jvp4ant Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ego exo allo problem... Exo merika jar sto kinito kai den mporo na ta steilo.. fisika skeftika na ta allakso name kai ta steleni omos 2-3 kinita pou ta esteila (2nokia kai ena sony erricson) den mporo meta na ta kano rename!!!! Yparxei tropos na stelno jar arxeia??? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Όποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη καρτούλα, πολύ καλή περίπτωση είναι αυτή. Εγω πάντως το σκέφτομαι σοβαρά, έχει και πολύ καλή τιμή ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 καλά η τιμή είναι φανταστική!!! την έχει αγοράσει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxristis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 nai.tin exei mono to kentriko nokia service sti voula.mexri telos evdomadas tha tin exei kai sto pagrati.ti tha prosferei omos parapano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosT Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ego exo allo problem... Exo merika jar sto kinito kai den mporo na ta steilo.. fisika skeftika na ta allakso name kai ta steleni omos 2-3 kinita pou ta esteila (2nokia kai ena sony erricson) den mporo meta na ta kano rename!!!! Yparxei tropos na stelno jar arxeia??? Εγω απο ενα nokia 7610 που έχω, έστειλα τα jar αρχεια χωρις καταληξη σε ενα sonyericsson και μετα απο το sonyericsson εκανα rename και τους εβαλα παλι καταληξη jar. Δηλαδή το αρχειο xxx.jar το εστειλα σαν xxx και μετα στο sony το δεχτηκε σαν άγνωστο αρχειο και μετα του προσθεσα στη μετονομασια το .jar και εγινε xxx.jar παλι και οταν το αποθήκευσα με ρωτησε που να το βάλει στα παιχνιδια ή στις εφαρμογες. Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει διαφορά μεταξύ miniSD και microSD ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει διαφορά μεταξύ miniSD και microSD ??? :worry: :worry: Φυσικα υπαρχει διαφορα http://img56.imageshack.us/img56/1065/comparatifsdminisdmicrosd5xr.th.jpg Η Transflash με την microSD δεν εχουν . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Καλησπερα σε όλο το forum, μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει βγεί αναβάθμιση του firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxristis Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 simera ekana anavathmisi.perasa tin v3.21 sto kentriko nokia service.sxedon kamia diafora pera apo to menou epex.video to opoio pleon yparxei mesa sta polimesa.i kamera ta idia xalia pali..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 simera ekana anavathmisi.perasa tin v3.21 sto kentriko nokia service.sxedon kamia diafora pera apo to menou epex.video to opoio pleon yparxei mesa sta polimesa.i kamera ta idia xalia pali..... MENU EPEX??? :ninja: Ti einai toyto? Thelo na rotiso kati.. Mporo na afereso kapos apo tin kentriki othoni tis bara pou exei me tis efarmoges??? OXi tipote allo alla den mporo na valo fotografia tin kopela moy :D KAi kati teleytaio.. Pou tha doume ti exei i kathe anavathimsi?? yparxei sxetiko site? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 κρίμα που η αναβάθμιση δεν έφερε τα επιθυμητα αποτελέσματα ειλικρινά περίμενα πολυ περισσότερα άντε περιμένουμε για την επόμενη χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης της φωτογραφίας του καλούντος σε ολη την οθόνη όπως π.χ. στο 6280?? Επίσης ο media player μπορεί να δείξει fullscreen video??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Λοιπόν: 1.Για να φύγουν τα εικονιδιά με τις εφαρμογές από την επιφάνεια εργασίας πάς Ρυθμίσεις>Τηλέφωνο>Λειτουργία αναμονής>Ενεργή Αναμονή>Όχι:) Όσο για την φωτογραφία κατα την εισερχόμενη κλήση,δε γίνεται.Περιμένουμε να βγεί το Full Screen Caller για s60 v3:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Σημερα πηρα κι εγω το κινητακι!:D Αρκετα καλο μου φαινεται εκ πρωτης οψεως, αλλα ειναι το πρωτο symbian που παιρνω και εχω καναδυο ερωτησεις. 1)Εγκατεστησα εναν browser που εχει αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει δε γινεται για λογους ασφαλειας.Why?? 2)Εγκατεστησα και τον image editor αλλα δεν μπορω να βρω τον πουθενα..Που τον βαζει? Αυτα προς το παρον.Επισης διαβαζοντας εδω περα μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι η καμερα θα ηταν χαλια, αλλα τελικα μου φαινεται μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Tsikis ευχαριστω, εχεις pm. Λοιπον εχω αλλη μια ερωτηση:Ενω περασα ολες τις επαφες απο τη SIM, οταν με παιρνουν δε βγαζει το ονομα αυτου που με παιρνει..Δε μου το βγαζει και οταν βαζω τον αριθμο χειροκινητα(Απο τη λιστα μου το βγαζει). Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα βρηκα και αυτο το site που εχει αρκετα themes.Εβαλα 2-3 και δουλευουν κανονικα.Θελει registration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 καλημέρα σε όλους, αν και έχει ειπωθεί πάλι, μήπως λέω μήπως, ξέρει κανείς για την αναβάθμιση του firmware αν έχει βγεί και τι βελτιώσεις έχει γιατί μέχρι στιγμής είναι γενικά και αόριστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Όσον αφορά το site γνωστό και μη εξαιρετέο... Αλλά καλά έκανες και το υπενθύμισες για όσους ψάχνουν θέματα. Όσον αφορά το πρόβήμα σου δεν γνωρίζω γιατί γίνεται αυτό.. Θα το ψάξω και αν βρώ άκρη θα σου απαντήσω!!! Λοιπον το προβλημα λυθηκε.Κατα τη μεταφορα απο των επαφων απο την παλια συσκευη τις περισσοτερες τις ειχε περασει 2 φορες με λιγο διαφορετικο ονομα.(πχ γιαννης και ΓΙΑΝΝΗΣ) οποτε το κινητο ετρωγε κολλημα και δεν εμφανιζε κανενα! Εγκατεστησα κατι themes και εχει γινει κατι περιεργο.Δε μπορω να μπω στα themes!Μου βγαζει "Τελος εφαρμ.: psln".Κοιταξα στο google και λενε μονο για παλιοτερες εκδοσεις symbian και πως αμα εχεις και ενα φακελο μεσα στo apps με το ονομα "PSLN" ειναι ιος.Μπορει να μου πει καποιος πως κανω uninstall τα themes απο το pc και πως κανω φορματ(Να το εχω προχειρο γιατι μαλλον θα χρειαστει :D)? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λοιπον το προβλημα λυθηκε.Κατα τη μεταφορα απο των επαφων απο την παλια συσκευη τις περισσοτερες τις ειχε περασει 2 φορες με λιγο διαφορετικο ονομα.(πχ γιαννης και ΓΙΑΝΝΗΣ) οποτε το κινητο ετρωγε κολλημα και δεν εμφανιζε κανενα! Εγκατεστησα κατι themes και εχει γινει κατι περιεργο.Δε μπορω να μπω στα themes!Μου βγαζει "Τελος εφαρμ.: psln".Κοιταξα στο google και λενε μονο για παλιοτερες εκδοσεις symbian και πως αμα εχεις και ενα φακελο μεσα στo apps με το ονομα "PSLN" ειναι ιος.Μπορει να μου πει καποιος πως κανω uninstall τα themes απο το pc και πως κανω φορματ(Να το εχω προχειρο γιατι μαλλον θα χρειαστει :D)? Ευχαριστω :) τι εννοείς format ? στο κινητό προφανώς!!! αν είναι format στην κάρτα πήγαινε μενου>ατζέντα>κάρτα μνήμης> επιλογές > μορ/ση κάρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Οχι δε θελω στην καρτα, στο κινητο θελω γιατι το τελευταιο theme που εβαλα πριν γινει αυτο το εγκατεστησα στο κινητο,οχι στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 νομίζω οτι θα πρέπει ενώ ανοίγεις το κινητό. 1. πρέπει να έχεις πατημένο το κουμπιά ΚΛΗΣΗ (το πρασινο), αστεράκι, και τον αριθμό 3. δοκιμασέ το, ελπίζω να πιάσει το είχα κάνει παλιά στο Ν-70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Thanks mkaragiannis, αυτο ειναι, μολις τωρα το βρηκα.Ευτυχως δε χρειαστηκε εκανα μια επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και το προβλημα λυθηκε χωρις να χαθει τιποτα απο αυτα που ειχα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλησπέρα! Υπάρχει στη συσκευασία κάρτα μνήμης & αν ναι πόσα MB είναι? Ευχαριστώ! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλησπέρα! Υπάρχει στη συσκευασία κάρτα μνήμης & αν ναι πόσα MB είναι? Ευχαριστώ! Υπάρχει μία Nokia microSD κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 512MBytes. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Υπάρχει μία Nokia microSD κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 512MBytes. :) Έχω την εντύπωση πως δεν περιέχεται κάρτα μνήμης στη συσκευασία του 3250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Έχω την εντύπωση πως δεν περιέχεται κάρτα μνήμης στη συσκευασία του 3250. Δεν ξέρω γιατί δεν το λέει στο site της Nokia (τουλάχιστον στην Ελληνική Nokia) αλλά πραγματικά το πακέτο πώλησης περιέχει κάρτα μνήμης Nokia microSD 512MBytes επιβεβαιωμένο από τον mirrorofsorrow ο οποίος το έχει αγοράσει κανονικά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts