CakeNet Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Εγώ θυμάμαι ότι το είχαμε συζητήσει τότε, απλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σε αυτό ή σε άλλο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 αντε παλι μια απο τα ιδια για το παρα5 :p περσινα ξινα σταφυλια :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ρε παιδιά όταν το βλέπατε για πρώτη φορά περνάγατε καλα; Αυτό έχει σημασία. Ούτε για το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού δεν έγινε τέτοια ανάλυση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ούτε για το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού δεν έγινε τέτοια ανάλυση!! αν ειχε φωτογραφιες της μακρυπουλια και της θεοπουλας θα σου ελεγα εγω αν θα γινοταν αναλυση ή οχι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παιδιά ασχολείται κανείς με το veoh? εγώ έχω κατεβάσει ολα τα επεισόδια του παραπέντε από κει (τα λινκ τα βρισκω στο γκρικμουβις)γιατί μου φαίνεται πολύ πιο εύκολος τρόπος απο τα torrents και η ποιότητα είναι μια χαρά. Το επεισόδιο 2 όμως (καθώς κ τα 35 κ 38) είναι κατεστραμμένο κ δεν παίζει σχεδόν καθόλου. Μήπως μπορεί κάποιος να το ανεβάσει ξανά εκεί;;;:worry: @bayern7 : sorry βρε bayern αλλά θα την πω κ εγώ την κακιούλα μου: επειδή εμπαινα αρκετά συχνά σ αυτό το τοπικ οσο παιζόταν η σειρά νομίζω θυμάμαι να έχεις κάνει παρα πολλά ποστ. Αδικαιολόγητα πολλά για μια σειρά της οποίας έχεις δει 2-3 επεισόδια κ η οποία σε αφήνει παγερά αδιάφορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Kαλη η παρατηρηση σου,αλλα μαλλον μονο εσυ το προσεξες!!!!!!!μωρε μπρραβο!!!! Τυχαια το ειχα πετυχει την Κυριακη κ απλα θυμομουν οτι αυτες οι 2 δεν ειχαν κινητο Πραγματικα καλη παρατηρηση!!!:up: Ντετεκτιβ???;) Μπααα! Που τετοια τυχη! Φοιτητρια, αλλα μια ταση προς παρατηρητικοτητα την ειχα ανεκαθεν οταν παιζονταν η σειρα,το ειχα επισημανει...το σεναριο και η σκηνοθεσια εχει αρκετες τρυπες περα απο αυτη:) Η αληθεια ειναι οτι πριν γραψω το ποστ μου διαβασα λιγο τις πρωτες σελιδες για να δω αν το χε πει καποιος αλλα δεν ειδα κατι. Μαλλον θα το ειπες μετα απο καποια επαναληψη. Anyway, δεν ηθελα να σε επισκιασω απλα ξερω οτι τα αναλυατε ολα εδω μεσα κ ειπα "αυτο πως τους ξεφυγε;":lol: Και σ οποιον δεν αρεσουν τα περσινα ξυνα σταφυλια να μη τα τρωει:shifty::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meggy Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 το ξαναβλέπω με χαρά και το απολαμβάνω.Δυο επειδόδια δε ,μαζεμένα είναι απόλαυση η Ζουμπουλία είχε δώσει το σταθερό της Μαριλένας.Και μάλιστα αύτή διαμαρτυρήθηκε που πήραν στο σπίτι και ζήτησαν τη Ζουμπουλία Παράθεση http://skepseis-periskepseis.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 η Ζουμπουλία είχε δώσει το σταθερό της Μαριλένας.Και μάλιστα αύτή διαμαρτυρήθηκε που πήραν στο σπίτι και ζήτησαν τη Ζουμπουλία Στην εξελιξη του σηριαλ, ναι. Εγω αναφερθηκα στα τηλ τα οποια ειχαν ανταλλαξει κ τα οποια τα ειδαμε 2 φορες σε χαρτακι (το ενα το κρατουσε η Αγγελα κ το αλλο η Νταλια).Σιγουρα τα νουμερα ηταν πλασματικα(νομιζω ενα ηταν 698... ) κ διαφορετικα στα δυο χαρτακια αλλα ηταν ολα αριθμοι κινητου κ κανενα σταθερο(210...):wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Στην εξελιξη του σηριαλ, ναι. Εγω αναφερθηκα στα τηλ τα οποια ειχαν ανταλλαξει κ τα οποια τα ειδαμε 2 φορες σε χαρτακι (το ενα το κρατουσε η Αγγελα κ το αλλο η Νταλια).Σιγουρα τα νουμερα ηταν πλασματικα(νομιζω ενα ηταν 698... ) κ διαφορετικα στα δυο χαρτακια αλλα ηταν ολα αριθμοι κινητου κ κανενα σταθερο(210...):wink: Η πλάκα είναι ότι τώρα η cosmote θα έχει και το πρόθεμα 698(όπως και η vodafone το 695). Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 LOL LOL LOL:lol::lol: αυτο ακουγονταν και στο ''τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη''!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ki afto klemmeno apo to ''ti psyxh tha paradoseis''????????An to psaksete to para5 vasizetai sto ''ti psyxh...''. το "μουσική επιμέλεια ασημάκης κοντογιάννης" που λέει στους τίτλους αρχής σας λέει τίποτα? αυτός κανει τη μουσική επιμέλεια σε-τουλάχιστον- τις μισες κωμικές σειρές της ελληνικής τβ και, αν κ πολλές φορές αποδεικνύεται ευρυματικότατος (ακόμα θυμάμαι το γελιο που χα ρίξει σε μια σκηνή αγωνίας του παρα5, που υποτίθεται οτι ήταν σοβαρή, όταν εκει που παρουσιάζεται ο χωρίστρας πέφτει το "ο χαρος βγήηηκε βγήκε παγανιά) έχει κάποια μουσικά "μοτίβα" που τα βάζει ξανά και ξανά και ξανά σε όλες τις σειρές (αν δειτε πχ μαρια ασχημη έχει ακριβώς την ίδια μουσική με π5)...οπότε ο βαρύς χαρακτηρισμός "κλεμμένο" πάει άκυρος!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaplekomenos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Οκ, όμως κανένας δεν μπορεί να αναγνωρίσει το μουσικό θέμα; Δεν μπορώ να βρω και το email του Ασημάκη Κοντογιάννη να τον ρωτήσω. Πολλά ζητάω, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivia Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλησπέρα! Μια ερώτηση: Την πρώτη φορά που θα έφευγε ο Αλέξης, στη σκηνή όπου η Ντάλια έλεγε στον αντικαταστάτη του Αλέξη ότι δε θα αφήσει τον Αλέξη να φύγει γιατί τον αγαπάει κτλ κτλ (η φαντασίωσή της δηλαδή), ακούγεται ένα τέλειο κομμάτι με πιάνο. Ξέρει κανείς ποιο είναι; Επίσης, ακούγεται στη σκηνή όπου η Μαριλένα συμφιλιώνεται με τη Ζουμπουλία και της μιλάει για τον προπάππου της κτλ. Είναι και ένα άλλο με κιθάρα, το οποίο ακούγεται όταν ο Αλέξης της λέει τον όρκο στην πρόβα του γάμου, καθώς και όταν ήταν δεμένοι στην αποθήκη.... Αν ξέρει κανείς ποια είναι.. θα του είμαι ευγνώμων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Καλησπέρα! Μια ερώτηση: Την πρώτη φορά που θα έφευγε ο Αλέξης, στη σκηνή όπου η Ντάλια έλεγε στον αντικαταστάτη του Αλέξη ότι δε θα αφήσει τον Αλέξη να φύγει γιατί τον αγαπάει κτλ κτλ (η φαντασίωσή της δηλαδή), ακούγεται ένα τέλειο κομμάτι με πιάνο. Ξέρει κανείς ποιο είναι; Επίσης, ακούγεται στη σκηνή όπου η Μαριλένα συμφιλιώνεται με τη Ζουμπουλία και της μιλάει για τον προπάππου της κτλ. Είναι και ένα άλλο με κιθάρα, το οποίο ακούγεται όταν ο Αλέξης της λέει τον όρκο στην πρόβα του γάμου, καθώς και όταν ήταν δεμένοι στην αποθήκη.... Αν ξέρει κανείς ποια είναι.. θα του είμαι ευγνώμων :) to 1o κι εγω το ψαχνω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Moυ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, το σενάριο είναι πολύ πρωτότυπο για κωμωδία, το όλο concept διαφορετικό, μένει να δούμε αν θα μας δικαιώσει η σειρά στη συνέχεια. :cool: To παραπάνω σχόλιο είναι από τα πρώτα του thread.... Περιττό να πούμε, αν όντως μας δικαίωσε η σειρά..... :happy::happy::happy::happy::lol::lol::lol: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 To παραπάνω σχόλιο είναι από τα πρώτα του thread.... Περιττό να πούμε, αν όντως μας δικαίωσε η σειρά..... :happy::happy::happy::happy::lol::lol::lol: αχ...το παρα5...πως και το θυμηθήκατε? δυο λέξεις θα πω: μοναδικό και ανεπανάληπτο. Καλησπέρα! Μια ερώτηση: Την πρώτη φορά που θα έφευγε ο Αλέξης, στη σκηνή όπου η Ντάλια έλεγε στον αντικαταστάτη του Αλέξη ότι δε θα αφήσει τον Αλέξη να φύγει γιατί τον αγαπάει κτλ κτλ (η φαντασίωσή της δηλαδή), ακούγεται ένα τέλειο κομμάτι με πιάνο. Ξέρει κανείς ποιο είναι; Επίσης, ακούγεται στη σκηνή όπου η Μαριλένα συμφιλιώνεται με τη Ζουμπουλία και της μιλάει για τον προπάππου της κτλ. απ το Forrest Gump είναι: I am forrest νομίζω λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Είναι και ένα άλλο με κιθάρα, το οποίο ακούγεται όταν ο Αλέξης της λέει τον όρκο στην πρόβα του γάμου, καθώς και όταν ήταν δεμένοι στην αποθήκη.... Αν ξέρει κανείς ποια είναι.. θα του είμαι ευγνώμων :) Καθυστερημένη απάντηση αλλά κάλλιο αργά.... Το κομμάτι που ψάχνεις είναι του Rene Aubry - όπως και πολλά από τα κομμάτια που ακούγονται στη σειρά - και ονομάζεται "Lungomare" ή "Marche Funebre", και οι δύο τίτλοι ισχύουν για το ίδιο κομμάτι νομίζω. Είναι από το άλμπουμ "Plaisir D'Amour". Αυτά :cool: Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 το "μουσική επιμέλεια ασημάκης κοντογιάννης" που λέει στους τίτλους αρχής σας λέει τίποτα? αυτός κανει τη μουσική επιμέλεια σε-τουλάχιστον- τις μισες κωμικές σειρές της ελληνικής τβ και, αν κ πολλές φορές αποδεικνύεται ευρυματικότατος (ακόμα θυμάμαι το γελιο που χα ρίξει σε μια σκηνή αγωνίας του παρα5, που υποτίθεται οτι ήταν σοβαρή, όταν εκει που παρουσιάζεται ο χωρίστρας πέφτει το "ο χαρος βγήηηκε βγήκε παγανιά) έχει κάποια μουσικά "μοτίβα" που τα βάζει ξανά και ξανά και ξανά σε όλες τις σειρές (αν δειτε πχ μαρια ασχημη έχει ακριβώς την ίδια μουσική με π5)...οπότε ο βαρύς χαρακτηρισμός "κλεμμένο" πάει άκυρος!:ninja: :D Αν και πολύ αργά θα πω κι εγώ κάτι:η μουσική που μπαίνει σε κάποια σειρά σχεδόν όλη καθορίζεται από τον σκηνοθέτη(μου το έχει διαβεβαιώσει επογγελματίας ηθοποιός) Αυτός που κάνει τη μουσική επιμέλεια έχει δευτερεύοντα ρόλο.Το στυλ "βάζω το κατάλληλο τραγούδι στην κατάλληλη σκηνή" ανήκει στον Αντώνη Αγγελόπουλο,γιατί και σε άλλες σειρές του π.χ 2 ξένοι,είσαι το ταίρι μου,σαββατογεννημένες υπάρχει αυτή η τακτική. Εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ την υπόκρουση του love me tender όταν ο Αλέξης φιλήσε την Ντάλια τα Χριστούγεννα,ούτε τη Μαρίνα στους 2 ξένους να κοιτάζει τον Κωνσταντίνο και να ακούγεται το σημασία δε μου δίνεις και τρελαίνομαι(Χαρις Αλεξίου):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ξαναείδα χθες το τελευταίο επεισόδιο. Όσες φορές και να το δω, συγκινούμαι:cry:. Τι υπέροχη σειρά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ξαναείδα χθες το τελευταίο επεισόδιο. Όσες φορές και να το δω, συγκινούμαι:cry:. Τι υπέροχη σειρά! πιο πολυ με συγκινει η σκηνη με τους 2 κακους στη φυλακη..! :cry: α!!κ φυσικα η σκηνη που ο σπυρος διαβαζει το ημερολογιο της γιαγιας του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 thelw kai pali para 5. mporw????? mallon oxi...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μοναδικά συγκινητικό το τελευταίο επεισόδιο.. Όλες οι σκηνές ήταν μοναδικές.. Πόσο μας λείπει!!!:cry: Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ειναι το καλυτερο την τελευταια 10ετια και ας υποστηρηζουν καποιοι οτι ειχε ευκολο χιουμορ και χαζοχαρουμενο............... ο καπουτζιδης εχει απλα "τ-α-λ-ε-ν-τ-ο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ο,τι και να λεμε παρα5 δεν ξαναγίνεται. Ήταν μια μοναδική συγκυρία έμπνευσης (και η κεντρική ιδέα ως σύλληψη και οι χαρακτηρες και το χιουμορ), ηθοποιών που λες και γεννηθηκαν για να παιξουν τους συγκεκριμένους ρόλους (Θεοπούλα, η αποκάλυψη της Καρύδη, Ζουμπουλία...), καλής χημείας και καλής τύχης γενικότερα. Κι όσο κι αν ξεχείλωσε ή εφτασε να επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία, κανείς δεν αμφισβητεί ότι τουλάχιστον τα πρώτα 13 επεισόδια ήταν ο ορισμός της τελειότητας και της πρωτοτυπίας για κωμική σειρά. Και ευτυχώς τα τελευταία επεισόδια δεν προδωσαν την ποιότητα και το ύφος της σειράς (ακόμα κ αν το τελευταιο επεισόδιο ήταν κάπως δακρύβρεχτο, ολοκλήρωνε με ιδανικό τρόπο μια ιστορία που ποτέ δεν υπήρξε αμιγώς κωμικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 ο,τι και να λεμε παρα5 δεν ξαναγίνεται. Ήταν μια μοναδική συγκυρία έμπνευσης (και η κεντρική ιδέα ως σύλληψη και οι χαρακτηρες και το χιουμορ), ηθοποιών που λες και γεννηθηκαν για να παιξουν τους συγκεκριμένους ρόλους (Θεοπούλα, η αποκάλυψη της Καρύδη, Ζουμπουλία...), καλής χημείας και καλής τύχης γενικότερα. Κι όσο κι αν ξεχείλωσε ή εφτασε να επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία, κανείς δεν αμφισβητεί ότι τουλάχιστον τα πρώτα 13 επεισόδια ήταν ο ορισμός της τελειότητας και της πρωτοτυπίας για κωμική σειρά. Και ευτυχώς τα τελευταία επεισόδια δεν προδωσαν την ποιότητα και το ύφος της σειράς (ακόμα κ αν το τελευταιο επεισόδιο ήταν κάπως δακρύβρεχτο, ολοκλήρωνε με ιδανικό τρόπο μια ιστορία που ποτέ δεν υπήρξε αμιγώς κωμικη) +10000:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts