Kleokr Δημοσιεύτηκε April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2022 Καλησπέρα σας ! θα ήθελα κάποιες προτάσεις smartphones εως 280 ευρώ ! Είμαι μέσος χρήστης , δεν παίζω παιχνίδια ...με ενδιαφέρει να είναι καλό λειτουργικά το κινητό , να έχει μια καλή κάμερα και μπαταρία ! Σκεφτόμουν για το a52 (4g) απο samsung ...αλλά θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει καλύτερα απο τα της τεχνολογίας να μου πει αν αξίζει να αγοραστεί είτε αυτό είτε κάποιο άλλο ! ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Δεν είναι κακό το Samsung. Πολύ καλή μπαταρία με αξιοπρεπή κάμερα έχει και το Xiaomi Redmi Note 10 Pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Α52s 5g από best priceΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Χρησιμοποιούσα το samsung j7 prime από τη samsung και το βρήκα καλή επιλογή. Παράθεση retro bowl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts