Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το να σχολιαζουμε οτι την δευτερα ηταν το χειροτερο επεισοδιο, δεν ειναι κακο.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Koita... Eksartatai.Emena as poume mou arese i paromiosi tou Thoma san ''superman''.Opos episis eixe fasi kai i skini me tin Sonia ( ligo paratravigmeno vevaia alla ) aksize...Se allous omos mporei na min aresan aftes i skines kai na tous aresan kapoies alles.
no sig...

Κι εγώ πιστεύω ότι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κακό (ως επεισόδιο, ενώ μεμονωμένες καλές σκηνές υπήρχαν). Κυρίως είχε πρόβλημα στο ρυθμό του, σε αυτό που οι φίλοι μας οι άγγλοι λένε "pacing". Πάντως εγώ δεν απογοητεύομαι. Εξάλλου δεν έχει υπάρξει ως τώρα επεισόδιο με Αμαλία που να μην μου άρεσε και θα έχουμε και αρκετή Αμαλία και στο επόμενο!

Vasika gia na po tin alitheia i Amalitsa den mou kaloarese sto last episode.Genika itan pio poly se story to episodio para se gelio.Vevaia ennoitai pos theloume to epomeno kalytero!
no sig...

το να σχολιαζουμε οτι την δευτερα ηταν το χειροτερο επεισοδιο, δεν ειναι κακο.

μπορεί να μην είχε αστείες φάσεις αλλά απο πλοκή και δράση ήταν πολύ καλό. ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Νομίζω πως ο Θωμάς ως :superman: ήταν η αποκάλυψη του επεισοδίου! Έδειξε πως μπορεί να συμμετέχει πιο πολύ στην πλοκή του σήριαλ!

το κακό κατά τη γνώμη μου θα είναι σε αυτή τη σεζόν (φαίνεται ήδη) ο υπερμετρος τονισμός των χαρακτηριστικών του κάθε πρωταγωνιστή...δηλαδή η Ντάλια είναι υπερβολικά βλαμένη, η Αγγέλα υπερβολικά νταλικέρης, η Ζουμπουλία πετάει αυτό το ιιιιιι όπου βρει, του άλλου το τσουλούφι εχει φτάσει στο θεό και η Θεοπούλα το'χει παρακάνει με τη κοντή. Δηλαδή οι ιδιατερότητες κάθε χαρακτήρα υπερτονίζονται πολύ και προσωπικά με χαλάει...πλεόν καλούνται οι συμπρωταγωνιστές (βλ. Θωμάς) να σώσουν το σήριαλ

το κακό κατά τη γνώμη μου θα είναι σε αυτή τη σεζόν (φαίνεται ήδη) ο υπερμετρος τονισμός των χαρακτηριστικών του κάθε πρωταγωνιστή...δηλαδή η Ντάλια είναι υπερβολικά βλαμένη, η Αγγέλα υπερβολικά νταλικέρης, η Ζουμπουλία πετάει αυτό το ιιιιιι όπου βρει, του άλλου το τσουλούφι εχει φτάσει στο θεό και η Θεοπούλα το'χει παρακάνει με τη κοντή. Δηλαδή οι ιδιατερότητες κάθε χαρακτήρα υπερτονίζονται πολύ και προσωπικά με χαλάει...πλεόν καλούνται οι συμπρωταγωνιστές (βλ. Θωμάς) να σώσουν το σήριαλ

Ρε παιδιά με κάποιο τρόπο πρέπει να γεμίσουν τα επεισόδια για να φθάσουν σε αριθμό 26 στο τέλος της τηλεοπτικής χρονίας.

Ρε παιδιά με κάποιο τρόπο πρέπει να γεμίσουν τα επεισόδια για να φθάσουν σε αριθμό 26 στο τέλος της τηλεοπτικής χρονίας.
Και ποιός τους είπε να φτάσουν στα 52 (αν ήταν 26 τα προηγούμενα); Τα φράγκα μήπως; Την έκανε την μ___α ο Καπουτζίδης να πάει σε 2η χρονιά και τώρα το βλέπουμε από συνήθεια. Κρίμα και ήμουν και φανατικός... :(

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ρε παιδιά λέτε λέτε όλοι για το παρά 5 ότι κούρασε, ότι έχασε τη φρεσκάδα του, ότι βλέπετε από συνήθεια ότι ότι ότι...

Δείτε λίγο και την υπόλοιποη ελληνική tv και αναλογιστείται το πόσο μπροστά είναι το παρά 5. Δείτε λίγο τις θεαματικότητες και δείτε πως έχουν καταποντιστεί όλα τα καινούργια σήριαλ. Ο αντ1 είναι σε άθλια θέση αφού δεν υπάρχει σήριαλ που να ξεπερνάει το 15% και το mega σώζεται καθαρά και μόνο λόγω των περσινών του επιτυχιών (50-50, singles, η ώρα η καλή, κόκκινο δωμάτιο κλπ). Όλα τα νέα σήριαλ είναι άγευστα, άχρωμα και τετριμένα το μόνο που διαφέρει και μάλιστα αισθητά είναι το παρά 5 και έχετε πέσει να το φάτε. Ποιον τηλεκριτικό διάβασα που έλεγε ο Καπουτζίδης ανέβασε πολύ τον πήχη και και δεν μπορούν πλέον να τον φτάσουν οι άλλοι και είναι η αλήθεια, δε βγαίνουν εύκολα τέτοιες σειρές και θα κάνουν χρόνια να ξαναβγούν οπότε ας τη χαρούμε τώρα που παίζει γιατί του χρόνου αν οι σειρές είναι σαν τις φετινές νέες σειρές των καναλιών θα έρθουν εποχές πραγματικά κακής τηλεόρασης

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

pan82 θες να σου θυμισω την τηλεθεαση που ειχε το καφε της χαρας για ΔΥΟ ολοκληρα χρονια;;;

θες να θυμιθουμε τι γινοταν στο οργιοχωρι της χαρας(στα σκελια της);

και ειδε δευτερη θεση τον Ιανουαριο απο το Παρα Πεντε!

μη μου μιλας για τηλεοπτικο κοινο.

και τα μεσημεριατικα εχουν τηλεθεαση. τι σημαινει αυτο;

οτι ειναι αξιολογα;;;

κ οι σεναριογραφοι του παρα πεντε να ηταν, οσοι ειναι στη βερα στο δεξι! για να μην μας ζαλιζετε περι μπατζετ..

Πιστεύω ότι από την επιτυχία της προηγούμενης τηλεοπτικής χρονιάς ο τηλεθεατής του παρά πέντε έχει άθελά του να το πω.. όπως θέλετε πείτε το, περισσότερες απαιτήσεις από το σήριαλ. Πάντα ζητάμε παραπάνω, ποτέ δεν μένουμε ικανοιποιημένοι και πάντα έχουμε να πούμε ψεγάδια πχ δεν έχει έμπνευση ο Καπουτζίδης, γίνεται βαρετό κλπ κλπ...

Εγώ λέω να τα αφήσουμε αυτά και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας σήριαλ γιατί από του χρόνου δεν έχει παρά πέντε...

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Μαμάτο το τελευταίο επεισόδιο! Ειδικά το Τουρλού-Τουρλού και η καταπληκτική συζήτηση Σόνιας-Θεοπούλας ειναι απ'τα κορυφαία!!!!!!!!!!!!!!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

1. Το καφέ της χαράς έπαιξε για 3 κι όχι για 2 χρόνια, και τα νούμερά του ήταν πολύ υψηλά μέχρι και το τέλος.

2. Οκ...δεν κάνουν όλες οι σειρές του Αντέννα 15...είναι υπερβολικό αυτό που λες. Π.χ. το θα βρεις τον δάσκαλό σου κάνει καλά νούμερα και είναι ευχάριστη σειρά! Σίγουρα βέβαια δεν είναι Παρά Πέντε!

3. Όλες οι νέες κωμικές σειρές είναι γενικά κάπως άγευστες. Οι μόνες κωμικές σειρές που μου αρέσουν εμένα προσωπικά, και παίζονται φέτος, είναι: Παρά Πέντε, Θα βρεις τον Δάσκαλό σου, Singles (που δε θεωρώ ότι είναι φετινή/καινούργια σειρά), 7 Θανάσιμες πεθερές και ίσως λίγο οι Βαρβάτοι και το Δις Μαδιάμ. Το 50-50 προσωπικά δε μου αρέσει (Sorry)

4. Σχετικά με την σύγκριση που έγινε ανάμεσα στο Παρά Πέντε και το Βέρα στο Δεξί, σίγουρα δεν έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας μια κωμική σειρά με μια Κοινωνική. Το να γραφεί μια κωμική σειρά..το να κάνεις τον κόσμο να γελάσει... είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο!

5. Μια περσυνή σειρά που δυστυχώς κόπηκε ήταν το 30 μέρες αγωνίας. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς ξεκίνησε στα μέσα της χρονιάς και πέρασε κάπως απαρατήρητη! Φοβερές ατάκες και κάποια μορφής μαύρη κωμωδία. Ελπίζω να επανέλθει κάποια στιγμή...

6. Γενικά έχουμε μια μανία να γκρινιάζουμε. Κι εγώ είπα ότι το τελευταίο επεισόδιο δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά το Παρά Πέντε παραμένει η Νο1 σειρά των τελευταίων χρόνων! Η δομή της είναι τέτοια που κάποιες φορές πρέπει να δίνει λίγη βαρύτητα στην πλοκή...αν παρέμενε απλά και μόνο στο χα χα χού χα θα γινόταν μια απλή βαρετή σειρά! Μην ζητάτε και υπερβολικά πολλά πια!

paidia i amalia einai pneyma.anhke sth symmoria ton kakon.tin skotosan sto aeroplano.

1)se ena epeisodio h zouboulia tin eixe apokalesei aggelo

2)ena taksidi ths allakse th zoi

3)to epitheto ths yparxei sta thimata tou aeroporikou dystyxhmatos

4)tous glytonei sto para 5(eidika ekei me to treno fainetai oti de borei na einai praktoras/astynomikos giati tha itan adynato na tous sosei eno itan pano sto treno.eprepe na eixe yperfysikes dynameis gia na stamathsei to treno thn katallhli stigmh.)

5)gnorizei ti tha ginei sto mellon afhghtria=amalia

H Amalia tha tous sosei sto epomeno epeisodio epeidi tha pesei me to amaksi pano se ena kako.Gia afto tin eidame na pataei opion vrei sto proigoumeno.

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

meta apo ola ayta pou eipes, de xreiazetai na vlepete ta epeisodia.

vrikate to telos

Το Παρά Πέντε θα κρατήσει όλη τη σεζόν φέτος; Ή θα σταματήσει γύρω στα Χριστούγεννα;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

26 επεισόδια μου φαίνεται πως σημαίνει οτι θα διαρκέσει μια πλήρη τηλεοπτική σαιζόν.

Παραπάνω είναι μία σεζόν! Γύρω στα 30-33 επεισόδια. Απλά το Παρά Πέντε θα συνεχίσει μέχρι το Μάιο;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

επειδη εχω χασει τα 2 τελευταια επισοδεια ,ξερει κανεις ποτε θα δειξει ή αν το δειχνει επαναληψη?

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Το τελευταιο το εδειξε χθες το βραδυ επαναληψη. Τα αλλα δε νομιζω να τα ξαναδειξει (λογικα τα Χριστουγεννα θα τα δειξει ολα μαζι).

Πάντως, κατά την περσινή σαιζόν προβλήθηκαν 26 επεισόδια.

Απλά στην περσινή σεζόν υπήρχε εποχή που παιζόταν κάθε 2 Δευτέρες καινούργιο επεισόδιο.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne