Jump to content

Αναβαθμισμένη Lightning θύρα και selfie κάμερες με αυτόματη εστίαση για το iPhone 14


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ποτέ δεν θα πούμε ότι υπάρχει επάρκεια σε φήμες/διαρροές για επερχόμενα μοντέλα smartphones, γιατί πολύ απλά κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και θα εντοπίσουμε νέες πληροφορίες στο διαδίκτυο με ξεχωριστό ενδιαφέρον! Ο έγκριτος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, δημοσίευσε πρόσφατα στο Twitter μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που σχετίζεται με την μπροστινή κάμερα των επερχόμενων μοντέλων iPhone 14. Στο tweet του, ο Kuo είπε ότι η μπροστινή κάμερα και στις τέσσερις παραλλαγές του iPhone 14 θα μπορούσε να αναβαθμιστεί με υποστήριξη αυτόματης εστίασης και διάφραγμα f/1.9.

Αυτή θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση για τη λήψη selfie στα επερχόμενα iPhone σε σύγκριση με τις μπροστινές κάμερες f/2.2 με υποστήριξη σταθερής εστίασης στα μοντέλα iPhone 13. Ο Kuo λέει ότι η προσθήκη αυτόματης εστίασης και χαμηλότερου διαφράγματος “μπορεί να προσφέρει καλύτερο εφέ βάθους πεδίου για τη λειτουργία selfie/πορτραίτου”.

Η αυτόματη εστίαση διασφαλίζει ότι το σημαντικό θέμα εστιάζει σχεδόν σε όλες τις συνθήκες με αυτόματη μετακίνηση.

Κι άλλη σημαντική αναβάθμιση

Εκτός των αλλαγών στην εμπρόσθια κάμερα, μια πρόσφατη αναφορά από έναν leakster της Apple με το όνομα LeaksApplePro υπονοεί ότι η Apple θα μπορούσε να ενσωματώσει μια αναβαθμισμένη θύρα Lightning στα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro για να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο χρήστης λέει ότι η εταιρεία εργάζεται για να προσθέσει μια βελτιωμένη θύρα Lightning για να παρέχει ταχύτητες μεταφοράς επιπέδου USB 3.0 αντί για ταχύτητες USB 2.0. Εάν είναι αλήθεια αυτό, θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση, καθώς το USB 3.0 προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς έως και 5 GB/s σε σύγκριση με τις ταχύτητες μόλις 480 Mbps του USB 2.0.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές η Apple θα μπορούσε επιτέλους να εφαρμόσει τη θύρα USB-C στα επερχόμενα μοντέλα iPhone της. Ωστόσο, η τελευταία έκθεση λέει ότι εάν η εταιρεία προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορέσει να κερδίσει τα απαραίτητα δικαιώματα και έσοδα από τρίτους κατασκευαστές. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό η εταιρεία να χρησιμοποιήσει μια αναβαθμισμένη θύρα lightning αντί να μεταβεί στην υποδοχή USB-C.

Άλλες λεπτομέρειες του iPhone 14 υπονοούν δύο μοντέλα Pro και δύο μη Pro, μεγαλύτερες μπαταρίες, αυξημένη υποστήριξη RAM, δύο επιλογές chipset και πολλά άλλα. 

[via]

{}Η υποστήριξη αυτόματης εστίασης στη selfie κάμερα των μοντέλων iPhone 14, η οποία θα είναι η πρώτη για την Apple, αναμένεται επίσης να ενισχύσει το εφέ εστίασης για το FaceTime και άλλες βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, μπορούμε να περιμένουμε και καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

μακαρι να γινει αυτο με την θυρα usb3 αμεσα, γιατι τοτε θα κερδισουν και οι κατοχοι συσκευων android. Ειναι γνωστο οτι καθε αλλαγη σε αυτους, καλη ή κακη, ολοι τους αντιγραφουν. Με αυτο το πρωτοκολλο διασυνδεσης υποστηριζεται και το USB to HDMI, δηλαδη το TV out. Και τοτε μπορουμε να κανουμε την συσκευη μας desktop PC.

Για οσους δεν γνωριζουν, η qualcomm εδω και λιγα χρονια, ακομα και απο την χαμηλη σειρα chip οπως ειναι η 400 family ειναι με usb 3 (5Gbits)

Υ.Γ.

για ολες τις κατηγοριες τιμης συσκευων android

Edited by lneam
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...