Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Όποιος πει ότι δεν έχουν ίχνος αλήθειας τα ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου, το κάνει εκ του πονηρού και από προσωπικό ή/και συντεχνιακό συμφέρον.

Τώρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι είμαστε λαός που παίρνει μόνο ΛΗΓΜΕΝΑ!!!!! Α, ρε Καραμανλή πρεσβύτερε, πόσο δίκιο είχες...

Με τις υγείες μας!

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όποιος πει ότι δεν έχουν ίχνος αλήθειας τα ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου, το κάνει εκ του πονηρού και από προσωπικό ή/και συντεχνιακό συμφέρον.

Τώρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι είμαστε λαός που παίρνει μόνο ΛΗΓΜΕΝΑ!!!!! Α, ρε Καραμανλή πρεσβύτερε, πόσο δίκιο είχες...

Με τις υγείες μας!

Ενω ο Ευαγγελατος και ο καθε Ευαγγελατος το κανει για την ψυχη της μανουλας του,δεν εχει κανενα απολυτως συμφερον.Δεν ξερω τι ειναι στημενο και τι οχι αλλα λιγος σκεπτικισμος δεν εβλαψε κανεναν.....

Screw you guys,I'm going home.........

Ενω ο Ευαγγελατος και ο καθε Ευαγγελατος το κανει για την ψυχη της μανουλας του,δεν εχει κανενα απολυτως συμφερον.Δεν ξερω τι ειναι στημενο και τι οχι αλλα λιγος σκεπτικισμος δεν εβλαψε κανεναν.....

Από τον σκεπτικισμό μέχρι τον μηδενισμό υπάρχει μια κάποια απόσταση δε συμφωνείς; ;)

Συμφωνω αλλα στην παρουσα συζητηση υπαρχουν δυο οψεις του μηδενισμου.Σε πολλα πραγματα στη ζωη δεν υπαρχει μονο μαυρο και ασπρο,αλλα και πολλες αποχρωσεις του γκρι.Το πιθανοτερο ειναι οτι το ιδιο ισχυει και στο συγκεκριμενο....

Παρολα αυτα εγω μιλαω για αυτα που κανω και βλεπω και για τα οποια ειμαι 100% σιγουρος.Γιαυτο ισως και να ακουγομαι απολυτος,δεν περιμενω ομως απο κανεναν να με πιστεψει γιατι η εικονα ειναι πιο δυνατη απο τα λογια.

Αυτο εχει αποσταση απο το να εμπιστευομαι τυφλα τον οποιονδηποτε δημοσιογραφο(ο οποιος ΕΧΕΙ συμφερον σε αυτα που λεει και δειχνει,τη θεαματικοτητα).Το να παιρνεις το μερος καποιου γνωριζοντας μονο τη μια πλευρα μπορει να σε οδηγησει σε λαθη....

Η Ελλαδα δεν ειναι γεματη γιατρους που τα παιρνουν και εχουν ιδιιωτικα/συντεχνιακα συμφεροντα.Αυτα φαινονται γιατι αυτα πουλανε.Υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σιγουρα μειοψηφια....

Screw you guys,I'm going home.........

Ότι δεν έχει να κάνει με το 1cent αλλά ότι μερικοί βαριούνται να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μιλας σοβαρα????Πρωτα απο ολα βαζουν σε κυνδινο τον εαυτο τους!!!!!Θα αφησουν την βελονα με τα αιματα και θα παρουν με την ιδια αιμα???ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!Απο κανεναν και με τιποτα...Μπορει να μη προσεξουν τοσο σε καποιους αλλους τομεις οκ..Αλλα ΔΕΝ γινεται να κανουν ενεση ή ληψη αιματος με ιδια βελονα!!!!

Μα καλα...Εσυ αμα πανε να σου παρουν αιμα δεν θα κοιταξεις καποια στιγμη την συριγγα???Δεν θα δεις αν ειναι χρησιμοποιημενη η οχι???

Συμφωνω απολυτα.Ενα καλο του συστηματος υγειας που εχουμε ειναι οτι οι γιατροι-νοσηλευτες δεν ασχολουνται με τα εξοδα των αναλωσιμων υλικων.Το παραμικρο που θα πεσει κατω η που θα ακουμπησει κατω πεταγεται αμεσως χωρις δευτερη σκεψη.Ειναι καθημερινη τακτικη στα ελληνικα νοσοκομεια.

Ακομα και αν η ενεση με ενα ακριβο φαρμακο πεσει απο τα χερια του γιατρου η της νοσηλευτριας θα πεταχτει(το εχω δει με τα ματια μου και το εχω κανει).Για αιμοληψιες,καθετηριασμους κλπ κλπ δεν το συζηταω καν,υπαρχει αυστηρη αντισηψια(πχ ο ουροκαθετηρας που ακουμπησε καπου η ακρη του πεταγεται αμεσως....)

Πες τα χρυσοστομε γιατι ετσι οπως παει κανει δεν θα μας πιστευει....!!:( :mad:

Με λιγα λογια παλι "φτιαχτα" τα βγαλατε τα ρεπορταζ. Και τι συμπτωση, ειστε του συγκεκριμενου κλαδου. Αυτη η συναδελφικοτητα θα μας φαει!! Ελεος, ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, και βλεπουμε . Αν δεν σας αρεσει, μη τα βλεπετε, ή καλυτερα μην επιτρεπετε να τα βλεπετε την ωρα εργασιας σας.

Τα εργαλεια που ελεγαν SINGLE USE, μηπως ειναι για γιατρους που ειναι ελευθεροι και δεν εχουν γυναικα? Αυτο εμεινε να μας πειτε μονο :mad:

Α και το καλυτερο δεν ειπα, ρε βαλανε δημοσιογραφο να κοψει ραμματα απο ενα κακομοιρο ανθρωπο και μετα να καθαρισει τον χωρο!!!!!!!!!!!!!

Α και το καλυτερο δεν ειπα, ρε βαλανε δημοσιογραφο να κοψει ραμματα απο ενα κακομοιρο ανθρωπο και μετα να καθαρισει τον χωρο!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς, αυτό ήταν το καλύτερο. Φανταστείτε να μπεις σε γυναικολόγο δημοσίου νοσοκομείου και να πεις: «Γεια σας είμαι φοιτητής Ιατρικής, μπορώ να παρακολουθήσω τις εξετάσεις σας; Κάνω το διδακτορικό μου στην μαστογραφία, μπορώ να εξετάζω τους μαστούς των ασθενών σας;» :lol:

Σύμφωνα με το όσα βλέπουμε, καθόλου απίθανο να δεχόταν ο γιατρός. :X

Η Ελλαδα δεν ειναι γεματη γιατρους που τα παιρνουν και εχουν ιδιιωτικα/συντεχνιακα συμφεροντα.Αυτα φαινονται γιατι αυτα πουλανε. Υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι σιγουρα μειοψηφια....

Μα δεν ισχυρίστηκε ποτέ ο Ευγγελάτος οτι δείχνει την πλειοψηφία. :confused: Να κάνουμε μόκο και να τα κουκουλώσουμε δηλαδή επειδή ποσοστό (έστω και μικρο) βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας;

Μα καλα...Εσυ αμα πανε να σου παρουν αιμα δεν θα κοιταξεις καποια στιγμη την συριγγα???Δεν θα δεις αν ειναι χρησιμοποιημενη η οχι???

Δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα από το να κοιτάμε τις βελόνες. :p

Εξάλλου πόσο δύσκολο είναι να τη φέρει από μέσα και να πει οτι την άνοιξε στο άλλο δωμάτιο; Ή μήπως ορίζει ο νόμος πως πρέπει να ανοίγονται πάντα παρουσία του πελάτη; :rolleyes:

Με λιγα λογια παλι "φτιαχτα" τα βγαλατε τα ρεπορταζ. Και τι συμπτωση, ειστε του συγκεκριμενου κλαδου. Αυτη η συναδελφικοτητα θα μας φαει!! Ελεος, ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, και βλεπουμε . Αν δεν σας αρεσει, μη τα βλεπετε, ή καλυτερα μην επιτρεπετε να τα βλεπετε την ωρα εργασιας σας.

Τα εργαλεια που ελεγαν SINGLE USE, μηπως ειναι για γιατρους που ειναι ελευθεροι και δεν εχουν γυναικα? Αυτο εμεινε να μας πειτε μονο :mad:

Nrg, χαλάρωσε και μην γίνεσαι προσβλητικός (κατά τη γνώμη μου) απέναντι στον οποιονδήποτε που εκφράζει, όπως κι εσύ, τη γνώμη του - πόσο μάλλον όταν είναι γνώμη βασισμένη σε κάποιες παραπάνω γνώσεις και πληροφορίες (λόγω επαγγέλματος / ιδιότητας).

Όσο για τον φίλο μας τον Νίκο (Ευαγγελάτο), οφείλω να πω ότι κι εμένα μου φαίνεται τώρα τελευταία, και σαφώς και σήμερα, ότι μερικά πράγματα, ή τα τραβάει επίτηδες για να φανούν πιο τραγικά από ότι είναι (δεν λέω ότι δεν είναι, απλά λέω ότι τα τραβάει κιόλας επίτηδες), ή οι αποδείξεις του δεν είναι παρά ενδείξεις. Θα όφειλε να ξέρει, κατά τη γνώμη μου πάντα, τη διαφορά ανάμεσα σε ενδείξεις και αποδείξεις.

Και σαφώς, για να προλάβω ίσως κάποιες απαντήσεις, δεν λέω ότι η εκπομπή και τα ρεπορτάζ ήταν στημένα, ούτε ότι όλες οι αποδείξεις δεν στέκονται. Απλά λέω ότι άλλα στέκονται και είναι ατράνταχτα στοιχεία, άλλα όμως είναι απλές υποθέσεις και όχι πραγματικά ντοκουμέντα.

Όσο για την γενικότερη άποψή μου για τον Ευαγγελάτο και τη συγκεκριμμένη εκπομπή, τα έχω γράψει λίγο παραπάνω σε αυτό το thread. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση "πολέμιός" του, και συνήθως υποστηρίζω τη συγκεκριμμένη εκπομπή. Και τέλος, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον ιατρικό κόσμο (είτε στηθοσκόπιο μου δώσεις να κρατήσω είτε ένα καρπούζι το ίδιο θα είναι για μένα :p)

nixx

ξεφτίλα,δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

πρέπει να ντρέπονται και λίγο.

τι να πείς ρε γμτ????έδωσε στη ψύχρα και το σωτηρία.

τι μπάχαλο είναι αυτό,τι γίνεται τελικά???στην ουγκάντα είμαστε???

λάθος αποτελέσματα,ληγμένα φάρμακα,σκουριασμένα εργαλεία,

κορυφή ο άλλος που κουβαλούσε το αίμα.και έλεγαν οι γιατροί : μπορεί να ήταν απασχολημένη η νοσοκόμα ,οπότε επαγωγικά ποιος θα το μεταφέρει στον ασθενή???ο συγγενής ας πάει να το πάρει απο το αιματολογικό.σιγά το πράγμα.αίμα είναι.πως λέμε : θα πας να μου πάρεις τσιγάρα???κάτι τέτοιο.

ο υφυπουργός στη κοσμάρα του.ούτε εγώ τα πίστευα,αλλά μου είχε πεί ο αδερφός μου,που έκανε εφημερίες στο σωτηρία τι παίζεται εκεί.

πολύ απλά δεν λειτουργεί τίποτα.πανικός γίνεται και στις ακτινογραφίες στο σωτηρία απο την μηχανογράφηση μέχρι την επίδειξη.

έχουν γίνει τρελά περιστατικά εκεί και στο κορυφαίο νοσοκομείο της ευρώπης : τον ευαγγελισμό.γιατί δε πήγε κι εκεί???εκεί θα εντόπιζε πολυ αηδιαστικά κρούσματα.

εγώ ΄σε ιδιώτες γιατρούς πάω και σε ιδιωτικά νοσοκομεία,αν χρειαστώ κάτι,αλλά ετοιμαζει εκπομπή και για τα ιδιωτικά.οπότε όποιος χρειαστεί κάτι,τι γίνεται μετά???

Παρολα αυτα εγω μιλαω για αυτα που κανω και βλεπω και για τα οποια ειμαι 100% σιγουρος.Γιαυτο ισως και να ακουγομαι απολυτος,δεν περιμενω ομως απο κανεναν να με πιστεψει γιατι η εικονα ειναι πιο δυνατη απο τα λογια.

Αυτο εχει αποσταση απο το να εμπιστευομαι τυφλα τον οποιονδηποτε δημοσιογραφο(ο οποιος ΕΧΕΙ συμφερον σε αυτα που λεει και δειχνει,τη θεαματικοτητα).

To 100% σίγουρος από που προκύπτει; Σε ένα νοσκομείο δεν δουλεύεις;

Ή δουλεύεις σε όλα και ξέρεις τι γίνεται σε όλα;

Σε αυτή την περίπτωση εχείς κι εσύ συμφέρον αλλά δεν το βλέπω έτσι, ούτε αναφέρθηκε κανείς στον επαγγελματισμό σου. Από τη στιγμή όμως που βλέπεις ένα στραβό, πώς μπορείς να το υπερασπίζεσαι;

Επειδή λοιπόν είμαστε σκεπτικιστές, δεν μπορούμε να φοράμε παροπίδες και να φωνάζουμε χοροπηδώντας ότι "ο ευαγγελάτος τα παίρνει, ο ευαγγελάτος το ένα, ο ευαγγελάτος το άλλο". Και δολοφόνος να ήταν ο ευαγγελάτος, αυτό που έδειξε είναι η (συγκεκριμένη) πραγματικότητα και δεν αλλάζει ό,τι και να είναι ο ευαγγελάτος. Αυτό είναι σκεπτικισμός.

Ο καθένας μας στον τομέα που δουλεύει, ξέρει ότι υπάρχουν και τα μαύρα πρόβατα. Αυτό όμως απλά το αποδεχόμαστε και προσπαθούμε να το διορθώσουμε, δεν προσπαθούμε να πείσουμε όλο τον κόσμο ότι εκεί που δουλεύουμε είναι παράρτημα του Παραδείσου.

Μιλας σοβαρα????Πρωτα απο ολα βαζουν σε κυνδινο τον εαυτο τους!!!!!Θα αφησουν την βελονα με τα αιματα και θα παρουν με την ιδια αιμα???ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!Απο κανεναν και με τιποτα...Μπορει να μη προσεξουν τοσο σε καποιους αλλους τομεις οκ..Αλλα ΔΕΝ γινεται να κανουν ενεση ή ληψη αιματος με ιδια βελονα!!!!

Καλά κι εσύ τους κλίβανους και την αποστείρωση δε τα έχεις ακουστά;

Είπαμε, δε τη βουτάνε και στη λάσπη πριν στη φέρουν.

Αλλά ξέχνα την ένεση, πάμε γι' άλλα.

Nrg, χαλάρωσε και μην γίνεσαι προσβλητικός (κατά τη γνώμη μου) απέναντι στον οποιονδήποτε που εκφράζει, όπως κι εσύ, τη γνώμη του - πόσο μάλλον όταν είναι γνώμη βασισμένη σε κάποιες παραπάνω γνώσεις και πληροφορίες (λόγω επαγγέλματος / ιδιότητας).

Όσο για τον φίλο μας τον Νίκο (Ευαγγελάτο), οφείλω να πω ότι κι εμένα μου φαίνεται τώρα τελευταία, και σαφώς και σήμερα, ότι μερικά πράγματα, ή τα τραβάει επίτηδες για να φανούν πιο τραγικά από ότι είναι (δεν λέω ότι δεν είναι, απλά λέω ότι τα τραβάει κιόλας επίτηδες), ή οι αποδείξεις του δεν είναι παρά ενδείξεις. Θα όφειλε να ξέρει, κατά τη γνώμη μου πάντα, τη διαφορά ανάμεσα σε ενδείξεις και αποδείξεις.

Και σαφώς, για να προλάβω ίσως κάποιες απαντήσεις, δεν λέω ότι η εκπομπή και τα ρεπορτάζ ήταν στημένα, ούτε ότι όλες οι αποδείξεις δεν στέκονται. Απλά λέω ότι άλλα στέκονται και είναι ατράνταχτα στοιχεία, άλλα όμως είναι απλές υποθέσεις και όχι πραγματικά ντοκουμέντα.

Όσο για την γενικότερη άποψή μου για τον Ευαγγελάτο και τη συγκεκριμμένη εκπομπή, τα έχω γράψει λίγο παραπάνω σε αυτό το thread. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση "πολέμιός" του, και συνήθως υποστηρίζω τη συγκεκριμμένη εκπομπή. Και τέλος, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον ιατρικό κόσμο (είτε στηθοσκόπιο μου δώσεις να κρατήσω είτε ένα καρπούζι το ίδιο θα είναι για μένα :p)

nixx

Παραθεσα ΑΚΡΙΒΩΣ τα γ-ε-γ-ο-ν-ο-τ-α. Αν προσβαλει καποιους προβλημα τους, να κοιταξουν να αλλαξουν δουλεια ή να καταγγελουν τους συναδελφους τους. Αλλα ποιος το κανει αυτο? Κανεις...

Παραθεσα ΑΚΡΙΒΩΣ τα γ-ε-γ-ο-ν-ο-τ-α.

Όχι, δεν έκανες αυτό "ακριβώς", αλλά παρουσίασες κάποια υποθετικά πράγματα ως δεδομένα, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.

Αν προσβαλει καποιους προβλημα τους, να κοιταξουν να αλλαξουν δουλεια ή να καταγγελουν τους συναδελφους τους. Αλλα ποιος το κανει αυτο? Κανεις...

Δεν εννοούσα ότι τα γεγονότα ίσως προσβάλλουν κάποιους, αλλά ίσως εσύ.

Τέλος πάντων, δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον σου (δεν σε ξέρω δε με ξέρεις που λέει και το λαϊκόν άσμα !), απλά προσπαθώ να είμαι λίγο πιο αντικειμενικός και προσγειωμένος. Όλες οι απόψεις δεκτές, γι'αυτό είναι το forum ! Aλλά όμως και για να σεβόμαστε και τους συμμετέχοντες.

Φιλικά πάντα,

nixx

Aλητεία ΚΑΙ στα δημόσια νοσοκομεία.

Αλητεία από απλους νοσοκόμους και νοσηλευτές που δεν θα τους στοιχίσει τπτ στη τελική να αλλάξουν μια βελόνα.

Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωη ολων μας επειδή βαριούνται... :mad:

KAI OΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. :mad:

Δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα από το να κοιτάμε τις βελόνες. :p

Εξάλλου πόσο δύσκολο είναι να τη φέρει από μέσα και να πει οτι την άνοιξε στο άλλο δωμάτιο; Ή μήπως ορίζει ο νόμος πως πρέπει να ανοίγονται πάντα παρουσία του πελάτη; :rolleyes:

Οι βελονες ΠΡΕΠΕΙ να ανοιγονται μπροστα στον ασθενη ειδικα σε αιμοληψια...Εχεις δικαιωμα να πεις στην νοσηλευτρια η τον γιατρο οτι ξερεις κατι??Θελω να μου ανοιξεις μπροστα μου την βελονα..Εκτος και αν ντρεπεσαι...τωρα αμα εσυ δεν κοιτας εκεινη την ωρα την βελονα και κοιτας τον οριζονται τοτε συγνωμη εισαι αξιος της μοιρας σου...Μονο οταν πας να ψωνισεις η να φας κατι κοιτας αν ειναι καλο???Δεν προστατευεις τον εαυτο σου???

Aλητεία ΚΑΙ στα δημόσια νοσοκομεία.

Αλητεία από απλους νοσοκόμους και νοσηλευτές που δεν θα τους στοιχίσει τπτ στη τελική να αλλάξουν μια βελόνα.

Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωη ολων μας επειδή βαριούνται... :mad:

KAI OΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. :mad:

Εισαι καλα???Ξερεις τι λες???Τα σκεφτεσαι???:mad: Εχεις αποδειξεις???

Ειδες κανενα να χρησιμοποιει την ιδια βελονα???

Δεν μας νοιαζει και ουτε θα παθουμε τιποτα αν χαλασουμε παραπανω βελονες η αν χασουμε θερμομετρα..Ουτε βαριομαστε...Καταλαβε οτι το να χρησιμοποιησουμε την ιδια βελονα βαζει σε κυνδινο 1 την δικη μας ζωη και για σενα που λεει ο λογος να μη μας νοιαζει μας νοιαζει για εμας...

Εγω κατι λαβιδες ειδα και σε αυτα δεν φταινε οι απλοι νοσηλευτες..Αμα δεν ξερετε μη μιλατε ρε γμτ....

Υπαρχουν και κακοι στην δουλεια τους οκ...

Δεν καταλαβα ομως γιατι αλητεια ολοι οι νοσηλευτες επειδη 1 στους 10.000 ειναι ερασιτεχνης σε αυτα που κανει και θα μας παρει ολους η μπαλα επειδη εσυ τα γενικευεις???Δηλαδη εσυ σε αυτο που ασχολεισαι ολοι ειναι αψογοι???

Εμεις παντως δεν μαθαμε ετσι,ουτε λειτουργουμε ετσι...Και δεν δειξαμε ΠΟΤΕ ανοχη σε οσα ειδαμε και βλεπουμε ακομα και σε γιατρους ακομα και σε χειρουργειο που εχω παρακολουθησει...

Ααααα, κοίτα: Αν ο Εισαγγελάτος πεί ότι κάποιοι νοσηλευτές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, σας παίρνει όλους οι μπάλα. Έτσι είναι το «σύστημα». :rolleyes: :fool:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Είχαμε δεν είχαμε πάλι, διαμάχη το κάναμε πάλι Οι μεν και οι δε. οι μεν υποστηρίζουν τους νοσηλευτές, οι δε υποστηρίζουν τον Ευαγγελάτο και κατακρίνουν τους νοσηλευτές.

Το θέμα είναι ότι όπως και σε κάθε πτυχή της Ελληνικής κοινωνίας, έτσι κι εδώ έχουμε λαμόγια και απατεώνες (σόρρυ για τις εκφράσεις αλλά δυστυχώς έτσι είναι). Φυσικά κανένας δεν είπε ότι ΟΛΟΙ είναι έτσι και αλλοίμονό μας αν ήταν όλοι έτσι. Υπάρχουν ευσυνείδητοι γιατροί και νοσηλευτές που κάνουν με αυταπάρνηση το καθήκον τους. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί όλοι πέφτουν πάνω στο δημοσιογράφο; Αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος θα ήταν κάποιος άλλος. Και στο κάτω κάτω, ας μην έδιναν κάποια "μπουμπούκια" το δικαίωμα στον Ευαγγελάτο και στον κάθε Ευαγγελάτο να τους βγάλει τα άπλυτα στη φόρα.

Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για την υγεία μας εδώ. Μην το πάμε στα συντεχνιακά, όπως πάντα. "Όχι, γιατί έθιξε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ο Ευαγγελάτος;" κλπ κλπ.

Ας αφήσουμε όλοι την υπερβολική ευθυξία και ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Αυτό χρειάζεται.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε συ, αφού μόνο σου το λες: λαμόγια υπάρχουν παντού. Ο Εισαγγελάτος δηλαδή κάνει το αυτονόητο. Βρίσκει τους άχρηστους από κάθε τομέα και τους δείχνει. Δηλαδή μπορεί να κάνει εκπομπές για σχεδόν όλο το «Χρυσό Όδηγο»: ηλεκτρολόγους που κάνουν εγκαταστάσεις του ****υ, οδηγούς λεωφορείων που πάνε σαν τρελοί, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που χαζεύουν, γεωπόνους που κάνουν τα στραβά μάτια σε υγειονομικές παραβάσεις, φύλακες που χαριεντίζονται με την γκόμενα στο τηλέφωνο κ.ο.κ. Προσφέρει κάτι δηλαδή αυτό;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ρε συ, αφού μόνο σου το λες: λαμόγια υπάρχουν παντού.

Να, ο Ευαγγελάτος για παράδειγμα.

Οι βελονες ΠΡΕΠΕΙ να ανοιγονται μπροστα στον ασθενη ειδικα σε αιμοληψια...Εχεις δικαιωμα να πεις στην νοσηλευτρια η τον γιατρο οτι ξερεις κατι??Θελω να μου ανοιξεις μπροστα μου την βελονα..Εκτος και αν ντρεπεσαι...τωρα αμα εσυ δεν κοιτας εκεινη την ωρα την βελονα και κοιτας τον οριζονται τοτε συγνωμη εισαι αξιος της μοιρας σου...Μονο οταν πας να ψωνισεις η να φας κατι κοιτας αν ειναι καλο???Δεν προστατευεις τον εαυτο σου???

Προφανώς το ξέρεις καλύτερα από μένα οτι αρκετοί έχουν φοβία με τις βελόνες και τα σχετικά.

Φτάνουν μέχρι τη λιποθυμία... Τι να κάνουμε δλδ; Δεν αισθανόνται όλοι άνετα να κοιτάν τις βελόνες και τα τρυπήματα;

Συμφωνα με τα λεγομενα σου λοιπόν, όποιος δεν μπορεί να κοιτάξει τις βελόνες είναι άξιος της μοιρας του και καλά να πάθει που ο νοσοκομος/γιατρός μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποίησει μεταχειρισμένη βελόνα.:mad:

Συγχαρητήρια. Ωραία λογική. :down:

Εισαι καλα???Ξερεις τι λες???Τα σκεφτεσαι???:mad: Εχεις αποδειξεις???

Ειδες κανενα να χρησιμοποιει την ιδια βελονα???

Δεν μας νοιαζει και ουτε θα παθουμε τιποτα αν χαλασουμε παραπανω βελονες η αν χασουμε θερμομετρα..Ουτε βαριομαστε...Καταλαβε οτι το να χρησιμοποιησουμε την ιδια βελονα βαζει σε κυνδινο 1 την δικη μας ζωη και για σενα που λεει ο λογος να μη μας νοιαζει μας νοιαζει για εμας...

Εγω κατι λαβιδες ειδα και σε αυτα δεν φταινε οι απλοι νοσηλευτες..Αμα δεν ξερετε μη μιλατε ρε γμτ....

Υπαρχουν και κακοι στην δουλεια τους οκ...

Δεν καταλαβα ομως γιατι αλητεια ολοι οι νοσηλευτες επειδη 1 στους 10.000 ειναι ερασιτεχνης σε αυτα που κανει και θα μας παρει ολους η μπαλα επειδη εσυ τα γενικευεις???Δηλαδη εσυ σε αυτο που ασχολεισαι ολοι ειναι αψογοι???

Εμεις παντως δεν μαθαμε ετσι,ουτε λειτουργουμε ετσι...Και δεν δειξαμε ΠΟΤΕ ανοχη σε οσα ειδαμε και βλεπουμε ακομα και σε γιατρους ακομα και σε χειρουργειο που εχω παρακολουθησει...

:stupid:

Καταρχην σβήσε γιατί θα αρπάξεις... Κουβέντα κάνουμε..:)

Ειδες πουθενα να πω οτι ΟΛΟΙ οι εφοριακοί τα παίρνουν, ΟΛΟΙ οι γιατροί δεν αποστειρώνουν τα εργαλέια τους, ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφικοι δεν ειναι ρουφιάνοι; :p

Σαν την εκπομπή του Ευαγγελάτου το κάναμε. Που ακουγεται 400 φορες το 15λεπτο οτι ΔΕΝ ειναι ολοι οι νοσοκομοι εγκληματίες, ΔΕΝ ειναι όλοι οι αστυνομικοί σταρχιδιστές κ.ο.κ.

Δλδ πρέπει κάθε φορά να τονίζουμε τα αυτονόητα, ότι δλδ σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, οι ευσυνειδητοι και οι ασυνειδητοι;:O

Elementary, my dear Stalitsa.:D

Ποιό είναι το νόημα τότε να μας δείχνει τα λαμόγια από κάθε επαγγελματικό τομέα, όταν ξέρουμε ότι υπάρχουν (εκτός φυσικά από την τηλεθέαση); Τι κερδίζουμε εκτός του ότι μαθαίνουμε το αυτονόητο; :worry:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★