redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Σημερα το βραδυ ο Νικος Ευαγγελατος στην εκπομπη του στον ΑΝΤ1 θα δειξει πως μπορουν να κλαπουν στοιχεια (π.χ μηνυματα, εικονες , ομιλια) απο ενα αλλο κινητο μεσω bluetooth..Θα δειξει επισης πως γινεται οταν ενα κινητο ειναι κλειστο να μας ακουνε αλλοι το τι λεμε:blink: :blink: ..ΔΛΔ το κινητο λειτουργει σαν μικροφωνο οταν ειναι κλειστο..Και αλλα πολλα... Μην μου την πειτε:p Απλα για ενημερωση το λεω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 αυτό γνώριζα οτι γίνεται. τον τρόπο δνε ήξερα, θα τον μάθω απόψε. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ωχ Παναγια μου τι εχουμε να ακουσουμε παλι :wacko: (Δεν το λεω για σενα redalert19882000 :p ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ωχ Παναγια μου τι εχουμε να ακουσουμε παλι :wacko: (Δεν το λεω για σενα redalert19882000 :p ) για εμένα το λες; ἠ για αυτά που θα βγούνε στην εκπομπή; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 logika gi afta pou tha vgoune stin ekpompi ta leei Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ωχ Παναγια μου τι εχουμε να ακουσουμε παλι :wacko: (Δεν το λεω για σενα redalert19882000 :p ) Ναι βρε ενοειται...Βεβαια ειχε βγει και το πρωι στον παπαδακι και ελεγε τι θα κανει το βραδυ..Μιλαμε αυτα που ελεγε ητανε κουφα με τα κινητα...Περιμενω να δω παντως Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Στους τεχνολογικους προβληματισμους νομιζω ειχα διαβασει κατι σε αναλογο θεμα. Για να δουμε ομως τι θα βγει στη φορα παλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ναι ρε παιδια..κι εγω το ειδα...τι συμβαινει??εγω ευτυχως τα bt τα εχω σχεδον παντα απενεργοποιημενα για τυχον ασχετους(που κουβαλαν ιους) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Για να δούμε τι θα δούμε... redalert19882000 να είσαι καλά που μας ενημέρωσες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ειπε παντως οτι για να μπορει να κανει ο,τι κανει πρεπει πρωτα να εχει παρεμβει στο κινητο σου με καποιο τροπο,εστω και αν αυτος ειναι καποιος ιος με ΒΤ ή sms ειπε,αν και με sms καπως χλωμο..Αν ειναι ετσι εχει πολυ ενδιαφερον αποψε να δουμε πως γινονται..Ηρθε η ωρα να μαθουμε καποια πραγματακια!!!:ninja: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Θεωρώ κάπως δύσκολο και λίγο απίθανο οι απλοί πολίτες να παρακολουθούνται χωρίς λόγο. Το θεωρώ δύσκολο γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει λόγος για να γίνει αυτό. Εάν υπάρχει λόγος π.χ θέλουν να παρακολουθήσει η αστυνομία κάποιον επικίνδυνο πολίτη ή κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παραβιάσουν τα προσωπικά των άλλων... π.χ άνθρωποι όπου με κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα χρησιμοποιούν τα παράνομα λογισμικά ακόμη για να παρακολουθήσουν κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Εγώ πιστεύω πως αυτά που μπορούν να παρακολουθούνται εν άγνοια μας ακόμη και χωρίς λογισμικό είναι τα sms, mms και οι τηλεφωνικές κλήσεις. Επίσης μπορεί να βρεθεί το σημείο που είναι κάποιος οποιαδήποτε στιγμή! Το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την μετατροπή του κιν. τηλεφώνου σε "κοριό" το θεωρώ πολύ πιθανό τα κινητά τηλέφωνα να είναι νεότερης γενιάς που να μπορούν να δέχονται java, symbian και άλλου είδους εφαρμογές και οι εφαρμογές αυτές να μεταφέρονται στο κινήτό είτε με την χρήση του δικτύου(mms κ.α) είτε με bluetooth,υπέρυθρες κ.α Με λίγα λόγια είναι αρκετά δύσκολο νομίζω να λειτουργήσει ένα απλό τηλέφωνο (π.χ Ericsson GH628) σαν κοριός... Είμαι περιέργος να δώ τι γίνεται πραγματικά με αυτήν την υπόθεση...:worry: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κ τα ματια μας και τα αυτια μας θα τρηβουμε με αυτα που θα ακουσουμε!!:ninja: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 μηπως 8α ηταν πιο φρονιμο,να μταφερ8ει το θεμα στο αντιστοιχο που υπαρχει ηδη? (αποδειξεις) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Γιατί δεν πάει(αν δεν μπορεί να πάει ο ίδιος ο κυρ Μάνος...)κάποιος super mod ή mod απο εδώ,με δική του πρωτοβουλία να τους τα πει εκεί να τελειώνουμε...;;;:cool: Το τι βλακείες θα ακουστούν τα μεσάνυχτα,δεν λέγεται...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας:blink: :hypno: :eek: :shock: !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Θα ήταν καλό μια τηλ. παρέμβαση ή παρουσία κάποιου αντιπροσώπου του myphone.gr όπως έιπε παραπάνω ο φίλος tasosmaroulitsis...;) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Θα ήταν καλό μια τηλ. παρέμβαση ή παρουσία κάποιου αντιπροσώπου του myphone.gr όπως έιπε παραπάνω ο φίλος tasosmaroulitsis...;) +1 Πιο σωστά,μπράβο...!!!;) Τηλέφωνο να πάρει κάποιος mod αν δεν θέλει να πάει,μπορεί...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ωχ ωχ ωχ... μονο αυτο εχω να πω... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Η εκπομπή είναι live;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Η εκπομπή είναι live;;;:confused: Ναι.:) Ας τους πάρει ένας mod τηλέφωνο να κάνουμε λίγη πλάκα...:p Το τι τρομολαγνεία θα σπείρει ο Εισαγγελάτος σήμερα,δεν λέγεται...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ναι.:) Ας τους πάρει ένας mod τηλέφωνο να κάνουμε λίγη πλάκα...:p Το τι τρομολαγνεία θα σπείρει ο Εισαγγελάτος σήμερα,δεν λέγεται...:D Φίλε μου, με έκανες και γέλασα:lol: :lol: :lol:!Και έγώ συμφωνώ να πάρει κάποιος τηλέφωνο!Ας μην είναι και moderator, ας είναι και κάποιο αξιόπιστο μέλος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Φίλε μου, με έκανες και γέλασα:lol: :lol: :lol:!Και έγώ συμφωνώ να πάρει κάποιος τηλέφωνο!Ας μην είναι και moderator, ας είναι και κάποιο αξιόπιστο μέλος!:D Ο nervous να πάρει να τους τα ψάλει...:shifty: Στο τέλος φυσικά,για όλες τις παρακολουθήσεις απο τα κινητά(?),θα φταίει φυσικά ο Big Brother και η κακούργα Αμερική...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ο nervous να πάρει να τους τα ψάλει...:shifty: Στο τέλος φυσικά,για όλες τις παρακολουθήσεις απο τα κινητά(?),θα φταίει φυσικά ο Big Brother και η κακούργα Αμερική...:whistle: Εντάξει λοιπόν, πως θα τον ενημερώσουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εντάξει λοιπόν, πως θα τον ενημερώσουμε;;; Όχι ρε,πλάκα κάνω.Τι να τον ενημερώσουμε τον άνθρωπο...Απλά,τον ανέφερα επειδή του έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία,όπως και εκείνος σε εμένα...:rolleyes: Πέρα απ'την πλάκα,θα ακουστούν βλακείες σήμερα και αναρωτιέμαι ποιους θα έχει καλεσμένους στην εκπομπή,οι οποίοι να είναι ειδικοί επι του θέματος...:worry: Μην είναι τίποτα άσχετοι φοβάμαι και λένε μπαρούφες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 τι ώρα είναι η εκπομπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts