Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τί ήταν αυτό με τα ευρώ? δεν το κατάλαβα

Πρόστιμα του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου για την απεικόνιση ομοφυλόφιλων (το ποσό ανέβαινε κάθε φορά που η Ζουμπουλία έβλεπε δύο να κρατιούνται χεράκι χεράκι). Είναι αναφορά στο "Κλείσε τα Μάτια" του Παπακαλιάτη, το οποίο χρεώθηκε πρόστιμο για μια σκηνή με ένα ομοφυλοφιλικό φιλί, γι αυτό και ακούγεται εκείνη την ώρα το "Τράβα Σκανδάλη", που ήταν η μουσική τίτλων του "Κλέισε τα Μάτια".

Ο λαός (που έχει σωστά κριτήρια, έτσι κύριε Πρωθυπουργέ; ) απαιτεί ντουέτο Ντάλιας/Σακίρα - Φώτη/Ρουβά!

αυτο με τα ευρο? θα μου το εξηγησει καποιος?

Nαι ρε παιδιά.. ούτε γω το κατάλαβα...

Χμ.. οκ.. διάβασα το προηγούμενο ποστ που παρεπιπτώντως έγινε την ίδια ώρα με το δικό μου, χεχε..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

όλο το επισόδειο ήταν κορυφαίο!!!

καθε σκηνή και ατάκα ήταν.

Πως το είδατε το φόρεμα της Ντάλιας;;; Απλό και λυτό. :p

και οι ράβδοι χρυσού για να μην τα πέρνει ο αέρας :D

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εγω παντως εχω κατενθουσιαστει.Μακαρι να συνεχισει ετσι...

Αλλά ολως τυχαιως ολοι πηγανε στη Μυκονο?Μονο ο Αβρααμ ελειπε!

όλο το επισόδειο ήταν κορυφαίο!!!

καθε σκηνή και ατάκα ήταν.

και οι ράβδοι χρυσού για να μην τα πέρνει ο αέρας :D

Πολυ καλο το φορεμα και προτοτυπο!:p

Οπως και το κινητο με το ακουστικο!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγω παντως εχω κατενθουσιαστει.Μακαρι να συνεχισει ετσι...

Αλλά ολως τυχαιως ολοι πηγανε στη Μυκονο?Μονο ο Αβρααμ ελειπε!

και η ξαδέλφη του Φώτη

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Υποψιαζομαι οτι τα επεισοδια αυτα γυριστηκαν τις αρχες του καλοκαιριου πριν φυγει για διακοπες το καστ. Λενε, θα παμε που θα παμε Μυκονο δε γυριζουμε και κανα επεισοδια να μην τραβιομαστε πισω νωρις τον Σεπτεμβρη για δουλεια...

Η ξαδελφη του Φωτη εμεινε στο καναλι...

Δεν μάρεσε καθόλου το σημερινό και έτσι εγώ το σταματάω. Σε κάποιες φάσεις (για μένα) κατήντησε γελοίο.
Namaste!

Υποψιαζομαι οτι τα επεισοδια αυτα γυριστηκαν τις αρχες του καλοκαιριου πριν φυγει για διακοπες το καστ. Λενε, θα παμε που θα παμε Μυκονο δε γυριζουμε και κανα επεισοδια να μην τραβιομαστε πισω νωρις τον Σεπτεμβρη για δουλεια...

Η ξαδελφη του Φωτη εμεινε στο καναλι...

Δεν πηγανε διακοπες στη Μυκονο.Πηγανε μονο για γυρισματα στις αρχες Σεπτεμβριου και καθησαν νομιζω καμια δεκαρια μερες!

Γιατί, το καπέλο - ανεμόμυλος;:D

...το φορεμα τι ρολο βαρουσε ακριβως ειπαμε??

Περιβαλλοντολογικό καμουφλάζ, την έκανε να γίνεται "ένα" με το φόντο:rolleyes:

Μονο ο Αβρααμ ελειπε!
και η ξαδέλφη του Φώτη

Το μόνο χειρότερο από ρεπορτάζ της Φρίντας στη Μύκονο θα ήταν οι αντίστοιχες τουριστικές απόστολές του Παναγιώτη Τόκου (όποιος δεν ξέρει, να δει Θέμο). Η Φρίντα μάλλον έμεινε Αθήνα εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να κυνηγήσει μόνη της το 0,1%.

Πώς και δεν είχε πάει τόσα χρόνια η Ζουμπουλία στην Τήνο;

Δεν μάρεσε καθόλου το σημερινό και έτσι εγώ το σταματάω. Σε κάποιες φάσεις (για μένα) κατήντησε γελοίο.

Όταν λες το σταματάς;:confused:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

...το φορεμα τι ρολο βαρουσε ακριβως ειπαμε??

Κανενα συγκεκριμενο ρολο...ηταν μια αλλη προσθηκη στην υπερβολη που χαρακτηριζει τη Νταλια. Βy the way, το φορεμα το εχει σχεδιασει ο Χαϊμαλιδης, ο φιλος του Καπουτζιδη που γραφει το Δις Μαδιαμ στον Αντ1. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Αρα δεν θα ξαναδεις ποτέ ελληνικη τηλεοραση,γιατι αν ειναι γελοιο το παρα 5 φαντασου τα άλλα!

Όταν λες το σταματάς;:confused:

Δε συνεχίζω να βλέπω, φινίτο, καπούτ...that's all folks..πως αλλιώς να το πω? :p Δεν ήμουν και πέρυσι συχνή τηλεθεάτρια πχ απο τις 10 φορές το είδα τις 5 αλλά γιοκ για μένα.

Namaste!

Πρόστιμα του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου για την απεικόνιση ομοφυλόφιλων (το ποσό ανέβαινε κάθε φορά που η Ζουμπουλία έβλεπε δύο να κρατιούνται χεράκι χεράκι). Είναι αναφορά στο "Κλείσε τα Μάτια" του Παπακαλιάτη, το οποίο χρεώθηκε πρόστιμο για μια σκηνή με ένα ομοφυλοφιλικό φιλί, γι αυτό και ακούγεται εκείνη την ώρα το "Τράβα Σκανδάλη", που ήταν η μουσική τίτλων του "Κλέισε τα Μάτια".

Ο λαός (που έχει σωστά κριτήρια, έτσι κύριε Πρωθυπουργέ; ) απαιτεί ντουέτο Ντάλιας/Σακίρα - Φώτη/Ρουβά!

Δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό!Μπραβο σου!

Αρα δεν θα ξαναδεις ποτέ ελληνικη τηλεοραση,γιατι αν ειναι γελοιο το παρα 5 φαντασου τα άλλα!

Και ποιός σου είπε οτι βλέπω ελληνικές σειρές ή σήριαλ ή ταινίες κλπ? :) Απλά πέρυσι με τον ντόρο που είχε γίνει είπα να το δοκιμάσω, δεν τρελάθηκα αλλά το συνέχισα και φέτος δεν μαρέσει πλέον (γνώμη μου πάντα βέβαια) και το σταματάω. Κακό είναι δηλαδή? Δεν μπορεί να μην αρέσει κάτι σε κάποιον? Απλά πόσταρα την άποψή μου μετά απο την σημερινή μετάδοση.

Namaste!

Και ποιός σου είπε οτι βλέπω ελληνικές σειρές ή σήριαλ ή ταινίες κλπ? :) Απλά πέρυσι με τον ντόρο που είχε γίνει είπα να το δοκιμάσω, δεν τρελάθηκα αλλά το συνέχισα και φέτος δεν μαρέσει πλέον (γνώμη μου πάντα βέβαια) και το σταματάω. Κακό είναι δηλαδή? Δεν μπορεί να μην αρέσει κάτι σε κάποιον? Απλά πόσταρα την άποψή μου μετά απο την σημερινή μετάδοση.

Δεν ειναι κακο απλα δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι θα εβλεπες π.χ. το "της αγαπης μαχαιρια" αντ'αυτου!

Παντως δε πιστευω οτι με λογικα επιχειρηματα μπορει καποιος να παρουσιασει αυτη τη σειρα ως γελοια,αλλά γνωμη ειναι και αυτη!

σίγουρα σε επίπεδο κωμωδίας είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική tv...

μερικά επεισόδια είναι απολαυστικότατα...

το σημερινό δεν ήταν για μένα στα τοπ πάντως... αρκετά στιγμιότυπα γέλιου οκ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα σε όλη τη διάρκεια...

π.χ. η αρχή και το θέμα με το σάχη... εντελώς κρύο :p άσε που το τραβήξανε και από τα μαλλιά 5 λεπτά ανάλυση :p

τεσπα, όπως και να 'χει το παραπέντε έχει τα καλά του, όσο και να μην σε τρελαίνει κάποιο επεισόδιο ;)

Δεν ειναι κακο απλα δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι θα εβλεπες π.χ. το "της αγαπης μαχαιρια" αντ'αυτου!

Παντως δε πιστευω οτι με λογικα επιχειρηματα μπορει καποιος να παρουσιασει αυτη τη σειρα ως γελοια,αλλά γνωμη ειναι και αυτη!

Το το είναι λογικό ή όχι δεν μπορείς να το εφαρμόσεις στις προτιμήσεις ενός ατόμου. ΠΧ εγώ λατρεύω την σειρά Charmed ενώ κάποιος την θεωρεί μια ατελείωτη μαλ@#$@#!@$#κία αλλά δικαίωμά του :)

Αλλά όχι να βλέπω και την μαχαιριά...μπλιαχ δηλαδή! :X :p

Namaste!

Εγω παιδια σπανια γελαω οταν βλεπω κωμωδιες. Με το παρα πεντε επιασα τον εαυτο μου μερικες φορες να θελει να γελασει .. και ετσι καταλαβα οτι κατι τρεχει εδω! :)

Δεν το παρακανω βεβαια. Μια δυο φορες σε καθε επεισοδιο μου βγαινει κατα μεσο ορο. Σημερα γελασα μονο εκει με τους ραβδους χρυσου "για τον αερα". Χεχε...