scott Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ποσα χρονια δινει εγγυηση η sony για το w800i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ποσα χρονια δινει εγγυηση η sony για το w800i? 2 όπως σε όλα τα κινητά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
px_papaki Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μηπως ξερετε αν μπορουμε να βαλουμε καποιο κουρδιστηρι για κιθαρα??? Συγνωμη αν εχει ξαναγινει τετο post μα δεν ειναι ευκολο να το διαβασω ολο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μηπως ξερετε αν μπορουμε να βαλουμε καποιο κουρδιστηρι για κιθαρα??? Συγνωμη αν εχει ξαναγινει τετο post μα δεν ειναι ευκολο να το διαβασω ολο...:O Είχα δει μια τέτοια εφαρμογή στο http://www.ipmart-forum.com/. Έχω κι εγώ κιθάρες αλλά δεν την έχω δοκιμάσει γιατί είμαι εκτός Ελλάδας αυτό τον καιρό, αν είναι καλή πες μας εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Θα ηθελα κ εγω να κανω μια ερωτηση.Ξερει καποιος η εχει δοκιμασει αν ειναι συμβατο το κινητο μας με το bluetooth NOKIA BT-300 να το παρω σαν BONUS εαυτο μου.Ευχαριστω προκαταβολικα για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα bluetooth headset. Καλύτερα όμως δες στις προδιαγραφές του Nokia Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σωστά. Θα αναφέρει τα συμβατά κινητά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Από τότε που απέκτησα το w800,δεν δέχομαι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων από το δίκτυό μου (cosmote).Πιστεύω πως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της συσκευής... Υ.Γ. Sorry αν έχει τεθεί ξανά το θέμα αλλά δεν είναι δυνατό να διαβάσω 124 σελίδες... Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Από τότε που απέκτησα το w800,δεν δέχομαι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων από το δίκτυό μου (cosmote).Πιστεύω πως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της συσκευής... Υ.Γ. Sorry αν έχει τεθεί ξανά το θέμα αλλά δεν είναι δυνατό να διαβάσω 124 σελίδες... Θα πρέπει να ξαναγραφείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Πάρε τηλέφωνο την cosmote. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πιθανολογώ οτι είναι της Cosmote. Αν είσαι σίγουρος οτι είναι της συσκευής και δεν θυμάσαι τι έκανες ως έσχατη λύση κάνε επαναφορά ;) Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δεν είναι της συσκευής. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnervx Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 gia sas paides exo sovaro provlima to kin den kanei save otan vgazw foto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Καλώς ήρθες στο forum φίλε runnervx. Η εύκολη απάντηση εδώ είναι το service. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnervx Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ξες ποια ειναι η δυσκολη αποφαση οτι ηταν κ750 και το εκανα w800 και εχω αλλαξει τα παντα μενου patches ποιος τα ξανακανει απο την αρχη!!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Α, μάλιστα. Αν είναι έτσι, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση. Αυτό βασικά είναι το τίμημα των πειραματισμών. Δεν βλέπω πάντως άλλη λύση από το να το φέρεις στην αρχική κατάσταση, για να επωφεληθείς της εγγύησης. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savagiotis Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδιά μου εμφανήστηκε και εμένα ένα πρόβλημα... Προχθές μου έπεσε το κινητό κατω και από τότε μου λέει να ανοίξω το κάλυμα της οθόνης για foto k video ενώ το έχω ανοιχτό... Όταν έχω πιεσμένο το μέρος της κάμερας λειτουργεί κανονικά.Πως το φτιάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Παιδιά μου εμφανήστηκε και εμένα ένα πρόβλημα... Προχθές μου έπεσε το κινητό κατω και από τότε μου λέει να ανοίξω το κάλυμα της οθόνης για foto k video ενώ το έχω ανοιχτό... Όταν έχω πιεσμένο το μέρος της κάμερας λειτουργεί κανονικά.Πως το φτιάχνω? Το πας σε ενα service και το ανοιγουν αυτοι προσεχτικα και στο φτιαχνουν,αλλα μπορει να εχει και βλαβη το καλλυμα του φακου..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savagiotis Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 thnx raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά να ανταλλάξω ένα V3i Voda Live! με το w800; Το Μοτο είναι καινούριο και το w800 6μηνών. Ρωταω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ SE αλλά και το Μοτο που το πήρα με επιδότηση δεν μου λέει τίποτα , μόνο εμφανηση έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά να ανταλλάξω ένα V3i Voda Live! με το w800; Το Μοτο είναι καινούριο και το w800 6μηνών. Ρωταω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ SE αλλά και το Μοτο που το πήρα με επιδότηση δεν μου λέει τίποτα , μόνο εμφανηση έχει. Το θέμα είναι, σε τι κατάσταση είναι το W800. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνε την αλλαγή. Το V3i δεν λέει τίποτα απολύτως σαν συσκευή. Πέρα από την εμφάνιση όπως είπες ήδη. Το W800 έχει πολύ περισσότερα καλούδια από το moto που είναι αρκετά ξεπερασμένη συσκευή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Pos mporo na peraso ta mms tou kinitou mou ston ypologisti ? h kai na ta kano backup opos mou ta exoune steilei , kai oxi na soso ksexarista tin eikona pou exei mesa i ton hxo klp.... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά να ανταλλάξω ένα V3i Voda Live! με το w800; Το Μοτο είναι καινούριο και το w800 6μηνών. Ρωταω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ SE αλλά και το Μοτο που το πήρα με επιδότηση δεν μου λέει τίποτα , μόνο εμφανηση έχει. Χωρίς δεύτερη σκέψη κάντο και μάλιστα γρήγορα,πριν αλλάξει γνώμη ο άλλος... Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά να ανταλλάξω ένα V3i Voda Live! με το w800; Το Μοτο είναι καινούριο και το w800 6μηνών. Ρωταω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ SE αλλά και το Μοτο που το πήρα με επιδότηση δεν μου λέει τίποτα , μόνο εμφανηση έχει. Αλλαξε΄το πριν το μετανιωσει ο αλλος,ασε που θα απαλλαγεις και απο την ¨"βοδα" :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΕΧΩ ΕΝΑ W800 KAI ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΟΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ??????????????????????????????????????????? ΥΓ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ JOHNY WALKER ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΕΧΩ ΕΝΑ W800 KAI ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΟΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ??????????????????????????????????????????? ΥΓ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ JOHNY WALKER ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :worry: Το πετας στον καδο ανακυκλωσης!.απλο ειναι..:cool: το μονο που αξιζει να κρατησεις ειναι ο φορτιστης και η καρτα μνημης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts