Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες εαν αγορασω PS3 απο USA η εγγυηση του ισχυει εδω?

Το πρόβλημα δεν είναι για μένα η εγγύηση αλλά το ότι οι blu-ray ταινίες είναι κλειδωμένες προς το παρόν ανά region οπότε είναι πολύ πιθανό να μην μπορούμενα δούμε ευρωπαικά blu-ray :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

For one reason or another, Epic's PS3-early Unreal Tournament III never found the success of its previous titles, like Gears of War. Midway is giving the multiplayer FPS another chance at retail, with a rather significant price drop. Originally $60, the game is now a mere $40 new at game retailers, such as amazon.com and GameStop.

With a recently released free map pack and a growing collection of user-generated mods, there's never been a better time to jump into the UT community. Hopefully, this price drop will give the game the attention it never received at launch.

• 2 weeks later...
geia sas k hronia pola se olous vasika endiaferome na agoraso to ps3 k ligo pou epsaxa to vrika sta 399euro apo plaisio i e-shop,esis ehete ipopsin sas kapoio alo magazi pou na to dini f8inotera?episis 8a i8ela na ma8o an kapoios gnorizi an boro na sindeso pano ton exoteriko mou skliro disko 500gb k ine gematos tenies an 8a boro na tis anaparago k genika an 8a anagnorizi ton skliro. euharisto poli kali anastasi se olous k kalo pasha

geia sas k hronia pola se olous vasika endiaferome na agoraso to ps3 k ligo pou epsaxa to vrika sta 399euro apo plaisio i e-shop,esis ehete ipopsin sas kapoio alo magazi pou na to dini f8inotera?

Όχι, αυτή είναι η τιμή. Μπορεί να βρεις κάποια προσφορά-bundle που να συμφέρει αλλά σκέτη κονσόλα κάτω από 399 ευρώ δεν θα βρείς. Αν ενδιαφέρεσαι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει πακέτο με το GTA IV.

episis 8a i8ela na ma8o an kapoios gnorizi an boro na sindeso pano ton exoteriko mou skliro disko 500gb k ine gematos tenies an 8a boro na tis anaparago k genika an 8a anagnorizi ton skliro.

Αν ο σκληρός είναι φορμαρισμένος κατά FTA32 θα τον δει. Αν είναι NTFS δεν θα τον δει. Επίσης, οι ταινίες θα παίξουν εαν είναι divx/xvid (σε .avi ή .divx container) ή MP4 (σε .mp4 container μόνο αν δεν κάνω λάθος, πάντως .mov & .mkv δεν διαβάζει με κανένα τρόπο). Παίζει και κάποια wmv αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

euharisto poli kali anastasi se olous k kalo pasha

Επίσης.

Η πρώτη κριτική για το GTA IV από το IGN.com του δίνει 10/10 :), το πρώτο που βάζουν εδώ και πολλά χρόνια (από τη Zelda: Ocarina of Time του N64!), για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και από τα άλλα μεγάλα sites.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

vasika se euharisto poli gai tin apadisi su.ine se fat32 k oi tenies pou eho ine avi i divx k tis eho kanis convert to convertxtodvd diladi ine kanonikes opos ena dvd tenias den 8a pezi diladi?8a prepi na tis afiso os ehoun?a k episis auto to paketo pou le s8a xepernai kata poli ta 450 euro?

vasika se euharisto poli gai tin apadisi su.ine se fat32 k oi tenies pou eho ine avi i divx k tis eho kanis convert to convertxtodvd diladi ine kanonikes opos ena dvd tenias den 8a pezi diladi?8a prepi na tis afiso os ehoun?a k episis auto to paketo pou le s8a xepernai kata poli ta 450 euro?

Μpeg-2 φυσικά παίζει, το ξέχασα. Αλλά τις μετέτρεψες με το convertX και τις έβαλες στο σκληρό; Δε χάνεις πολύ χώρο έτσι;

Δεν ξέρω τί τιμή θα έχει το πακέτο. Γύρω στα 450-480 φαντάζομαι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

geia sas k hronia pola se olous vasika endiaferome na agoraso to ps3 k ligo pou epsaxa to vrika sta 399euro apo plaisio i e-shop,esis ehete ipopsin sas kapoio alo magazi pou na to dini f8inotera?episis 8a i8ela na ma8o an kapoios gnorizi an boro na sindeso pano ton exoteriko mou skliro disko 500gb k ine gematos tenies an 8a boro na tis anaparago k genika an 8a anagnorizi ton skliro. euharisto poli kali anastasi se olous k kalo pasha

Sorry, που μπαίνω στο άκυρο στη συζήτηση αλλά που είδες ότι η τιμή είναι 399;;

Γιατί στο e-shop γράφει 449 και στο Πλαίσιο δεν το έχει σκέτο καν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Sorry, που μπαίνω στο άκυρο στη συζήτηση αλλά που είδες ότι η τιμή είναι 399;;

Γιατί στο e-shop γράφει 449 και στο Πλαίσιο δεν το έχει σκέτο καν.

Ναι οντως κι εγω το εψαξα και δεν το βρηκα. Αλλα μαλλον θα παρω πακετο. Ή το gt5 ή το gta4.

To GTA IV να πάρεις.

Το άλλο είναι (έτσι κι αλλιώς) ο πρόλογος, όχι ολόκληρο το παιχνίδι και δεν τα αξίζει και τόσο πολύ τα λεφτά του, IMHO.

Το GTA από την άλλη τα βγάζει μέχρι τελευταίου ευρωλεπτού τα λεφτά του...

Το θεμα ειναι οτι το gta4 θα το παρω ξεχωριστα αν παρω το αλλο πακετο. Αυτο σκεφτομαι ομως οτι ειναι τοσο feature-packed το gta που θα μου φτασει μεχρι να βγει το mgs4 οποτε το gt5 ειναι περιττο.

To GTA IV να πάρεις.

Το άλλο είναι (έτσι κι αλλιώς) ο πρόλογος, όχι ολόκληρο το παιχνίδι και δεν τα αξίζει και τόσο πολύ τα λεφτά του, IMHO.

Το GTA από την άλλη τα βγάζει μέχρι τελευταίου ευρωλεπτού τα λεφτά του...

To GTA είναι πιο μεγάλο, ούτε συζήτηση. Αλλά το Prologue μην το σνομπάρεις γιατί εγώ έχω φάει τεράστιο κόλλημα από τη στιγμή που πέρασα στα Class A & S events. Τώρα είμαι σε φάση Pokemon - gotta catch 'em all :p (εδώ που με παίρνει βέβαια γιατί με τα 700 αυτοκίνητα του GT4 δεν θα είχα ποτέ την υπομονή.)

Δηλαδή σε μια κλίμακα χρόνου/χρημάτων θεωρώ ότι τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη και δεν έχω παίξει καν ιδιαίτερα online ακόμα.

-Candygram.

gia 2 vdomades to e-shop to ihe 399 k to plaisio to ihe paragelia meso internet 399 tora pou ida to alaxane,ala tis proigoumenes 2 vdomades to ihan 399,giati simveni auto re pedia epidi vgike kenourgio update akrivinan k oi times,anyway simasia ehi oti tin ali vdomada malon 8a to eho pari

To GTA είναι πιο μεγάλο, ούτε συζήτηση. Αλλά το Prologue μην το σνομπάρεις γιατί εγώ έχω φάει τεράστιο κόλλημα από τη στιγμή που πέρασα στα Class A & S events. Τώρα είμαι σε φάση Pokemon - gotta catch 'em all :p (εδώ που με παίρνει βέβαια γιατί με τα 700 αυτοκίνητα του GT4 δεν θα είχα ποτέ την υπομονή.)

Δηλαδή σε μια κλίμακα χρόνου/χρημάτων θεωρώ ότι τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη και δεν έχω παίξει καν ιδιαίτερα online ακόμα.

Όχι ρε συ δεν το σνομπάρω. Ίσως να ακούστηκε λάθος. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως αξίζει καλύτερα να πάρει κανείς το πακέτο με το GTAIV και σκέτο το Prologue γιατί απλά το Prologue είναι σχετικά φθηνό και μόνο του, ενώ το άλλο θα έχει 70€. Οπότε και 500 ευρώ να έχει και πάλι συμφέρει.

Από την άλλη το Prologue είναι και λίγο "έλα να βγάλουμε κανα ψιλό και να βουλώσουμε και τις κακές γλώσσες που λένε πως η Sony περιμένει να αυξήσει τις πωλήσεις της κονσόλας για να βγάλει τους πιο σημαντικούς της τίτλους" (και κατα συνέπεια να κάνει απόσβεση στο κόστος παραγωγής της κονσόλας).

Βέβαια, αν κάποιος γουστάρει racing παιχνίδια και έχει PS3 δεν το συζητάμε πως πρέπει να το τιμήσει το GT.

Αν και έχω διαβάσει πολλά στο net πάνω στο θέμα, ήθελα και μια γνώμη από ανθρώπους που έχουν το PS3 και έχουν εμπειρία πάνω στο θέμα:

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω το PS3, κυρίως για Blu-ray Player και γενικότερα για player (DivX αρχεία - αλήθεια παίζει SRTs?)

Αξίζει ως player; :confused:

(ότι συμφέρει, το ξέρω και εγώ :p)

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω το PS3, κυρίως για Blu-ray Player και γενικότερα για player (DivX αρχεία - αλήθεια παίζει SRTs?)

Αξίζει ως player; :confused:

Πιστεύω ότι αξίζει. Σαν BD player μετά και το τελευταίο firmware update δεν του λείπει απολύτως τίποτα, συμμορφώνεται με το ανώτατο πρότυπο Blu-ray (το λεγόμενο BD-live) και αποκωδικοποιεί εσωτερικά όλα τα φορμά ήχου. Η ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετική και ο θόρυβος του ανεμιστήρα είναι περιορισμένος (καμμία σχέση με PS2 & 360 αλλά σίγουρα δεν είναι και Wii). Σε στιγμές χαμηλής έντασης είναι πιθανό να το ακούσεις αλλά δεν είναι πολύ έντονο ή ενοχλητικό (αν και αυτό είναι υποκειμενικό) με την προϋπόθεση πάντα ότι είναι τοποθετημένο σε σημείο με άνετη ροή αέρα.

Από DivX αρχεία παίζει τα πάντα αρκεί να συμμορφώνονται με το πρότυπο του codec. Το καλό είναι ότι τα γνωστά encoding groups το ακολουθούν πάντα οπότε σε σειρές δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην παίξει κάποια, αλλά σε 1-2 ταινίες που παίζουν κανονικά στο PC μου έχει τύχει.

SRT δεν διαβάζει, πρέπει να ενσωματώσεις τον υπότιτλο στο αρχείο με το AviAddXsub ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. Το καλό είναι ό,τι η διαδικασία κρατάει 1-2 λεπτά και έτσι αναπαράγονται και ελληνικοί υπότιτλοι σωστά, κάτι που natively μάλλον δε θα γινόταν ούτως ή άλλως - τουλάχιστον όχι ακόμα.

Τέλος, κάνει πολύ καλή δουλειά στην καταστολή των τεχνουργημάτων συμπίεσης και έχει πολύ βολικό RW/FF (με χρήση του remote). Συνολικά είναι πιο βολικό από το να έχεις PC συνδεδεμένο στην τηλεόραση και πολύ καλύτερο από κάθε άποψη σε σχέση με ένα Samsung DVD/Divx player που έχω. Η ενσωμάτωση του υπότιτλου καταστρέφει λίγο την αμεσότητα αλλά συνολικά αξίζει IMHO. Για τις σειρές το χρησιμοποιώ πια αποκλειστικά.

-Candygram.

Thanks για την απάντηση marvin ;)

Βασικά ο κύριος λόγος που το θέλω είναι 1)για Blu-Ray ταινίες 2) για DivX που κατεβάζω από το internet και μέχρι στιγμής έπαιζα στο DivX Player που έχω. Απλά βαρέθηκα όλη αυτή τη διαδικασία "κατεβάζω->βρίσκω υπότιτλους->καίω σε DVD-RW->βάζω στο DivX player το οποίο κάνει και μισή ώρα loading (αλήθεια από loading times πως πάει; )"

Μάλλον θα πάω για το πακέτο με το GTA (όταν το βρω σε κατάστημα).

Απ'ότι κατάλαβα το AviAddXSub δεν κάνει hardcode τα srt στο video, σωστά; Άλλωστε, να μου πεις, αν έκανε κάτε τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει 1-2 λεπτά.

Για το αθόρυβο δε με πολυνοιάζει. Έχω Xbox360. Ξέρω από καλές απογειώσεις αεροπλάνων! :p

To remote να φανταστώ είναι ψιλο-απαραίτητο ε; Ξέρω ότι παίζει και με το Sixaxis αλλά φαντάζομαι πως το interface θα είναι τόσο άβολο όσο του PS2 έτσι;

Απλά βαρέθηκα όλη αυτή τη διαδικασία "κατεβάζω->βρίσκω υπότιτλους->καίω σε DVD-RW->βάζω στο DivX player το οποίο κάνει και μισή ώρα loading (αλήθεια από loading times πως πάει; )"

Η νέα διαδικασία που θα βαριέσαι είναι "κατεβάζω - βρίσκω υπότιτλους - τους περνάω με το AviAddXsubs -> αντιγράφω σε USB stick" :p

Τα loading times στα DivX είναι ακαριαία. Στα Blu-ray είναι περίπου ίδια με DVD.

Απ'ότι κατάλαβα το AviAddXSub δεν κάνει hardcode τα srt στο video, σωστά; Άλλωστε, να μου πεις, αν έκανε κάτε τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει 1-2 λεπτά.

Όχι, τους περνάει σαν bitmap και τους ενεργοποιείς από το τηλεκοντρόλ/χειριστήριο.

Για το αθόρυβο δε με πολυνοιάζει. Έχω Xbox360. Ξέρω από καλές απογειώσεις αεροπλάνων! :p

Στα παιχνίδια δε με νοιάζει ούτε εμένα αλλά σε ήσυχες σκηνές μπορεί να γίνει ενοχλητικό, καλά για το 360 δεν το συζητάω :X

To remote να φανταστώ είναι ψιλο-απαραίτητο ε; Ξέρω ότι παίζει και με το Sixaxis αλλά φαντάζομαι πως το interface θα είναι τόσο άβολο όσο του PS2 έτσι;

Το ότι το Sixaxis είναι ασύρματο κάνει μεγάλη διαφορά κατά τη γνώμη μου. Τα "shortcuts" του sixaxis δεν τα έχω μάθει καλά γιατί αγόρασα σχεδόν αμέσως το remote αλλά έχω ακούσει άλλους να λένε ότι έχουν βολευτεί και νομίζω και εγώ ότι συνηθίζεται άνετα (η ειρωνεία είναι πάντως ότι συχνά χρησιμοποιώ τα PS πλήκτρα στο remote, Χ= play/pause, O= stop κλπ. γιατί είναι τοποθετημένα σε πιο κεντρικό σημείο σε σχέση με τα dedicated A/V πλήκτρα). Το on-screen interface είναι ολόιδιο με του PS2 και είναι όντως πολύ άβολο.

-Candygram.

Ναι, I guess you're right.

Απλά για έναν ανεξήγητο λόγο το dvd writer μου κάνει ένα 20λεπτο να μου γράψει το επεισόδιο και μέχρι να το κάνει αυτό με έχει πάρει συνήθως ο ύπνος οπότε και δεν βλέπω τελικά το επεισόδιο εκείνη την ώρα αλλά την επομένη :p

BTW, άσχετο αλλά μια και το αναφέραμε να τονίσω πως πραγματικά το interface του PS2 (και PS3 απ'ότι μου λες) όσον αφορά το playback DVDs, ήταν πραγματικά απαίσιο. Όχι ότι του 360 ήταν τίποτα συγκλονιστικό αλλά δεν ήταν και τόσο χάλια όσο του PS2!!

Anyway, thank you και πάλι marvin. :)

Στη κριτική του GTA IV η Sony Defense Force ξεπέρασε τον εαυτό της. Δύσκολο αλλά το κατάφερε... :lol::lol:

Από τα screenshots, τα gifάκια μέχρι το συγκριτικό μέ τη Longoria η "κριτική" είναι ένα πραγματικό αριστούργημα!!! Οπλιστείτε με χιούμορ και υπομονή και διαβάστε την ολόκληρη :p :lol:

-Candygram.

θα παρεις εσυ DesertSMisSRaiN PS3?:shifty::shifty:απο οτι εχω δει σε κατι παλια μηνυματα σου το εθαβες συνεχια....:rolleyes::)

Και συνεχίζω να το θεωρώ λιγότερο "τίμια" παιχνιδομηχανή από το Xbox360, αυτό δεν αλλάζει.

Ωστόσο αντί να πάρω ένα απλό Blu-ray player θα πάρω ένα blu-ray player, ένα divX player και μια κονσόλα νέας γενιάς ταυτόχρονα.

Ωστόσο αντί να πάρω ένα απλό Blu-ray player θα πάρω ένα blu-ray player, ένα divX player και μια κονσόλα νέας γενιάς ταυτόχρονα.

Σωστό το σκεπτικό σου :rolleyes:

Και συνεχίζω να το θεωρώ λιγότερο "τίμια" παιχνιδομηχανή από το Xbox360, αυτό δεν αλλάζει.

Ετσι ακριβως ειναι:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg