panoseco Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει που μπορώ να βρώ βίντεο ή και φωτογραφίες ακόμα απο διάφορες ιστοσελίδες που έχουν σχέση με υπερφυσικά φαινόμενα αλλά και με φαντάσματα από ανθρώπους που έχουν πεθάνει και η ψυχή τους μένει στην γή. Ενδιαφέρομαι παρά πολύ και θα ήμουνα υπόχρεος αν το ήξερε κάποιος κάτι. :X Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 http://www.unexplained-mysteries.com/ ISOS APTA KALITERA SITE PU EXO DEI...EXEI TA PANTA...APO FOTO,VIDEO KTL enjoy it!!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει που μπορώ να βρώ βίντεο ή και φωτογραφίες ακόμα απο διάφορες ιστοσελίδες που έχουν σχέση με υπερφυσικά φαινόμενα αλλά και με φαντάσματα από ανθρώπους που έχουν πεθάνει και η ψυχή τους μένει στην γή. Ενδιαφέρομαι παρά πολύ και θα ήμουνα υπόχρεος αν το ήξερε κάποιος κάτι. :X Ευχαριστώ πάρα πολύ. πολυ καλο Eλληνικο site ειναι αυτο επισης και αυτο εδω και εδω..links Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. September 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Πολύ ωραία αυτά που μου δώσατε αλλά θα ήθελα και κα΄ποια άλλα και με φωτογραφίες αλλά και βίντεο και κυρίως με φαντάσματα που ζούν μέσα σε σπίτια απο ανθρώπους που ζούσαν εκεί τα παλαιότερα χρόνια. Μου φαίνεται είχα δει κάποτε ένα αλλά δεν θυμάμαι που το είδα ακριβώς και ήταν πολύ ωραίο και ζητάω βοήθεια απελπισμένα Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Παιδιά , είπαμε να ανοίγουμε σοβαρά posts ε? :D;):) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 giati re file ti se xalaei den katalava...einia ena arketa endiaferon topic... ean den gustareis mhn to diavazeis...den se ypoxreonie kanies!!!!!!.... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Πολύ ωραία αυτά που μου δώσατε αλλά θα ήθελα και κα΄ποια άλλα και με φωτογραφίες αλλά και βίντεο και κυρίως με φαντάσματα που ζούν μέσα σε σπίτια απο ανθρώπους που ζούσαν εκεί τα παλαιότερα χρόνια. Μου φαίνεται είχα δει κάποτε ένα αλλά δεν θυμάμαι που το είδα ακριβώς και ήταν πολύ ωραίο και ζητάω βοήθεια απελπισμένα μα τα links που σου εδωσα πιο πανω περιεχουν photo και video για download.με παρα πολυ υλικο,για κοιταξετα καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 giati re file ti se xalaei den katalava...einia ena arketa endiaferon topic... ean den gustareis mhn to diavazeis...den se ypoxreonie kanies!!!!!!.... ειρήνη υμιν παιδιά :) Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 giati re file ti se xalaei den katalava...einia ena arketa endiaferon topic... ean den gustareis mhn to diavazeis...den se ypoxreonie kanies!!!!!!.... Ok Ok . Αν πιστεύετε σε τέτοια πράγματα , πρόβλημά σας :O Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Κάτι φίλοι μου που πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα μου είπαν χθες ένα site με τέτοιου ίδους...υπερφυσικά... http://www.aaevp.com/ "Electronic Voice Phenomena" Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Δεν το εχω κοιταξει για να δω αν εχει videos και τετοια,αλλα ειναι ελληνικο: www.alito.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Υπάρχει και αυτό: http://www.metafysiko.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Μήπως αυτό το thread ταιριάζει καλύτερα στο chat&fun? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ναι οντως. Τι δουλεια εχει εδω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts