω ότι με μία ανάλυση σωστή δουλειά δεν γίνεται. Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια και 720p & 1080i και το PS3 δεν τα κάνει upscale/downscale από μόνο του. Πρέπει από τα settings στο μενού να επιλέξει κανείς και τα δύο. Παράδειγμα: το GT5P έχει ανάλυση 1280x1080 και μπορεί να παίξει σε 1080i ή 1080p. Αν από το μενού δεν έχει επιλεγεί μία από αυτές τις δύο αναλύσεις αλλα μόνο 720p το PS3 θα κάνει default σε 480p και η εικόνα θα είναι αισθητά λιγότερο καθαρή. Αντίθετο παράδειγμα: το Resistance είναι 720p. Αν στο μενού έχει επιλεγεί μόνο 1080i το παιχνίδι θα παίξει και πάλι στα 480p, όπως στο πρώτο παράδειγμα. Υπάρχουν παιχνίδια που υποστηρίζουν και τις δύο αναλύσεις (π.χ. Burnout Paradise, Ratchet & Clank) αλλά δεν είναι όλα έτσι. on another note: μου ήρθε και το δωρεάν δισκάκι του GTA4.. :D:D Welcome to the club. Θα λιώσεις... :) Άσχετο: πηγαίνοντας σε μια αποστολή χθες βράδυ ήμουν σε ένα δρόμο στο Algonquin (Manhattan) και τυχαία είδα το club που "εμφανίζεται" ο Ricky Gervais και μπήκα μέσα να δω τί παίζει. Λοιπόν είχε ένα απόσπασμα από την τελευταία του παράσταση (Fame, η μόνη που έχω δει) και τον έχουν αναπαραστήσει άψογα. Και στο ραδιόφωνο τον έχω πετύχει μια φορά και εκεί δίνει μια συνέντευξη ειδικά για το παιχνίδι, με συγκεκριμένες αναφορές στη Liberty City και πολύ γέλιο. Όταν τελειώσει η βασική ιστορία πέρα από τα side missions το παιχνίδι έχει πάρα πολύ υλικό για να ανακαλύψει κανείς, όπως πάντα. Και η τηλεόραση είναι πολύ καλή, έχω γίνει fan των Republican Space Rangers :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts