mantilas Δημ. February 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2024 (edited) Καλησπέρα παίδες, εδω και κάνα 2 εβδομαδες τους αριθμούς βονταφον που παιρνω η με παίρνουν τους εμφανίζει σαν Άγνωστος και δεν ακούγονται δυνατά οπως θα έπρεπε. Εχετε αντιμετωπισει παρόμοιο θέμα; Υπάρχει κι ενα σηματακι διπλα στην επαφη όταν μπαινω στον κατάλογο, ενα τετραγωνακι με τα γράμματα HD μεσα. Edited February 3, 2024 by mantilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. April 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2024 On 3/2/2024 at 3:58 ΜΜ, mantilas said: Καλησπέρα παίδες, εδω και κάνα 2 εβδομαδες τους αριθμούς βονταφον που παιρνω η με παίρνουν τους εμφανίζει σαν Άγνωστος και δεν ακούγονται δυνατά οπως θα έπρεπε. Εχετε αντιμετωπισει παρόμοιο θέμα; Υπάρχει κι ενα σηματακι διπλα στην επαφη όταν μπαινω στον κατάλογο, ενα τετραγωνακι με τα γράμματα HD μεσα. Και μια φίλη μου έχει το ίδιο θέμα με Vodafone. Νομίζω η απενεργοποίηση του 5g ή του VoLTE είναι η μόνη λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2024 On 23/12/2023 at 10:57 ΠΜ, stef31nos said: Καλησπερα παιδια τι γινεται εχει παρει κανεις hyper os?????????? Χθες ηρθε σε εναν φιλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 Καλησπέρα. Πήρα hyper os και απο τότε η συσκευή κολλάει πολύ συχνά βγάζοντας το μνμ "η εφαρμογη ui συστήματ. δεν ανταποκρινεται" και σου δινει την επιλογή "ΟΚ" ή "Αναμονή". Αν πατήσεις ΟΚ κανει μια επανεκίνηση το hyper os.Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2024 Έχει ο ανιψιός μου ένα F4 και από την αρχή μου λέει ότι όλες οι κλήσεις βγάζουν άγνωστος.....μήπως έχει πειράξει κάποια ρύθμιση? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2024 Το έστειλα πίσω στην Amazon γιατί είχε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό το power button. Κρίμα γιατί ήταν ένα τίμιο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts