Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι το οποίο να σε ειδοποιεί με έναν ήχο κάθε μερικά λεπτά όταν έχει χαμένη (αναπάντητη) κλήση ή sms που δεν το έχεις δει;

Αυτό που είχε default το Motorola v620 (και γενικα τα motorola νομιζω)

Ευχαριστώ

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι το οποίο να σε ειδοποιεί με έναν ήχο κάθε μερικά λεπτά όταν έχει χαμένη (αναπάντητη) κλήση ή sms που δεν το έχεις δει;

Ευχαριστώ

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για SE.

Ευχαριστώ

Μονάχα για τα UIQ της SE υπάρχουν τέτοια προγράμματα...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ισως έχει απαντηθεί αλλά επειδή θα έρθει ένας φίλος σήμερα με W800 να του το κανω αναβάθμιση μέσω internet θελώ να κάνω μια γρήγορη ερώτηση.

Με την αναβάθμιση θα χάσει κάποια data. Από όσο γνωρίζω οχι και αυτό γίνεται μόνο εάν κάνει αναβάθμιση σε service.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ουτε στο service ουτε στο σπιτι δεν χανονται τιποτα απο οτι εχεις αποθηκευμενο κατα την αναβαθμιση.....

καλου κακου κανε ενα backup!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ουτε στο service ουτε στο σπιτι δεν χανονται τιποτα απο οτι εχεις αποθηκευμενο κατα την αναβαθμιση.....

καλου κακου κανε ενα backup!

Thanks

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Καλημερα

Θελω να ρωτησω εχω σαν λειτουργικο στο pc μου Windows Server 2003 σχεδον

οτιδηποτε software της SE δεν εχει συμβατοτητα

καλα αυτα ειναι γνωστα λιγο πολυ το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να κανω τον "Απομακρυσμενο Ελεχγο" δεν γινεται με την καμια εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω γιατι βασικα το pc δεν βρισκει να το αναγνωρισει ουσιαστικα

Καλημερα

Θελω να ρωτησω εχω σαν λειτουργικο στο pc μου Windows Server 2003 σχεδον

οτιδηποτε software της SE δεν εχει συμβατοτητα

καλα αυτα ειναι γνωστα λιγο πολυ το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να κανω τον "Απομακρυσμενο Ελεχγο" δεν γινεται με την καμια εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω γιατι βασικα το pc δεν βρισκει να το αναγνωρισει ουσιαστικα

Με το να βάλεις μια καταναλωτική έκδοση των windows... ;)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

ολα τα κινητα εχουν flash αλλα ειναι για :fool: .γι'αυτο εχουν βγει τα after για να σωζουν καπως την κατασταση.

Σοβαρα δηλαδη κυκλοφορουν καλυτερα????????????????????????????

Συγνωμη αυτο δεν το γνωριζα οτι δηλαδη σε ενα κινητο που εχει ηδη φλας να παιρνει και αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

multiPetros thanks

αυτο το εχω καταλαβει αλλα ξερεις ελεγα μπας και γινοταν κατι εστω και με το λειτουργικο που εχω τωρα

Μονο στο Suse που εχω γινεται ο ελεγχος ανετα το δοκιμασα και ειναι καλη φαση αλλα εκει οσο να ναι ειναι και λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα

Ναι ένα κινητό μπορεί να πάρει πρόσθετο φλας. Βέβαια μην περιμένεις απόδοση εφάμιλης των κανονικών φωτογραφικών μηχανών. Για λόγους αυτονομίας χρησιμοποιούνται LEDs οπότε υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό που θέλει αλλαγή είναι οι πληροφορίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στα ID3 Tags του κάθε αρχείου και περιέχουν πληροφορίες για το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη, του άλμπουμ κ.α.

Ναι, αλλά αφού στο Windows Media Player, στο iTunes, αλλά και στο iPod nano που έχω για φορητό, τα ID3 tags απεικονίζονται κανονικότατα στα ελληνικά, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο (και τα ευρώ) να τα αλλάξω μόνο και μόνο για να βάζω 25-30 τραγούδια στην 128άρα κάρτα του S700 (ή 120 τραγούδια στην 512άρα κάρτα των W800/810). Ας διορθώσει το bug η SE σε κάποιο από τα μελλοντικά της τηλέφωνα και τότε βλέπουμε. Μέχρι τότε, θα βάζω μόνο ξένα τραγούδια στο κινητό...

(Βέβαια, σιγά μη δεήσει η SE και διορθώσει αυτό το bug στα μελλοντικά τηλέφωνα. Εδώ, τόσα και τόσα μοντέλα, τόσες και τόσες γενιές, και δεν αξιώνεται καν να διορθώσει το bug με το τελικό "ς". Απόδειξη τού πόσο μάς υπολογίζει εμάς τους Έλληνες...) :mad:

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Βέβαια, σιγά μη δεήσει η SE και διορθώσει αυτό το bug στα μελλοντικά τηλέφωνα. Εδώ, τόσα και τόσα μοντέλα, τόσες και τόσες γενιές, και δεν αξιώνεται καν να διορθώσει το bug με το τελικό "ς". Απόδειξη τού πόσο μάς υπολογίζει εμάς τους Έλληνες... :mad:

Αν και τα έχουμε πει χιλιάδες φορές για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω. Αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι στην προσθήκη μιας επαφής στον τηλεφωνικό κατάλογο με χρήση του Τ9 μπορώ να βάλω τελικό σίγμα. Τόσο δύσκολο είναι να γίνεται αυτό και χωρίς Τ9;

Για να μην αναφερθώ στα μηνύματα. Από κάτι τέτοια λάθη χάνει η Ericsson το παιχνίδι στην αγορά...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν και τα έχουμε πει χιλιάδες φορές για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω. Αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι στην προσθήκη μιας επαφής στον τηλεφωνικό κατάλογο με χρήση του Τ9 μπορώ να βάλω τελικό σίγμα. Τόσο δύσκολο είναι να γίνεται αυτό και χωρίς Τ9;

Για να μην αναφερθώ στα μηνύματα. Από κάτι τέτοια λάθη χάνει η Ericsson το παιχνίδι στην αγορά...

Μπορεί να μην είναι και τόσα πολλά τα λάθη που λες αλλά αυτό με το τελικό ς σπάει καρύδια.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν να μην το διορθώνουν! Τι κόλλημα έχουν φάει; Δε νομίζω να είναι κάτι το τόσο δύσκολο πια...

Νίκος Καββαδίας

plaka plaka poli megali ma...kia ths ericsson.ego den eixa pote alla sigoura xanei to teleio w800 me auto to problima

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Όχι μόνο το W800. Όλα τα κινητά της SE.

Δεν θέλουν να ακούσουν για σίγμα τελικό στην εταιρεία. Θα πρέπει να είχαν προηγούμενα με το συγκεκριμένο γράμμα.

Ακόμα και πριν γίνει Sony Ericsson, τότε που ακόμα ήταν Ericsson και είχε προτοκυλοφορήσει στη σειρά Τ κινητά που επέτρεπαν και τη γραφή πεζών ελληνικών, από τότε θυμάμαι ότι δεν υπήρχε το ς...

Νίκος Καββαδίας

υπάρχει τρόπος να κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι και όχι από την ΣΕ?

υπάρχει τρόπος να κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι και όχι από την ΣΕ?

Τι εννοείς;

Άλλος τρόπος εκτός από τον γνωστό;

Τον γνωστό φαντάζομαι τον ξέρεις.

Εγώ λέω από εδώ και μπρος την εταιρεία να την λέμε ςΟΝΥ Ericςςon έτσι για σπάσιμο :)
Αυτά...

Τι εννοείς;

Άλλος τρόπος εκτός από τον γνωστό;

Τον γνωστό φαντάζομαι τον ξέρεις.

ναι τον ξέρω από την ςΟΝΥ ΕRICςςΟΝ

Αν και δεν είναι και το πλέον "ορθόδοξο" σημείο στο οποίο έχει τοποθετηθεί,να ενημερώσω για όσους δεν το ξέρουν ότι τουλάχιστον στα w800/k750-για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδία πείρα οπότε δεν ξέρω-το τελικό "ς" υπάρχει και βρίσκεται στα "σύμβολα" και συγκεκριμένα πάνω από αυτό της αγκύλης.Έυχομαι σιγά-σιγά να μπέι στη σωστή του θέση... ;)

Βρε παιδιά μια βοήθεια θέλω: Γιατί όταν τραβάω φώτο, αυτή σώζεται στον κατάλογο 102 αντί για 101; αλλάζει αυτό;
Αυτά...

Βρε παιδιά μια βοήθεια θέλω: Γιατί όταν τραβάω φώτο, αυτή σώζεται στον κατάλογο 102 αντί για 101; αλλάζει αυτό;

?????

• The title was changed to Sony Ericsson W800i