Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο, θυμήθηκα τον Καστέλλη.

Επόμενη απορία... Καλογήρου;;;; (πώπω, έχω χαζέψει, με έχει φάει η δουλειά και κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν ή μου είπαν πού θα μπορούσα να βρω τα τραγούδια που έψαχνα. Με βοηθήσατε πολύ :) :) :) :) :).

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Φανταζομαι οτι δεν εχεις δει κανενα επεισοδιο για να το λες αυτο!

Ένα λάθος κάναμε. Την επόμενη Δευτέρα θα ψειρίσω όλο το επεισόδιο και θα γράψω 7 ποστ-σεντόνια με υποθέσεις, ώστε να εξιλεωθώ :lol:

Thanks Sinistro, θυμόμουν λάθος :)

Δεν αφηνετε τις αναλυσεις και ανταυτου να βαλει κανεις το επεισοδιο στο google γιατι το χασαμε παλι λογω κακοκαιριας?

:P

Ένα λάθος κάναμε. Την επόμενη Δευτέρα θα ψειρίσω όλο το επεισόδιο και θα γράψω 7 ποστ-σεντόνια με υποθέσεις, ώστε να εξιλεωθώ :lol:

Δεν το ειπα με κακια αγορι μου!

Μπράβο, θυμήθηκα τον Καστέλλη.

Επόμενη απορία... Καλογήρου;;;; (πώπω, έχω χαζέψει, με έχει φάει η δουλειά και κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω)

Ο γνωστος κακος με τα μαυρα,πληρωμενος δολοφονος του Παυρινου που μεταξυ αλλων εχει σκοτωσει τον Σταυριανιδη,τον Ασλανογλου,τον Βενετοπουλο,την οικειακη βοηθο του Καστελλη,κτλ.

http://img170.imageshack.us/img170/4629/bscap1262tn5.th.jpg

Μα ούτε κι εγώ

Οι πέντε της παλιας παρεας-συμμοριας ποιοί είναι? Παυρινος είναι ο ένας, οι άλλοι?

Οι πέντε της παλιας παρεας-συμμοριας ποιοί είναι? Παυρινος είναι ο ένας, οι άλλοι?

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ήταν και ο Καστέλλης και ο Δημοσθένης Πολίτης. Για τους άλλους δύο δεν ξέρουμε ακόμα (εκτός αν το είπαν σε κανένα επεισόδιο και το έχασα...).

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Ο γνωστος κακος με τα μαυρα,πληρωμενος δολοφονος του Παυρινου που μεταξυ αλλων εχει σκοτωσει τον Σταυριανιδη,τον Ασλανογλου,τον Βενετοπουλο,την οικειακη βοηθο του Καστελλη,κτλ.

http://img170.imageshack.us/img170/4629/bscap1262tn5.th.jpg

Εεε είπες Καλογήρου και με μπέρδεψες... Πες Ανδρέας ή "χωρίστρας" για να καταλάβω! :D (αλήθεια το επίθετο πότε είχε αναφερθεί; Τότε μήπως που ήθελε να γίνει μοντέλο η Αμαλία?)

Παντως αν δεν κανω λαθος εχουν μεινει καποια "κενα" στη σειρα, σημεια για τα οποια δεν εχουμε πληροφορηθει...

1) Η αναμνηση της Αμαλιας

2) Η συμπτωση του οτι σε ενα αεροπορικο δυστυχημα εχασαν απο εναν ανθρωπο τους και οι Πεντε (βασικα επειδη δεν θυμαμαι, το δυστυχημα ειχε σχεση και με την Ελευθερια;;; )

3) Το σκανδαλο της Εξιτερ (αποκαλυφθηκε τι ακριβως παιχτηκε; )

Υπαρχει νεα περιληψη!

34ο επεισοδιο:

Ποια είναι η σχέση του αρχηγού με το έγκλημα της Θεσσαλονίκης; Και πώς εμπλέκεται σ' αυτό ο Δημοσθένης; Οι πέντε είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους ακόμα κι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση, το Χρηματιστήριο κλείσει και καταστραφεί ολοσχερώς η οικονομία της χώρας !!! Και σα να μην έφταναν αυτές οι καταστροφές, η Μαριλένα ετοιμάζει περιχαρής το γάμο της με βιολιά, δαντέλες και γαλλικό μπουφέ, οι δυο γιαγιάδες έχουν πρότυπο τον Τζόνι Λιτς, η Ντάλια αποφασίζει να δώσει όλη την γκαρνταρόμπα της υψηλής ραπτικής στους πτωχούς και η Ζουμπουλία μαζεύει το κουράγιο της και παίζει το τελευταίο της χαρτί...

Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής... :shifty:

Ότι στα επεισόδια του 2ου κύκλου το τέλος είναι συνήθως συγκλονιστικό και σε αφήνει με την αγωνία. Πιο πολύ απ' ότι στον 1ο κύκλο. Και παρατηρώ ότι ενδιάμεσα σε κάθε επεισόδιο δεν έχει και το τρελό γέλιο όπως στον 1ο κύκλο.

Γενικά νομίζω ότι ενθουσιαζόμαστε περισσότερο με το τέλος παρά με το τι έγινε ενδιάμεσα. Και έτσι βρίσκουμε το κάθε επεισόδιο καλύτερο απ' τ' άλλο.

Κυρίως φέτος έχουμε πλοκή και όχι τόσο γέλιο. Δηλαδή αν πέρσι ήταν πλοκή=40%, γέλιο=60% φέτος έχουμε πλοκή=60 και γέλιο=40.

Έχω βέβαια την αίσθηση ότι κάποια μέρη της σειράς παρατραβιούνται..

Ας πούμε αυτό προχθές με την ασπρόμαυρη ταινία ήταν λιγάκι υπερβολικό. Κρατησε παραπάνω δηλαδη.

*Είμαι πολύ φαν της σειράς...και αυτό το λέω για να μην με κρίνει κανείς κάπως.. :O :worry:

Νομιζω οτι εχεις δικιο.Λειπει καπως η "οικογενειακη ατμοσφαιρα" φετος,δηλαδη εκεινες οι παρεειστικες συναθροισεις στο σπιτι του Φωτη και τα περιφημα τετ-α-τετ της Ζουμπουλιας με την Μαριλενα.Δεν υπαρχουν εκεινες οι εντονες νεοπλουτιστικες κακιες της Μαριλενας και υπαρχει 60% πλοκη και 40% γελιο οπως ειπες.

Λογικο ομως καθως η σειρα βαδιζει προς το τελος της φετος!

Ποια είναι η σχέση του αρχηγού με το έγκλημα της Θεσσαλονίκης; Και πώς εμπλέκεται σ' αυτό ο Δημοσθένης; Οι πέντε είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους ακόμα κι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση, το Χρηματιστήριο κλείσει και καταστραφεί ολοσχερώς η οικονομία της χώρας!!!

Άρα...άρα οι πέντε

μάθανε οτι ο αρχηγός είναι ο πρωθυπουργός;!

Νόμιζα οτι αυτό θα συνέβαινε αργότερα!

Έπαθα μπλακ άουτ

1.Το σκάνδαλο της εξιτέρ τι ακριβώς ήταν

2. Ποια είναι η Νίκη που αναφέρεται σε κάποια ποστς

3. Η εξιτερ είχε καμία σχέση με την πτώση του αεροπλάνου?

4. Αναφέρεται πως δολοφονήθηκε η Ελευθερία? (θυμάμαι πάντως ότι είχε προηγηθεί βιασμός από 5 μάλστα άντρες ή κάνω λάθος?)

Πολλες αποριες,δεν ξερω αν μπορω να σε διαφωτισω,αλλά θα προσπαθησω!

Έπαθα μπλακ άουτ

1.Το σκάνδαλο της εξιτέρ τι ακριβώς ήταν

Οι δολοφονοι της Ελευθεριας υπεξαιρεσαν τεραστια ποσα μεσω μιας εταιριας,της Εξιτερ το 1990,αλλά μονο ο Καστελλης πηγε φυλακη γι αυτο,οι αλλοι βγηκαν λαδι.

Ο Σταυριανιδης,ο Ασλανογλου,ο Βενετοπουλος και ο Παυλος εψαχναν γι αυτο το σκανδαλο προκειμενου να αποκαλυφθει και να μπουν φυλακη οι ενοχοι.

Και αυτο,γιατι ακομη και αν αποδεικνυοταν οτι σκοτωσαν την Ελευθερια το 1975,δεν θα παθαιναν τιποτα γιατι ο φονος εχει πια παραγραφει.

Οποτε με την αποκαλυψη του σκανδαλου που εγινε στις αρχες της δεκαετιας του '90,θα πηγαιναν μεσα.

2. Ποια είναι η Νίκη που αναφέρεται σε κάποια ποστς

Απλα στην εφημεριδα με τη λιστα θυματων του αεροπορικου δυστυχηματος υπηρχε και το ονομα Νικη Αντωνοπουλου.Αντωνοπουλου ομως ειναι και το επωνυμο της Αμαλιας οποτε ισως και να υπαρχει καποια σχεση.Εκτος και αν ειναι συμπτωση.

3. Η εξιτερ είχε καμία σχέση με την πτώση του αεροπλάνου?

Δεν εχει αποδειχθει κατι τετοιο,αλλά ειναι πολυ πιθανο,γιατι το σκανδαλο της Εξιτερ εγινε το 1990 και το αεροπλανο επεσε το 1991.Αν λοιπον οι ενοχοι εχουν σχεση και με το αεροπορικο,ισως να υπαρχει μια τετοια σχεση.

Αυτο λεει και η λογικη γιατι δε νομιζω να ειναι συμπτωση οτι και οι πεντε εχασαν δικους τους ανθρωπους στο ιδιο αεροπορικο δυστυχημα.

Επισης,αν εριξαν το αεροπλανο οι εγκεφαλοι της Εξιτερ για να εισπραξουν καποια ασφαλιστικη αποζημιωση ή τιποτα τετοιο,και αποκαλυφθει,θα φανε ισοβια.Ενω με το οικονομικο σκανδαλο θα φανε απλως καμαι καθειρξη 25 ετων το πολυ!

4. Αναφέρεται πως δολοφονήθηκε η Ελευθερία? (θυμάμαι πάντως ότι είχε προηγηθεί βιασμός από 5 μάλστα άντρες ή κάνω λάθος?)

Ναι,δολοφονηθηκε αφου βιαστηκε.Κατι τετοιο.Απο τους πεντε ενοχους,ξερουμε μονο τους τρεις ακομα.

τελικα το γραμμα του εγραψε ο Παυλος(ο δημοσιογραφος),

γιατι δε μας το διαβασαν;

Σ'ευχαριστώ lawfighter για την έγκυρη και έγκαιρη απάντηση. Τώρα βέβαια εγώ πιστεύω οτι

η Αμαλλιιια είναι σίγουρα κάποιο πνεύμα που ζητά εκδίκηση, το έχω γράψει τόσες φορές που είμαι κουραστικός πια....Το θέμα είναι αν είναι της Ελευθερίας ή της Νίκης Αντωνοπούλου και πως σχετίζεται η πτώση του αερπλάνου με αυτά.

Η απάντηση σίγουρα θα είναι κάτι προφανές όπως και στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου όταν άρχισε ο Φώτης τις ερωτήσεις για το που τον πέτυχε τη σφαίρα όλοι ψυχανεμιστήκαμε ότι τον είχε πετύχε στο τσουλούφι.

Αυτό που έχει πετύχει ο Καπουτζίδης είναι να παρακολουθούμε τη σειρά τόσο για απομονωμένες τις ατάκες αλλά και για να δούμε τελικά την εξέλιξη της ιστορίας.....

Σχετικά με την Εξιτέρ...μπορεί να ήταν αεροπορική εταιρεία; Το "ερ" είναι συχνή κατάληξη στις επωνυμίες τους (όπως Σουισέρ). Αν και έχω την αμυδρή εντύπωση οτι μάθαμε πως ήταν άλλο είδος εταιρείας.

Σχετικά με την Εξιτέρ...μπορεί να ήταν αεροπορική εταιρεία; Το "ερ" είναι συχνή κατάληξη στις επωνυμίες τους (όπως Σουισέρ). Αν και έχω την αμυδρή εντύπωση οτι μάθαμε πως ήταν άλλο είδος εταιρείας.
Όχι, δεν έχουν πει τι είδους εταιρεία είναι. Και εμένα το μυαλό μου σε αεροπορική εταιρεία πήγε (ExitAir) αλλά δεν γίνεται να είναι η εταιρεία που είχε το αεροπλάνο γιατί οι 5 θα την αναγνώριζαν! Πάντως κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει. (π.χ. η Exitair να ήταν εταιρεία που αναλάμβανε την συντήρηση αεροσκαφών και με το σκάνδαλο να έκλεισε γι'αυτό δεν είχε ελεγχθεί καλά το αεροπλάνο, κτλ.)

@kwstas76, μετά την σκηνή στο δωμάτιο του Σπύρου έχω και μια τρίτη θεωρία για την ταυτότητα της Αμαλίας, να είναι

η νεκρή μητέρα του Σπύρου. Γιατί είναι απίστευτα μητρική απέναντί του και σε αυτή ("καλά τα πήγες σήμερα", φιλάκι,κτλ) και στην σκηνή που του λέει "τώρα που μπήκες στον χωρο θα χορέψεις, μίλα στην Ζουμπουλία". Βέβαια θα πρέπει να "χρησιμοποιεί" διαφορετικό σώμα από αυτό της μητέρας τους Σπύρου γιατί θα την αναγνώριζε η γιαγιά του.

Η πενταδα που προσπαθησε ανεπιτυχως να καταδωσει την προηγουμενη συμμορια:

1)Ευαγγελος Σταυριανιδης-υπουργος(νεκρος)

2)Περικλης Ασλανογλου-επιχειρηματιας(νεκρος)

3)Γερασιμος Βενετοπουλος-δραπετης(νεκρος)

4)Παυλος Μανοβιρογιαννακης-δημοσιογραφος(απολυμενος απο παντου,ανεργος)

5)? (αν υπαρχει πεμπτο ατομο,τοτε πραγματι προκειται για αλλη μια πενταδα.Ισως να ηταν η Αμαλια και γι αυτο να ελεγε:"παμε να βγαλουμε μια φωτογραφια και οι πεντε".Ισως και να μην ηταν,αλλά να ενεπλακη αν εχασε την αδερφη ή την μαμα της στο αεροπλανο και φυσικα αν πεθανε και αυτη μετα,τοτε ως αγγελος βοηθαει την τριτη πενταδα.Ρολο ισως παιξει και το οτι ο υπουργος ηταν ξαναπαντρεμενος.Ισως εχει καποια σχεση αυτο το γεγονος με την ταυτοτητα της Αμαλιας.)

Αυτή η 5άδα δεν νομίζω ότι υφίσταται ως πεντάδα. Γιατί; Γιατί δεν υπήρξαν ποτέ "φίλοι" όλοι μεταξύ τους. Απλά συνεργάστηκαν σε αυτή την υπόθεση. Δεν έχουν ζήσει όλοι μαζί ως παρέα, όπως τόσο οι κακοί 5 όσο και οι καλοί 5, ούτε βρέθηκαν ποτέ όλοι μαζί στον ίδιο χώρο για να μπορεί η Αμαλία να τους έλεγε να βγουν φωτογραφία "και οι 5".

Νομιζω οτι ειχαν πει πως ηταν εταιρια που υπεξαιρεσε χρηματα απο επενδυτες και θυγατρικες εταιριες,αλλά σωστη η παρατηρηση σου!

Αυτή η 5άδα δεν νομίζω ότι υφίσταται ως πεντάδα. Γιατί; Γιατί δεν υπήρξαν ποτέ "φίλοι" όλοι μεταξύ τους. Απλά συνεργάστηκαν σε αυτή την υπόθεση. Δεν έχουν ζήσει όλοι μαζί ως παρέα, όπως τόσο οι κακοί 5 όσο και οι καλοί 5, ούτε βρέθηκαν ποτέ όλοι μαζί στον ίδιο χώρο για να μπορεί η Αμαλία να τους έλεγε να βγουν φωτογραφία "και οι 5".

Μα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φιλοι!:)