bettytsa Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 paidia ekleise i selida me ta ringtones gr tones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Γεια σας παιδιά!!!Πως πάει;είμαι σχεδόν καινούρια στο forum...Θέλω λίγο την γνώμη σας γιατί απ'οσα έχω διαβάσει μεχρι στιγμης ξέρετε παρα παρα πολύ καλα τα κινητα...έχω μια απορία να πάρω το V3i D&G ή το V3x;Εγω δεν ξέρω κλείνω περισσότερο προς το V3i D&G αλλά θέλω και την γνώμη σας!!! Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Γεια σας παιδιά!!!Πως πάει;είμαι σχεδόν καινούρια στο forum...Θέλω λίγο την γνώμη σας γιατί απ'οσα έχω διαβάσει μεχρι στιγμης ξέρετε παρα παρα πολύ καλα τα κινητα...έχω μια απορία να πάρω το V3i D&G ή το V3x;Εγω δεν ξέρω κλείνω περισσότερο προς το V3i D&G αλλά θέλω και την γνώμη σας!!! Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!! Ε δε μας λες τι θες από ένα κινητό... Το v3x είναι 3G και γενικά πληρέστερο κινητό από το V3i αλλά πιο ''παχύ'' και άσχημο. Το V3i DG έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα του i συν την εμφάνιση DG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 etternus mporeis se parakalo na valeis pali to funlight gia na to katevasoume giati eno pigeno gia download den mou to emfanizei Μια χαρά το εμφανίζει σε μένα bettytsa,για ξαναδοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ε δε μας λες τι θες από ένα κινητό... Το v3x είναι 3G και γενικά πληρέστερο κινητό από το V3i αλλά πιο ''παχύ'' και άσχημο. Το V3i DG έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα του i συν την εμφάνιση DG. Έχεις δίκιο bomber21!!!Δεν διευκρίνησα τπτ!!!Λοιπόν κυρίως θέλω την εμφάνιση αλλά να έχει κ καλές ιδιότητες σχετικά με την μουσική γιατι φωτο συνηθίζω να περνάω απο τον υπολογιστή...Σπάνια χρησιμοποιώ την καμερα...Δηλαδη μου προτείνεις καλύτερα το V3i ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Μια χαρά το εμφανίζει σε μένα bettytsa,για ξαναδοκίμασε... emena mou vgazei to parakato minima You have requested the file funlight_etternus.rar (0 KB). This file has been downloaded 2 times already Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 emena mou vgazei to parakato minima You have requested the file funlight_etternus.rar (0 KB). This file has been downloaded 2 times already Πατας το κουμπι που λεει free και περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Έχεις δίκιο bomber21!!!Δεν διευκρίνησα τπτ!!!Λοιπόν κυρίως θέλω την εμφάνιση αλλά να έχει κ καλές ιδιότητες σχετικά με την μουσική γιατι φωτο συνηθίζω να περνάω απο τον υπολογιστή...Σπάνια χρησιμοποιώ την καμερα...Δηλαδη μου προτείνεις καλύτερα το V3i ; Σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου,θα έλεγα το i! ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Πατας το κουμπι που λεει free και περιμενεις. nai to exo patisei kai me exei paei stin epomeni selida kai den emfanizei enan kodiko gia na to katevaso para mono grafei afto pou anefera parpano. mporei kapoios na to valei gia ena lepto sto my phone i sto techlife? efxaristo para poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 paidia katevasa to software B5.10R. afto einai to teleftaio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 nai to exo patisei kai me exei paei stin epomeni selida kai den emfanizei enan kodiko gia na to katevaso para mono grafei afto pou anefera parpano. mporei kapoios na to valei gia ena lepto sto my phone i sto techlife? efxaristo para poli Bettytsa,το ανέβασα εδώ για σένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδια 1. πως μπορω να ξεκλειδωσω τους ηχους κα τις εικονες, για να τους μεταφερω ? 2. Οι ρυθμισεις web ,TIM Cosmote κλπ (κλειδωμενα) πως διαγραφονται? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Bettytsa,το ανέβασα εδώ για σένα se efxaristo para poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 paidia voithiste me pls. thelo na mou peite pio einai to teleftaio moster pack gia na katevaso kai thelo kai ellinika giati evala ena alla dolce & cabanna kai den exei ellinika kai den xero ti na kano. efxaristo para poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 paidia voithiste me pls. thelo na mou peite pio einai to teleftaio moster pack gia na katevaso kai thelo kai ellinika giati evala ena alla dolce & cabanna kai den exei ellinika kai den xero ti na kano. efxaristo para poli Το τελευταιο τεσταρισμενο monster pack ειναι το R479_G_08.B4.85R, οποτε κατεβασε και φορτωσε αυτο για να εισαι σιγουρη οτι ολα θα λειτουργουν τζαμι. Για ελληνικο πακετο,αφου φλασαρεις με το m/p, φλασαρε ενα αρχειο γραμματοσειρας,απο αυτα που υπαρχουν για v3i στο techlife.gr και θα εχεις ελληνικα στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το τελευταιο τεσταρισμενο monster pack ειναι το R479_G_08.B4.85R, οποτε κατεβασε και φορτωσε αυτο για να εισαι σιγουρη οτι ολα θα λειτουργουν τζαμι. Για ελληνικο πακετο,αφου φλασαρεις με το m/p, φλασαρε ενα αρχειο γραμματοσειρας,απο αυτα που υπαρχουν για v3i στο techlife.gr και θα εχεις ελληνικα στο κινητο σου. se efxaristo para poli apla mia teleftaia erotisi: tin grammatoseira tin vazo me to rsd lite opos ena monster pack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδια 1. πως μπορω να ξεκλειδωσω τους ηχους κα τις εικονες, για να τους μεταφερω ? 2. Οι ρυθμισεις web ,TIM Cosmote κλπ (κλειδωμενα) πως διαγραφονται? Ευχαριστω 1.Tα αρχεια μπορεις να τα ξεκλειδωσεις με το P2k Tools. Επιλεξε το αρχειο που θες να ξεκλειδωσεις και στη μπαρα file information κατω δεξια εκει που λεει attributes ξετικαρε και τις τρεις επιλογες read only,hidden,system, υστερα πατα το κουμπι change ακριβως διπλα.Αφου κανεις το ιδιο για ολα τα αρχεια που θες να ξεκλειδωσεις,κανε restart το κινητο και εισαι ετοιμος. 2.Τα websessions μπορεις να τα τροποποιησεις/διαγραψεις με το P2k Advanced Editor. Στην επιλογη websessions,επιλεξε read from phone και αφου σου εμφανιστουν ολα τα websessions,επιλεξε ενα ενα αυτα που θες να διαγραψεις και πατα delete session και save.Υστερα επιλεξε write to phone και κανε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 se efxaristo para poli apla mia teleftaia erotisi: tin grammatoseira tin vazo me to rsd lite opos ena monster pack? Ακριβως οπως ενα monster pack,μονο που θα αλλαξει μονο η γραμματοσειρα και η γλωσσα ;) Ασχετο, εγω ανεβασα την εκδοση R479_G_08.B4.89R χτες και δουλευει μια χαρα παρολο που δεν ειναι τεσταρισμενη,δοκιμασε και αυτην αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 se efxaristo para poli etternus gia tin voitheia sou, vlepo tis grammatoseires pou iparxoun sto techlife alla den einai oles gia v3i mporo na valo kai aftes pou einai gia to v3? iparxoun pouthena sigkentromenes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 se efxaristo para poli etternus gia tin voitheia sou, vlepo tis grammatoseires pou iparxoun sto techlife alla den einai oles gia v3i mporo na valo kai aftes pou einai gia to v3? iparxoun pouthena sigkentromenes? ΟΧΙ,οι γραμματοσειρες για V3i ΔΕΝ κανουν για V3 ουτε και το αντιστροφο. Συγκεντρωμενες δεν υπαρχουν πουθενα,ισως τις συγκεντρωσουμε εδω σε ενα post για τη διευκολυνση ολων μας. Μολις ανεβασα και link για τη νεα γραμματοσειρα FUTURAMA στο techlife,για τσεκαρε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ανοιξα ενα νεο post στο Motorola forum του site με συγκεντρωμενες ολες τις ελληνικες γραμματοσειρες που εχουν κυκλοφορησει αποκλειστικα για V3i. bettytsa τσεκαρε το για να διευκολυνθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ti lete; esia ti ua kanate pio einai pio kalo;;l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostface Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Hola Neeos sto forum. Simera pira to V3i kai ola kala ektos apo tis epafes. Exw sunithisei na exw mia epafi ola ta thl, e-mail ktl. Twra me to v3i den ginetai... Exete na proteinete kapoia lush h uprxei kapoio firmaware upgrage gi auto... Ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outcast Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 kai egw neos paides x8es to phra... gia peite mou tis must efarmoges kai games pou prepei na perasw :) Παράθεση Επισκεφθείτε το briefcase μου για παιχνίδια/εφαρμογές/themes για το Sony Ericsson V800 Check it Out Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ρε παιδια οταν λαμβανω email ,γιατι τα Ελληνικα εμφανιζονται σωστα μονο οταν ο αποστολεας τα εχει γραψει σε μορφη unicode utf-8 η με λατινικους χαρακτηρες?? Υπάρχει κάποια λυση. το έχει ψαξει κανένας???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts