giannis074 Δημοσιεύτηκε May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2022 Καλησπέρα στους φίλους. Έχω το samsung A22 4G και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τις τελευταίες όμως 2 μέρες παρατηρώ πως ενώ με τα δεδομένα το ίντερνετ τρέχει σφαίρα όταν ανοίγω wifi και κλείνω δεδομένα το ίντερνετ αργεί χαρακτηριστικά. Έχω καλή ταχύτητα στο σπίτι 50αρα και με το καινούργιο μόντεμ της cosmote . Τι μπορεί να ευθύνεται γι αυτό? Πρόβλημα στο κινητό σε ότι αφορά σύνδεση με wife ή κάποια θέμα που πιθανόν να έχει από την πρόσφατη αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 (edited) Σε όλα τα κανάλια εκπομπής του WiFi έχει πρόβλημα; Έχω το A22 5G και δεν έχει κανένα θέμα στο 6 που έχω ρυθμίσει το Router. Edited May 27, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 (edited) Συζητάω 😄 για το συγκεκριμένο smartphone. Edited June 18, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 (edited) Ενημέρωση συστήματος Google Play Μαΐου. Edited June 1, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) Ας σολαρω 😀 με εντυπώσεις από την συσκευή. Η μπαταρία έχει τον ατελείωτο και η οθόνη του είναι εξαιρετική με δεδομένο το κόστος. Δεν κολλάει σε κάποια εφαρμογή ( δεν γνωρίζω για games ) και παίζουν όλα όπως πρέπει. Επίσης φορτίζει σχετικά γρήγορα και οι κάμερες την μέρα βγάζουν ικανοποιητικες φωτογραφίες. Υποστηρίζει NFC και double tap to wake. Συχνές ενημερώσεις ασφαλείας όπως και του Google Play Store. Θετικό το γεγονός ότι η κάμερα πάει μέχρι 2K ανάλυση βίντεο για συσκευή των 150 ευρώ περίπου. Η θύρα των ακουστικών είναι στο κάτω μέρος της συσκευής. Έχει μόνο ένα ηχείο το οποίο δεν εντυπωσιάζει. Επίσης ενώ το λογισμικό δεν έχει θέμα και είναι άμεσο - γρήγορο, το έχουν τιγκαρει στο bloatware. Εφαρμογές που δεν γίνονται disable ( δεν συζητάμε για απεγκατασταση ) , θα μπορούσε να ήταν δηλαδή πολύ ποιο γρήγορο. Έχω κατεβάσει μόνο το Samsung Music και η μνήμη που είναι διαθέσιμη παίζει από 1,5GB - 1,7GB.Καταλήγω ότι αν πάτε σε Samsung καλύτερα να δείτε με 6GB ram και πάνω αφού αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει συσκευή της εταιρίας με "καθαρό" Android. Δεν υπάρχει LED για ειδοποιήσεις αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε το flash, επίσης δεν έχει ραδιόφωνο. Οταν γίνεται ρύθμιση στα 48MP στην κάμερα για φωτογραφίες, η εικόνα "κολλάει" για ένα δευτερόλεπτο περίπου. Απαράδεκτο για σύγχρονο smartphone εκτός και αν φταίει η εφαρμογή. Να αναφέρω ότι απουσιάζουν οι ρυθμίσεις για απόκρυψη του notch καθώς και το κλείδωμα των εφαρμογών. Edited July 2, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 (edited) Δεν ξέρω αν είναι bug ή το κάνει μόνο στο δικό μου. Λοιπόν όταν κάνω κλήση και είναι συνδεδεμένο στο WiFi πατιούνται διαφορά πλήκτρα χωρίς να πατάω τίποτα. Συνήθως όταν αναβοσβήνει η οθόνη ( proximity sensor ) , πχ σήμερα είδα το 2 και το μηδέν να έχουν επιλεγεί χωρίς φυσικά να τα πατήσω ενώ γινόταν κλήση. Να πω ότι έχω F2G αριθμό στην συσκευή και δεν έχουν ενεργοποιήσει το WiFi Calling για το A22 5G. Έχουν γίνει οι ενημερώσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής και η έκδοση της εφαρμογής Τηλέφωνο είναι η τελευταία διαθέσιμη όπως αναφέρει η συσκευή. Edited July 5, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 (edited) Ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουνίου. Edited June 29, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 (edited) Ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου 2022 ( 164ΜΒ ). Έφτιαξαν αυτό το bug με την κάμερα όταν επιλέγεις τα 48MP , τα αρχεία τώρα είναι γύρω στα 10MB από 20MB ήταν. Edited July 24, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 (edited) Αναβάθμιση σε Android 12 ( One UI Core 4.1 ). Εντυπώσεις: Πολύ πιο γρήγορο από πριν , καλύτερη διαχείριση της μνήμης Ram. Τα εφέ πηγαίνουν σφαίρα και γενικά δείχνει ότι υπάρχει βελτιστοποίηση στην έκδοση 12 όχι μόνο από πλευράς ταχύτητας αλλά και UI. Edited August 1, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) Ενημέρωση Google Play Ιουλίου ( 48 MB ). Την Τρίτη θα το πάω στην Smartec ( συνεχίζεται το πρόβλημα όταν κάνει κλήσεις ) και θα ζητήσω κατευθείαν αντικατάσταση. Όπως φαίνεται η συσκευή έχει θέμα και μάλλον θα κοιτάξω για κάποιο άλλο. Edited August 12, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesDim Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει την επιλογή Always on dispay. Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό που να δουλέυει ή δεν υποστηρίζεται από την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Δεν δουλεύει aod σε αυτό το τηλέφωνο, θέλει amoled οθόνη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesDim Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη (μαύρη) να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις; π.χ εάν έχουν έρθει μηνύματα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, chios said: Δεν δουλεύει aod σε αυτό το τηλέφωνο, θέλει amoled οθόνη. Όχι απαραίτητα. Το Nokia 8 (2017) που είχα παλιά, είχε IPS οθόνη και είχε aod. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts