mol Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 αυτο ακριβως δεν ηθελα να ακουσω!!! οτι προκληθηκε λογω υγρασιας και χρειαζεται αλλαγη η οθονη!! και αυτα τα 50-60€ που κοστιζει μου φαινονται αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ηρθε η ωρα να αναστησω(αν τα καταφερω) παλι το νοκια 3250 που εχω. θα χρειαστω ομως τη βοηθεια σας. τι κατσαβιδι πρεπει να παρω? T5 ή Τ6? ψαχνω εδω και ποση ωρα και βρισκω οτι χρειαζεται ενα απο τα 2 κατσαβιδια. αλλοι λενε Τ5 αλλοι Τ6. τελικα ποιο απο τα 2 να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 http://img530.imageshack.us/img530/9782/112z.th.png http://img529.imageshack.us/img529/8017/111ql.th.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 που θα βρω το ss 45 camera removal tool? ή έστω να με πείτε αν βγαίνει η καμερα και χωρίς την βοηθεια του εργαλειου αυτου επίσης θέλω μια θήκη τύπου pouch. καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 πρόμπλεμ με το 3250. ανοίγω την κάμερα και εμφανίζεται τούτο: "general: feature not supported" τι κάνουμε; δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων, format αλλά δεν έστρωσε.... καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αν μετά από format και χωρίς την κάρτα μνήμης εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα, τότε είναι καθαρά θέμα hardware. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου, κάνε μια αναζήτηση με ότι ακριβώς εμφανίζεται στην οθόνη σου. Βλέπω κάποιες πιθανές λύσεις, χωρίς να γνωρίζω βέβαια αν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες. Αλλιώς αν είσαι διατεθειμένος να το «αναστήσεις» και δεν είσαι σίγουρος, δεν βλέπω άλλη λύση από το απευθυνθείς σε κάποιο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 googlara για την καμερα, αλλά δε βρέθηκε άκρη. θα δω τι θα κάνω. άλλο με καίει τώρα. δε μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο στο pc. με bt όλα οκ. χρειάζεται οδηγούς, κλπ; ψάχνω εδώ και ώρες αλλά καμία τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Για σύνδεση σε μαζική αποθήκευση, δεν θυμάμαι να χρειάζεται πρόσθετους οδηγούς. Πάντως οδηγοί κλπ έχουν διαγραφεί από το website της Nokia. Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Nokia Suite, μήπως και λυθεί το πρόβλημα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 θέλω να το συνδέσω με το pc suite(έστω nokia software updater) για να το κανω update*. φοράει την 4.21 έκδοση και από οτι είδα έχει βγει 4.60 *αφού συνδεθεί στο pc suite με bt, κάνω αναζήτηση για νέα έκδοση λογισμικού(4.60) και μου λέει ότι φοράει την τελευταία(ενώ έχει την 4.21). τι παίζει; πφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τότε κατέβασε και εγκατέστησε τη τελευταία έκδοση του PC Suite (λινκ στο προηγούμενο post μου) και δοκίμασε εκ νέου. Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω Bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 το γνωρίζω ότι δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση με bt. τελικά κατάφερα να το συνδέσω με καλώδιο αλλά δε με βγάζει νέα έκδοση λογισμικού. πως αλλιώς μπορω να περάσω την 4.60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τι product code έχει η συσκευή σου; Ρίξε μια ματιά σε αυτούς τους οδηγούς. Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd - Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Στην τελευταία έκδοση του phoenix που έχω μπροστά μου βλέπω ότι υποστηρίζεται η συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 0526505. θα δοκιμάσω με τον οδηγο που λες επίσης θέλω να βάλω φοντο μαυρη εικόνα, αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη. για την ακριβεια πιάνει μόνο το κέντρο της οθονης :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Από ότι βλέπω η τελευταία έκδοση λογισμικού για αυτή την συσκευή είναι η 4.21. Μήπως μπερδεύεσαι με κάποια άλλη συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 κοίταξε το λινκ http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Στο phoenix βλέπω για αυτό το product code 0533844 διαθέσιμη την έκδοση που αναφέρεις. Αυτό το code είναι του music edition. Για το code της συσκευής σου η έκδοση φτάνει μέχρι την 4.21. Δεν θυμάμαι αν έχουν κάποιες διαφορές σαν συσκευές οι «απλές» με τις edition. Αν όχι λογικά μπορείς να «πας» στην τελευταία και θα πρότεινα τον οδηγό για ^1 και 3rd με τον οποίο μπορείς να αλλάξεις το product code. Με επιφύλαξη επαναλαμβάνω σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts