Jump to content

Galaxy A33 και A53 5G: Η λύση μιας «αδύνατης» εξίσωσης!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η αιώνια απαίτηση κάθε χρήστη είναι ένα ποιοτικό smartphone με high-end χαρακτηριστικά αλλά σε προσιτή τιμή. Ένα ερώτημα που συχνά καλούμαστε να απαντήσουμε και τις περισσότερες φορές είναι αδύνατον, αφού όπως σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες… ό,τι πληρώνεις, παίρνεις! Η Samsung, όμως, έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να γεφυρώσει αυτό το «χάσμα» entry-level, mid-range και high-end κατηγορίας, με αιχμή του δόρατος τα Galaxy A series και ομολογουμένως το πέτυχε, όπως αποδεικνύουν και τα νέα A33 και A53 5G!

Τα νέα μοντέλα αυτά μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εργαλεία «δημιουργίας», τα οποία μπορούν να καταστήσουν κάθε ώρα και στιγμή ακόμη πιο συναρπαστική. Σε αυτό συμβάλλουν τρία δομικά χαρακτηριστικά τους, καθώς διαθέτουν Super AMOLED οθόνες της Samsung, υψηλών προδιαγραφών κάμερες  και φυσικά μπαταρία και υψηλή αυτονομία που δε θα σας «εγκαταλείψει» νωρίς.

Σχεδιαστικά, είναι όπως μας έχει συνηθίσει η οικογένεια Samsung Galaxy A. Καλαίσθητα, με premium εμφάνιση, χωρίς να είναι «κραυγαλέα» αλλά δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο να «δείξει» το στυλ του, με το κατάλληλο χρώμα. Τα λεπτά bezels μειώνουν τις διαστάσεις χωρίς να στερούν «επιφάνεια εργασίας» και ο Ambient Edge σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας. Είναι και ανθεκτικά, βεβαίως, με προστασία IP67* απέναντι σε νερό και σκόνη και Gorilla Glass 5 να καλύπτει την πολύτιμη οθόνη.

Μιλώντας για την οθόνη, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η κορεατική εταιρεία δεν έχει κάνει το παραμικρό συμβιβασμό. Άλλωστε η οθόνη του κινητού μας, είναι το «παράθυρο» σε έναν κόσμο επικοινωνίας, δημιουργικότητας και διασκέδασης. Αμφότερα τα Galaxy A33 και A53 5G διαθέτουν Super AMOLED display με υψηλό refresh rate 90Hz και 120Hz αντίστοιχα, με διαγώνιο αρκετά μεγάλη (6,4-6,5”) αλλά παραμένοντας εύχρηστα από πλευράς διαστάσεων και βάρους. Ειδικά για το λαμπρό ελληνικό καλοκαίρι, οι δύο οθόνες είναι σχεδιασμένες, ώστε να αντανακλούν το φως όσο το δυνατόν λιγότερο και να προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα, ώστε να είναι ευδιάκριτες ακόμα και το μεσημέρι, σε εξωτερικούς χώρους.

Από την πρώτη στιγμή που η εταιρεία μας «σύνεστησε» την οικογένεια A, ο στόχος είναι ένας: Premium εμπειρία χρήσης και χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή, στη mid-range κατηγορία. Εδώ και μερικές γενιές έχει επιτευχθεί, με αποτέλεσμα τα Galaxy A33 και A53 5G να διαθέτουν ισχυρά Exynos 1280 chipsets στο εσωτερικό τους, μαζί με έως 16GB RAM (χάρη στη RAM Plus δυνατότητα που αξιοποιεί και τον αποθηκευτικό τους χώρο)! Δε θα βρείτε εφαρμογή που να μην μπορούν να εκτελέσουν με χαρακτηριστική ευκολία και ταχύτητα, ακόμα και απαιτητικά games, ενώ το multitasking γίνεται παιχνιδάκι. Για όλους μας το smartphone είναι πλέον ένα εργαλείο παραγωγικότητας αλλά δε χρειάζεται μια high-end ναυαρχίδα για να καλύψει τις βασικές μας απαιτήσεις στον τομέα του productivity. Plus, η κατασκευή του chipset στα 5nm με την τεχνολογία της Samsung, μειώνει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση και την έκλυση θερμότητας!

Το software είναι εξίσου σημαντικό με το hardware, για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Το Android 12 (που θα αναβαθμίζεται για 4 ολόκληρα χρόνια από την εταιρεία), μαζι με το One UI 4.1 είναι ένας συνδυασμός που προσφέρει εύκολη χρήση, υψηλές δυνατότητες παραμετροποίησης και αρκετά «βοηθήματα» για το χρήστη, ώστε η εμπειρία με το smartphone σας να είναι απολαυστική σε κάθε περίσταση! Προσθέστε στα παραπάνω τους 2 μήνες δωρεάν YouTube Premium** και τα 100GB δωρεάν χώρου στο OneDrive** για 6 μήνες και είστε έτοιμοι να… ανεβείτε επίπεδο, out of the box!

Αν είναι ένα χαρακτηριστικό που πάντα ξεχωρίζει το… «μέτριο» από το «πολύ καλό» smartphone, είναι η κάμερα. Εκεί οποιαδήποτε έκπτωση είναι άμεσα αντιληπτή, ακόμα και από τους αμύητους χρήστες, πλέον. Με τετραπλές κάμερες στο πίσω μέρος, κύριο αισθητήρα 48 και 64MP αντίστοιχα, με PDAF και OIS, τα Galaxy A33 και A53 5G προσφέρουν εξαιρετικές λήψεις μέρα και νύχτα. Οι ultrawide κάμερες των 8 και 12MP αντίστοιχα χωράνε τα πάντα στο πλάνο και είναι ιδανικές για μικρούς χώρους και μεγάλα… «αντικείμενα», ενώ macro και depth αισθητήρες προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω» που ζητά ο επίδοξος φωτογράφος και content creator. Το ισχυρό chipset επιτρέπει τη λήψη 4K video αλλά και FullHD video στα 120 FPS, ενώ και οι selfie κάμερες των 13 και 32MP αντίστοιχα θα σας υπερ-καλύψουν για το περιστασιακό video call ή tele-conference! Λίγους επιπλέον πόντους δίνουμε στο Galaxy A53 και όσον αφορά τον ήχο, αφού διαθέτει ισχυρά και καθαρά stereo ηχεία, έναντι του A33 που διαθέτει μόνο ένα, στο κάτω μέρους του.

Φυσικά για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω θα πρέπει η συσκευή μας να διαθέτει αρκετά μεγάλη αυτονομία και εδώ τα νέα Galaxy A δε θα σας απογοητεύσουν. Προσφέρουν αυτονομία που με μέση χρήση αγγίζει έως και τις 2 ημέρες, χάρη στις μπαταρίες των 5.000mAh, οι οποίες επαναφορτίζονται ταχύτατα με φορτιστή**** ισχύος έως 25W.

Τα Galaxy A33 και A53 5G είναι η σίγουρη «απάντηση» στη μεσαία κατηγορία, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος χρηστών και budgets, για όσους θέλουν μια συσκευή που θα τους καλύπτει για πολλά χρόνια, χωρίς να υστερεί σε κανένα επιμέρους τομέα και με premium χαρακτηριστικά που βρίσκουμε μόνο σε αρκετά ακριβότερα μοντέλα!

* Τα Galaxy A53 5G και Α33 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

*** Η προσφορά ισχύει από 25.03.2022-31.01.2023 μόνο για αγορές Galaxy Α53 και Α33 για καταναλωτές που δεν έχουν συνδρομή Microsoft 365 ή One Drive τις τελευταίες 90 ημέρες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, η συνδρομή μετατρέπεται σε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους Όρους του Google Play, εκτός εάν γίνει ακύρωση έγκαιρα. Βλ. https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer

**** Πωλείται χωριστά

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

εαν διαβασουμε στο τελος του κειμενου, βλεπουμε ποιος εγραψε το αρθρο. Στην αρχη θα βρουμε αυτο

Quote

Η Samsung, όμως, έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να γεφυρώσει αυτό το «χάσμα» entry-level, mid-range και high-end κατηγορίας, με αιχμή του δόρατος τα Galaxy A series και ομολογουμένως το πέτυχε, όπως αποδεικνύουν και τα νέα A33 και A53 5G!

τι να πεις ομως που το gsmarena γραφει αυτο

Quote

Samsung apparently has a huge stockpile of 50 million devices due to low demand

The A series of mid-range devices allegedly takes up a huge portion of this stuck inventory, presumably because they aren't appealing enough to fly off the shelves.

Η A σειρά συσκευών μεσαίας κατηγορίας φέρεται να καταλαμβάνει ένα τεράστιο μέρος αυτού του κολλημένου αποθέματος, πιθανώς επειδή δεν είναι αρκετά ελκυστικές για να πετάξουν από τα ράφια.

πηγη https://www.gsmarena.com/samsung_apparently_has_a_huge_stockpile_of_50_million_devices_due_to_low_demand-news-54759.php

τα συμπερασματα δικα σας

 

Link to comment
Share on other sites

On 22/6/2022 at 8:30 ΠΜ, lneam said:

εαν διαβασουμε στο τελος του κειμενου, βλεπουμε ποιος εγραψε το αρθρο. Στην αρχη θα βρουμε αυτο

τι να πεις ομως που το gsmarena γραφει αυτο

πηγη https://www.gsmarena.com/samsung_apparently_has_a_huge_stockpile_of_50_million_devices_due_to_low_demand-news-54759.php

τα συμπερασματα δικα σας

 

Πάντως στα σχόλια από κάτω ένας γράφει έμειναν διότι μειώνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Α. Δεν ξέρω τι τεχνικά χαρακτηριστικά μειώνουν, εγώ βλέπω ότι πρόσθεσαν και ois στην κάμερα. Η αλήθεια είναι ότι στο νέο A73 5G αφαίρεσαν τον τηλεφακό που είχε ο προκάτοχος του. Αν και έβγαινε μόνο σε έκδοση 4G. Η 5G δεν βγήκε ποτέ...

Επίσης στο A33 5G εκτός από ois έχουν βάλει και στερεοφωνικά ηχεία. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι τα περισσότερα απούλητα είναι τύπου Α02, Α12 που είναι κάκιστα τηλέφωνα, μη λειτουργικά για κάποιον που ασχολείται έστω μια ώρα την ημέρα με το κινητό του.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...