filippos Δημοσιεύτηκε June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2022 Δεν έχει συμπληρωθεί μήνας που αγόρασα νέο νούμερο στην Wind και δέχομαι καθημερινά τηλεφωνικές κλήσεις (και μηνύματα στον τηλεφωνητη όσο τον είχα ενεργοποιημένο) απο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας για μια υπόθεση άσχετου ατόμου. Τον πρώτο καιρό απαντούσα στις κλήσεις εξηγώντας τους πως έχουν γράψει λάθος τηλέφωνο και πως δεν είμαι εγώ το άτομο που αφορά η υπόθεσή τους. Αντιλαμβάνομαι την καχυποψία από μέρος τους γιατί τέτοια θα τα ακούν συνέχεια ΑΛΛΑ στην περίπτωση την δικιά μου όμως είναι η αλήθεια. Το ζήτημα όμως είναι πως έχω κλήσεις επι καθημερινής βάσης στις 12:00 με 12:30 το μεσημέρι απο αυτούς, έχω κρατήσει τα τηλ. νούμερά τους καθώς και τα sms μηνύματα που στέλνουν. Δεν καταλαβαίνουν πως πλέον παρενοχλούν άσχετο άτομο. Τι μπορώ να κάνω για την περίπτωση αυτή; Θυμάμαι πως υπάρχει δεδικασμένο για παρόμοια περίπτωση με πρόστιμο 10.000€ σε δικ. γραφείο που κι αυτό ενοχλούσε. Υπάρχει περίπτωση να πέσει καμπάνα σε αυτούς και να αποζημιωθώ κι εγώ; 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Μακάρι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα, θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω και εγώ για παλιά υπόθεση της γυναίκας μου.Υπόθεση που έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια και εξακολουθούν να τηλεφωνούν.Κάθε φορά λένε πως θα μεριμνήσουν ώστε να μην επαναληφθεί και παρόλα αυτά συνεχίζουν.Τόσο δύσκολο είναι να ενημερώσουν το τηλεφωνικό τους σύστημα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Τρολαρετε τους! 😝 1 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Εξακολουθούν να κάνουν κλήσεις (που δεν απαντώ πλεον) και να στέλνουν sms. Πιο αραιά βέβαια. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει κάποιου είδους προστασία απο τέτοιες οχλήσεις. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts