UnD3rT4K3r Δημοσιεύτηκε September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2005 apo mia anazitisi pu ekana gia diaforus isp(forthnet,hol,otenet,vivodi klp) brika oti i sparknet exei tis xamiloteres times..... Exei kaneis dsl apo auti tin eteria?? Eine euxaristimenos?? H tulaxiston exei akusei kaneis tpt?Eine kali d eine.... Thnx.... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Sparknet έχει ο φίλος μου (και αυτός λόγο χαμηλής τιμής την επέλεξε) και σέρνετε πραγματικά. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα τοπικό ή έχει όλο το δικτυο της Sparknet πάντως γνώμη μου είναι να δόσεις κάτι παραπάνω για είσαι λιγάκι πιο σίγουρος. Η πρόταση μου Forthnet (άσχετα αν εγώ έχω HOL). Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Θα σε παραπέμψω εδώ.. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=345057#post345057 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. September 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 an eine na sernete tote sparknet ton @@@@...(katalabate) Lew na balw to tsampa tis hol....3erete poso tsampa eine??(dil eine plirwmenos mono o isp(hol) i k to pagio tu ote?) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Είναι πληρωμένος μόνο ο isp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Για τα λεφτά της μια χαρά είναι η SPARKnet. Οσο καιρό την χρησιμοποιούσα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν σέρνεται όπως λες κοίτα μήπως δεν είναι πρόβλημα δικό τους αλλά του ΟΤΕ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. September 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Thnx guyzzz alla blepw oi apopseis diistante....angeldust 8es na peis oti leiturguse kanonika(me taxitites san fothnet hol klp?) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Ναι, απο ταχύτητες ήταν μια χαρά, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Κατα διαστήματα υπήρχε πρόβλημα με τα pings αλλά προσωπικά εμένα δε με απασχολεί μιας και δεν ασχολούμαι με on-line games. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εγώ προτείνω σε κάθε περίπτωση HOL. Μιλάμε για τους expert στο είδος τους. Check το site της για να βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Makria apo thn HOL. Tromera provlhmata twra me thn prosfora tou RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Στη διακοπή παροχής υπηρεσιών προς τη Spark Net προχωρά σταδιακά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ. Ο λόγος είναι τα χρέη της Spark Net, ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet ιδίως στη βόρεια Ελλάδα, τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέρχονται σε 500.000 ευρώ, και σύντομα θα πλησιάσουν τις 700.000 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι το πρόβλημα της Spark Net είναι μάλλον μεγάλο, καθώς η εταιρεία -σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες- φέρεται να εξέδωσε ακάλυπτες επιταγές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Spark Νet κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να σταματήσει η διαδικασία διακοπής παροχής υπηρεσιών από τον ΟΤΕ. Η αίτηση πρόκειται να εκδικαστεί τον Ιούνιο και γι’ αυτό η Spark Net ζήτησε την έκδοση σχετικής προσωρινής διαταγής, η οποία όμως απερρίφθη. Η υπόθεση της Spark Net φέρεται να είναι η αφορμή για την αποστολή εκ μέρους του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, επιστολής προς τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ, Ν. Αλεξανδρίδη που να ζητείται κάτι μάλλον πρωτότυπο: στην περίπτωση της Spark Net, αλλά και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση στο μέλλον, ο ΟΤΕ να αναλαμβάνει να συνεχίζει να παρέχει προς τους συνδρομητές της εταιρείας, που «κόβει» τις υπηρεσίες, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα αυτοί, και μόλις η εταιρεία τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον ΟΤΕ, να της «επιστρέφονται» οι συνδρομητές. Ριζοσπαστική πρόταση που μένει να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί εκ μέρους της ΕΕΤΤ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 KΑΙ εγω αυτο εχω διαβασει, τωρα εαν προσεξετε η sparknet εχει στραφει στην "και καλα" λυση anytime anywhere με τις αστικες χρεωσεις ανα λεπτο............. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 μη βαλεις sparknet,εδω κ ενα μηνα περιμενω να ενεργοποιηθει και λεγανε 15 μερεσ μακρια..τουσ παθρνο τηλεφωνο μια εβδομαδα τωρα κ δεν το σηκωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 μη βαλεις sparknet,εδω κ ενα μηνα περιμενω να ενεργοποιηθει και λεγανε 15 μερεσ μακρια..τουσ παθρνο τηλεφωνο μια εβδομαδα τωρα κ δεν το σηκωνουν παιδια ενας γνωστος μου εκανε αιτηση ενεργοποιησης με sparknet στις 10 μαρτιου και σημερα πηρε τηλ στον οτε για να μαθει γιατι αργουν τοσο πολυ να του ενεργοποιησουν την συνδεση, απο τον οτε του ειπαν πως αυτοι ελαβαν στις 12 την αιτηση και στις 14 εγινε ακυρωση της αιτησης και χωρις κανεις να τον ειδοποιησει. απο την sparknet εχει αρκετες ημερες που δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα. το προβλημα ειναι πως προκειται για προπληρωμενο πακετο 4 μηνες(3+1. υπαρχει περιπτωση οι καταναλωτες να παρουν τα χρηματα τους πισω? Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 H Sparknet έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Kati tetoio akousa. 4 filoi mou pou exoun Sparknet exoun kanonika thn DSL grammh alla den mporoun na mpoun me kwdikous ths Sparknet pou exoun? Gnwrizoume kati ephsimo??? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiman Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 παιδια εισα dsl προπληρωμενη και απο σημερα τελος τα διφραγκα!!!!μπαινω με dial up!!!! τωρα για τα λεφτα δεν ξερω!!!καλα ειναι να μαζευτουμε να κανουμε μια ομαδικη αγωγη!!! KΑΙ εγω αυτο εχω διαβασει, τωρα εαν προσεξετε η sparknet εχει στραφει στην "και καλα" λυση anytime anywhere με τις αστικες χρεωσεις ανα λεπτο............. ναι απο χρεωση ομως τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantia Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 I Sparknet ekleise ex8es. ta til tous de leitourgoun opos episis k to site tous! pane ta lefta pou dosame egw simera alla3a isp Παράθεση Foxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά? Έκλεισε ξαφνικά η sparknet?? Πριν από μερικά χρόνια είχα συνδρομή PSTN. Και με τους καταναλωτές που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς internet τι γίνεται?? :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Εγώ προτείνω σε κάθε περίπτωση HOL. Μιλάμε για τους expert στο είδος τους. Check το site της για να βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και την τιμή του. Καμία επικοινωνία , οι ταχύτητες 2low κτλ κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά? Έκλεισε ξαφνικά η sparknet?? Πριν από μερικά χρόνια είχα συνδρομή PSTN. Και με τους καταναλωτές που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς internet τι γίνεται?? :cry: Στα πλαίσια της Δημόσιας προβληματικής και προκλητικής συμπεριφοράς των βαρώνων του ΟΤΕ ... Το κλείσιμο της SPARKNET διήρκησε μόλις 20 ώρες... Εγώ συνδέθηκα σήμερα... Τα παιδια τα δικαιολογώ λόγω του ότι χουντικά τους απομόνωσε από τους συνδρομητες ο ΟΤΕ κλείνοντας αιφνηδιαστικά όλα τα κυκλώματα... όπως πχ 89625 36666 . Πάντως οι καλοί μένουν καλοί από την αρχή μέχρι τέλους... Επίσης βιάστηκαν πολύ να το γιορτάσουν οι τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ ... με χαμογελο γεμάτο ειρωνεία λέγανε... Την κλείσαμε , και ότιθα πρέπει να αλλάξετε provider ... Σ'εναν κόσμο ψεύτικό που θέλει να παράγει και να φλομώνει στο ΄ψεμμα ο ΟΤΕ ας κλείσει την Teledome την Τellas και όλες τις άλλες ... ΤΟΛΜΑ ? Για πιο λόγο ειδικά την SPARKNET ???? Για πιο λόγο θέλησε να την κλείσει αιφνιδιαστικά ? Τεσπα... Για τα παράνομα πάγια των ΡΟΖ γραμμών του ΟΤΕ γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας να ζητήσει το λόγο ? Γιατί μόνο στην Σουηδία και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης έχουν απαγορευτεί ? σε σχέση με την προώθησή τους στα τσοντοκάναλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Καμία επικοινωνία , οι ταχύτητες 2low κτλ κτλ... Σε βρίσκω, το λιγότερο υπερβολικό. Είμαι 3,5 μήνες συνδρομητής HOL. Δεν έχω πρόβλημα ούτε στην ταχύτητα (512Κ) ούτε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Σε βρίσκω, το λιγότερο υπερβολικό. Είμαι 3,5 μήνες συνδρομητής HOL. Δεν έχω πρόβλημα ούτε στην ταχύτητα (512Κ) ούτε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Eγώ αναφέρομαι για Θεσσαλονίκη, μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη... Ρώτα μερικούς μεταπωλητές υπηρεσιών HOL στη Θεσσαλονίκη να σου πουν τι προβλήματα αντιμετώπησαν το τελευταίο διάστημα... Το μόνο που λειτουργούσε ήταν το σύστημα Curbas (αν θυμαμαι καλά την ονομασία του) . Αυτό όντως θα συμφωνήσω.. ότι είναι υπερβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Για τα λεφτά της μια χαρά είναι η SPARKnet. Οσο καιρό την χρησιμοποιούσα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν σέρνεται όπως λες κοίτα μήπως δεν είναι πρόβλημα δικό τους αλλά του ΟΤΕ. Όντως καμια φορά παίζει σημαντικό ρόλο η περιοχή... Ειδικά για την Sparknet και αυτό ισχύει για όλους τους provider ενώ σερνόταν στο σπίτι μου μερικές μέρες, στο γραφείο έπιανε το ανώτερο σε ταχύτητες χωρίς προβλήματα... (Θεσσαλονίκη) Το ίδιο συνέβαινε και με hol πριν 1 χρόνο όταν είχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά? Έκλεισε ξαφνικά η sparknet?? Πριν από μερικά χρόνια είχα συνδρομή PSTN. Και με τους καταναλωτές που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς internet τι γίνεται?? :cry: Εγώ αυτή τη στιγμή και από χθες είμαι συνδεδεμένος με adsl με sparknet... ίδια ip ίδια username και κωδικοί υποθέτω... για όλους... τους συνδρομητές... Το site της sparknet ψηλοανέβηκε, υποθέτω πως μένει μια ανακοίνωση σχετική ... και πρώτα από όλα μια συγνώμη... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατέβασαν τις ρυθμίσεις που έδωσα εδώ για να συνδεθεί κάποιος... (μήπως το myphone δουλεύει για τους ανταγωνιστές τους .. πχ hol, otenet, forthnet ... ktl ktl ????) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts