Jump to content

Xbox 360

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικα παιχνιδια το υποστηριζουν,το CoD3 και το Gears of War για π.χ.,προσοχη ομως,πρεπει να εχεις 2 Gold συνδρομες (οποτε 2 προφιλ) για να παιξει ο φιλος σου σε Split Screen στο Live.

Να θυμισω οτι με το που κανεις ενα προφιλ ο πρωτος μηνας ειναι παντα δωρεαν σε Gold επιπεδο (οσα προφιλ και αν φτιαξεις).

Αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω ενα μονιμο προφιλ με 12μηνη Gold και να εχω καβατζα ενα αλλο προφιλ για τα φιλαρακια.Οταν ληξει πανω στο μηνα κανω αλλο!

Να σημειωσω κατι πολυ σημαντικο: ΔΕΝ γινεται να μεταφερεις το Gamerscore aka Achievements ΟΥΤΕ τη Friend List σου απο το ενα προφιλ στο αλλο.Με το που κανεις νεο προφιλ φτου και απο την αρχη.

predatorkill ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις σου. :)

Άρα γίνεται σε μερικά games με 2 gold accounts. Αν και το split screen δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι βολικό για online gaming (ειδικά την στιγμή που έχω μια τηλεόραση 21'').

Σκεφθόμουν το εξής, να έφτιαχνα ένα λογαριασμό για να παίζω μέσω Live, και να τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Κι έπειτα, να έφτιαχνε π.χ ο αδερφός μου έναν λογαριασμό κι αυτός που θα ήταν μόνο δικός του (για να μην μπερδεύονται τα stats κτλ.)! Όμως και γι'αυτό θα χρειασθεί να αγοράσουμε 2 "χρυσούς λογαριασμούς";

EDIT: Επίσης έχω παρατηρήσει ότι γίνονται τα παιχνίδια released από διάφορα groups. Ποιο το νόημα αφού δεν μπορούμε να τα κατεβάσουμε, να τα περάσουμε στον σκληρό ή να τα γράψουμε για να μπορέσουμε να τα παίξουμε;

129026.png?1640591734

Μερικα παιχνιδια το υποστηριζουν,το CoD3 και το Gears of War για π.χ.,προσοχη ομως,πρεπει να εχεις 2 Gold συνδρομες (οποτε 2 προφιλ) για να παιξει ο φιλος σου σε Split Screen στο Live.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι τα XBOX Live Gold Members τα guest profiles ώστε να παίξεις split screen multiplayer over Live.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι τα XBOX Live Gold Members τα guest profiles ώστε να παίξεις split screen multiplayer over Live.

Σε μερικα παιχνιδια γινεται,σε αλλα οχι.Για παραδειγμα στο Ghost Recon 2 γινοταν,τωρα στο GRAW δεν νομιζω να γινεται.Στο CoD3 και στο GoW θελει 100% Gold και τα δυο προφιλ.

Σκεφθόμουν το εξής, να έφτιαχνα ένα λογαριασμό για να παίζω μέσω Live, και να τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Κι έπειτα, να έφτιαχνε π.χ ο αδερφός μου έναν λογαριασμό κι αυτός που θα ήταν μόνο δικός του (για να μην μπερδεύονται τα stats κτλ.)! Όμως και γι'αυτό θα χρειασθεί να αγοράσουμε 2 "χρυσούς λογαριασμούς";

Ναι,θα χρειαστει να κανετε 2 Gold λογαριασμους.Τον 1ο μηνα ειναι δωρεαν το Gold,στη συνεχεια γινεται αυτοματα Silver ενω στη πορεια αν θες μεσω πιστωτικης ή μεσω καρτας με κωδικο (κατι σαν ξυστό) αγοραζεις Gold συνδρομη. Δες εδω http://www.myxbox.gr/content/view/84/15/ τις διαφορες αναμεσα στη Silver και στη Gold.

Ερώτηση από εμένα τώρα.

Δεν έχω γραφτεί στο Live καθόλου.Θέλω όμως να κάνω τα updates.Είναι απαραίτητη η εγγραφή?

Και αν ναι,τι με συμφέρει πιο καλά να κάνω για να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα?

Ευχαριστώ.

no sig...

Ερώτηση από εμένα τώρα.

Δεν έχω γραφτεί στο Live καθόλου.Θέλω όμως να κάνω τα updates.Είναι απαραίτητη η εγγραφή?

Και αν ναι,τι με συμφέρει πιο καλά να κάνω για να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα?

Ευχαριστώ.

Για να κανεις οποιοδηποτε update,ειτε αυτο ειναι της κονσολας ειτε ειναι παιχνδιου μπορεις να το κανεις με απλο Silver λογαριασμο.Σημειωτεον οτι αμα θες να κανεις updates στα παιχνιδια χρειαζεται σκληρο δισκο ή καρτα μνήμης με αρκετα ΜΒ ελευθερα,αν θες να κανεις update στη κονσολα δεν χρειαζεται σκληρος δισκος καθως τα αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη του μηχανηματος.

Αν καποιος φιλος σου εχει Live και σκληρο,αν εχει κανει το update πεστου να ερθει σπιτι σου μονο με τον σκληρο δισκο και να τον κοτσαρει πανω στη κονσολα σου ωστε να περαστει το update.

Η ποιο φτηνη λυση ειναι τα λεφτα που δινεις τωρα για το aDSL καθως με το ηδη υπαρχον router που εχεις (υποθετω πως εχεις aDSL) μπορεις με ενα crossover UTP-5 Lan καλωδιο να συνδεσεις το 360 και να μπεις στο Live.

Aν θες να πας σε ασυρματο τοτε πληρωνεις 80 ευρω που κοστιζει ο WiFi adapter για το 360.

predatorkill (ξανά)ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. :happy:

129026.png?1640591734

Για να κανεις οποιοδηποτε update,ειτε αυτο ειναι της κονσολας ειτε ειναι παιχνδιου μπορεις να το κανεις με απλο Silver λογαριασμο.Σημειωτεον οτι αμα θες να κανεις updates στα παιχνιδια χρειαζεται σκληρο δισκο ή καρτα μνήμης με αρκετα ΜΒ ελευθερα,αν θες να κανεις update στη κονσολα δεν χρειαζεται σκληρος δισκος καθως τα αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη του μηχανηματος.

Αν καποιος φιλος σου εχει Live και σκληρο,αν εχει κανει το update πεστου να ερθει σπιτι σου μονο με τον σκληρο δισκο και να τον κοτσαρει πανω στη κονσολα σου ωστε να περαστει το update.

Η ποιο φτηνη λυση ειναι τα λεφτα που δινεις τωρα για το aDSL καθως με το ηδη υπαρχον router που εχεις (υποθετω πως εχεις aDSL) μπορεις με ενα crossover UTP-5 Lan καλωδιο να συνδεσεις το 360 και να μπεις στο Live.

Aν θες να πας σε ασυρματο τοτε πληρωνεις 80 ευρω που κοστιζει ο WiFi adapter για το 360.

Καλά router βρίσκω άνετα.Άλλο θέλω τώρα να ρωτήσω.Για ένα silver account,πόσα χρειάζεται να πληρώσω?

Υπάρχει κάποια χρονική δέσμευση?

no sig...

Καλά router βρίσκω άνετα.Άλλο θέλω τώρα να ρωτήσω.Για ένα silver account,πόσα χρειάζεται να πληρώσω?

Υπάρχει κάποια χρονική δέσμευση?

για silver account δεν χρειαζετε να πληρωσεις τιποτε. με καθε καινουργια κονσολα xbox που κανεις register εχεις εναν μηνα δωρεαν τον gold account και μετα γινεται αυτοματα silver για παντα. απλα κανεις ενα register τιποτε αλλο

Παιδια ειμαι κατοχος του απλου xbox εδω και αρκετα χρονια και μαλιστα ιδιαιτερα κωλοφτιαγμενο.Του χω πανω σκληρο 120gb-λογισμικο και με λιγα λογια αντιγραφω οποιο παιχνιδακι θελω και επισης βλεπω οποια ταινια θελω.

Σκεφτομαι να παρω το καινουργιο xbox360.Απ την αλλη λεω να περιμενω το ps3 να δω τι παιζει.Μερικες αποριες

1)Στο σκληρο του κανουργιου xbox360 μπορω να νοικιαζω και να παιρναω παιχνιδια μεσα?Γενικα το εχουνε σπασει?

2)Τα joystick βολευουν?Τα συνιθησατε?

3)Με το xbox live τι γινεται?Αρκει dsl 768?Πληρωνεις για να παιξεις?Στην Ελλαδα υποστηριζεται?Υπαρχει συμμετοχη κοσμου?Μπορεις να παιζεις με ολες τις χωρες?

Παιδια ειμαι κατοχος του απλου xbox εδω και αρκετα χρονια και μαλιστα ιδιαιτερα κωλοφτιαγμενο.Του χω πανω σκληρο 120gb-λογισμικο και με λιγα λογια αντιγραφω οποιο παιχνιδακι θελω και επισης βλεπω οποια ταινια θελω.

Σκεφτομαι να παρω το καινουργιο xbox360.Απ την αλλη λεω να περιμενω το ps3 να δω τι παιζει.Μερικες αποριες

1)Στο σκληρο του κανουργιου xbox360 μπορω να νοικιαζω και να παιρναω παιχνιδια μεσα?Γενικα το εχουνε σπασει?

2)Τα joystick βολευουν?Τα συνιθησατε?

3)Με το xbox live τι γινεται?Αρκει dsl 768?Πληρωνεις για να παιξεις?Στην Ελλαδα υποστηριζεται?Υπαρχει συμμετοχη κοσμου?Μπορεις να παιζεις με ολες τις χωρες?

2)Οι controllers δεν εχουν καμμια σχεση με το παλιο,χαιρεται το χερι σου να τους πιανει,εχουν πολυ καλη εργονομια και "γεμιζουν" τις παλαμες σου.(και το ασυρματο βολευει πολυ ;))

3)Η 768 αρκει αλλα σε πολλα παιχνιδια δεν ειναι αρκετη για να εισαι ο host,με το ζορι να σηκωνεις maximum 4 ατομα αλλα να μην ανησυχεις γι αυτο,φροντιζουμε οταν μπαινουμε σε lobby ο host να εχει καλη γραμμη.Στην Ελλαδα δεν υποστηριζεται επισημα αλλα παρολα αυτα μπορεις να μπεις απο Ιρλανδια ή Αγγλια.Μπορεις να παιζεις με ολες τις χωρες,το συστημα ομως θα ψαξει να βρει χρηστες κοντα σου ωστε το ping να ειναι χαμηλο.Απ την αλλη,αμα ο ξαδερφος σου στην Αμερικη θελει να παιξετε,μπορεις να του στειλεις invite (ή καλυτερα να σου στειλει invite καθως εχει πολυ καλυτερη γραμμη απο σενα) αλλα τα ping μπορει να ειναι υψηλα.Ελληνες ειμαστε τουλαχιστον 1.000-1.500 ατομα μαζι με τους ομογενεις. (προσωπικη εκτιμηση)

Στη 1η ερωτηση δεν απαντω καθως η σταση μου απεναντι στη πειρατια ειναι αρνητικη.

Α ναι?

YAY!!

Thanks...

Δεν το ήξερα:wacko:

Nα ξερεις ομως οτι με το Silver χανεις πολλα απο τα καλα της κονσολας.

Εννοείς ότι δεν απολαμβάνω στο έπακρο το Live?

Δεν το θέλω και τόσο για online gaming.Έχω άλλους τρόπους για online games.Απλά για τα updates το θέλω και για να κατεβάζω κανα βιντεάκι ή demo από Marketplace.

Α, και φυσικά μην ξεχνάμε, για το Xbox Live Arcade...

no sig...

Γεια σας παιδες... ειμαι και εγω πλεον ευτυχης κατοχος του 360!!!

Δειτε και την υπογραφη μου!!:happy:

Να ρωτησω κατι... με τον silver account πληρωνουμε τπτ ή ειναι τσαμπα συνεχως???

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Να ρωτησω κατι... με τον silver account πληρωνουμε τπτ ή ειναι τσαμπα συνεχως???

Χωρίς να είμαι (ακόμη) κάτοχος, απ'όσα έχω διαβάσει το Silver Account είναι free.

129026.png?1640591734

Χωρίς να είμαι (ακόμη) κάτοχος, απ'όσα έχω διαβάσει το Silver Account είναι free.

Και πως γινομαστε κατοχοι???

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

E, το αγοράζουμε μήπως???

Εσύ όμως το έχεις οπότε αρκεί να το συνδέσεις και με ένα απλό register είσαι οκ.

Μα καλά τόσο πολύ βαριέστε να ψάχνετε?

Τα λέει όλα αυτά που χρειάζεσαι σε αυτήν εδώ την σελίδα.Εγώ ο ίδιος τα ρωτούσα λίγο πιο πάνω μάλιστα...

no sig...

E, το αγοράζουμε μήπως???

Εσύ όμως το έχεις οπότε αρκεί να το συνδέσεις και με ένα απλό register είσαι οκ.

Μα καλά τόσο πολύ βαριέστε να ψάχνετε?

Τα λέει όλα αυτά που χρειάζεσαι σε αυτήν εδώ την σελίδα.Εγώ ο ίδιος τα ρωτούσα λίγο πιο πάνω μάλιστα...

Ναι αλλα ειναι για παντα free ή μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα πρεπει να πληρωνουμε στο silver?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το silver που είναι free και το gold που είναι με συνδρομή.Με κάθε καινούργια κονσόλα xbox που κάνεις register έχεις έναν μήνα δωρεάν τον gold account και μετά γίνεται αυτόματα silver για πάντα.
no sig...

Φια να έχεις συνδρομή στο xbox live,πρέπει οπωσδήποτε να έχεις και πιστωτική κάρτα?:worry:

Οχι δεν ειναι απαραιτητο ...μπορεις και με αυτον τον τροπο...

http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?products_id=294

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

TLG λεει πως δεν ειναι διαθεσιμες οι καρτες! :(

Να επισημανω οτι στο ebay μπορειτε να βρειτε 12μηνες συνδρομες στη μιση σχεδον τιμη εαν ειστε τυχεροι.Αν τυχει και κερδισετε τη δημοπρασια αυτος που τη πουλαει θα σας στειλει με email τον 25ψηφιο κωδικο για να τον περασετε στη κονσολα σας.

ρε παιδια δωστε μια βοηθεια,πηρα το full πακετο,τον δισκο τον εχει μεσα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.