Dimitris79 Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Γι' αυτο και οσοι βαζουν τετοιου ειδους φροντιζουν να μην τα ακουμπανε και να τα δινουν μονο. Μα αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα απ'ολα!!!:mad: Αν ειναι τοσο "εξυπνοι" ωστε να μας μπουκωνουν με τονους φυτοφαρμακα,ας τα δοκιμασουν κι αυτοι!Να δωσουν το καλο παραδειγμα οτι δεν κινδυνευουμε βρε παιδι μου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ενώ ο φόβος για οτιδήποτε τρώμε και πίνουμε αποπνέει τι; Άλλο γνώση και ενημέρωση κι άλλο φόβος... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Κατάγομαι από αγροτική περιοχή και όλα αυτά που είδα δεν ήταν κάποια έκπληξη για μένα. Όχι οτι ήταν τεκμηριωμένα ή οτι παρουσίασε αποδείξεις. Για όσους γνωρίζουν, ήταν πασιφανές οτι δεν επρόκειτο για αποδείξεις στους ισχυρισμούς του Ευαγγελάτου. Για παράδειγμα, το γάλα που πίνουμε αποδεδειγμένα δεν περιέχει μόλυβδο πέραν το επιτρεπομένων ορίων, αλλά δεν αμφιβάλλω οτι πολλές μονάδες υποφέρουν από την άγνοια των παραγωγών. Και σε αυτό θα επιμείνω. Οι αγρότες τρώνε από τα προϊόντα τους και δυστυχώς τρώνε γιατί θεωρούν οτι δεν είναι κάτι το ανθυγιεινό. Δεν πουλάνε κάτι που δεν το καταναλώνουν οι ίδιοι. Δεν είναι το κέρδος αλλά η άγνοια που τους οδηγεί σε λανθασμένους χειρισμούς. Για παράδειγμα, η οικογένεια μου ασχολείται με τη συστηματική παραγωγή γεωργικού προϊόντος, το οποίο δεν προορίζεται για τροφή(αυτό για να προλάβω τα σχόλια), έριχνε μέχρι και πέρσι πραγματοποίουσε την ίδια λίπανση 3 φορές χρησιμοποιόντας διαφορετικά εμπορικά ονόματα. Επιπτώσεις; Καταστροφή της καλλιέργειας, αύξηση του κόστους παραγωγής, καταστροφή της φυσικής σύστασης του εδάφους, μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα. Πλην του τελευταίου τα άλλα ήταν επιπτώσεις που αφορούσαν άμεσα τον παραγωγό. Σας πληροφορώ οτι όλοι οι υπόλοιποι γεωργοί της περιοχής συνεχίζουν την παραπάνω τακτική. Αυτό νομίζω είναι τρανταχτό παράδειγμα της άγνοιας που επικρατεί στον αγροτικό κόσμο. Υ.Γ. Στα Τρίκαλα εδρεύουν 3 μεγάλες γαλακτοκομικές εταιρείες. Αυτή που αναφέρθηκε είναι μια από αυτές. Αλλά και οι άλλες δύο είναι αντίστοιχου μεγέθους, οπότε κρίμα είναι να κατηγορούμε χωρίς να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Άλλο γνώση και ενημέρωση κι άλλο φόβος...Και μόλις μάθεις και ενημερωθείς τι κάνεις δηλαδή; Πας π.χ. στις κουζίνες και επιβλέπεις το μαγείρεμα; Σκίζεις τα στρώματα πριν τα αγοράσεις; Αρμέγεις την αγελάδα σου; Αυτά δεν είναι δική μας δουλειά, ούτε καν του Εισαγγελάτου. Αυτά είναι δουλειά του κράτους. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Πάντως,ότι και να γίνει η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο... Και 5-10 ασχετοι και κερδοσκόποι αγρότες να υπάρχουν και να ρίχνουν ότι βρίσκουν στις καλλιέργιές τους, αυτό μετά φτάνει και σε άλλων τις καλλιέργιες,μέσω της βροχής ή του υδροφόρου ορίζοντα,οπότε αναγκαστικά το τρώνε όλοι...:X :blink: Εγώ σε όλα αυτά μόνο μια λύση βλέπω...:O Πριν φάω το οτιδήποτε,είτε είναι δικό μου είτε ξένο κάνω το σταυρό μου και ο Θεός βοηθός!!!! Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Νομίζω ότι θα πρέπει να γνωρίζετε, πως οι αγρότες (η πλειοψηφεία τουλάχιστον), δεν βάζουν στο χωράφι τους ότι τους κατέβει στο κεφάλι, αλλά ότι τους έχει συμβουλέψει ό γεωπόνος. Τώρα το αν μερικοί κάνουν κατάχρηση, αυτό είναι δεκτό. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εγώ αυτό που διαπιστώνω είναι το εξής.βγάζει ο ευαγγελάτος στη φόρα κάποια πράγματα (άλλα γνωστά,άλλα λιγότερο γνωστά,άλλα άγνωστα - δεν έχει σημασία),που σε λίγο καιρό θα ξεχαστούν πάλι. δεν υπάρχει λύση στα παραπάνω θέματα.όλα έγκεινται στην ευσεινηδησία του κάθε επαγγελματία και στο κατα πόσο λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.τώρα αν δεν υπάρχει τίποτα απο αυτά ,η μόνη λύση είναι να αναλάβεις το κάθετι μόνος σου.π.χ. να καλλιεργείς,να ποτίζεις,και να μην συναλάσσεσαι με κανέναν προκειμένου να ελεγχείς τα πάντα. για τους αγρότες αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά.κι εγώ έχω συγγενείς αγρότες σε νησί (λάδι) και ξέρω πως το παράγουν,όχι όλοι βέβαια. για γαλακτοβιομηχανίες θα σας πώ το εξής : ο πατέρας μου δούλευε στη θεσσαλονίκη όταν σπούδαζε σε γνωστή βιομηχανία και μου ΄λέει κατά καιρούς ιστορίες,ώσπου τελικά αναγκάστηκε να φύγει απο τη δουλειά (κάθησε 2 μήνες)γιατί κάθε μέρα ξερνούσε απο αυτά που τον έβαζαν να κάνει.εντελώς αηδιαστικά πράγματα. δεν θα τα αναφέρω.αλλά μετά απο αυτά που είδε δεν ξαναήπιε γάλα για 15 χρόνια (σπούδασε γιατρός). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Οποιος περιμενει να συνειδητοποιηθει ο εκαστοτε επιχειρηματιας σωθηκε...:mad: Επισης,οποιος περιμενει να επεμεβει το κρατος παλι σωθηκε...:rolleyes: Οποτε,ας αφησουν τουλαχιστον τον Ευαγγελατο να δειχνει τη βρωμια τους...δεν προκειται ν'αλλαξει σχεδον τιποτα,το ξερουμε...ομως τουλαχιστον καποιοι "κυριοι" να μη νομιζουν πως απευθυνονται σε ζωα & κοροιδα που τους πληρωνουν αδρα κι εκεινοι παιζουν με την υγεια τους.:mad: Ετσι ειναι ο Ελληνας...απιστευτα ωχαδερφιστης,αδιαφορος & μοιρολατρης...γιατι οσοι δε γουσταρουν Ευαγγελατο δεν πανε να δημιουργησουν εναν πανισχυρο & ανεξαρτητο συνδεσμο καταναλωτων οπως συμβαινει στο εξωτερικο,ωστε να ασκουν πιεση?Ως ποτε θα'χουμε τη νοοτροπια "δε βαριεσαι μωρε" & "σφαξε με αγα μου ν'αγιασω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Και μόλις μάθεις και ενημερωθείς τι κάνεις δηλαδή; Πας π.χ. στις κουζίνες και επιβλέπεις το μαγείρεμα; Σκίζεις τα στρώματα πριν τα αγοράσεις; Αρμέγεις την αγελάδα σου; Αυτά δεν είναι δική μας δουλειά, ούτε καν του Εισαγγελάτου. Αυτά είναι δουλειά του κράτους. Ναι, όντως, συμφωνώ. Όταν όμως το κράτος δεν ασχολείται και αδιαφορεί, ας υπάρχει και κάποιος που θα μας ενημερώσει για το τι γίνεται. Και αν εμείς συνεχίσουμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, αυτό είναι πρόβλημά μας και δικαίωμά μας. Εγώ επιμένω ότι τέτοιου είδους εκπομπές έχουν και παραέχουν λόγο ύπαρξης στην ελληνική τηλεόραση. Και επιπλέον, θέλω να υπάρχουν για να έχω την επιλογή να τις βλέπω ή όχι. Αν κάποιος ή κάποιοι δε θέλουν να τις βλέπουν ή τους ενοχλούν, απλώς ας αλλάξουν κανάλι. Εδώ δε μας ενοχλούν οι μεσημεριανές εκπομπές ή οι εκπομπές τύπου Ανίτας Πάνια, ο Ευαγγελάτος μας πείραξε???? Dimitris79, μαζί σου φίλε, συμφωνώ και επαυξάνω για το post #533. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Γαλατακι σημερα...:p ;) :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Ακούστε τι συμβαίνει με το 11880 (το γνωστό της Newsphone). Πήγε ένα φιλαράκι να κάνει αίτηση για να εργαστεί. Τι αίτηση; Εκεί σε παίρνουν όπως είσαι. Με την αίτηση σου κάνουν επιτόπιο σεμινάριο. Βέβαια η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ενώ σε προσλαμβάνουν για να είσαι τηλεφωνητής στο 11880 (πληροφορίες καταλόγου, το γνωστό από την γριά στη διαφήμιση), σου μαθαίνουν τα εξής 1. Κρατάμε τον πελάτη όσο το δυνατόν περισσότερο στη γραμμή γιατί έχουμε χρονοχρέωση. 2. Μιλάμε αργά και καθαρά, ποτέ γρήγορα. Οι σβέλτοι απορρίπτονται. :p Προς το τέλος του σεμιναρίου σου πετάνε όμως το εξής κουφό: Επειδή οι θέσεις στο 11880 είναι συμπληρωμένες, στις αρχές θα δουλεύετε στα ΤΑΡΩ και στον ΚΑΙΡΟ. :w00t: :mad: Ναι καλά ακούσατε. Η γενική αντίληψη του φίλου μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλους απατεώνες και απορεί πώς δεν έχει επέμβει εισαγγελέας στην περίπτωση αυτή. Θα μου πείτε γιατί το γράφω σε αυτό το τόπικ; Γιατί ο Ευαγγελάτος ασχολήθηκε με κάτι δευτερεύοντα 090 και δεν ασχολήθηκε με αυτό το μέγα θέμα που μας έχουν φλομώσει στις διαφημίσεις με τη γριά. Είναι μεγάλη απάτη. Εκτός αυτών η αμοιβή είναι ελάχιστη και το ωράριο ψιλοανοιχτό. (όποτε σε χρειαστούμε σε κρατάμε άσχετα αν σχολάς). Το φιλαράκι στο διάλειμμα του σεμιναρίου έφυγε και δεν είπα καν γεια. Ήμαρτον. Μια εκπομπή και για το 11880. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Ο Ευαγγελατος τωρα δικαιωνεται...:p ακριβως τα ιδια εκαναν κι εκεινες οι χοντρες-μοντελα:lol: που ειχε δειξει σε προηγουμενη εκπομπη...σε κρατανε οσο το δυνατον περισσοτερη ωρα για να τα κονομανε...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Αλλο ροζ γραμμες αλλο πληροφοριες καταλογου....;) Αλλα να σε πετανε σε ταρω...:lol: :wacko: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Πω πω αηδια...:cry: ουτε το χορταρακι του Θεου που τρωνε οι κατσικες δεν ειναι καθαρο!:mad: Σημερα εχουμε και...ανταποκρισεις απ'ολη την Ελλαδα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 αισχρές οι εικόνες που δείχνει.δεν είπε ποια γαλακτοβιομηχανία είναι όμως. τι βρώμα είναι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Θα εχει πολυ ψωμι σημερα, βαλτε αλφα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Βλεπουμε,βλεπουμε...παντως την απατη με τις πιστωτικες την κανουν συνεχεια,παιρνουν καθε μεσημερι απο δηθεν τραπεζες με προσφορες κλπ.Πού στο καλο βρισκουν τα νουμερα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Αυτή η διαφήμιση που αναφέρουν είναι 1000% η διαφήμιση με μια γρια που λέει για ένα capilarine ή κάτι τέτοιο και ένα άλλο που χάνεις πόντους και αν είσαι ελέφαντας γίνεσαι ποντίκι... :lol: :lol: :lol: Την αναγνώρισα από την σπαστική φωνή!!!:mad: :mad: :!: :!: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Είμαστε στην χώρα της απέραντης κομπίνας και της διαφθοράς:mad: :mad: :mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Αυτή η διαφήμιση που αναφέρουν είναι 1000% η διαφήμιση με μια γρια που λέει για ένα capilarine ή κάτι τέτοιο και ένα άλλο που χάνεις πόντους και αν είσαι ελέφαντας γίνεσαι ποντίκι... :lol: :lol: :lol: Την αναγνώρισα από την σπαστική φωνή!!!:mad: :mad: :!: :!: Tρελο γελιο λεμε!! Την εκανε ρομπα την σπαστικια με το Slimwaist!! :lol: :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδη αυτο το κομματι το εχασα, πως κανουν το πριν/μετα να φαινεται διαφορετικο? Με υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδη αυτο το κομματι το εχασα, πως κανουν το πριν/μετα να φαινεται διαφορετικο? Με υπολογιστη? Συνήθως μέσω υπολογιστή,η ζητάνε κάποια παλιότερη φωτογραφία με παραπάνω κιλά η ακόμα και με κάποιο ρούχο που μπορεί να δείχνει επιπλέον μερικά κιλά.:rolleyes: :p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 βρήκα το επόμενο υποψήφιο θέμα για τις αποδείξεις :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101299 (Tόσο θάψιμο μαζεμένο και ομόφωνο ΔΕΝ έχω ξαναδεί!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Tρελο γελιο λεμε!! Την εκανε ρομπα την σπαστικια με το Slimwaist!! :lol: :lol: Α γειά σου. Έτσι το λένε ναι!!! Πω πω... τι σπάσιμο και αυτό. Να βλέπεις την ταινία σου ωραία ωραία και τσουπ... να έρχεται η γριά με το slimwaist και να κρατάει και μισή ώρα η διαφήμιση...!!! :mad: :mad: :mad: Να κλείσει το μαγαζάκι να πάει στη Γαλλία εκεί που δώσανε και το La Prix de...ούτε που ξέρω στο άλλο για τους φαλακρούς, δεν μπορώ να την βλέπω...:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Α γειά σου. Έτσι το λένε ναι!!! Πω πω... τι σπάσιμο και αυτό. Να βλέπεις την ταινία σου ωραία ωραία και τσουπ... να έρχεται η γριά με το slimwaist και να κρατάει και μισή ώρα η διαφήμιση...!!! :mad: :mad: :mad: Να κλείσει το μαγαζάκι να πάει στη Γαλλία εκεί που δώσανε και το La Prix de...ούτε που ξέρω στο άλλο για τους φαλακρούς, δεν μπορώ να την βλέπω...:lol: :lol: Το πιο τραγελαφικό απ' όλα είναι ότι αυτή η ξανθιά τύπισσα που διαφημίζει το Capilarine και το Slimwaist μαζί με τη γρια δούλευε για αρκετά χρόνια ως μουσική παραγωγός (και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση) στη Θεσσαλονίκη. Μαρία ή Μαίρη Λ***ά είναι το όνομά της... Όσοι είναι από τη Θεσσαλονίκη θα τη θυμούνται, αν και παλιά ήταν αρκετά πιο παχουλή. Μάλιστα σχετίζονταν με τη ροκ σκηνή. Αλλά θα μου πει κανείς, τι να την κάνεις τη rock όταν πρόκειται για φράγκα????? :down: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts