Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως ξερετε αν μπορουμε να βαλουμε καποιο κουρδιστηρι για κιθαρα???

Συγνωμη αν εχει ξαναγινει τετο post μα δεν ειναι ευκολο να το διαβασω ολο...:O

Μηπως ξερετε αν μπορουμε να βαλουμε καποιο κουρδιστηρι για κιθαρα???

Συγνωμη αν εχει ξαναγινει τετο post μα δεν ειναι ευκολο να το διαβασω ολο...:O

Είχα δει μια τέτοια εφαρμογή στο http://www.ipmart-forum.com/. Έχω κι εγώ κιθάρες αλλά δεν την έχω δοκιμάσει γιατί είμαι εκτός Ελλάδας αυτό τον καιρό, αν είναι καλή πες μας εντυπώσεις.

Θα ηθελα κ εγω να κανω μια ερωτηση.Ξερει καποιος η εχει δοκιμασει αν ειναι συμβατο το κινητο μας με το bluetooth NOKIA BT-300 να το παρω σαν BONUS εαυτο μου.Ευχαριστω προκαταβολικα για την ενημερωση.

είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα bluetooth headset. Καλύτερα όμως δες στις προδιαγραφές του Nokia
όλα καλά;

Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Από τότε που απέκτησα το w800,δεν δέχομαι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων από το δίκτυό μου (cosmote).Πιστεύω πως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της συσκευής...

Υ.Γ. Sorry αν έχει τεθεί ξανά το θέμα αλλά δεν είναι δυνατό να διαβάσω 124 σελίδες...

WOLFGUARD OF ANGBAND

Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Από τότε που απέκτησα το w800,δεν δέχομαι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων από το δίκτυό μου (cosmote).Πιστεύω πως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της συσκευής...

Υ.Γ. Sorry αν έχει τεθεί ξανά το θέμα αλλά δεν είναι δυνατό να διαβάσω 124 σελίδες...

Θα πρέπει να ξαναγραφείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Πάρε τηλέφωνο την cosmote.

Πιθανολογώ οτι είναι της Cosmote. Αν είσαι σίγουρος οτι είναι της συσκευής και δεν θυμάσαι τι έκανες ως έσχατη λύση κάνε επαναφορά ;)
όλα καλά;

ξες ποια ειναι η δυσκολη αποφαση οτι ηταν κ750 και το εκανα w800 και εχω αλλαξει τα παντα μενου patches ποιος τα ξανακανει απο την αρχη!!!!

:!:

Α, μάλιστα. Αν είναι έτσι, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση.

Αυτό βασικά είναι το τίμημα των πειραματισμών.

Δεν βλέπω πάντως άλλη λύση από το να το φέρεις στην αρχική κατάσταση, για να επωφεληθείς της εγγύησης.

Παιδιά μου εμφανήστηκε και εμένα ένα πρόβλημα... Προχθές μου έπεσε το κινητό κατω και από τότε μου λέει να ανοίξω το κάλυμα της οθόνης για foto k video ενώ το έχω ανοιχτό... Όταν έχω πιεσμένο το μέρος της κάμερας λειτουργεί κανονικά.Πως το φτιάχνω?

Παιδιά μου εμφανήστηκε και εμένα ένα πρόβλημα... Προχθές μου έπεσε το κινητό κατω και από τότε μου λέει να ανοίξω το κάλυμα της οθόνης για foto k video ενώ το έχω ανοιχτό... Όταν έχω πιεσμένο το μέρος της κάμερας λειτουργεί κανονικά.Πως το φτιάχνω?

Το πας σε ενα service και το ανοιγουν αυτοι προσεχτικα και στο φτιαχνουν,αλλα μπορει να εχει και βλαβη το καλλυμα του φακου..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ανταλλάξω ένα V3i Voda Live! με το w800;

Το Μοτο είναι καινούριο και το w800 6μηνών.

Ρωταω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ SE αλλά και το Μοτο που το πήρα με επιδότηση

δεν μου λέει τίποτα , μόνο εμφανηση έχει.

Το θέμα είναι, σε τι κατάσταση είναι το W800. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνε την αλλαγή. Το V3i δεν λέει τίποτα απολύτως σαν συσκευή. Πέρα από την εμφάνιση όπως είπες ήδη. Το W800 έχει πολύ περισσότερα καλούδια από το moto που είναι αρκετά ξεπερασμένη συσκευή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη κάντο και μάλιστα γρήγορα,πριν αλλάξει γνώμη ο άλλος...

WOLFGUARD OF ANGBAND

Αλλαξε΄το πριν το μετανιωσει ο αλλος,ασε που θα απαλλαγεις και απο την ¨"βοδα" :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΧΩ ΕΝΑ W800 KAI ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΟΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ???????????????????????????????????????????

ΥΓ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ JOHNY WALKER ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΧΩ ΕΝΑ W800 KAI ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΟΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ???????????????????????????????????????????

ΥΓ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ JOHNY WALKER ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :worry:

Το πετας στον καδο ανακυκλωσης!.απλο ειναι..:cool:

το μονο που αξιζει να κρατησεις ειναι ο φορτιστης και η καρτα μνημης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W800i