Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

"μπορούμε να δούμε ποιες συσκευές εχουν ενεργοποιημένο bluetooth!!!!" συγκλονιστική "απόδειξη" :lol:
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το πρόγραμμα λειτουργεί παιδιά δοκιμασμένα...

Λειτουργεί μόνο σε κάποια παλιά μοντέλα (ή με παλιό firmware) που έχουν είναι ακόμα ευάλωτα στις επιθέσεις του.

Μα τι λέμε όμως τώρα... Αφού όλα τα "πειράματα" που έκανε και στα ρεπορτάζ αλλά και ζωντανά στο studio μέχρι τώρα, έγιναν με κινητά της εκπομπής (δηλαδή ξεκάθαρα πειραγμένα από πριν). Software για να τα κάνεις όλα αυτά υπάρχει και βρίσκεται άνετα με ένα search στο Google (για Symbian/smartphones πάντα !). Με λίγα λόγια πρέπει να έχεις πρώτα φυσική πρόσβαση για κάποια ώρα στο κινητό που θέλεις να υποκλέψεις. Με την ίδια λογική, μπορώ κι εγώ να κάνω δώρο σε κάποιον ...ένα ζευγάρι παπούτσια, και να έχω βάλει κοριό στη σόλα. Εμπρός λοιπόν να καταρρεύσει και ο μύθος των "αθώων" παπουτσιών ! Συμβουλή για να προστατευθείτε : κυκλοφορείτε ξυπόλητοι.

Απίστευτος !

nixx

Τι λειτούργησε?????

Όλοι παραπονιούνται εκει μέσα. Σε κανέναν δεν δουλέυει

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δε το έχω το πρόγραμμα αλλά το έχουν κάνει σε μένα. Και μάλιστα υπάρχει και ένα παρόμοιο πρόγραμμα που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σε κάποιο μοντέλο κινητού και απλά με μία προσθήκη εξουσιοδοτημένης αξιόπιστης συσκευής στη λίστα των bluetooth σου κάνει το ίδιο πράγμα. Αύριο αν θες θα μάθω το μοντέλο να το ελέγξεις και μόνο σου. Απλές λειτουργίες είναι αυτά ρε παιδιά. Μη τρελαθούμε. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα κινητά μας εκτεθημένα και τα κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.spy-safetyphone.com/_en/index.html

Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης. Πιάνει ένα θέμα (που αναμφισβήτητα έχει και ουσία) και το "εμπλουτίζει" με τόσες ανακρίβειες και υπερβολές, που πραγματικά αναρωτιέμαι πως το ΕΣΡ του επιτρέπει ακόμα να βγαίνει στην τηλεόραση.

Και μου αρέσουν και όλοι αυτοί οι "ειδικοί"-ξερόλες που έχουν καλεσμένους εκεί μέσα. Έλεος ρε παιδιά. Που βαδίζει αυτή η κοινωνία. Έλεος...

Υ.Γ. Για όσους βαριούνται να διαβάσουν τι κάνει το παραπάνω προγραμματάκι, εν περιλήψει να πω ότι καταρχήν αφορά μόνο Nokia smart phones (αυτό σίγουρα το είχατε μαντέψει... :)). Το παγιδευμένο κινητό όταν ξεκινάει κάποια κλήση, στέλνει SMS σε προκαθορισμένο κινητό (του υποκλοπέα) ώστε να ενημερώσει ότι έχει ξεκινήσει τηλεφωνική επικοινωνία. Ο υποκλοπέας τώρα αν καλέσει το παγιδευμένο κινητό ακούει την συνομιλία (προφανώς μέσω μηχανισμού conference call). Το τηλέφωνο που καλούσαν και άκουγαν τη συνομιλία, ήταν το παγιδευμένο τηλέφωνο που έδινε ο Ευαγγελάτος στα θύματα.

Λειτουργεί μόνο σε κάποια παλιά μοντέλα (ή με παλιό firmware) που έχουν είναι ακόμα ευάλωτα στις επιθέσεις του.

Αυτό το ξέρουμε αλλά και χρήστες αυτών των τηλεφώνων ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν. Ψάξε στο forum για περισσότερα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Τι λειτούργησε?????

Όλοι παραπονιούνται εκει μέσα. Σε κανέναν δεν δουλέυει

λειτουργΟΥσε οχι λειτούργησε,

παλιοτερα εννοει το παλικαρι.

μα καλα ειναι σοβαροι. θα παραιτηθει η αδαε βαση ποιανου αποτελεσματος?

Βρε παιδιά τι μηχάνημα είναι αυτο που με 600 ευρο μπαινεις σε κεραία και παρακολουθείς;

Θα μας τρελάνει ο Παπαράτος.

καθε μερα αλλη μερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμπέρασμα 2ο και τελευταίο μάλλον: ΠΑΛΙ δεν καταλήξαμε πουθενά ΠΑΛΙ δεν αποδείξαμε ΤΙΠΟΤΑ !!!

Και ΠΑΛΙ καταφέραμε να πείσουμε και να τρομοκρατήσουμε το 99% των χρηστών κινητών που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία, και οι γνώσεις τους γύρω από τα κινητά είναι μόνο "με το πράσινο απαντάς, με το κόκκινο κλείνεις"...

Γελοίος καραγκιόζης.

(και μην ρωτήσει κανείς "τότε γιατί τον βλέπεις"... γιατί 1) θέλω να ξέρω τι αηδίες λέει και δείχνει, από πρώτο χέρι, και 2) γελάω πολύ :p)

nixx

Συμπέρασμα 2ο και τελευταίο μάλλον: ΠΑΛΙ δεν καταλήξαμε πουθενά ΠΑΛΙ δεν αποδείξαμε ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ετσι ειναι οι αποδειξεις!:hypno:

Αρπα κολλα δημοσιογραφια με σκοπο την τηλεθεαση.

Πιστευω θα ηταν καλυτερο να γινοταν ενα ντοκυμαντερ που τα βλεπει ποιο ψυχραιμα και υπευθηνα τα πραγματα.

Τοθλαχιστον εμαθαν οι τηλεθεατες να μην εχουν ανοιχτα τα bluetooth...:rolleyes:

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

λειτουργΟΥσε οχι λειτούργησε,

παλιοτερα εννοει το παλικαρι.

Για ένα γράμμα κάνεις έτσι??:p

Το ότι λειτουργούσε είναι λογικότατο... όταν δεν υπήρχαν οι απαραίτητες ασφάλειες στο bluetooth τότε ναι αλλά τώρα πως γίνεται.

Αυτός το έκανε με ένα 6600. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω εδώ και καιρό αλλά τίποτα

@alkar περιμένουμε ενημέρωση ;)

Και εμένα η περιέργεια με έφαγε πάλι! Α ρε Ευαγγελάτε, έχω χάσει για τις εκπομπές σου 4 ώρες, 34 λεπτά, 11 δευτερόλεπτα και 6 δέκατα ύπνου. zzzzzzzzzzzzzz.............zzzzzzzzzzzzzz.............zzzzzzzzzzzzzz..........

Ρε παιδια ο κυριος Ευαγγελατος εχει δικιο, εγω εχθες υποκλεψα το κινητο του και ακουσα να λεει με τη Τατιανα οτι σημερα δεν θα πει πολλα ψεματα.

Ρε παιδια ο κυριος Ευαγγελατος εχει δικιο, εγω εχθες υποκλεψα το κινητο του και ακουσα να λεει με τη Τατιανα οτι σημερα δεν θα πει πολλα ψεματα.

:lol::lol:

Παιδιά, πάλι μέτρα προστασίας βλέπω... Format κτλ..

Και τώρα βλάπω εγκατάσταση λογισμικού Over the air(απο μακρυά):lol::lol::lol:

Παιδια αυτος αριστερα ειναι βουλευτης;; Τωρα αυτος περιμενει οτι θα τον ψηφησει κανεις με την τοσα κιλα εξυπναδα που εχει;;

πωπω, προβλέπω αυριο τεράστιες πωλήσεις σε καφετιέρες.:lol: Limit up θα κανουν τα supermarket :p :p

βγαινει και σε πληντηριο?:worry:

Yeah baby!

Ολη η μαγκια τελικα ειναι στο καφε, πρεπει να ειναι ντεκαφεινε ααα να και το φορματ που δεν μπορει να κανει και μονος του

1.ποιος πανεξυπνος εχει γραψει τα κειμενα???

2.Θελει και το cd των windows για το φορματ του κινητου???

3.παλι καλα εχει την ξανθια και δεν βαρεθηκα....

4.Θα πεθανω στα γελια οταν δω αυριο τις ανακοινωσεις των εταιριων κινητης τηλεγωνιας!

Yeah baby!

Επισης οποιος θελει τα προγραμματα free για υποκλοπες οπως

callmagic2_0,celltrack,smsanywhere,spycall,smsforwared

ας γραψει το email του.

Ανέβασε τα εδώ http://www.rapidshare.com και όποιος σου τα ζητάει, απλά να του δίνεις το link με pm.

Περιμένω pm σου με τα προγράμματα.