dj-manos Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ είδα το V3 με 1.3 megapixel, εξτρα μνήμη και εγγραφή βίντεο στα καταστήματα TIM στην τιμή των 285! Το διαφημίζουν κιόλας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 παντως νομιζω το πιο κρισιμο η μπαταρια.. ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ απο την τιμη.. και φυσικα θελω ενα καλο firmware.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ είδα το V3 με 1.3 megapixel, εξτρα μνήμη και εγγραφή βίντεο στα καταστήματα TIM στην τιμή των 285! Το διαφημίζουν κιόλας!!! :confused: Εφερε η ΤΙΜ το V3i και το δινει στην τιμη του V3;;; Μηπως ειναι με τα λογοτυπα της ΤΙΜ; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ρε παιδιά, σκεφτείτε αυτό. Υπάρχει περίπτωση Γερμανός και Vodafone να έχουν το απλό V3 σε τιμή 270E, τα περισσότερα καταστήματα εξωτερικού και Ελλάδας στο internet 250-260 περίπου, και ξαφνικά η TIM να κάνει το colpo grosso και να πουλάει το V3i ως συσκευη -το τονίζω- 285E? Δηλαδή 20-30E ΜΟΝΟ ακριβότερα από ένα μοντέλο που αντικαθιστά -ουσιαστικά ανανεώνει- και στο οποιο (V3i) ποντάρουν να κάνει τις ίδιες τρελες πωλήσεις? Tι σόι ανανέωση θα προσδώσει η αύξηση τις τιμής κατά ένα τέτοιο μικρό ποσο? Μην ξεχνάμε ότι η τιμή παίζει και ψυχολογικό ρολο. Όσα περισσότερα δίνεις, τόσο καλύτερο προϊόν περιμένεις να πάρεις... Δεν θα την άφηνε η motorola εν ολίγοις. Σχεδόν όλα τα e-shops που κοίταξα έχουν το V3i 345-370E. Πιστεύω δυο πράγματα. 1oν, πάνω από 385E δεν πρόκειται να πάει γιατί πρέπει να έχει και μια διαφορά ασφαλειας ως προϊόν από το V3x που απευθύνεται σε λίγο διαφορετικό κοινό. 2oν, στην Ελλάδα προσπαθούν να ξεφορτωθούν το V3 και να διαθέσουν σε λίγο καιρό το V3i, καθώς το V3 έχει γίνει πλέον πρώτη μούρη σε μαγαζιά πάσης φύσεως που πουλάνε και κινητά όμως. Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εχω αρχισει να εκνευριζομαι με την κατασταση...μπαινει Φεβρουαριος και στο Γερμανο μου λενε ακομα οτι δεν εχουν καμια ενημερωση και οτι μπορει να ερθει μεχρι και 31 Μαρτιου...:mad: Τι σκ*** με καρο το φερνουν??? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Στον γερμανο ηρθε.Κανει 424!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 424? λιγο ακριβουτσικο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 ee gia arxh ti perimenes fthnotero...pontarei sthn emporiki epityxia tu progenesterou..opote....isos se ligo kairo pesei k h timula...ase na perasun k oi 'paidikes' as8eneies k blepoume... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 αν και απευθυνονται σε διαφορετικους ανθρωπους περιπου το καθενα δεν πιστευτε πως υπαρχει περιπτωση να υπαρξει εσωτερικος ανταγωνισμος με το ν3χ σε αυτη τη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παοδοα ζητω συγγνωμη για την πληροφορια που εδωσα αλλα οταν πηρα τηλ στον γερμανο μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι ζητουσα το v3x που στο συγκεκριμενο καταστημα τους πηγε σημερα ενω εγω ζητησα το v3i! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 telika re paidia ti tha ginei pote tha erthei to rhmadi to thlefono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me myself and i Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Paidia geia sas kai apo mena.Sto T3 pou pira simera pantos leei pos kukloforei tora kai malista exoun kai timi 465 euro.Tora pou kukloforei einai allounou papa euaggelio:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παντως το pixmania αν και out of stock το εχει το V3i = 347 και το V3 = 247. με φπα και τα 2. για την ελληνικη σελιδα μιλαω. αλλα το κινητο δεν ξερω αν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Παντως το pixmania αν και out of stock το εχει το V3i = 347 και το V3 = 247. με φπα και τα 2. για την ελληνικη σελιδα μιλαω. αλλα το κινητο δεν ξερω αν εχει ελληνικα. to efere to pixmania sta 347 euro kai einai se stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Βρε παιδια το D&G που μπορω να το βρω ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 to efere to pixmania sta 347 euro kai einai se stock Απο οτι ξερω αυτο το μαγαζι δινει τα κινητα σε ποιο ακριβη τιμη πριν βγει το κιντο,αρα το κινητο οταν βγει ελλαδα θα ειναι πιο φθηνο απο 347?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Δυστυχώς δεν έχει ούτε καρτα μνημης αλλα και εκτός αυτού οι γλώσσες είναι αγγλικά και γαλλικά μόνο. Οπότε ας υπολογίσουμε κατιτίς παραπάνω... Τουλάχιστον συμπεριλαμβάνει το καλώδιο USB! Κάτι είναι και αυτό. Επίσης στο Expansys υπάρχει στα 325Ε αγγλικά και το V3 είναι στα 230Ε και πάλι όμως χωρίς ελληνικά. Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos00340 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ρε παιδιά έλεος πια, πότε θα έρθει το v3i στα Ελληνικά καταστήματα??? Ή τουλάχιστον πότε θα ενημερώσουν σωστά τους πωλητές τους?? Σε όσα έχω ρωτήσει ή θα ορκίζονται ότι δεν υπάρχει αυτή η συσκευή, και μου λανσάρουν το v3x, ή θα δηλώνουν παντελή άγνοια... Βέβαια όλα τα κακά ξεκινάνε από την motorola.gr, η οποία ούτε που αναφέρει πουθενά το μοντέλο. Προσπαθούν να πουλήσουν τα μεγάλα stoc του v3 και να κάνουν κάποια αρπαχτή με το v3x καθώς πάρα πολλοί καταναλωτές θα προτιμούσαν το i από το x (εκτός από τους 3G maniacs)... πραγματικά πολύ ύπουλη εμπορική τακτική της moto η οποία αγνόησε παντελώς την δύναμη του internet. Όλοι γνωρίζουν ότι το i κυκλοφορεί "ελεύθερο" σε Ευρώπη και απέναντι από το τέλος του 2005... κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 εγω οταν ρωτησα στη βονταφον μου ειπε η πωλητρια με σιγουρια οτι δεν θα ερθει ποτε στην Ελλαδα....αλλα επειδη ηταν γλυκια κοπελιτσα χασκογελασα και δεν της ειπα πως λεει *****ιες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ρε παιδιά έλεος πια, πότε θα έρθει το v3i στα Ελληνικά καταστήματα??? Ή τουλάχιστον πότε θα ενημερώσουν σωστά τους πωλητές τους?? Σε όσα έχω ρωτήσει ή θα ορκίζονται ότι δεν υπάρχει αυτή η συσκευή, και μου λανσάρουν το v3x, ή θα δηλώνουν παντελή άγνοια... Βέβαια όλα τα κακά ξεκινάνε από την motorola.gr, η οποία ούτε που αναφέρει πουθενά το μοντέλο. Προσπαθούν να πουλήσουν τα μεγάλα stoc του v3 και να κάνουν κάποια αρπαχτή με το v3x καθώς πάρα πολλοί καταναλωτές θα προτιμούσαν το i από το x (εκτός από τους 3G maniacs)... πραγματικά πολύ ύπουλη εμπορική τακτική της moto η οποία αγνόησε παντελώς την δύναμη του internet. Όλοι γνωρίζουν ότι το i κυκλοφορεί "ελεύθερο" σε Ευρώπη και απέναντι από το τέλος του 2005... κρίμα... Eτσι ακριβως ειναι..αφου πουλαει το v3...περιμενουν να ξεπουλησουν και μετα να φερουν και το καινουργιο..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο εξω το παιρνεις απο κει.. http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=129262 αλλα νομιζω θελει λιγο ακομα.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Τελικά ρε παιδιά αξίζει τα €100 παραπάνω? Κι αν ναι για ποιό λόγο ? Μόνο για την κάρτα μνήμης για να αποθηκεύεις τραγούδια πιστεύω. Γιατί η φωτ.μηχανή είναι 1,23 και δεν έχει φλας οπότε από φωτό μαλλόν μάπα θα είναι. Εσείς τι λέτε ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 μην ξεχνας οτι 100+ χωρις την καρτα, βαλε και καμια 50αρια για καρτουλα... εγω μαλλον το απλο θα παρω τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 μην ξεχνας οτι 100+ χωρις την καρτα, βαλε και καμια 50αρια για καρτουλα... εγω μαλλον το απλο θα παρω τελικα. kalimera...k ego den blepo thn trelh diafora ean skefteis oti plironeis extra k thn karta!!!!....apla h motorola paei na poulisei ena ananeomeno v3 tora pu exei megalh eboriki epityxia me to razor k fysika na epofeli8ei apo auto.... tora den xero ean k efoson meta stamatisei na to bgazei giati skeftomai k ego etsi san k esena alla re gamoto einia pleon palio thl...tulaxisotn 8a exun bgalei ta bug ta opoia eixe...ti na po..... einia apntos ena thl pu axizei kapios na to exei sthn syllogh tu:O Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Κι εγώ για το απλό με βλέπω. Και να σταματήσει να το βγάζει service θα υπάρχει. Άλλωστε μέχρι να κυκλοφορήσει το v3i και να βγει κάτι καινούριο πάει το 6μηνο. Οπότε τέλος καλακαιριού βλέπουμε τι θα πάρουμε ξανά. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts