astarti Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου αρέσει το Παρα5 και δεν με έχει κουράσει καθόλου. Εύγε στον Καπουτζίδη! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Όλως τυχαίως το χθεσινό επισόδιο ήταν καλό μετά απο αρκετά αποτυχίες,ας ελπίσουμε σε μια καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το βαρέθηκα το χθεσινό , δε μου πολυάρεσε. Οι μόνες καλές σκηνές ήταν η Ζουμπουλία αρκούδα και ο διάλογος της με τη Ντάλια ''Το κανατε? Ιιιιιιιιι θα σε κάψει ο Θεός!΄'' Είχε απίστευτο ύφος (όπως πάντα άλλωστε :p) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Περιεργο.. σε οσους δεν αρεσε το επεισοδιο αρεσαν επιλεκτικα οι πιο αδιαφορες ατακες που ειπωθηκαν... :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 paidia o tzoumanis enas apo toys kakous.....stadar...tha to deite... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Βάζε και κανένα spoiler... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Γενικα το επεισόδιο ή η λαγοφωνή; Μου θυμήσες ένα post στο imdb για μια -κατα την πλειονότητα όσων την είδαν- συγκηνητική ταινία. "I wanted to cry but I couldn't, what the hell is wrong with me?" Όλο το επεισόδιο.. Δεν ξέρω αλλά υπήρξαν και καλύτερα νομίζω.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου αρέσει το Παρα5 και δεν με έχει κουράσει καθόλου. Εύγε στον Καπουτζίδη! +1! πολυ καλο επεισοδιο!ειδικα απο αποψη γελιου.λυθηκα!! εκει με τη νταλια κ τον αλεξη(καουμποησ νταλια). αλλα κ με τις μεταμφιεσεις κ τη φωνη του λαγου. κ με τη θεοπουλα με το τσουλουφι. κ το αλλο "τι κοκκινοσκουφιτσα για σαλατα η για γεμιστα??" μονο ενα πραγμα δε μου αρεσε:το γεγονος οτι ηταν πολυ ευκολο να αντιληφθουν τη ζουμπι απο τη χαρακτηριστικη κλαψιαρικη φωνη της οταν ηταν ντυμενη αρκουδα.αλλα κ παλι ειχε φαση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 +1! πολυ καλο επεισοδιο!ειδικα απο αποψη γελιου.λυθηκα!! εκει με τη νταλια κ τον αλεξη(καουμποησ νταλια). αλλα κ με τις μεταμφιεσεις κ τη φωνη του λαγου. κ με τη θεοπουλα με το τσουλουφι. κ το αλλο "τι κοκκινοσκουφιτσα για σαλατα η για γεμιστα??" μονο ενα πραγμα δε μου αρεσε:το γεγονος οτι ηταν πολυ ευκολο να αντιληφθουν τη ζουμπι απο τη χαρακτηριστικη κλαψιαρικη φωνη της οταν ηταν ντυμενη αρκουδα.αλλα κ παλι ειχε φαση..:) +2 ! ειδα σημερα το επεισοδιο και μου αρεσε αρκετα. Κατ'εμέ ειναι το καλυτερο της φετινης περιοδου και απο τα τοπ γενικα. Τελικα το "ιιιιιι" της Ζουμπουλιας ειναι κολλητικο, αφου εκτος απο τον Φώτη, το "ασπάστηκε" πολυ ευκολα και ο αραβας :lol: :lol: Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Όντως! Η σκηνή με τον Άραβα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 paidia o astynomos tzoumanis einai o 4os kakos... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 paidia o astynomos tzoumanis einai o 4os kakos...Γραφτο κι αλλη μια να το εμπεδωσουμε. Ποιος ειναι αυτος ο Τζουμανης anyway?:confused: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Υποψιαζομαι οτι η συλληψη της Αγγελας ειναι θεμα ολιγων επεισοδιων... Ισως και ολιγων ημερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Δεν το έχω 100% πιθανό να είναι ο Τζουμάνης στην παρέα του Παυρινού, αλλά δεν αποκλείω αυτός ο "Γιάννης" στον οποίο ο Παυρινός τηλεφώνησε, ή ο πέμπτος δολοφόνος της Ελευθερίας, να έχει υψηλή θέση στην Αστυνομία. Από τους Πέντε του Παυρινού, αν βγάλουμε τον τελευταίο τροχό (Καστέλλη), ο καθένας από τους υπόλοιπους μπορεί να εκπροσωπεί μια από τις "τέσσερις εξουσίες": ήδη ο Παυρινός είναι λίγο-πολύ η νομοθετική ως αρχηγός της κυβέρνησης και ο Πολίτης ήταν ο Τύπος ως μεγαλοεκδότης. Γιατί να μην είναι οι άλλοι δύο υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας και εισαγγελέας ή κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Δεν το έχω 100% πιθανό να είναι ο Τζουμάνης στην παρέα του Παυρινού, αλλά δεν αποκλείω αυτός ο "Γιάννης" στον οποίο ο Παυρινός τηλεφώνησε, ή ο πέμπτος δολοφόνος της Ελευθερίας, να έχει υψηλή θέση στην Αστυνομία. Από τους Πέντε του Παυρινού, αν βγάλουμε τον τελευταίο τροχό (Καστέλλη), ο καθένας από τους υπόλοιπους μπορεί να εκπροσωπεί μια από τις "τέσσερις εξουσίες": ήδη ο Παυρινός είναι λίγο-πολύ η νομοθετική ως αρχηγός της κυβέρνησης και ο Πολίτης ήταν ο Τύπος ως μεγαλοεκδότης. Γιατί να μην είναι οι άλλοι δύο υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας και εισαγγελέας ή κάτι παρόμοιο; Aυτο πιστευω κι εγω. Ο Παυρινος ειχε πει: Εγω ειμαι η αστυνομια,εγω ειμαι ο Τυπος,εγω ειμαι τα δικαστηρια,εγω ειμαι τα παντα. Ηδη καλυφθηκε ο Τυπος με τον Δημοσθενη Πολιτη. Μενουν τα δικαστηρια(καποιος εισαγγελεας),και η αστυνομια(καποιος ανωτερος αστυνομικος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Aυτο πιστευω κι εγω. Ο Παυρινος ειχε πει: Εγω ειμαι η αστυνομια,εγω ειμαι ο Τυπος,εγω ειμαι τα δικαστηρια,εγω ειμαι τα παντα. Ηδη καλυφθηκε ο Τυπος με τον Δημοσθενη Πολιτη. Μενουν τα δικαστηρια(καποιος εισαγγελεας),και η αστυνομια(καποιος ανωτερος αστυνομικος). ΣΩΣΤΑ εξάλλου στο 1ο επεισόδιο ο Σταυριανίδης έχε πει "οχι στην αστυνομία, μην πάτε στην αστυνομία θα σας σκοτώσουν...αυτοί έχουν άκρες παντού..." βέβαια όποιοι κ να ναι οι άλλοι δύο ξέρουμε οτι έχουν σπουδάσει νομική οπότε λίγο δύσκολο να είναι αστυνομικός ο 4ος, μάλλον εισαγγελέας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Σκεφτομουν ενα τελος απο ενα επεισοδιο: Να ειναι ο Σπυρος με Αγγελα και Φωτη στο σπιτι των τελευταιων, και να τους λεει για αυτα που του ειπε η Γαρουφαλιά για την Αμαλία (υποτιθεται οτι εχει πει περισσοτερα!!!). Και να αρχιζουν να υποψιαζονται οτι κατι δεν παει καλα μαυτην!!! Εντωμτξ λιγο μετα ο κακος Ανδρεας να λεει στον κακο Νικο (τυχαια!!) για τη νοσοκομα που του ειπε να τα παρατησει ολα και οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να τους πιασουν. Και να ρωταει ο Νικος γιατι το λεει αυτο; Και να λεει ο Ανδρεας οτι δεν ξερει, και το μονο που θυμαται ηταν εκεινο το περιστατικο στο νοσοκομειο που ειχε σβηστει το ονομα της Αμαλιας! Οσο ομως μιλανε οι κακοι, οι τρεις απτους καλους κατεβαιναν τα σκαλια και ετσι κρυφακουσαν ολη την αμαλιοσυζητηση!!! Και πλεον καταλαβαν οτι οντως κατι τρεχει εκει και μενουν με το στομα ανοιχτο!! Και τελειωνει το επεισοδιο και σιγα σιγα εχουμε την αποκαλυψη της Αμαλιας!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Παιδιά το έχει καμιά επανάληψη μέσα στο Σαββατοκύριακο; Το μισό το έχασα γιατί βγήκα τη Δευτέρα... :( Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 sigoura o astynomos tzoumanis einai o 4os kakos.Tha to deite... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 sigoura o astynomos tzoumanis einai o 4os kakos.Tha to deite... den nomizw na einai o idios o kakos alla kapoios anwteros tou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Σκεφτομουν ενα τελος απο ενα επεισοδιο: Να ειναι ο Σπυρος με Αγγελα και Φωτη στο σπιτι των τελευταιων, και να τους λεει για αυτα που του ειπε η Γαρουφαλιά για την Αμαλία (υποτιθεται οτι εχει πει περισσοτερα!!!). Και να αρχιζουν να υποψιαζονται οτι κατι δεν παει καλα μαυτην!!! Εντωμτξ λιγο μετα ο κακος Ανδρεας να λεει στον κακο Νικο (τυχαια!!) για τη νοσοκομα που του ειπε να τα παρατησει ολα και οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να τους πιασουν. Και να ρωταει ο Νικος γιατι το λεει αυτο; Και να λεει ο Ανδρεας οτι δεν ξερει, και το μονο που θυμαται ηταν εκεινο το περιστατικο στο νοσοκομειο που ειχε σβηστει το ονομα της Αμαλιας! Mέχρι εδώ καλά το πήγες. Φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα το "παρουσιάσει" και ο Καπουτζίδης. Άλλωστε και μέχρι στιγμής, τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις (π.χ. οτι είχαν και οι 5 συγγενείς και αγαπημένους στο αεροπλάνο) τις κάνανε όλοι μαζί, στο "άσχετο", πάνω στη συζήτηση. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως οι κακοί θα ξαναναφερθούν στην Αμαλία (ακόμα και αν δεν ξέρουν πως τη λένε έτσι). Σίγουρα προς το τέλος (ή , ακόμα και στο τέλος, γιατί όχι; ) θα τους ξανασώσει η Αμαλία, οπότε δε νομίζω πως "σεναριακά" κολλάει να την συζητάνε οι κακοί. Οσο ομως μιλανε οι κακοι, οι τρεις απτους καλους κατεβαιναν τα σκαλια και ετσι κρυφακουσαν ολη την αμαλιοσυζητηση!!! Και πλεον καταλαβαν οτι οντως κατι τρεχει εκει και μενουν με το στομα ανοιχτο!! Και τελειωνει το επεισοδιο και σιγα σιγα εχουμε την αποκαλυψη της Αμαλιας!!!!!!!!!!!!!! ...και ταυτόχρονα να ανεβαίνει από τις σκάλες η Κοντή και να σιγουρευτεί και αυτή για την Αμαλία. Εδώ πάλι, το έφτασες στα όρια της φαντασίας του lawfighter! Και πίστεψέ με, μόνο ο Φώσκολος τον έχει ξεπεράσει! :p :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εδώ πάλι, το έφτασες στα όρια της φαντασίας του lawfighter! Και πίστεψέ με, μόνο ο Φώσκολος τον έχει ξεπεράσει! :p :) Πιο περιπλοκα πραγματα σκεφτομαι εγω! Οπως και να χει σε ευχαριστω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δεν νομιζω καποια στιγμη η σειρα να καταληξει οπως η Λαμψη που δεν την εβλεπε κανενας και καταντησε μαι βλακεια και μιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δεν νομιζω καποια στιγμη η σειρα να καταληξει οπως η Λαμψη που δεν την εβλεπε κανενας και καταντησε μαι βλακεια και μιση...Δεν θα προλάβει (ευτυχώς) να φτάσει στα επεισόδια της «Λάμψης», αν και θα το ήθελε το Mega... :fool: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 μονο που στην Ελλαδα δε γινεται καλη χρηση της συγκεκριμενης δυνατοτητας Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts