vrwmiaR1z Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Κάτι πακι βλέπω για maintaining και αποθαρρύνομαιΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 Καλησπερα παιδια απο μενα πηρα σημερα το κινητο...και εφαγα κατευθειαν ξενερα..... εχω θεμα με το Facebook δεν μπαινει στην εφαρμογη μεσα ,μαυρη οθονη βγαζει κ τρωει κολληματα μολις ξανα προσπαθω να μπω...τι παιζει να γινεται μονο στο φβ μου το κανει ...προσπαθησα πολλες φορες το εκανα απεγκαστασταση την εκανα εγκατασταση ξανα κ παλι τα ιδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 Καλησπερα παιδια απο μενα πηρα σημερα το κινητο...και εφαγα κατευθειαν ξενερα..... εχω θεμα με το Facebook δεν μπαινει στην εφαρμογη μεσα ,μαυρη οθονη βγαζει κ τρωει κολληματα μολις ξανα προσπαθω να μπω...τι παιζει να γινεται μονο στο φβ μου το κανει ...προσπαθησα πολλες φορες το εκανα απεγκαστασταση την εκανα εγκατασταση ξανα κ παλι τα ιδια.....Κατέβασε από το play store έκδοσηΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 παιδια απο gcam ξερεις κανεις ποια να βαλω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 παιδια απο gcam ξερεις κανεις ποια να βαλω ??MGC_8.7.250_A11_V14_ENG.apkΤο πιο πρόσφατο ENG του BSG.https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl132/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Με τις ειδοποιήσεις που δεν καταλαβαίνουμε όταν έχουμε κάποιο μήνυμα τι κάνουμε ρε παιδιά?? Ψάχνω κάποια εφαρμογή αλλά τίποτα δεν βρίσκω καμία να λειτουργεί.. Ξέρεις κανείς τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Κάποιο πρόβλημα έχεις? Το κινητό εννοώ. Περίεργο. Εγώ όσο είχα το poco f4 με τη στοκ ρομ δούλευαν αψογα μέχρι και την miui 14 που πήρε. Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 49 minutes ago, GUZGUN said: Κάποιο πρόβλημα έχεις? Το κινητό εννοώ. Περίεργο. Εγώ όσο είχα το poco f4 με τη στοκ ρομ δούλευαν αψογα μέχρι και την miui 14 που πήρε. Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανάβει μια φορά από τα πλάγια κ μετά τέλος.. Δηλαδή άμα δεν είσαι στο κινητο πάνω δεν βλέπεις ότι έχεις κάποια ειδοποίηση γιαυτό ρωτάω άμα υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή για ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 27/3/2023 at 8:02 ΜΜ, Smile10 said: Με τις ειδοποιήσεις που δεν καταλαβαίνουμε όταν έχουμε κάποιο μήνυμα τι κάνουμε ρε παιδιά?? Ψάχνω κάποια εφαρμογή αλλά τίποτα δεν βρίσκω καμία να λειτουργεί.. Ξέρεις κανείς τίποτα?? Εγώ έχω χρόνια τώρα (από εποχής Samsung galaxy 1) το no led το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο store και με έχει καταβολέψει! Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Έχει και άλλα εφέ να βάλεις για ειδοποιήσεις δε χρειάζεται εφαρμογήΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 (edited) Έχετε θέμα με το messenger ?? Οπότε είναι ώρες το κινητό σε αδράνεια κ μου στείλουν μήνυμα δεν βλέπω κάποια ειδοποίηση... Μόνο σε αυτό το κινητό έχω αυτό το θέμα στα παλιά κινητά ενεργοποιούσα την αυτόματη έναρξη κ δεν είχα θέμα ποτέ Edited April 8, 2023 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 Πιθανολογώ ότι είναι πρόβλημα του MIUI. Στο δικό μου Poco X3 Pro έχω το ίδιο πρόβλημα από τότε που το αναβάθμισα στο MIUI 14- A13. Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 2 ώρες πριν, Smile10 said: Έχετε θέμα με το messenger ?? Οπότε είναι ώρες το κινητό σε αδράνεια κ μου στείλουν μήνυμα δεν βλέπω κάποια ειδοποίηση... Μόνο σε αυτό το κινητό έχω αυτό το θέμα στα παλιά κινητά ενεργοποιούσα την αυτόματη έναρξη κ δεν είχα θέμα ποτέ Το ίδιο κι εδώ με Χ3 nfc.... Αρκετές φορές δεν έρχεται ειδοποίηση. Και είμαι με την 13.04 eu πιθανολογώ ότι είναι θέμα της εφαρμογής καθώς στο παρελθόν έχουν κάνει αρκετές"πατάτες" με πιο πρόσφατη τι ότι έπαψε εντελώς να λειτουργεί σε λίγο παλιότερα κινητά! Το διόρθωσαν μεν αλλά μένει η εντύπωση.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 Μόνιμο πρόβλημα παιδιά τον τελευταίο καιρό, σε διάφορες συσκευές σε πολλά μέλη της οικογένειας. Μην αγχώνεστε και μη φαντάζεστε ότι είναι θέμα του τηλεφώνου,είναι καθαρά θέμα της εφαρμογής (μία ακόμη απαράδεκτη κακογραμμένη εφαρμογή που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα). Ακριβώς το ίδιο σενάριο συμβαίνει καθημερινά, χάνω μηνύματα γιατί δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Παντού έχω βάλει αυτόματη έναρξη, παντού έχω βάλει χωρίς περιορισμούς στην μπαταρία, εννοείται ειδοποιήσεις όλες ανοιχτές, τίποτε τίποτε τίποτε... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 Σε μέναΜια χαρά παίζουν όλα, δεν έχει κολλήσει τίποτα ποτέΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Έχετε θέμα με το messenger ?? Οπότε είναι ώρες το κινητό σε αδράνεια κ μου στείλουν μήνυμα δεν βλέπω κάποια ειδοποίηση... Μόνο σε αυτό το κινητό έχω αυτό το θέμα στα παλιά κινητά ενεργοποιούσα την αυτόματη έναρξη κ δεν είχα θέμα ποτέ Και σε Motorola και σε Samsung τσεκαρισμένο, πως είναι θέμα της εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα.Ούτε ένας δε γράφει.μπράβο μας που το πήραμεΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα.Ούτε ένας δε γράφει.μπράβο μας που το πήραμεΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk2 μήνες που το είχα πάντως δούλευε πένα. Είχα βάλει και μια Gcam και φυσούσε. Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Μετά τις τελευταίες φορτισεις δεν μου εμφανίζει πόση κατανάλωση ενέργειας έχει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Εγώ εξακολουθώ και το έχω αλλά πήρα και το mi 11 ultra. Άλλη κατηγορία άλλα πράγματα καμία σχέση γενικότερα, αλλά ήθελα να πω τη νύχτα το παλεύει πολύ καλά σε σχέση με το ultra κυρίως σε εσωτερικούς χώρους . Εντάξει σε zoom και τα λοιπά δεν έχει καμία επαφή προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Ότι βλέπω με ω888 το αποφεύγω.Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 On 26/4/2023 at 9:49 ΠΜ, mantilas said: Μετά τις τελευταίες φορτισεις δεν μου εμφανίζει πόση κατανάλωση ενέργειας έχει η οθόνη. Κάποιος έχει καμία γνώμη; 3 minutes ago, mantilas said: Κάποιος έχει καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Τι σε ενοχλεί;Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Δεν βλέπω πόση ώρα έχω οθόνη ανοιχτή.Η αλλαγή αυτή έγινε ξαφνικά χωρίς να κάνω καποια ενημέρωση.Και απλά μου φαίνεται περίεργο.Καποιος κάτοχος μπορεί να κοιτάξει αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Δεν βλέπω πόση ώρα έχω οθόνη ανοιχτή.Η αλλαγή αυτή έγινε ξαφνικά χωρίς να κάνω καποια ενημέρωση.Και απλά μου φαίνεται περίεργο.Καποιος κάτοχος μπορεί να κοιτάξει αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του κινητό; Σε μένα το βγάζει,πατα τα δύο βελάκια που γράφει κατάταξη μήπως γι'αυτόΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts