Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Μιας και ο κ.Ευαγγελάτος έχει πιάσει όλα τα επαγγέλματα και απόκαλύπτει τους τσαρλατάνους ,

πότε θα κάνει μια εκπομπή για το δικό του επάγγελμα, τους δημοσιογράφους ;

μιας και σε αυτό υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες....

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον μία εκπομπή με θέμα τους δημοσιογράφους.Μακάρι να επιχειρήσει κάτι τόσο τολμηρό,ίσως και επικίνδυνο για την καριέρα του.

Ωστόσο,πολύ δύσκολα κάποιος στρέφεται εναντίον των συναδέλφων του.Θεωρείται ανήθικο...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον μία εκπομπή με θέμα τους δημοσιογράφους.Μακάρι να επιχειρήσει κάτι τόσο τολμηρό,ίσως και επικίνδυνο για την καριέρα του.

Ωστόσο,πολύ δύσκολα κάποιος στρέφεται εναντίον των συναδέλφων του.Θεωρείται ανήθικο...

Αν εκανε ο Ευαγγελατος εκπομπη για τους δημοσιογραφους, ο πρωτος που θα επρεπε να δειξει στα βιντεο θα επρεπε να ηταν ο ιδιος. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ο ίδιος είναι ανήθικος απο μόνος του. Είναι γελοίος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εκανε ο Ευαγγελατος εκπομπη για τους δημοσιογραφους, ο πρωτος που θα επρεπε να δειξει στα βιντεο θα επρεπε να ηταν ο ιδιος. :rolleyes:

AYTO EINAI TO PROFANES OMWS.....

Μα ουσιαστικά αυτό κάνει σε κάθε εκπομπή... :p

nixx

Ας μας πει πρωτα ποσα περνει αυτος και μετα να ψαχνει ποσα περνει ο ηλεκτρολογος και ο υδραυλικος που προσφερουν και περισσοτερο στην κοινωνια!

:mad:

Ηλεκτρολόγος είσαι και πειράχτηκες τόσο; Ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει τον μισθό που μπορεί, δεν ενοχλήθηκε κανείς από κάποιον ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό που κερδίζει πολλά κάνοντας σωστά τη δουλειά του, αλλά από αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο με τέτοια τεχνάσματα!

Ηλεκτρολόγος είσαι και πειράχτηκες τόσο; Ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει τον μισθό που μπορεί, δεν ενοχλήθηκε κανείς από κάποιον ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό που κερδίζει πολλά κάνοντας σωστά τη δουλειά του, αλλά από αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο με τέτοια τεχνάσματα!

δεν ειμαι ηλεκτρογος αλλα μου την σπαει οταν βγαινει ενας απατεωνας που βγαζει σε εναν μηνα οσα βγαζει ο καθε ηλεκτρολογος η υδραυλικος σε εναν χρονο(και αν τα βγαζει),και τον οποιο κατηγορη οτι κλεβει λεφτα!

ξεχναει αυτος τι εκανε στον πολεμο του αφγανισταν τι φοβερο ρεπορταζ εκανε!!

ki esy eygenie ti proteineis?na meinei makria apo to "maximo" reportaz eis endeiksh aytognosias?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ki esy eygenie ti proteineis?na meinei makria apo to "maximo" reportaz eis endeiksh aytognosias?

Ας συνεχισει να ασχολειται με κινητα και καμια μεγαλη εταιρια που κανει απατεωνιες δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα δεν το περνει εκει, ασχολειται μονο με μεροκαματιαριδες που προσπαθουν να συντηρισουν την οικογενεια τους και επισης δεν εχω δει κανεναν πλουσιο ηλεκτρολογο η υδραυλικο!

και τι να γινει δλδ?να αφησουμε τους μικροαπατεωνες και να πιασουμε τους "μεγαλους"?

εσυ δλδ τι θα προτιμας στο μελλον..να ακουν τις συνομιλιες σου(και για ποιο λογο να το κανουν?εκτος αν εισαι καποιος διασημος και σε κατασκοπευει το κους κους) ή να σε κλεβουν καθημερινα απο λιγο ο καθενας?

Πιστεψε με οι μεγαλες εταιριες κλεβουν περισσοτερα λεφτα απο σενα και εμενα αποτι οι ηλεκτρολογοι και οι υδραυλικοι, οσο γι'αυτο που ελεγε οτι ο ηλεκτρολογος πηρε 35ευρω γιατι ανεβασε δυο ασφαλειες δεν τα πηρε γιατι ανεβασε τις ασφαλειες αλλα γιατι ηρθε μεχρι εκει δηλαδη εχασε καποιες εργατοωρες δηλαδη τι επρεπε να μη παρει τιποτα?

δε διαφωνω.

αλλα ξαφνικα τα βαζουμε με τον ευαγγελατο(πιστεψε με κι εμενα μου ειναι αντιπαθης)

δε διαφωνω.

αλλα ξαφνικα τα βαζουμε με τον ευαγγελατο(πιστεψε με κι εμενα μου ειναι αντιπαθης)

Οχι και ξαφνικά.

Η αρχή αυτή του thread είναι αυτή.:lol:

Για ποιον λόγο;

Προσωπικά δεν τον θεωρώ ούτε ραδιούργο ούτε απατεώνα.

Για ποιον λόγο;

Προσωπικά δεν τον θεωρώ ούτε ραδιούργο ούτε απατεώνα.

Προσωπικα ομως ειναι.:p

Δημοσιογραφος την σημερον ημερα που να ειναι επιτυχημενος και να εχει φτασει εκει με το σταυρο στο χερι δεν υπαρχει κατ'εμε. Απλα αυτος κανει μπαμ κιολας σε αντιθεση με αλλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά, πόσο σίγουροι είστε ότι τα "μάχιμα" ρεπορτάζ είναι αυθεντικά; Φυσικά υπάρχουν απατεώνες σε όλα τα επαγγέλματα, και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για απατεωνιές με ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πετρελαιάδες, διαχειριστές κλπ.... αλλά τα ρεπορτάζ του ευαγγελάτου, ξαναρωτώ, είστε σιγουροι ότι είναι αυθεντικά;!

παιδιά, πόσο σίγουροι είστε ότι τα "μάχιμα" ρεπορτάζ είναι αυθεντικά; Φυσικά υπάρχουν απατεώνες σε όλα τα επαγγέλματα, και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για απατεωνιές με ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πετρελαιάδες, διαχειριστές κλπ.... αλλά τα ρεπορτάζ του ευαγγελάτου, ξαναρωτώ, είστε σιγουροι ότι είναι αυθεντικά;!

Όσο αυθεντικό είναι και το TAXi girl. :whistle:

Μπραβο ρε Bayern7 να σαι καλα αγορι μου .ειδικα με το taxi κοντευπουν να με τρελανουν ολοι οτι ειναι αυθεντικο..

Ώπα, δεν κατεθέτετε και εδώ (link) τι ξέρετε για το Taxi Girl, γιατί ομολογώ ότι είμαι εντελώς ανυποψίαστος...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ο Ευαγγελάτος καταθέτει όλα τα στοιχεία που αποκομίζει από τα ρεπορτάζ του στον εισαγγελέα. Επομένως μάλλον αυθεντικά πρέπει να είναι...

Εκτός κι αν μπορεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.

ολοι στις επαλξεις λοιπον να αποδειξουμε τις μουφες του ευαγγελατου!!

Ο Ευαγγελάτος καταθέτει όλα τα στοιχεία που αποκομίζει από τα ρεπορτάζ του στον εισαγγελέα. Επομένως μάλλον αυθεντικά πρέπει να είναι...

Εκτός κι αν μπορεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να τα καταθέτει στον Εισαγγελέα...

Αλλά και να τα καταθέτει, δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Και ο Τριανταφυλλόπουλος τα καταθέτει, αλλά πάντα (τουλάχιστον σε όσες υποθέσεις έχω υπόψη μου) η απόφαση είναι αθωωτική για τους κατηγορουμένους. Βέβαια αυτό δεν απασχολεί κανέναν, αφού πρώτα τους "δίκασε" τελεσίδικα ο Μάκης...:shifty:

Δεν έχω ακούσει ποτέ να τα καταθέτει στον Εισαγγελέα...

...:shifty:

ο ιδιος αρκετες φορες εχει πει πως τα στοιχεια ειναι στην διαθεση της εισαγγελιας..

οχι πως τα καταθετει.απλα αν καποιος ενδιαφερθει αναλαμβανει δραση..αυτος κανει μονο την ερευνα

Όντως, αυτό έχει διαφορά. Άλλο να λέει "είναι στη διάθεση..."

Αλλά και πάλι, απ'όσο γνωρίζω, πολύ δύσκολα γίνονται δεκτά στα δικαστήρια αποδεικτικά στοιχεία που έχουν αποκτηθεί παράνομα (βλ. κρυφή κάμερα), άσχετα αν είναι όντως αυθεντικά.