Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Σημερα το βραδυ ο Νικος Ευαγγελατος στην εκπομπη του στον ΑΝΤ1 θα δειξει πως μπορουν να κλαπουν στοιχεια (π.χ μηνυματα, εικονες , ομιλια) απο ενα αλλο κινητο μεσω bluetooth..Θα δειξει επισης πως γινεται οταν ενα κινητο ειναι κλειστο να μας ακουνε αλλοι το τι λεμε:blink: :blink: ..ΔΛΔ το κινητο λειτουργει σαν μικροφωνο οταν ειναι κλειστο..Και αλλα πολλα...

Μην μου την πειτε:p Απλα για ενημερωση το λεω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αυτό γνώριζα οτι γίνεται.

τον τρόπο δνε ήξερα, θα τον μάθω απόψε.

Ωχ Παναγια μου τι εχουμε να ακουσουμε παλι :wacko:

(Δεν το λεω για σενα redalert19882000 :p )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

για εμένα το λες;

ἠ για αυτά που θα βγούνε στην εκπομπή;

Ναι βρε ενοειται...Βεβαια ειχε βγει και το πρωι στον παπαδακι και ελεγε τι θα κανει το βραδυ..Μιλαμε αυτα που ελεγε ητανε κουφα με τα κινητα...Περιμενω να δω παντως

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στους τεχνολογικους προβληματισμους νομιζω ειχα διαβασει κατι σε αναλογο θεμα.

Για να δουμε ομως τι θα βγει στη φορα παλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

ναι ρε παιδια..κι εγω το ειδα...τι συμβαινει??εγω ευτυχως τα bt τα εχω σχεδον παντα απενεργοποιημενα για τυχον ασχετους(που κουβαλαν ιους) ;)

Για να δούμε τι θα δούμε... redalert19882000 να είσαι καλά που μας ενημέρωσες. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ειπε παντως οτι για να μπορει να κανει ο,τι κανει πρεπει πρωτα να εχει παρεμβει στο κινητο σου με καποιο τροπο,εστω και αν αυτος ειναι καποιος ιος με ΒΤ ή sms ειπε,αν και με sms καπως χλωμο..Αν ειναι ετσι εχει πολυ ενδιαφερον αποψε να δουμε πως γινονται..Ηρθε η ωρα να μαθουμε καποια πραγματακια!!!:ninja: :whistle:

Θεωρώ κάπως δύσκολο και λίγο απίθανο οι απλοί πολίτες να παρακολουθούνται χωρίς λόγο. Το θεωρώ δύσκολο γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει λόγος για να γίνει αυτό. Εάν υπάρχει λόγος π.χ θέλουν να παρακολουθήσει η αστυνομία κάποιον επικίνδυνο πολίτη ή κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παραβιάσουν τα προσωπικά των άλλων... π.χ άνθρωποι όπου με κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα χρησιμοποιούν τα παράνομα λογισμικά ακόμη για να παρακολουθήσουν κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

Εγώ πιστεύω πως αυτά που μπορούν να παρακολουθούνται εν άγνοια μας ακόμη και χωρίς λογισμικό είναι τα sms, mms και οι τηλεφωνικές κλήσεις. Επίσης μπορεί να βρεθεί το σημείο που είναι κάποιος οποιαδήποτε στιγμή!

Το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την μετατροπή του κιν. τηλεφώνου σε "κοριό" το θεωρώ πολύ πιθανό τα κινητά τηλέφωνα να είναι νεότερης γενιάς που να μπορούν να δέχονται java, symbian και άλλου είδους εφαρμογές και οι εφαρμογές αυτές να μεταφέρονται στο κινήτό είτε με την χρήση του δικτύου(mms κ.α) είτε με bluetooth,υπέρυθρες κ.α Με λίγα λόγια είναι αρκετά δύσκολο νομίζω να λειτουργήσει ένα απλό τηλέφωνο (π.χ Ericsson GH628) σαν κοριός...

Είμαι περιέργος να δώ τι γίνεται πραγματικά με αυτήν την υπόθεση...:worry:

Life Is Good

Κ τα ματια μας και τα αυτια μας θα τρηβουμε με αυτα που θα ακουσουμε!!:ninja:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μηπως 8α ηταν πιο φρονιμο,να μταφερ8ει το θεμα στο αντιστοιχο που υπαρχει ηδη? (αποδειξεις)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γιατί δεν πάει(αν δεν μπορεί να πάει ο ίδιος ο κυρ Μάνος...)κάποιος super mod ή mod απο εδώ,με δική του πρωτοβουλία να τους τα πει εκεί να τελειώνουμε...;;;:cool:

Το τι βλακείες θα ακουστούν τα μεσάνυχτα,δεν λέγεται...:p

Θα ήταν καλό μια τηλ. παρέμβαση ή παρουσία κάποιου αντιπροσώπου του myphone.gr όπως έιπε παραπάνω ο φίλος tasosmaroulitsis...;)

+1

Πιο σωστά,μπράβο...!!!;)

Τηλέφωνο να πάρει κάποιος mod αν δεν θέλει να πάει,μπορεί...:)

Η εκπομπή είναι live;;;:confused:

Ναι.:)

Ας τους πάρει ένας mod τηλέφωνο να κάνουμε λίγη πλάκα...:p

Το τι τρομολαγνεία θα σπείρει ο Εισαγγελάτος σήμερα,δεν λέγεται...:D

Ναι.:)

Ας τους πάρει ένας mod τηλέφωνο να κάνουμε λίγη πλάκα...:p

Το τι τρομολαγνεία θα σπείρει ο Εισαγγελάτος σήμερα,δεν λέγεται...:D

Φίλε μου, με έκανες και γέλασα:lol: :lol: :lol:!Και έγώ συμφωνώ να πάρει κάποιος τηλέφωνο!Ας μην είναι και moderator, ας είναι και κάποιο αξιόπιστο μέλος!:D

Φίλε μου, με έκανες και γέλασα:lol: :lol: :lol:!Και έγώ συμφωνώ να πάρει κάποιος τηλέφωνο!Ας μην είναι και moderator, ας είναι και κάποιο αξιόπιστο μέλος!:D

Ο nervous να πάρει να τους τα ψάλει...:shifty:

Στο τέλος φυσικά,για όλες τις παρακολουθήσεις απο τα κινητά(?),θα φταίει φυσικά ο Big Brother και η κακούργα Αμερική...:whistle:

Ο nervous να πάρει να τους τα ψάλει...:shifty:

Στο τέλος φυσικά,για όλες τις παρακολουθήσεις απο τα κινητά(?),θα φταίει φυσικά ο Big Brother και η κακούργα Αμερική...:whistle:

Εντάξει λοιπόν, πως θα τον ενημερώσουμε;;;

Εντάξει λοιπόν, πως θα τον ενημερώσουμε;;;

Όχι ρε,πλάκα κάνω.Τι να τον ενημερώσουμε τον άνθρωπο...Απλά,τον ανέφερα επειδή του έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία,όπως και εκείνος σε εμένα...:rolleyes:

Πέρα απ'την πλάκα,θα ακουστούν βλακείες σήμερα και αναρωτιέμαι ποιους θα έχει καλεσμένους στην εκπομπή,οι οποίοι να είναι ειδικοί επι του θέματος...:worry:

Μην είναι τίποτα άσχετοι φοβάμαι και λένε μπαρούφες...