Jump to content

Motorola RAZR V3i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η κασα στα V3 και V3i ειναι διαφορετικη,

οδηγιες αλλαγής;

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 7 months later...
  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλους

Έπεσε στα χέρια μια συσκεύη V3i του θείου μου.

Προβλημα: Δεν ανάβει και πρέπει να πάρω τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Καμια ιδέα anyone?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλείται από διάφορα θέματα, πχ μπορεί να μην έχει (ή να μη δουλεύει η) μπαταρία... Το φόρτισες;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα..

ετοιμο το εχω... στο στομα:lol::lol:

Αnyway, αστο να φορτισει πολυ ωρα. πανω απο 20' . Μπορει να επανελθει.

Αλλιως μαλλον εχει προβλημα η πλακετα (να καηκε, να βραχυκυκλωσε απο νερο κλπ)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δοκίμασε να το ανοίξεις πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα αστεράκι, δίεση και POWER ON.

Αν δεν ανοίξει και έτσι,δύσκολα τα πράγματα...

Edited by bomber21

• 11 months later...
Γεια σας, εχω 2 συσκευες Motorola V3i οι οποιες ειναι κλειδωμενες στα δικτυα ORANGE και Τ-MOBILE. εχω οργωσει το ιντερνετ ψαχνοντας καποιον τροπο να τα ξεκλειδωσω τσαμπα αλλα δυστυχως ουτε το mototools βρισκω με καποιον κωδικο ουτε τιποτα. Αν καποιος ξερει καποιον τροπο παρακαλω ας βοηθησει γιατι ουτε διατιθεμαι να πληρωσω 25 λιρες εκαστο για να μου δωσουν τον κωδικο ουτε τα εχω αυτα τα λεφτα.

25 λίρες είναι όντως πολλά λεφτά. Νομίζω ότι αν ψάξεις στο ebay ίσως βρεις πιο συμφέρουσες προσφορές.

Αν νιώθεις πιο γενναίος: Υποθέτω ότι στο V3i υπάρχει η δυνατότητα του testpoint, μια διαδικασία που περιλαμβάνει πλήρη αποσυναρμολόγηση του κινητού και βραχυκύκλωμα δύο σημείων ενώ συνδέεις την μπαταρία (βοηθάει αν έχεις τρία χέρια :lol: ).

Με αυτόν τον τρόπο έχω ξεκλειδώσει ένα V3r που ήταν κλειδωμένο σε μια αυστριακή εταιρεία και μου ζητούσαν 99 ευρώ (!) για τον κωδικό.

Ψάξε στο google και στα γνωστά sites (modmymobile.com και mmus.us) για τη διαδικασία testpoint στο V3i.

εψαξα για αυτο που μου ειπες αλλα απο οτι βλεπω ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να το κανω. οχι απλα πρεπει να συνδεσω καποια σημεια της πλακετας αλλα πρεπει να κοψω κι ενα μεταλλικο προστατευτικο με τροχο!!!!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδη....το να κανω επανδρωμενη αποστολη στον ΑΡΗ πιο ευκολο ειναι. Μπορω να βγαλω την πλακετα αλλα ειναι αδυνατο να την κοψω με τροχο! οποτε επιστρεφουμε στο αρχικο ερωτημα.... η mototools η κατι αλλο....

• 1 month later...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΣΤΟ pC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..

ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ e-bay ΓΙΑ 4Η(!!) ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ v3i

ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ site ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ(?) ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ.. moddymymoto, moto.info ktl

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ.. ΚΑΝΕΝΑ software ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

Edited by navi55

Φίλη nataki, δε θυμάμαι καθόλου πως λέγονταν τα site που αναζητούσαμε τότε για τα p2k κινητά. Είμαι σίγουρος πως με μια επίπονη αναζήτηση στο forum μας κάτι θα βρείς. Πάλι, σου προτείνω να δοκιμάσεις να γκουγκλάρεις "v3i monsterpack" και ψάξε EUropean MP που σίγουρα θα έχουν ελληνική γραμματοσειρά.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΣΤΟ pC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..

ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ e-bay ΓΙΑ 4Η(!!) ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ v3i

ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ site ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ(?) ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ.. moddymymoto, moto.info ktl

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ.. ΚΑΝΕΝΑ software ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

Έχουν περάσει 7 χρόνια και έχουν σβηστεί όλα τα links αλλά θα προσπαθήσω μήπως βρω καμιά.

Αχ παιδιά θα με σώσετε ειλικρινά.

ΤΟ e-mail mou

Ομάδα Διαχείρισης : Μη δίνεις δημόσια το email σου, θα γεμίσεις spam τα εισερχόμενα σου.

Edited by bomber21

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν οτιδήποτε από τα παρακάτω σου φαίνεται ακαταλαβίστικο μη διστάσεις να ρωτήσεις. Σε κάθε περίπτωση ακολουθείς τις οδηγίες με δική σου ευθύνη.

Πάρε ένα language pack εδώ και ένα monsterpack εδώ.

Πρόσεξε ότι το monsterpack που σου δίνω είναι έκδοση που ξεκινάει με R479, πριν φλασάρεις το language pack ή το monsterpack βεβαιώσου ότι και το δικό σου τηλέφωνο έχει έκδοση λογισμικού που ξεκινάει με R479 και όχι με κάτι άλλο.

Οδηγίες:

- Αν μπορείς πάρε ένα πλήρες backup του κινητού σου με το Flash & Backup 3. Αν δεν έχεις το F&B3 τότε πάρε backup των επαφών σου με το Motorola Phone Tools. Αν δεν έχεις ούτε και αυτό τότε έχε κατά νου ότι με φλασάρισμα του monsterpack (αλλά όχι του language pack) χάνεις τα πάντα.

- Βεβαιώσου ότι η τρέχουσα έκδοση του κινητού σου ξεκινάει με R479.

- Βεβαιώσου ότι η μπαταρία σου είναι πλήρως φορτισμένη.

- Φλάσαρε το language pack που αναφέρω παραπάνω χρησιμοποιώντας το RSD Lite. Αν όλα πήγαν καλά μετά την επανεκκίνηση θα έχεις ένα τηλέφωνο με ελληνική γλώσσα χωρίς να έχεις χάσει επαφές ή άλλα στοιχεία από τη συσκευή.

- Το monsterpack που αναφέρω παραπάνω είναι για την περίπτωση που χρειαστεί να φλασάρεις το κινητό ώστε να το επαναφέρεις σε λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση που δεν ξεκινάει. Το περνάς και αυτό με το RSD Lite.

Αυτά. Όπως είπαμε, αν υπάρχουν απορίες γράψε.

Σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου.

Κατέβασα το RSD Lite αλλά δε ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω.

Μου λες;

Επίσης , μπορώ να αλλαξω γραμματοσειρές και να βρω καινούργια skin?

Edited by navi55
συνεχόμενα μηνύματα

το εκανα!!!!!!!!! ΝΑΙ τα καταφερα!!!!!!! :D:D:D:D:D

Να σαι καλα eastwood!

Μηπως μπορεις να μου βρεις skins και γραμματοσειρες?????

Edited by nataki
δεν ισχυει πια,ισχυει αυτο που θα γραψω τωρα

Μπράβο nataki, με λίγη προσπάθεια έχεις το V3i που ήθελες! Είναι και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου Moto, το είχα παλιά σαν πρώτη συσκευή και το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Όσο για skins και γραμματοσειρές, κοίτα στα γνωστά sites (modmymobile.com, mmus.us, mod2xtreme.com) μήπως βρεις κάτι. Επίσης να σημειώσω ότι ο bomber21 έχει φτιάξει γραμματοσειρές για το V3xx και το L9, δεν ξέρω αν λειτουργούν και στο V3i. Ας μας διαφωτίσει κάποια στιγμή :)

Μπράβο nataki, με λίγη προσπάθεια έχεις το V3i που ήθελες! Είναι και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου Moto, το είχα παλιά σαν πρώτη συσκευή και το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Όσο για skins και γραμματοσειρές, κοίτα στα γνωστά sites (modmymobile.com, mmus.us, mod2xtreme.com) μήπως βρεις κάτι. Επίσης να σημειώσω ότι ο bomber21 έχει φτιάξει γραμματοσειρές για το V3xx και το L9, δεν ξέρω αν λειτουργούν και στο V3i. Ας μας διαφωτίσει κάποια στιγμή :)

Γραμματοσειρές ελληνικές για το V3i έχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148832 αλλά νομίζω πως τα links δεν λειτουργούν μετά από έξι χρόνια... Οι γραμματοσειρές για V3xx και L9 που είχα φτιάξει δεν λειτουργούν στο V3i.

• 2 weeks later...

δε λειτουργούν :(:(:(:(:(

Καποια αλλη βοηθεια?

στο 4shared μηπως;

Και κατι αλλο.. Η προσοψη του v3 μπαινει σε v3i ?

Και κατι αλλο.. Η προσοψη του v3 μπαινει σε v3i ?

Νομίζω πως όχι, δεν μπαίνει.

Όσο για τις γραμματοσειρές, δε βρίσκω κάτι. Αν ήταν για V3, ίσως θα μπορούσα να φανώ πιο χρήσιμος.

δωστες μου εσυ και παιρνω εγω το ρισκο

Νομίζω πως όχι, δεν μπαίνει.

Όσο για τις γραμματοσειρές, δε βρίσκω κάτι. Αν ήταν για V3, ίσως θα μπορούσα να φανώ πιο χρήσιμος.

θα μου τις στειλεις;

Μπαινω συνεχεια και κοιταω μηνυμα σου

Edited by bomber21

δωστες μου εσυ και παιρνω εγω το ρισκο

Δε θα πάρεις ρίσκο. Είναι σίγουρο ότι δε δουλεύουν στο V3i.

• The title was changed to Motorola RAZR V3i