Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3250

unknown22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ego exo allo problem...

Exo merika jar sto kinito kai den mporo na ta steilo..

fisika skeftika na ta allakso name kai ta steleni omos 2-3 kinita pou ta esteila (2nokia kai ena sony erricson) den mporo meta na ta kano rename!!!!

Yparxei tropos na stelno jar arxeia???

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη καρτούλα, πολύ καλή περίπτωση είναι αυτή. Εγω πάντως το σκέφτομαι σοβαρά, έχει και πολύ καλή τιμή ;)

Ego exo allo problem...

Exo merika jar sto kinito kai den mporo na ta steilo..

fisika skeftika na ta allakso name kai ta steleni omos 2-3 kinita pou ta esteila (2nokia kai ena sony erricson) den mporo meta na ta kano rename!!!!

Yparxei tropos na stelno jar arxeia???

Εγω απο ενα nokia 7610 που έχω, έστειλα τα jar αρχεια χωρις καταληξη σε ενα sonyericsson και μετα απο το sonyericsson εκανα rename και τους εβαλα παλι καταληξη jar. Δηλαδή το αρχειο xxx.jar το εστειλα σαν xxx και μετα στο sony το δεχτηκε σαν άγνωστο αρχειο και μετα του προσθεσα στη μετονομασια το .jar και εγινε xxx.jar παλι και οταν το αποθήκευσα με ρωτησε που να το βάλει στα παιχνιδια ή στις εφαρμογες.

Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα..

Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει διαφορά μεταξύ miniSD και microSD ??? :worry: :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει διαφορά μεταξύ miniSD και microSD ??? :worry: :worry:

Φυσικα υπαρχει διαφορα

http://img56.imageshack.us/img56/1065/comparatifsdminisdmicrosd5xr.th.jpg

Η Transflash με την microSD δεν εχουν .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

simera ekana anavathmisi.perasa tin v3.21 sto kentriko nokia service.sxedon kamia diafora pera apo to menou epex.video to opoio pleon yparxei mesa sta polimesa.i kamera ta idia xalia pali.....

simera ekana anavathmisi.perasa tin v3.21 sto kentriko nokia service.sxedon kamia diafora pera apo to menou epex.video to opoio pleon yparxei mesa sta polimesa.i kamera ta idia xalia pali.....

MENU EPEX??? :ninja: Ti einai toyto?

Thelo na rotiso kati..

Mporo na afereso kapos apo tin kentriki othoni tis bara pou exei me tis efarmoges???

OXi tipote allo alla den mporo na valo fotografia tin kopela moy :D

KAi kati teleytaio..

Pou tha doume ti exei i kathe anavathimsi??

yparxei sxetiko site?

κρίμα που η αναβάθμιση δεν έφερε τα επιθυμητα αποτελέσματα ειλικρινά περίμενα πολυ περισσότερα άντε περιμένουμε για την επόμενη χα χα χα

Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης της φωτογραφίας του καλούντος σε ολη την οθόνη όπως π.χ. στο 6280??

Επίσης ο media player μπορεί να δείξει fullscreen video???

Λοιπόν:

1.Για να φύγουν τα εικονιδιά με τις εφαρμογές από την επιφάνεια εργασίας πάς Ρυθμίσεις>Τηλέφωνο>Λειτουργία αναμονής>Ενεργή Αναμονή>Όχι:)

Όσο για την φωτογραφία κατα την εισερχόμενη κλήση,δε γίνεται.Περιμένουμε να βγεί το Full Screen Caller για s60 v3:)

Σημερα πηρα κι εγω το κινητακι!:D

Αρκετα καλο μου φαινεται εκ πρωτης οψεως, αλλα ειναι το πρωτο symbian που παιρνω και εχω καναδυο ερωτησεις.

1)Εγκατεστησα εναν browser που εχει αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει δε γινεται για λογους ασφαλειας.Why??

2)Εγκατεστησα και τον image editor αλλα δεν μπορω να βρω τον πουθενα..Που τον βαζει?

Αυτα προς το παρον.Επισης διαβαζοντας εδω περα μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι η καμερα θα ηταν χαλια, αλλα τελικα μου φαινεται μια χαρα.

Tsikis ευχαριστω, εχεις pm.

Λοιπον εχω αλλη μια ερωτηση:Ενω περασα ολες τις επαφες απο τη SIM, οταν με παιρνουν δε βγαζει το ονομα αυτου που με παιρνει..Δε μου το βγαζει και οταν βαζω τον αριθμο χειροκινητα(Απο τη λιστα μου το βγαζει).

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα βρηκα και αυτο το site που εχει αρκετα themes.Εβαλα 2-3 και δουλευουν κανονικα.Θελει registration.

καλημέρα σε όλους,

αν και έχει ειπωθεί πάλι, μήπως λέω μήπως, ξέρει κανείς για την αναβάθμιση του firmware αν έχει βγεί και τι βελτιώσεις έχει γιατί μέχρι στιγμής είναι γενικά και αόριστα!!

Όσον αφορά το site γνωστό και μη εξαιρετέο...

Αλλά καλά έκανες και το υπενθύμισες για όσους ψάχνουν θέματα.

Όσον αφορά το πρόβήμα σου δεν γνωρίζω γιατί γίνεται αυτό..

Θα το ψάξω και αν βρώ άκρη θα σου απαντήσω!!!

Λοιπον το προβλημα λυθηκε.Κατα τη μεταφορα απο των επαφων απο την παλια συσκευη τις περισσοτερες τις ειχε περασει 2 φορες με λιγο διαφορετικο ονομα.(πχ γιαννης και ΓΙΑΝΝΗΣ) οποτε το κινητο ετρωγε κολλημα και δεν εμφανιζε κανενα!

Εγκατεστησα κατι themes και εχει γινει κατι περιεργο.Δε μπορω να μπω στα themes!Μου βγαζει "Τελος εφαρμ.: psln".Κοιταξα στο google και λενε μονο για παλιοτερες εκδοσεις symbian και πως αμα εχεις και ενα φακελο μεσα στo apps με το ονομα "PSLN" ειναι ιος.Μπορει να μου πει καποιος πως κανω uninstall τα themes απο το pc και πως κανω φορματ(Να το εχω προχειρο γιατι μαλλον θα χρειαστει :D)?

Ευχαριστω :)

Λοιπον το προβλημα λυθηκε.Κατα τη μεταφορα απο των επαφων απο την παλια συσκευη τις περισσοτερες τις ειχε περασει 2 φορες με λιγο διαφορετικο ονομα.(πχ γιαννης και ΓΙΑΝΝΗΣ) οποτε το κινητο ετρωγε κολλημα και δεν εμφανιζε κανενα!

Εγκατεστησα κατι themes και εχει γινει κατι περιεργο.Δε μπορω να μπω στα themes!Μου βγαζει "Τελος εφαρμ.: psln".Κοιταξα στο google και λενε μονο για παλιοτερες εκδοσεις symbian και πως αμα εχεις και ενα φακελο μεσα στo apps με το ονομα "PSLN" ειναι ιος.Μπορει να μου πει καποιος πως κανω uninstall τα themes απο το pc και πως κανω φορματ(Να το εχω προχειρο γιατι μαλλον θα χρειαστει :D)?

Ευχαριστω :)

τι εννοείς format ? στο κινητό προφανώς!!! αν είναι format στην κάρτα πήγαινε μενου>ατζέντα>κάρτα μνήμης> επιλογές > μορ/ση κάρτας

Οχι δε θελω στην καρτα, στο κινητο θελω γιατι το τελευταιο theme που εβαλα πριν γινει αυτο το εγκατεστησα στο κινητο,οχι στην καρτα.

νομίζω οτι θα πρέπει ενώ ανοίγεις το κινητό.

1. πρέπει να έχεις πατημένο το κουμπιά ΚΛΗΣΗ (το πρασινο), αστεράκι, και τον αριθμό 3.

δοκιμασέ το, ελπίζω να πιάσει το είχα κάνει παλιά στο Ν-70

Thanks mkaragiannis, αυτο ειναι, μολις τωρα το βρηκα.Ευτυχως δε χρειαστηκε εκανα μια επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και το προβλημα λυθηκε χωρις να χαθει τιποτα απο αυτα που ειχα μεσα.

Καλησπέρα!

Υπάρχει στη συσκευασία κάρτα μνήμης & αν ναι πόσα MB είναι?

Ευχαριστώ!

Υπάρχει μία Nokia microSD κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 512MBytes. :)

Υπάρχει μία Nokia microSD κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 512MBytes. :)

Έχω την εντύπωση πως δεν περιέχεται κάρτα μνήμης στη συσκευασία του 3250.

Έχω την εντύπωση πως δεν περιέχεται κάρτα μνήμης στη συσκευασία του 3250.

Δεν ξέρω γιατί δεν το λέει στο site της Nokia (τουλάχιστον στην Ελληνική Nokia) αλλά πραγματικά το πακέτο πώλησης περιέχει κάρτα μνήμης Nokia microSD 512MBytes επιβεβαιωμένο από τον mirrorofsorrow ο οποίος το έχει αγοράσει κανονικά.:)