Dimitris79 Δημ. March 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 "πάει" και η Δωδώνη :p Για μενα αυτο ηταν ενα μεγαλο σοκ,αφου η συγκεκριμενη φετα ειναι η αγαπημενη μου,τουλαχιστον απ'τις τυποποιημενες.Κριμα,πραγματικα κριμα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Δημητρη δοκιμασε φετα Μεβγαλ και θα με θυμηθεις ;) Οχι πως θα ειναι καλυτερη απο ποιοτητα, αλλα σιγουρα στη γευση μου αρεσει πιο πολυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Και η Μεβγαλ καλη ειναι,αλλα η Δωδωνη ηταν κορυφαια...αν και τωρα που το σκεφτομαι παντα ειχε μια κιτρινιλα...:X :p :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Τι παίζει με την Δωδώνη;Έχω μισό κιλό στο ψυγείο ακόμα,να την πετάξω όπως είναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ε κοιτα, αμα δε σε πειραζει πριν φτασει σε εσενα να την δοκιμασαν μερικες μυγες και μερικοι υπαλληλοι με τις χερουκλες του, μπορεις να τη κρατησεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ε κοιτα, αμα δε σε πειραζει πριν φτασει σε εσενα να την δοκιμασαν μερικες μυγες και μερικοι υπαλληλοι με τις χερουκλες του, μπορεις να τη κρατησεις :D Πφφ big deal..μες στη ζωή είναι όλα,και οι μύγες και τα χεράκια.Να ξέρατε πόσα χεράκια πιάνουν τα φαγητά σας όταν πάτε έξω και τρώτε..:ninja: (ο Δημήτρης θα πάρει ανάποδες τώρα.. :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Για μενα το χειροτερο δεν ειναι τα βρωμοχερα ή οι μυγες,αλλα τα αντιβιοτικα & το γαλα σκονης που χρησιμοποιουν σε τυροπιτες & φετα!Αν ειναι δυνατον!:mad: Πολτοποιημενο ρυζι σε τυροπιτα...τι αλλο θα σκεφτουν οι αθεοφοβοι...:p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Να συμπληρωσω οτι εχωναν τις χερουκλες τους μεσα, τις επλεναν για να πανε να φανε και μετα ξαναγυριζαν χωρις να ξαναπλυνουν τα χερια τους. Κι εμεις περιστασιακα παιρναμε Δωδωνη αλλα τωρα μαλλον θα την κοψουμε. :p Αν εχετε Κρητικο Συνεταιρισμο στην περιοχη σας παντως, δοκιμαστε κρητικη φετα...δεν ξερω τι βαζουν οι κρητικοι μεσα αλλα ειναι υπερτατη! :up: Μην ορκιζεστε οτι κι η Μεβγαλ ειναι καθαρη παντως...ολοι ειναι καθαροι μεχρι να παει ο Ευαγγελατος να τους ξεσκεπασει. Πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι η πλειοψηφια ειναι μπιχληδες και ο Θεος βοηθος. :ninja: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Κάλα μην μου πείτε οτι περιμένατε τον Ευαγγελάτο να σας πεί οτι οι τυρόπιτες έχουν μισό ρύζι(άλλοι βάζουν σιμιγδάλι,εχω ακούσει και για τραχανά!) μισο τυρι-μυζηθρα .... που στην τελική είναι κανονικές τροφές...το χειρότερο είναι τα αντιβιοτικά που προστίθενται στα προιόντα αυτά..(ΝΑ ΠΩΣ γεννιουνται οι νέες αρρωστιες.......) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Αυτο με την μουχλα που ελεγε παντως ειναι ακυρο και καλα του ειπε και ο μουσης. Επειδη του περισσευουν δεν εχει κατσει ποτε να σκεφτει οτι αν καθαρισει τη μουχλα το απο μεσα ειναι καλο.Οτι να 'ναι λεει. Anyway εγω παντως εχω να φαω πανω απο 10 χρονια φετα οποτε δεν ειμαι στην ομαδα κινδυνου που θα ειναι ευαισθητη σε ασθενειες,ιους,λοιμους,πανωλες κλπ. του ευαγγελατου. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ενταξει στο σπιτι του το τι κανει ο καθενας ειναι επιλογη του, και εγω το κανω. Αλλα οχι να το κανουν κερδοσκοπικα και να αλλαζουν και τις ημερομηνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Έλεος ρε παιδιά αν υπήρχε μια εταιρία που περίμενα να βγει καθαρή ήταν η Δωδώνη :cry: Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις φέτας στην Ελλάδα που εξάγει και στο εξωτερικό και είναι και σχετικά τσιμπημένη η τιμή της κτλ κτλ.... Και είναι απ' ό,τι φαίνεται η αγαπημένη και για τις μύγες και τους υπαλλήλους;;; Ε όχι! Η φέτα Βαλμάς σας αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Κάλα μην μου πείτε οτι περιμένατε τον Ευαγγελάτο να σας πεί οτι οι τυρόπιτες έχουν μισό ρύζι(άλλοι βάζουν σιμιγδάλι,εχω ακούσει και για τραχανά!) μισο τυρι-μυζηθρα .... που στην τελική είναι κανονικές τροφές...το χειρότερο είναι τα αντιβιοτικά που προστίθενται στα προιόντα αυτά..(ΝΑ ΠΩΣ γεννιουνται οι νέες αρρωστιες.......) Αυτό που λες για τον τραχανά το έχω ακούσει και εγω.΄ Εντάξει ας έχει και ρύζι μέσα ,όμως να στο λένε όχι να σου πουλάνε την ρυζοτυρόπιττα για τυρόπιττα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Σας προτεινω ανεπιφυλακτα την βραβευμενη πλεον φετα ''ΧΩΤΟΣ'' ...ελληνικη και οχι φασον Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 paidia epeidh den katafera na dw thn ekpomph ex8es....gia ta galaktokomika Olumpos eipe tipota kai poies etairies aneferai oti einai mapa??? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Παντως τα ρεπορταζ ειναι καθαρα προπαγανδιστικα..δεν λεω οτι δεν ισχυουν αυτα που δειχνει αλλα την τριχα την κανει τριχια.. Οχι τοσο για τις μυγες που δενμπορεις να πεις και κατι αλλα για τα αλλα..η μουχλα που ειπαν και αλλοι κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Αίσχος και φρίκη! Ντροπή σε όλους μας σαν κοινωνία που δημιουργούμε, ανεχόμαστε και διαιωνίζουμε αυτή την άθλια κατάσταση. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση, όπως άρρωστη είναι η κοινωνία μας. Δυστυχώς δεν βλέπω λύση. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Σας προτεινω ανεπιφυλακτα την βραβευμενη πλεον φετα ''ΧΩΤΟΣ'' ...ελληνικη και οχι φασον Και που το ξερεις??? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ελα βρε τώρα... όλη η νοστιμιά είναι από τις μύγες και τα γυμνά δάχτυλα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Αίσχος και φρίκη! Ντροπή σε όλους μας σαν κοινωνία που δημιουργούμε, ανεχόμαστε και διαιωνίζουμε αυτή την άθλια κατάσταση. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση, όπως άρρωστη είναι η κοινωνία μας. Δυστυχώς δεν βλέπω λύση. :confused: lusi uparxei...alla einai POLLA ta lefta!!! kala re paidia...eprepe na deite tin xthesini ekpompi gia na katalavetai ti paizetai me ta kaseria, ta turia...?!?! otan leme nustisimo kaseri ti ennooume?!?!? apo PATATA!!! (aplws den to xerame oti ennooumwe auto!, wstoso den nomizw an kapoios otan to etrwgw aisthanotan aneta...k gia tin ugeia tou alla k gia tin nisteia tou!!!) :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 εγώ θα το ξαναπώ (αν και γίνομαι κουραστικός) και συμφωνώ με αυτά που έλεγε ο τζουμάκας χτές.όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο,οτι δεν υπάρχουν καν ελεγκτικοί μηχανισμοί - ή τουλάχιστον μόνο στα χαρτιά- κι όποιος σηκώσει κεφάλι απλά αποκεφαλίζεται και στέλνεται στο πυρ το εξώτερον.μίζες,στραβά μάτια,κάλυψη απο υψηλά κυβερνητικά στελέχη,και δε συμμαζεύεται. είναι και απο τη φύση του ο έλληνας κερδοσκόπος και απατεώνας.ε δε χρειάζεται και πολύ για να γίνει η ζημιά.είναι και το κλίμα τέτοιο που συντηρεί αυτές τις καταστάσεις - δεν ασχολείται κανείς- οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι πρέπει να προφυλάσσεσαι απο μόνος σου.είτε απο κάποιον γνωστό απο χωριό,είτε τα φτιάχνεις όλα μόνος σου. εγώ άλλη λύση δε βλέπω.προς το παρόν τουλάχιστον.χρειάζονται ακραία μέτρα σε αυτές τις περιπτώσεις για παραδειγματισμό και το κακό είναι οτι κανείς δεν είναι σε θέση να τα επιβάλλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 είναι και απο τη φύση του ο έλληνας κερδοσκόπος και απατεώνας.ε δε χρειάζεται και πολύ για να γίνει η ζημιά. Η λύση είναι μία: Γενετική διόρθωση του DNA όλων των Ελλήνων για να απομακρύνουμε το γονίδιο της λαμογιάς !!! :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 lusi uparxei...alla einai POLLA ta lefta!!! kala re paidia...eprepe na deite tin xthesini ekpompi gia na katalavetai ti paizetai me ta kaseria, ta turia...?!?! otan leme nustisimo kaseri ti ennooume?!?!? apo PATATA!!! (aplws den to xerame oti ennooumwe auto!, wstoso den nomizw an kapoios otan to etrwgw aisthanotan aneta...k gia tin ugeia tou alla k gia tin nisteia tou!!!) :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Τι θα πάθεις δηλαδή άμα φας πατάτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Τι θα πάθεις δηλαδή άμα φας πατάτα; Μα είσαι καλά gkr41??????:blink: :blink: :blink: Αμα φάει πατάτα σε περίοδο νηστείας θα ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ προφανώς!!! :lol: :lol: :lol: Κουφά πράματα :shifty: :shifty: :ninja: :ninja: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Μα είσαι καλά gkr41??????:blink: Αμα φάει πατάτα σε περίοδο νηστείας θα ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ προφανώς!!! :lol: :lol: :lol: Κουφά πράματα :shifty: :ninja: Πιθανότατα ο Lefterian αναφερόταν στην ιδέα της νηστείας, δηλαδή με λίγα λόγια, το να την κάνεις... ταράτσα κάθε μέρα με νηστήσιμα, να τρως αστακούς, φυτικά τυριά, πλούσιες φυτικές κρέμες, γλυκά, κλπ. καταργεί εντελώς την βασική αρχή της νηστείας (εγκράτεια, λιτότητα κλπ)... Ας μην φύγουμε τώρα off-topic, και sorry που πρώτος εγώ το κάνω, απλά λέω μια πιθανή ερμηνεία, μια και αναφέρθηκε... (και άσχετο το πώς και κατά πόσο πιστεύει ο καθένας μας σε αυτά, έτσι ; Ας μην το εκτροχιάσουμε εντελώς το θέμα ! :)) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts