NEXOT Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Θα μπορούσε άραγε να με βοηθήσει κάποιος με την αναζήτηση ενός script που ψάχνω αρκετές μέρες; Συγκεκριμένα, θέλω ένα scriptακι το οποίο να επιβεβαιώνει στην φόρμα επικοινωνίας ότι κάποιο input πεδίο έχει συμπληρωθεί βάσει κάποιων προκαθορισμένων τιμών! Πχ. στο πεδίο "e-mail" ή "κωδικός" θέλω να ελέγχει αν αυτό που εισάγει ο χρήστης "συμφωνεί" με μια λίστα προκαθορισμένων e-mail/κωδικών (αντίστοιχα) που έχω ορίσει εγώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, γιατί η αλήθεια είναι ότι πραγματικά επείγει να το βρω, και όλα όσα έχω συναντήσει ως τώρα απλώς επιβεβαιώνουν ότι το όποιο πεδίο έχει συμπληρωθεί, ΑΣΧΕΤΩΣ του τι έχει γράψει ο χρήστης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Κοίτα, αν βάλεις "χύμα" τον κωδικό στον κώδικα Javascript, με ένα απλό view source ο άλλος μπορεί να δεί τους κωδικούς.... Πάντως, ένα καλό site με scripts είναι το http://www.hotscripts.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEXOT Δημ. November 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Μην ανησυχείς φίλε μου, αυτό το έχω ήδη τακτοποιήσει... Το άλλο εξακολουθεί να με απασχολεί :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts