Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3250

unknown22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο ακριβως δεν ηθελα να ακουσω!!! οτι προκληθηκε λογω υγρασιας και χρειαζεται αλλαγη η οθονη!! και αυτα τα 50-60€ που κοστιζει μου φαινονται αρκετα...

• 1 year later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ηρθε η ωρα να αναστησω(αν τα καταφερω) παλι το νοκια 3250 που εχω. θα χρειαστω ομως τη βοηθεια σας.

τι κατσαβιδι πρεπει να παρω? T5 ή Τ6? ψαχνω εδω και ποση ωρα και βρισκω οτι χρειαζεται ενα απο τα 2 κατσαβιδια. αλλοι λενε Τ5 αλλοι Τ6.

τελικα ποιο απο τα 2 να παρω?

• 1 year later...

που θα βρω το ss 45 camera removal tool?

ή έστω να με πείτε αν βγαίνει η καμερα και χωρίς την βοηθεια του εργαλειου αυτου

επίσης θέλω μια θήκη τύπου pouch. καμιά πρόταση;

• 1 month later...

πρόμπλεμ με το 3250. ανοίγω την κάμερα και εμφανίζεται τούτο: "general: feature not supported"

τι κάνουμε; δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων, format αλλά δεν έστρωσε.... καμιά άλλη ιδέα;

Αν μετά από format και χωρίς την κάρτα μνήμης εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα, τότε είναι καθαρά θέμα hardware. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου, κάνε μια αναζήτηση με ότι ακριβώς εμφανίζεται στην οθόνη σου. Βλέπω κάποιες πιθανές λύσεις, χωρίς να γνωρίζω βέβαια αν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες. Αλλιώς αν είσαι διατεθειμένος να το «αναστήσεις» και δεν είσαι σίγουρος, δεν βλέπω άλλη λύση από το απευθυνθείς σε κάποιο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

googlara για την καμερα, αλλά δε βρέθηκε άκρη. θα δω τι θα κάνω.

άλλο με καίει τώρα. δε μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο στο pc. με bt όλα οκ. χρειάζεται οδηγούς, κλπ; ψάχνω εδώ και ώρες αλλά καμία τύχη

Για σύνδεση σε μαζική αποθήκευση, δεν θυμάμαι να χρειάζεται πρόσθετους οδηγούς.

Πάντως οδηγοί κλπ έχουν διαγραφεί από το website της Nokia.

Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Nokia Suite, μήπως και λυθεί το πρόβλημα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

θέλω να το συνδέσω με το pc suite(έστω nokia software updater) για να το κανω update*. φοράει την 4.21 έκδοση και από οτι είδα έχει βγει 4.60

*αφού συνδεθεί στο pc suite με bt, κάνω αναζήτηση για νέα έκδοση λογισμικού(4.60) και μου λέει ότι φοράει την τελευταία(ενώ έχει την 4.21). τι παίζει; πφφφ

Τότε κατέβασε και εγκατέστησε τη τελευταία έκδοση του PC Suite (λινκ στο προηγούμενο post μου) και δοκίμασε εκ νέου.

Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω Bluetooth.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το γνωρίζω ότι δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση με bt.

τελικά κατάφερα να το συνδέσω με καλώδιο αλλά δε με βγάζει νέα έκδοση λογισμικού.

πως αλλιώς μπορω να περάσω την 4.60?

Τι product code έχει η συσκευή σου;

Ρίξε μια ματιά σε αυτούς τους οδηγούς.

Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd - Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

Στην τελευταία έκδοση του phoenix που έχω μπροστά μου βλέπω ότι υποστηρίζεται η συγκεκριμένη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

0526505. θα δοκιμάσω με τον οδηγο που λες

επίσης θέλω να βάλω φοντο μαυρη εικόνα, αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη. για την ακριβεια πιάνει μόνο το κέντρο της οθονης :/

Από ότι βλέπω η τελευταία έκδοση λογισμικού για αυτή την συσκευή είναι η 4.21. Μήπως μπερδεύεσαι με κάποια άλλη συσκευή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο phoenix βλέπω για αυτό το product code 0533844 διαθέσιμη την έκδοση που αναφέρεις. Αυτό το code είναι του music edition. Για το code της συσκευής σου η έκδοση φτάνει μέχρι την 4.21. Δεν θυμάμαι αν έχουν κάποιες διαφορές σαν συσκευές οι «απλές» με τις edition. Αν όχι λογικά μπορείς να «πας» στην τελευταία και θα πρότεινα τον οδηγό για ^1 και 3rd με τον οποίο μπορείς να αλλάξεις το product code. Με επιφύλαξη επαναλαμβάνω σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]